V SÚLADE S PRÍRODOU - Permakultúra, Alternatívne staviteľstvo

V SÚLADE S PRÍRODOU - Permakultúra, Alternatívne staviteľstvo

Podporte vydanie knihy o permakulúre, o alternatívnych a udržateľných metódach pestovania, o budovaní pôdy bohatej na živiny, o kompostovaní, o mnohých inšpiratívnych ľudoch z celého sveta, o domoch z prírodných a recyklovaných stavebných materiálov a omnoho viac. Rôzne alternatívne, ale hlavne efektívne a udržaleľné metódy pestovania a bývania v jednej knihe.

Ekológia
Literatúra
V SÚLADE S PRÍRODOU - Permakultúra, Alternatívne staviteľstvo
Získaná suma
109%

2 713 €

z cieľovej sumy
2 500 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

O knihe "V súlade s prírodou"

Pôvodne iba e-book, ale na vyžiadanie čitateľov a ich fantastickú spätnú väzbu ide táto kniha plná inšpirácií a alternatív aj do tlače. Kniha je dokončená, prejde ešte grafickými úpravami pred tlačou aby bola pre Vás v tej naj kvalite. Hneď po ukončení projektu v StartLabe bude vytlačená a doručená svojim novým majiteľom. Kniha bude samozrejme tlačená farebne vo formáte A4. Má 160 strán a 60 zaujímavých tém. Pretože verím, že jeden obrázok dokáže povedať aj 1000 slov, je v nej viac ako 750 fotografií, vďaka ktorým si budete vedieť všetko ľahšie predstaviť a postupom a metódam lepšie porozumieť.

Som certifikovaná učiteľka a dizajnérka permakultúry a s manželom sme si svojpomocne postavili náš rodinný dom z hliny. V tejto knihe nájdete všetko to, čo som sa naučila počas štúdia permakultúry ale aj naše skúsenosti zo stavby hlineného domu.


Rôzne alternatívne spôsoby pestovania a bývania v jednej knihe

Na trhu nájdete množstvo kníh a informácií o rôznych pestovateľských metódach a alternatívnych stavebných materiáloch. Hľadanie takýchto informácií je však časovo veľmi náročné. Preto som sa rozhodla dať ich do jednej knihy a tak Vám ušetriť veľa času a hľadania. To, čo mne trvalo roky: objavovanie, štúdium permakultúry, experimentovanie a písanie, si môžete Vy prečítať za pár dní.


Aké témy v knihe nájdete?

Recyklovanie, pestovanie na malom priestore - balkóne, terase, strechách obytných domov, vyvýšené záhony, pestovanie v slame, Sepp Holzer - hugel kultúru a terasy, Bill Mollison a permakultúra, Masanobu Fukuoka, Jules Dervaes, mulčovanie, rôzne metódy kompostovania, bylinkovú špirálu, rastliny upravujúce dusík v pôde, pestovanie v rastlinných spoločenstvách, prírodné jazierka na kúpanie, svejly, jedlý les, walipini - podzemný skleník, earthships - zemské lode, slamené domy, domy z hliny - cob - adobe, hlinené omietky, podlahy a omnoho viac.



Táto kniha je vhodná pre začiatočníkov ale aj skúsených pestovateľov.

Dúfam, že v tejto knihe si nájdete niečo nové, čo Vás inšpiruje a posunie vpred.
Toto je len malá ukážka z toho, čo v knihe nájdete... Väčší náhľad do knihy tu..


Ako použijem vašu finančnú podporu

Keď podporíte vydanie tejto knihy, uistíte ma, že pokračovanie v mojej práci má zmysel a že o takéto alternatívne informácie je u nás záujem.

Pri dosiahnutí cieľovej sumy 2 500 eur
Pokryjeme náklady, ktoré boli potrebné na zakúpenie fotografií v knihe, na editáciu, na grafickú úpravu, náklady na tlač, poplatky projektu a odoslanie kníh záujemcom.


VÍZIA PROJEKTU OBJAVOVANIE ALTERNATÍV

Vízia a sen - Pri vyzbieraní sumy nad 10.000 eur:

Mojim cieľom a snom je vybudovať priestor, kde budeme pravidelne prezentovať fantastické inšpiratívne videá týkajúce sa alternatív. Budú prezentované na youtube kanály s názvom OBJAVOVANIE ALTERNATÍV, na fb, instagrame a našej web stránke. Budeme navštevovať rôznych učiteľov permakultúry, množstvo inšpiratívnych ľudí, ich permakultúrne a alternatívne záhrady, ich domy z prírodných a alternatívnych stavebných materiálov, komunity, ekologické projekty atď. Z našich videí sa budete môcť veľa naučiť a uvidíte, ako sa dajú robiť veci aj inak, harmonicky, v súlade s prírodou a hlavne alternatívne.

Všetko toto si budete môcť nájsť na jednom mieste, našom youtube kanály a príslušných sociálnych stránkach a našej webstránke. Začneme na Slovensku, budeme pokračovať po Európe a v budúcnosti pri úspešnosti aj ďalej do sveta.

Finančné prostriedky by v takomto prípade boli použité nasledovne: Pokryjeme náklady, ktoré boli potrebné na zakúpenie fotografií v knihe, na editáciu, na grafickú úpravu, náklady na tlač, poplatky projektu a odoslanie kníh záujemcom a vznik youtube kanála. Zakúpenie potrebných technických materiálov ako kameru-fotoaparát, program na editovanie profesionálnych videí, mikrofón, počítač atď. Zakúpenie obytného prívesu, vďaka ktorému by sme mohli začať voľne a nízko-rozpočtovo cestovať, navštevovať rôzne projekty, nakrúcať príbehy ľudí z Európy a to bez potreby hľadať si všade ubytovanie.


Alternatíva druhá, v prípade ak cestovanie bude obmedzené kvôli momentálnej svetovej situácii

So zakúpeným obytným prívesom sa premiestnime do novo vznikajúcej komunity v Európe, odkiaľ Vám budeme prinášať pravidelne videá o tom, ako sa takáto komunita buduje od počiatkov až po dosiahnutie čo najväčšej sebestačnosti. Budete vidieť proces stavby domov z prírodných materiálov od začiatku po kompletizáciu pre všetky rodiny, ktoré tam budú žiť. Prinesieme Vám detaily z budovania záhrady rôznymi udržateľnými metódami, množstvo skleníkov pre celoročné pestovanie plodín, pozrieme sa na to, ako sa v takej komunite narába s vodou aby sa udržala čo najdlhšie na pozemku. Budeme sa venovať všetkému, čo Vás môže inšpirovať, priniesť úžitok a cenné informácie.

Ak to bude potrebné, budeme ďalej hľadať sponzorov, ktorí nás na tejto ceste podporia a budú vidieť budúcnosť tohto projektu. Ak by ste o niekom vedeli alebo by ste nás sami radi podporili, budeme Vám veľmi vďační.

Videla som už veľakrát, že sa tu dokáže spojiť množstvo dobrých ľudí na uskutočnenie rôznych projektov. Preto pevne dúfam, že budete vidieť budúcnosť aj v tomto a podporíte nás.


Niečo o mne

Volám sa Katarína Garnett a som mamou dvoch úžasných dievčat, ktoré sú tou najväčšou inšpiráciou v mojom živote. Vzdelávam ich doma a zároveň sa učím aj ja. Objavujem samú seba, svoje poslanie a hlbší zmysel v mojom živote. Už osem rokov som certifikovaná učiteľka a dizajnérka permakultúry a zaujímam sa o rôzne alternatívy v každej oblasti života. S manželom sme si svojpomocne postavili dom z hliny, kde sme chceli sebe, našim deťom ale aj iným ukázať, že veci sa dajú robiť aj inak. Počas mojej cesty spoznávania a sebavzdelávania som našla svoju vášeň ako spisovateľka. Píšem knihy celým svojim srdcom o veciach, ktoré verím potrebujú našu pozornosť a hlavne sa o nich musíme rozprávať s našimi deťmi. Táto kniha je už mojím 7mim titulom. Mám hlboký rešpekt a lásku k prírode a to sa odzrkadľuje aj v mojej práci a knihách.

Vyrábam učebné materiály a hry pre deti, ktoré rodičia a učitelia môžu použiť pri vzdelávaní svojich detí a študentov. Aj vďaka týmto materiálom bude proces učenia jednoduchší a zábavnejší. Mnohokrát meditujem pri maľovaní obrazov do neskorej noci. Mojou obľúbenou technikou je bodkovanie mandál.

Som vášnivá spisovateľka, učiteľka, umelkyňa, ale zo všetkého najviac vďačná mama.

Chcem spoznať a vidieť svet v jeho skutočných farbách a chcem ho ukázať aj mojim deťom a Vám všetkým...


Náš domček z hliny.


Z celého srdca vám všetkým ďakujem za podporu!

Katarína Garnett
www.naturallyricher.com

O projekte

Chcem podporiť!

Páči sa vám projekt, a hoci za vašu podporu nič nečakáte, chcete prispieť. Ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

E-BOOK V SÚLADE S PRÍRODOU

Minimálna výška príspevku

12

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme e-knihu V SÚLADE S PRÍRODOU vo formáte ePub, pdf alebo MOBI, podľa vášho výberu.

2x E-BOOK: 1x V SÚLADE S PRÍRODOU, 1x AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

Minimálna výška príspevku

18

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme: 1x - e-book V SÚLADE S PRÍRODOU 1x - e-book AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY vo formáte ePub, PDF alebo MOBI, podľa vášho výberu. Možnosť výberu oboch aj v AJ.

Knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY je návodom ako si so svojimi deťmi viete postaviť z hliny domček, lavičku či ihrisko. Je to návod pre deti a ich rodičov, ale je vhodná aj ako samostatný projekt pre už väčšie deti, pre školy, výborná pre letné tábory, alebo dokonca aj pre dospelých. Nájdete v nej 60 strán a množštvo fotografií zo stavebného procesu nášho malého domčeka na hranie pre deti. Krok za krokom sa naučíte ako si z hliny postaviť čokoľvek podľa svojich predstáv.







1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

Minimálna výška príspevku

25

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme jednu knihu V SÚLADE S PRÍRODOU kdekoľvek v SR. V cene je aj doručenie k vám.


Kniha V SÚLADE S PRÍRODOU s doručením v rámci EU - tlačená verzia.

Minimálna výška príspevku

29

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme knihu V SÚLADE S PRÍRODOU. V cene je už aj doručenie k vám v rámci EU.


TLAČENÁ VERZIA KNÍH: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

Minimálna výška príspevku

34

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme tlačené verzie kníh: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

Knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY je návodom ako si so svojimi deťmi viete postaviť z hliny domček, lavičku či ihrisko. Je to návod pre deti a ich rodičov, ale je vhodná aj ako samostatný projekt pre už väčšie deti, pre školy, výborný projekt pre letné tábory, alebo dokonca aj pre dospelých. Nájdete v nej 60 strán a množstvo fotografií zo stavebného procesu nášho malého domčeka na hranie pre deti. Krok za krokom sa naučíte ako si z hliny postaviť čokoľvek podľa svojich predstáv. Formát knižky je A5.

1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY - Tlačená verzia

Minimálna výška príspevku

10

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme 1 knižku AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY kdekoľvek v SR. V cene je už aj doručenie k vám.

Knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY je návodom ako si so svojimi deťmi viete postaviť z hliny domček, lavičku či ihrisko. Je to návod pre deti a ich rodičov, ale je vhodná aj ako samostatný projekt pre už väčšie deti, pre školy, výborný projekt pre letné tábory, alebo dokonca aj pre dospelých. Nájdete v nej 60 strán a množštvo fotografií zo stavebného procesu nášho malého domčeka na hranie pre deti. Krok za krokom sa naučíte ako si z hliny postaviť čokoľvek podľa svojich predstáv. Formát knižky je A5.


2x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

Minimálna výška príspevku

49

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme 2 knihy V SÚLADE S PRÍRODOU kdekoľvek v SR. V cene je už aj doručenie k vám.


3x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

Minimálna výška príspevku

73

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme 3 knihy V SÚLADE S PRÍRODOU kdekoľvek v SR. V cene je už aj doručenie k vám.


E-BOOK V SÚLADE S PRÍRODOU V Anglickom jazyku

Minimálna výška príspevku

12

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme e-knihu V SÚLADE S PRÍRODOU v Anglickom jazyku vo formáte ePub, pdf alebo MOBI, podľa vášho výberu.


Podporovatelia

👤 Svetlana Hrabčáková

🎁 2x E-BOOK: 1x V SÚLADE S PRÍRODOU, 1x AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 TLAČENÁ VERZIA KNÍH: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

34 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 TLAČENÁ VERZIA KNÍH: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

34 €

👤 Radovan Hrebenda

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Jana Mojšová

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Me

500 €

👤 Patrik Zvonár

🎁 TLAČENÁ VERZIA KNÍH: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

34 €

👤 Ester Mateášikovä

🎁 E-BOOK V SÚLADE S PRÍRODOU

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Jan Filip

🎁 TLAČENÁ VERZIA KNÍH: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

34 €

👤 Ján Puškár

🎁 E-BOOK V SÚLADE S PRÍRODOU

12 €

👤 Michal Ondrejovič

🎁 2x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

50 €

👤 Beata Rekemova

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Zdenka Baker Zvadova

🎁 TLAČENÁ VERZIA KNÍH: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

34 €

👤 Kamila Vilimová

🎁 E-BOOK V SÚLADE S PRÍRODOU

12 €

👤 Zdenko Hrušovský

🎁 E-BOOK V SÚLADE S PRÍRODOU

12 €

👤 Lukáš Tomášek

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Mária Hrádelová

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Vladimír Feješ

🎁 TLAČENÁ VERZIA KNÍH: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

50 €

👤 Dusan Holik

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

50 €

👤 Ľubo Tulák

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

27 €

👤 Boris Hupka

🎁 2x E-BOOK: 1x V SÚLADE S PRÍRODOU, 1x AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

18 €

👤 Slavomír Kašprišin

🎁 TLAČENÁ VERZIA KNÍH: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

34 €

👤 Martin Hutta

🎁 E-BOOK V SÚLADE S PRÍRODOU

12 €

👤 Lucia Luptáková

🎁 2x E-BOOK: 1x V SÚLADE S PRÍRODOU, 1x AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

25 €

👤 Daniel Lešinský

🎁 1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

25 €

👤 Daniel Lešinský

🎁 2x E-BOOK: 1x V SÚLADE S PRÍRODOU, 1x AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

18 €

   1 2 3

Autori

Katarína Garnett

Katarína Garnett

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Chcem podporiť!

Páči sa vám projekt, a hoci za vašu podporu nič nečakáte, chcete prispieť. Ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

E-BOOK V SÚLADE S PRÍRODOU

Minimálna výška príspevku

12

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme e-knihu V SÚLADE S PRÍRODOU vo formáte ePub, pdf alebo MOBI, podľa vášho výberu.

2x E-BOOK: 1x V SÚLADE S PRÍRODOU, 1x AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

Minimálna výška príspevku

18

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme: 1x - e-book V SÚLADE S PRÍRODOU 1x - e-book AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY vo formáte ePub, PDF alebo MOBI, podľa vášho výberu. Možnosť výberu oboch aj v AJ.

Knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY je návodom ako si so svojimi deťmi viete postaviť z hliny domček, lavičku či ihrisko. Je to návod pre deti a ich rodičov, ale je vhodná aj ako samostatný projekt pre už väčšie deti, pre školy, výborná pre letné tábory, alebo dokonca aj pre dospelých. Nájdete v nej 60 strán a množštvo fotografií zo stavebného procesu nášho malého domčeka na hranie pre deti. Krok za krokom sa naučíte ako si z hliny postaviť čokoľvek podľa svojich predstáv.







1x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

Minimálna výška príspevku

25

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme jednu knihu V SÚLADE S PRÍRODOU kdekoľvek v SR. V cene je aj doručenie k vám.


Kniha V SÚLADE S PRÍRODOU s doručením v rámci EU - tlačená verzia.

Minimálna výška príspevku

29

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme knihu V SÚLADE S PRÍRODOU. V cene je už aj doručenie k vám v rámci EU.


TLAČENÁ VERZIA KNÍH: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

Minimálna výška príspevku

34

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme tlačené verzie kníh: 1x - kniha V SÚLADE S PRÍRODOU a 1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY

Knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY je návodom ako si so svojimi deťmi viete postaviť z hliny domček, lavičku či ihrisko. Je to návod pre deti a ich rodičov, ale je vhodná aj ako samostatný projekt pre už väčšie deti, pre školy, výborný projekt pre letné tábory, alebo dokonca aj pre dospelých. Nájdete v nej 60 strán a množstvo fotografií zo stavebného procesu nášho malého domčeka na hranie pre deti. Krok za krokom sa naučíte ako si z hliny postaviť čokoľvek podľa svojich predstáv. Formát knižky je A5.

1x knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY - Tlačená verzia

Minimálna výška príspevku

10

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme 1 knižku AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY kdekoľvek v SR. V cene je už aj doručenie k vám.

Knižka AKO SI POSTAVIŤ DOMČEK Z HLINY je návodom ako si so svojimi deťmi viete postaviť z hliny domček, lavičku či ihrisko. Je to návod pre deti a ich rodičov, ale je vhodná aj ako samostatný projekt pre už väčšie deti, pre školy, výborný projekt pre letné tábory, alebo dokonca aj pre dospelých. Nájdete v nej 60 strán a množštvo fotografií zo stavebného procesu nášho malého domčeka na hranie pre deti. Krok za krokom sa naučíte ako si z hliny postaviť čokoľvek podľa svojich predstáv. Formát knižky je A5.


2x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

Minimálna výška príspevku

49

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme 2 knihy V SÚLADE S PRÍRODOU kdekoľvek v SR. V cene je už aj doručenie k vám.


3x KNIHA V SÚLADE S PRÍRODOU - tlačená verzia

Minimálna výška príspevku

73

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme 3 knihy V SÚLADE S PRÍRODOU kdekoľvek v SR. V cene je už aj doručenie k vám.


E-BOOK V SÚLADE S PRÍRODOU V Anglickom jazyku

Minimálna výška príspevku

12

Ako poďakovanie za vašu podporu vám zašleme e-knihu V SÚLADE S PRÍRODOU v Anglickom jazyku vo formáte ePub, pdf alebo MOBI, podľa vášho výberu.