Debutový album "Neuhas" od Čiernej Luny s kapelou

Debutový album "Neuhas" od Čiernej Luny s kapelou

Album "Neuhas" bude plný hustých songov od Čiernej Luny. Nebude chýbať jej energický ethno-folk-gypsy-punk štýl, kočovný život, sloboda a neskrotná ženská sila, všetko podopreté namakanými hudobníkmi. "Neuhas" vzniká preto, aby v nás všetkých nevyhasla iskra, sen, pre ktorý horíme. A ktorý môžeme uskutočniť. Na tom našom sa môžete teraz podieľať aj VY. Za vašu podporu z celého srdca ďakujeme!

Hudba
Debutový album
Získaná suma
38%

1 903 €

z cieľovej sumy
5 000 €

Kampaň skončená, cieľovú sumu sa nepodarilo naplniť.

O projekte

Album NEUHAS - aby nevyhasli naše sny

Nadupaný ethno-punkový bašável alá Čierna Luna (predtým Meluzína) si môžete užívať už 12 rokov, a ja s Vami. Dnes mám ďaľší veľký sen-posunúť svoju hudbu ďalej. Nahrať kvalitný album s kvalitnými hudobníkmi v profesionálnom štúdiu. Koncertovať doma i vo svete, robiť to, čo ma naplňuje a čo nabilo dobrou energiou aj mnohých z vás.

Z ulice do štúdia

Na svojich cestách som s repertoárom etnických piesní oživila ulice v mnohých mestách Európy. Túto energiu sa mi podarilo rozprúdiť aj na slovenských a českých festivaloch, koncertoch a rôznych akciách (Drienok, Atmosféra, Bytčianske hviezdne noci, Ghettofest...) - ako hudobníčka, skladateľka vlastných piesní, blogerka a hlasovú lektorka. Milujem tvorenie, hranie naživo, pouličné performance, písanie, cestovanie, žitie v slobode a skúšanie, čo všetko sa tu dá ešte zažiť. Milujem byť v prítomnosti ľudí, čo sa odvážili prekročiť svoj tieň a snažím sa o to isté. Milujem rôznorodosť bytia a silu "slabších", preto veľmi rada podporujem aj ostatné ženy a menšiny k naplneniu ich potencálu. O tom všetkom je aj album Neuhas.

Ďakujem, že mi pomáhate zrealizovať môj sen

Debut Neuhas plánujem vydať do leta 2023. Ale! Bez vašej podpory sa nezaobídem. Verím, že aj v dnešnej dobe sa nájdu ľudia, ktorí podporia vydávanie slovenskej autorskej hudby, aby jej bolo viac, v rádiách, na festivaloch...v našich životoch. Z vašich vyzbieraných príspevkov bude financované nahrávanie, mixáž a mastering hudobného albumu, výlis CD-čiek s bookletom a ohodnotená práca hudobníkov a ostatných, čo sa na tvorbe podieľajú. Neuhas vzniká v spolupráci s najlepšími ľuďmi, akí mi mohli prísť do cesty - Denis Pagáč, ktorý ma doprevádza na kontrabas , Tono Guth na perkusie a Tereza Bird, ktorá vytvorila úžasný vizuál Čiernej Luny. 

Spolu s Vami-našimi podporovateľmi je to možné!

Ako vďaku za Vaše príspevky si môžete vybrať z pestrej palety odmien, ktoré verím, že Vás potešia. Pomôcť môžete aj zdieľaním tejto kampane a sledovaním na sociálnych sieťach. Ďakujeme z celého srdca za Vašu podporu!

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Album Neuhas - CD
Album Neuhas - CD

Minimálna výška príspevku

15

Dlho očakávané CD Čierna Luna: Neuhas doručené poštou priamo k vám. Ďakujem, že pomáhate vydať môj debut na CD.

Doručenie: Leto 2023

Album Neuhas - digitálna forma + BONUSY pre verných fanúšikov
Album Neuhas - digitálna forma + BONUSY pre verných fanúšikov

Minimálna výška príspevku

15

Digitálne súbory - Čierna Luna: Neuhas + 2 nálepky podľa vlastného výberu + grafika "Čierna Luna" na kriedovom papieri od Terezy Bird vo formáte A4. Ďakujem, že podporujete vydanie albumu a tvorbu grafičky.

Doručenie: leto 2023

CD Neuhas + BONUSY pre verných fanúšikov
CD Neuhas + BONUSY pre verných fanúšikov

Minimálna výška príspevku

25

Album Čierna Luna - Neuhas + 2 nálepky podľa vlastného výberu + grafika "Čierna Luna" na kriedovom papieri od Terezy Bird vo formáte A4. Ďakujem, že podporujete vydanie albumu a tvorbu grafičky.

Doručenie: leto 2023

Album Neuhas + EXTRA BONUSY pre EXTRA FANÚŠIKOV - VSTUP NA KRST!!!
Album Neuhas + EXTRA BONUSY pre EXTRA FANÚŠIKOV - VSTUP NA KRST!!!

Minimálna výška príspevku

40

CD/digitálna forma Čierna Luna - Neuhas +podpisy Vašich obľúbených hudobníkov + vstupenka na SLÁVNOSTNÝ KRST ALBUMU & KONCERT ČIERNA LUNA & HOSTIA & ETHNO-PUNK-BAŠÁVEL AFTERPARTY (Kde? Bude prekvápko!) + 2 nálepky + grafika s ilustráciou - bohyňa Čierna Luna od Terezy Bird. V možnosti je aj vstup iný náš koncert podľa Vášho výberu. Zanechajte prosím emailovú adresu pre ďaľšiu komunikáciu. Ďakujem, že prispievate na vydanie albumu a tvorbu ľudí, čo sa na ňom podieľajú.

Doručenie: CD leto 2023, koncert do 365 dní od ukončenia kampane

Hlasová individuálka/kafe aka badass koučing s Čiernou Lunou+darček
Hlasová individuálka/kafe aka badass koučing s Čiernou Lunou+darček

Minimálna výška príspevku

100

...Alebo všetko dokopy, v trvaní max.2 hodiny. Prevediem Vás na ceste k slobodnému a radostnému spevu či inému hlasovému prejavu, poradím ako naložiť s trémou, stresom, nízkym sebadôverou...prípadne so všetkými témami, ktoré mám prežité o ktorých píšem na blogu Čierna Luna. Alternatívne životné stýly a príbytky, život na cestách, v prírode, komunity, cohousing, homeschooling, unschooling, sebarozvoj, paleo-strava, otužovanie, atď... K tomu 1 darček v vyššie uvedených odmien - album CD/digi forma, nálepky s grafikou, vstup na krst či koncert - podľa Vášho výberu.

Doručenie: Do 365 dní od ukončenia kampane

Súkromný sólo koncert/workshop/hlasový rituál/ethno-punk-bašável-party/jam session s Čiernou Lunou
Súkromný sólo koncert/workshop/hlasový rituál/ethno-punk-bašável-party/jam session s Čiernou Lunou

Minimálna výška príspevku

400

Prídem so svojím hlasom a gitarou priamo do Vašej obývačky, kaviarne, záhrady, chalupy, ateliéru či iného pristoru na Vašu žúrku kdekoľvek na Slovensku či v Čechách a prinesiem k Vám svoje good vibes a to, čo si vyberiete. Ponuka platí iba pre uzavretú spoločnosť do 30 ľudí, v prípade workshopu či rituálu do 15 ľudí. Vyhradzujem si právo určiť si podmienky týkajúce sa priestoru a druhu spoločnosti.

Doručenie: Do 365 dní od ukončenia kampane

Súkromný koncert Čierna Luna & hostia
Súkromný koncert Čierna Luna & hostia

Minimálna výška príspevku

800

Koncert Čiernej Luny pre Vašu súkromnú akciu, vernisáž, oslavu, kolaudáciu, či party s hudobnými hosťami kdekoľvek na Slovensku či v Čechách. Prinesieme Vám slobodného ducha ethno-punku & nespútateľnú girl power. Ponuka platí iba pre uzavretú spoločnosť. Len woman-friendly priestory! Vyhradzujem si právo určiť si podmienky týkajúce sa priestoru a druhu osadenstva.

Doručenie: Do 365 dní od ukončenia kampane

Drtivý ethno-punk-bašável na Vašu oslavu, svatbu či party
Drtivý ethno-punk-bašável na Vašu oslavu, svatbu či party

Minimálna výška príspevku

1 000

Jedno tričko nezostane suché, jedna topánka nezošlapaná, jeden človek nevytancovaný...proste zobudíme aj z hrobu mŕtveho na Vašej oslave, svadbe či party s naším nekompromisným ethno-punk-street-bašável bandom. Ponuka zahŕňa cestu kamkoľvek v rámci Slovenska či Čiech a 3 riadne kolá slovenskej, rómskej, balkánskej, klezmerovej a inej muziky. Ponuka sa vzťahuje iba pre uzavretú spoločnosť. Iba woman-friendly priestory! Vyhradzujem si právo určiť si podmienky ohľadne priestoru a osadenstva.

Doručenie: do 365 dní od ukončenia kampane

Novinky

HOT NEWS od Čiernej Luny :-)

Update #2, 08.02.2023

Ahojte priatelia, priaznivci Čiernej Luny, ethno-punku a vôbec všetci :-)

Hlásim sa s ďaľším updatom z nahrávania.                                                        Popravde som si musela dať po umeleckom pretlaku umelecký "voraz". Ale to neznamená, že sa nič nedialo 
?

1. Podarilo sa mi od  vás vyzbierať z peňazí, čo vám Startlab vrátil, 560.-eur. Z čoho sa zaplatilo donahrávania a mix jednej ďalšej piesne v štúdiu a záloha grafičke, ktorá vytvára albumu nádherný vizuál.

2. Dala som vytlačiť krásny merch od Tereza Bird Illustration s motívom, ktorý už bude na CD-čku. Zatiaľ sú k dostaniu nálepky, grafiky v ráme či bez a plagáty. Môžete si ich pokukať tu:                                                                                                                      
https://www.facebook.com/media/set?vanity=Ciernaluna&set=a.224524893469310                                                      a objednať cez správy na tejto fb stránke, či cez email: ciernaluna@gmail.com

3. Tí z vás, ktorí by sa rozhodli podporiť nahrávanie albumu Neuhas len tak, z dobrej vôle, stále môžu poslať svoje príspevky na účet: 

Sára Halíková
IBAN:
SK86 8330 0000 0024 0213 5839
BIC/SWIFT:
FIOZSKBAXXX
Ako účel platby alebo do správy pre príjemcu prosím napíšte:
DAR-príspevok na CD

4. Kto ste mi už prispeli po skončení kampane na môj účet, chceli by ste si vybrať niektorý z týchto krásnych merchov ako odmenu a nechce sa vám čakať do jari, kým bude album hotový, napíšte mi prosím na uvedený email Vaše údaje a ja vám ho s radosťou pošlem. 

5. Prípadne si môžete prekontrolovať, či sa Vám už všetkým vrátili peniaze zo Startlabu. Ale mali by ste ich mať všetci už od januára na účtoch. Keby nie, píšte.

6. Aktuálne je potreba na do nahrávanie albumu cca 1800 eur a vydanie CD s bookletom ďaľších 250-750 eur. 

7. Plánujem vymyslieť a dať robiť aj ďaľšie druhy merchov, zo zakúpenia ktorých zafinancujem ďaľšie nahrávanie. Napríklad čo by ste povedali na vlastný dizajn ethno-punkového oblečenia alá Čierna Luna? Ak by vám osobne čokoľvek v ponuke merchu chýbalo, nebojte sa mi napísať do komentárov, do správ, či do mailu.

8. Komu by som chýbala naživo, stále je možnosť individuálnych hlasových hodín spojených s mojím špecifickým badass koučingom (alebo aj zvlášť!). Kto by si chcel skúsiť len taký nezáväzný ochutnávkový a zábavný formát, než sa rozbehnú koncerty, vymyslela som pre vás "FREE YOUR VOICE!- hlasovú žúrku" :
https://fb.me/e/2zbf7PYSB

9. Všetky hmotné aj nehmotné odmeny a zážitky, ktoré tu boli vypísané v tejto kampani sú proste k mání (ceny sa môžu líšiť, pre viac info napíšte) a ešte omnoho viac! 

Už teraz sa teším na vás, na vaše správy, živé stretká a teplejšie dni...a čo všetko spolu vymyslíme :-)

Sára aka Čierna Luna

Dôležité INFO ku kampani-dokončime album :-)

Update #1, 20.12.2022

Ahojte,

v prvom rade Vám chcem z celého srdca poďakovať, Vám čo ste prispeli na vydanie albumu Neuhas, i Vám, čo ste zdieľali túto kampaň a vôbec stáli pri mne počas týchto náročných dní.

Mám pre Vás TRI SPRÁVY:

Najprv TÁ ZLÁ: Potrebných 5000 eur sa NEVYZBIERALO, takže kampaň bola neúspešná. Čoskoro sa Vám vrátia Vaše príspevky naspäť.

Potom TÁ DOBRÁ: ALBUM NEUHAS BUDE!!!

A teraz TÁ NAJLEPŠIA: Moja ani Vaša energia nevyjde navnivoč, preto Vám ponúkam možnosť POSLAŤ VAŠE PRÍSPEVKY PRIAMO NAŠEJ KAPELE, nech máme šancu album dokončiť.

Príspevky môžete poslať na účet: 

Sára Halíková
IBAN:
SK86 8330 0000 0024 0213 5839
BIC/SWIFT:
FIOZSKBAXXX

Ako účel platby alebo do správy pre príjemcu prosím napíšte:

DAR-príspevok na CD

My sme z vlastných prostriedkov nahrali väčšinu hudby v spriatelenom štúdiu. Takže veľa práce je už hotovej. Zmenili sme však štúdio, aby ste dostali výsledný produkt v patričnej kvalite. Zostávajú nám dohrať hlavné vokály, backvokály a urobiť mix a mastering. Mojím snom je ešte obohatiť moju hudbu o ďaľšie nástroje ako napr.klarinet, akordeón, klavír, či sólovú gitarú. A taktiež by som veľmi rada vydala aspoň pár CD s krásnym bookletom a textami. Tieto všetky veci už ale bez Vašich príspevkov nedám.

Nahrávanie financujem výhradne sama z "platu" muzikantky na voľnej nohe po dvoch rokoch korony. Čo hovorí samo za seba. Napriek tomu, že tento formát kampane mi nevyšiel, verím, že to spolu dáme a že vyzbieram dostatok prostriedkov na donahrávanie albumu Neuhas.

S odmenami tak ako ste si ich objednali, samozrejme počítam.  Pretože ja Vaše kontaktné údaje nevidím(tento newsletter je v réžii Startlabu), pre zaslanie odmien a ďaľšiu komunikáciu mi prosím pošlite Vaše údaje+čo ste si objednali na

ciernaluna@gmail.com

Ďakujem, sme skvelí a dáme to :-)

Sára Halíková alias Čierna Luna

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Album Neuhas - CD

16 €

👤 Luana Mahina

🎁 Album Neuhas + EXTRA BONUSY pre EXTRA FANÚŠIKOV - VSTUP NA KRST!!!

💬 Nech to vyjde! 🤞🍀🔅

51 €

👤 Katarina Matase

🎁 Album Neuhas - CD

💬 Drzim palec si skvela!

16 €

👤 Romana Vasilovčíková

🎁 Album Neuhas - CD

16 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Eva Albertova

🎁 Album Neuhas - CD

💬 Držim palce 💪

41 €

+ 3 € ?

👤 Ľubomír Kovárik

💬 Držím palce!

40 €

👤 Marek Šedivý

🎁 CD Neuhas + BONUSY pre verných fanúšikov

26 €

👤 Pauli sklenarova

🎁 Album Neuhas - CD

💬 ♡

21 €

👤 Simon Marecek

💬 Tesim sa na album. Vela zdaru!!

20 €

👤 Buchajtramka Buchajtramka

🎁 Album Neuhas - CD

💬 Nech žije živa muzika! Veľa šťastia😘

16 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Verím že sa podarí

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Album Neuhas - CD

💬 Tfuj, tfuj. Nech to vyjde.

21 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Album Neuhas - CD

51 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Album Neuhas - CD

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

👤 Marie Fareh

🎁 Album Neuhas - digitálna forma + BONUSY pre verných fanúšikov

20 €

👤 Mirka Sommerová

💬 Hodně štěstí, hvězdo :)

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Album Neuhas - digitálna forma + BONUSY pre verných fanúšikov

21 €

👤 Zuzana Gabrišová

🎁 CD Neuhas + BONUSY pre verných fanúšikov

💬 Si skvela a velmi Ti prajem vsetko dobre ❤️🙌 Neuhasilo Ta!

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Drzim palce :)

15 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD Neuhas + BONUSY pre verných fanúšikov

💬 Mocne držím palce!

26 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Album Neuhas - CD

16 €

👤 Juraj Dovala

💬 Super, držím palce

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Album Neuhas - CD

16 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Sára, tvoja hudba je úžasná :)

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Album Neuhas - CD

101 €

   1 2 3

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Sára Halíková

Sára Halíková

Sára Halíková je speváčka, hudobníčka, skladateľka, blogerka a lektorka hlasových kurzov "YOIK.mágia hlasu". Predtým pôsobila pod menom Meluzína, teraz spolutvorí projekty Čierna Luna a Neha!.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Album Neuhas - CD
Album Neuhas - CD

Minimálna výška príspevku

15

Dlho očakávané CD Čierna Luna: Neuhas doručené poštou priamo k vám. Ďakujem, že pomáhate vydať môj debut na CD.

Doručenie: Leto 2023

Album Neuhas - digitálna forma + BONUSY pre verných fanúšikov
Album Neuhas - digitálna forma + BONUSY pre verných fanúšikov

Minimálna výška príspevku

15

Digitálne súbory - Čierna Luna: Neuhas + 2 nálepky podľa vlastného výberu + grafika "Čierna Luna" na kriedovom papieri od Terezy Bird vo formáte A4. Ďakujem, že podporujete vydanie albumu a tvorbu grafičky.

Doručenie: leto 2023

CD Neuhas + BONUSY pre verných fanúšikov
CD Neuhas + BONUSY pre verných fanúšikov

Minimálna výška príspevku

25

Album Čierna Luna - Neuhas + 2 nálepky podľa vlastného výberu + grafika "Čierna Luna" na kriedovom papieri od Terezy Bird vo formáte A4. Ďakujem, že podporujete vydanie albumu a tvorbu grafičky.

Doručenie: leto 2023

Album Neuhas + EXTRA BONUSY pre EXTRA FANÚŠIKOV - VSTUP NA KRST!!!
Album Neuhas + EXTRA BONUSY pre EXTRA FANÚŠIKOV - VSTUP NA KRST!!!

Minimálna výška príspevku

40

CD/digitálna forma Čierna Luna - Neuhas +podpisy Vašich obľúbených hudobníkov + vstupenka na SLÁVNOSTNÝ KRST ALBUMU & KONCERT ČIERNA LUNA & HOSTIA & ETHNO-PUNK-BAŠÁVEL AFTERPARTY (Kde? Bude prekvápko!) + 2 nálepky + grafika s ilustráciou - bohyňa Čierna Luna od Terezy Bird. V možnosti je aj vstup iný náš koncert podľa Vášho výberu. Zanechajte prosím emailovú adresu pre ďaľšiu komunikáciu. Ďakujem, že prispievate na vydanie albumu a tvorbu ľudí, čo sa na ňom podieľajú.

Doručenie: CD leto 2023, koncert do 365 dní od ukončenia kampane

Hlasová individuálka/kafe aka badass koučing s Čiernou Lunou+darček
Hlasová individuálka/kafe aka badass koučing s Čiernou Lunou+darček

Minimálna výška príspevku

100

...Alebo všetko dokopy, v trvaní max.2 hodiny. Prevediem Vás na ceste k slobodnému a radostnému spevu či inému hlasovému prejavu, poradím ako naložiť s trémou, stresom, nízkym sebadôverou...prípadne so všetkými témami, ktoré mám prežité o ktorých píšem na blogu Čierna Luna. Alternatívne životné stýly a príbytky, život na cestách, v prírode, komunity, cohousing, homeschooling, unschooling, sebarozvoj, paleo-strava, otužovanie, atď... K tomu 1 darček v vyššie uvedených odmien - album CD/digi forma, nálepky s grafikou, vstup na krst či koncert - podľa Vášho výberu.

Doručenie: Do 365 dní od ukončenia kampane

Súkromný sólo koncert/workshop/hlasový rituál/ethno-punk-bašável-party/jam session s Čiernou Lunou
Súkromný sólo koncert/workshop/hlasový rituál/ethno-punk-bašável-party/jam session s Čiernou Lunou

Minimálna výška príspevku

400

Prídem so svojím hlasom a gitarou priamo do Vašej obývačky, kaviarne, záhrady, chalupy, ateliéru či iného pristoru na Vašu žúrku kdekoľvek na Slovensku či v Čechách a prinesiem k Vám svoje good vibes a to, čo si vyberiete. Ponuka platí iba pre uzavretú spoločnosť do 30 ľudí, v prípade workshopu či rituálu do 15 ľudí. Vyhradzujem si právo určiť si podmienky týkajúce sa priestoru a druhu spoločnosti.

Doručenie: Do 365 dní od ukončenia kampane

Súkromný koncert Čierna Luna & hostia
Súkromný koncert Čierna Luna & hostia

Minimálna výška príspevku

800

Koncert Čiernej Luny pre Vašu súkromnú akciu, vernisáž, oslavu, kolaudáciu, či party s hudobnými hosťami kdekoľvek na Slovensku či v Čechách. Prinesieme Vám slobodného ducha ethno-punku & nespútateľnú girl power. Ponuka platí iba pre uzavretú spoločnosť. Len woman-friendly priestory! Vyhradzujem si právo určiť si podmienky týkajúce sa priestoru a druhu osadenstva.

Doručenie: Do 365 dní od ukončenia kampane

Drtivý ethno-punk-bašável na Vašu oslavu, svatbu či party
Drtivý ethno-punk-bašável na Vašu oslavu, svatbu či party

Minimálna výška príspevku

1 000

Jedno tričko nezostane suché, jedna topánka nezošlapaná, jeden človek nevytancovaný...proste zobudíme aj z hrobu mŕtveho na Vašej oslave, svadbe či party s naším nekompromisným ethno-punk-street-bašável bandom. Ponuka zahŕňa cestu kamkoľvek v rámci Slovenska či Čiech a 3 riadne kolá slovenskej, rómskej, balkánskej, klezmerovej a inej muziky. Ponuka sa vzťahuje iba pre uzavretú spoločnosť. Iba woman-friendly priestory! Vyhradzujem si právo určiť si podmienky ohľadne priestoru a osadenstva.

Doručenie: do 365 dní od ukončenia kampane