Dračie Karty - Tvoja Osobná Sila

Dračie Karty - Tvoja Osobná Sila

Životne dôležité otázky, ktoré ste si nikdy nepoložili. Zábavné aj seriózne, hlboké i ploché, relaxujúce i staviace do Sily. Otázky, ktoré nám zväčša rodina a spoločnosť zakazuje sa pýtať. Prečo? Aby sme sa náhodou nemali príliš dobre, slobodne a radostne. Otázky, ktoré nielen môžu, ale postupne reálne zmenia váš život k lepšiemu. Pomohli nám, mnohým našim klientom a vieme, že pomôžu aj vám.

Literatúra
Dračie Karty - Tvoja Osobná Sila
Získaná suma
148%

10 351 €

z cieľovej sumy
7 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Draci vždy predstavovali silu a vznešenosť. Na jednej strane ich obdivujeme a vzhliadame k nim a súčasne sa ich obávame. Je to taká zvláštna príťažlivosť. A pri tom si každý nosíme svojho draka v sebe! Potrebujeme sa s ním skontaktovať a naučiť sa používať túto silu pre seba a svojich blízkych. Byť človekom so silou a schopnosťami draka. Tak môžeme naplniť svoj potenciál a odvážne čeliť výzvam života.

Možno sa pýtate ako sa dostať k tomu dračiemu pokladu v sebe? Pripravili sme pre Vás jednoduchú a efektívnu cestu, akúsi mapu k vašej dračej sile. Poďte sa o nej dozvedieť viac.

Nachádzate sa v situáciách, v ktorých sa potrebujete správne rozhodnúť. Keď nie vždy viete čo presne sa vám deje. Čo je pre vás lepšie a čo horšie? Alebo ako reálne konať v živote, v súčasnom období, vo vzťahu či zdraví? Čo keby vám odpoveď vedelo dať vaše najmúdrejšie JA?

Aj vy ste si všimli, že pri riešení problémov sú dôležitejšie správne položené otázky, než nevyžiadané rady? Také otázky, ktoré dôverujú vám, vašim pocitom a potrebám? Vašej vnútornej sile, ktorej pomáhajú vyjsť na povrch? A vďaka pocitom bezpečia a skutočného záujmu o nás, si potom môžete pravdivo odpovedať.

Nám, tvorcom tohoto projektu záleží na tom, aby ste mali dobrý život a mali sa najlepšie ako sa len dá. Preto sme vytvorili tieto karty, aby ste sa mohli naučiť zaujímať sa o seba tak, ako sa ešte nikdy nikto o vás nezaujímal. Aby ste sa pozreli do vášho vnútra a odhalili skutočné príčiny toho, čo sa vám v živote deje.

Poďte sa s nami zahrať, pretože sme zvedaví, čo objavíte. Pre nás sú tieto karty jedno veľké dobrodružstvo a stále v nich objavujeme niečo nové. Potešia vás, pobavia, rozosmejú a možno aj vystrašia.

Povedali o dračích kartách



Ako to funguje?

Otázky v kartách sú špeciálne navrhnuté tak, aby vám pomohli skontaktovať sa so svojimi pocitmi v tele. Hravou formou pochopíte o čo vám skutočne ide a čo je pre vás dôležité, na čo sa máte zamerať. Každej karte je venovaná strana v knihe. Tam nájdete podrobný popis alebo cvičenie, ktoré vám pomôže nájsť odpovede a riešenia na vašu otázku.

Možno práve teraz robíte životne dôležité rozhodnutie, čaká vás nejaká výzva, z niečoho máte strach, alebo riešite nejaký problém vo vzťahu. Položíte si otázku a vytiahnete si kartu. Po vytiahnutí karty nedostanete konkrétne riešenie. Dostanete presne takú otázku, ktorá vám pomôže skontaktovať sa s vašimi pocitmi v tele. Vďaka tomu môže prísť hlboké uvedomenie a pravdivá odpoveď z vášho vnútra.

Karty budú ako váš najlepší priateľ a radca. Nebudú chodiť okolo horúcej kaše, práve naopak budú vás konfrontovať s realitou a pomôžu vám uvidieť pravdu. A pri tom vás nebudú súdiť, ani hodnotiť. Tak čo, vydáte sa s nami na dobrodružnú výpravu za pravdou, úspechom, láskou a šťastím?

Čo vám môžu priniesť tieto dračie karty s knihou?

  • Pomoc pri vyriešení vnútorných alebo vonkajších konfliktov.
  • Porozumenie tomu, kde sa vo svojom živote nachádzate práve teraz a čo potrebujete ďalej.
  • Ako sa oslobodiť od bolesti z minulosti. Ako odpustiť sebe či iným.
  • Naučíte sa ako môžete podporiť samých seba a byť sami sebe najlepším priateľom.
  • Naučiť sa prijímať to dobré v živote, vedieť povedať „Áno" i „Nie".
  • Dokázať byť úprimný s stáť za svojimi rozhodnutiami.
  • Môžete odhaliť príčiny toho, prečo vám niečo v živote nefunguje (vzťahy, zdravie, peniaze).
  • Karty vás naučia ako zbytočne nestrácať životnú energiu, ale naopak ju zväčšiť a tiež spôsob ako ju získať.
  • Pomôžu vám spojiť sa s vašimi pocitmi a pravdivými potrebami.
  • Môžete sa naučiť efektívnejšie narábať s hnevom, smútkom, túžbou a zdravou agresiou.
  • Je to dobrodružná výprava za vaším vysneným životom.
  • Môžete objaviť svoje skryté dary, ktoré na vás čakajú vo vašom vnútri.

Pár slov o projekte a o nás

Na tento projekt sme sa pripravovali celý život. Každý sme si prešli cestu ako žiaci, študenti a postupne ako učitelia a sprievodcovia. Až sme sa v jedno leto stretli ako lektori mužského kruhu. A toto stretnutie nám ukázalo, že nič nie je náhoda :) Od toho momentu sme vedeli, že budeme spolupracovať. Postupom času sme zistili, že toho máme ohromne veľa spoločného. Záleží nám na tom, aby sme sa v spoločnosti mali naozaj všetci dobre. Jednotlivci aj komunity. Dračie karty Tvoja Osobná Sila, sú jedným z výsledkov našej spolupráce. Tu sa spojili naše dlhoročné skúsenosti s mnohými klientmi a skupinami. A prinášame ich ako dar pre vás vo forme efektívneho nástroja, pomocou ktorého sa dá hravo zorientovať v živote. Budeme vám veľmi vďační, keď nám pomôžete tento projekt zhmotniť.

Marek Bohunický - Pôvodne som 25 rokov lektorom bojových umení. A zistil som, že sa potrebujem čo-to naučiť i o psychológii. Absolvoval som množstvo psychosomatických kurzov a výcvikov. A tieto karty sú výsledkom toho čo mne a klientom reálne funguje v živote. Prakticky, efektívne a zmysluplne. A viem, že všade je dôležité vnášať hravosť a láskavosť do života. A práve cez Dračie karty „Tvoja Osobná Sila" sa môžete hravým spôsobom rozvíjať aj vy.

Stanislav Ličko - Aj keď som vyštudovaný IT-čkár, po čase som zistil, že ma najviac napĺňa inšpirovať ľudí k prevzatiu zodpovednosti za svoj život. Mojím zámerom je prinášať ľuďom do vzťahov viac lásky, spokojnosti a radosti. Viac ako 6 rokov sa venujem internetovému projektu novymuz.sk, kde sa delím s tisíckami mojich klientov o svoje životné skúsenosti. Moje heslo znie: Žiť v pravde a láske. Vydal som dve knihy - Ako ju pochopiť (Bestseller) a Nový muž. Poznatky a niekoľkoročné skúsenosti sú aj súčasťou Dračích kariet „Tvoja Osobná Sila".

Prečo crowdfunding a ako budú peniaze použité?

Vaše dary pre nás znamenajú že tento projekt má zmysel nielen pre nás, ale aj pre širokú verejnosť. Že tiež chcete, aby bol váš život a životy ľudí okolo vás pravdivejšie, radostnejšie a šťastnejšie. Financie použijeme na vydanie prvých 1000 výtlačkov knihy, a kariet. (Tlač kariet, knihy, krabičky, návrh grafiky + vizualizácia, zalomenie textu v knihe, korektúry, poštovné a balné, online členská sekcia pre členov + iné online nástroje.) Ak dary prevýšia náklady na vydanie, použijeme ich na ďalšiu dotlač.

Kedy a ako bude projekt realizovaný?

Karty a kniha pôjdu do tlače po ukončení kampane začiatkom septembra 2020. Darcom ich budeme posielať koncom septembra 2020.

V akom stave je projekt?

Máme hotový prototyp 90 kariet, s ktorým už reálne pracujeme pri individuálnych konzultáciách, alebo skupinových workshopoch. Funguje to úžasne (pozrite si video vyššie). Ladíme ešte materiály a kozmetické detaily. Ďalej dokončujeme finálnu grafiku a popisy k jednotlivým kartám do knihy.

Ako podporiť vydanie kariet a knihy?

Ak sa vám tento projekt páči a radi by ste s kartami začali pracovať, či ich darovali, kliknite na tlačidlo „PODPORIŤ" a vyberte si z možností finančnej podpory tohto projektu. Pomôžete dobrej veci a zároveň získate efektívnu pomôcku, ktorá vám pomôže skontaktovať sa s vašimi pocitmi, vlastnou pravdivosťou a nájsť odpovede na vaše životne dôležité otázky.

Pozrite si rozhovor o kartách?

Bonusový online tréning - za zdieľanie projektu na sociálnych sieťach

Ak si želáte, aby sme Vám zaslali EXTRA bonusový online tréning o tom ako sa spojiť so svojimi pocitmi, zdieľajte prosím odkaz na našu kampaň verejne na sociálnych sieťach. Stačí ak do poznámky po výbere poďakovania uvediete odkaz na Váš profil alebo na príspevok, kde ste našu kampaň zdieľali.
Pokojne použite v príspevku aj jeden z verejne dostupných obrázkov, ktoré nájdete tu. Nezabudnite príspevok označiť ako verejný, aby sme si mohli prečítať, čo ste o nás napísali, aj keď nás nemáte v priateľoch. Dostanete od nás za odmenu bonusový online tréning ako pracovať so svojimi pocitmi. Len tak, ako poďakovanie za pomoc :) napíšte nám na info@tvojaosobnasila.sk, že ste projekt zdieľali a my vám po skončení kampane pošleme videotréning zdarma.

Doručenie kníh a kariet

Karty budeme doručovať koncom septembra 2020 Slovenskou poštou. Ak chcete karty niekomu darovať, napíšte nám poznámku aj s adresou do odkazu.

♥♥♥ Ďakujeme! ♥♥♥

Ak ste dočítali až sem, ďakujeme za pozornosť. V prípade, že by ste mali k projektu Dračie Karty - Tvoja Osobná Sila, alebo k tejto kampani akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás e-mailom na info@tvojaosobnasila.sk alebo bohunicky@gmail.com.

P.S.: Pri práci s týmito kartami si do vášho vedomia „nainštalujete appku", čo znamená, že sa vo vás vytvorí váš vnútorný majster, ktorý sa vás začne tieto otázky pýtať v správnych chvíľach vášho života. Tieto otázky a cvičenia sa stanú vašimi aktívnymi nástrojmi pre lepší život. Ak takúto „appku" chcete vlastniť, kliknite teraz na tlačidlo „PODPORIŤ" a vyberte si aký dar chcete obdržať ako poďakovanie za váš príspevok. ĎAKUJEME.

O projekte

Chcem podporiť!

Páči sa vám projekt, a hoci za vašu podporu nič nečakáte, chcete prispieť. Ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

Vstupenka na večer s Dračími Kartami

Minimálna výška príspevku

15

Po ukončení zbierky, budeme organizovať večerné stretnutia. V Bratislave, Banskej Bystrici a v Košiciach. Na tomto stretnutí si môžete karty "oňuchať" :) a vyskúšať si ako sa s nimi pracuje, zároveň vás celým procesom prevedieme. Budeme sa spoločne baviť a hrať. S kartami ktoré si vytiahnete budeme odhaľovať to, čo sa vám v živote deje. Zároveň vám dáme pár návodov na používanie. Do odkazu napíšte o ktoré mesto máte záujem.


​KNIHA + KARTY

Minimálna výška príspevku

30

Chcete karty s knihou? Ako poďakovanie vám pošleme KNIHU + KARTY. Doručenie Slovenskou poštou.

KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

Minimálna výška príspevku

35

Chcete aj špeciálne bonusové videá ako s kartami pracovať? Ako poďakovanie vám pošleme KNIHU + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať ešte viac do hĺbky. Karty doručíme Slovenskou poštou.

2x KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA

Minimálna výška príspevku

60

Ako poďakovanie vám pošleme 2x KNIHU + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať ešte viac do hĺbky. Karty doručíme Slovenskou poštou.

3x KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA

Minimálna výška príspevku

90

Ako poďakovanie vám pošleme 3x KNIHU + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať ešte viac do hĺbky. Karty doručíme Slovenskou poštou.


VIP VERZIA - PODPÍSANÁ KNIHA + KARTY + PASÍVNA + AKTÍVNA ONLINE SEKCIA + POZVÁNKA NA VIP OSLAVU + podpísaný plagát zlatého drak

Minimálna výška príspevku

200

Ak prispejete sumou 200 - 1000 EUR. Ako poďakovanie vám pošleme podpísanú 2X KNIHU + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať. Ďalej získavate prístup do online aktívnej členskej sekcie, kde budeme obsah priebežne dopĺňať a stanete sa tak stať členom aktívnej komunity ľudí. Navyše získavate osobnú pozvánku na VIP oslavu, kde spoločne oslávime vznik kariet a zároveň budeme spoločne s kartami pracovať na vašich témach v živote. EXTRA BONUS - získate veľký plagát zlatého draka s podpisom autorov. Karty a plagát doručíme Slovenskou poštou.


VIP GOLD FILANTROP - 10x KARTY + KNIHA

Minimálna výška príspevku

1 000

Ste filantrop chcete podporiť tento projekt? Alebo máte firmu a mohol by to byť dobrý darček pre vás a vašich zamestnancov? Môžete nás podporiť sumou vyššou ako 1 000 EUR.

Ako poďakovanie vám pošleme 10X podpísaná KNIHA + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať. Ďalej získavate prístup do online aktívnej členskej sekcie, kde budeme obsah priebežne dopĺňať a stanete sa tak stať členom aktívnej komunity ľudí. Navyše získavate osobnú pozvánku na VIP oslavu, kde spoločne oslávime vznik kariet a zároveň budeme spoločne s kartami pracovať na vašich témach v živote. EXTRA BONUS - získate veľký plagát zlatého draka s podpisom autorov. Karty a plagát doručíme Slovenskou poštou.


Novinky

Pokračovanie Dračích kariet - Dračie kľúče!

Update #7, 18.05.2023

Milí podporovatelia Dračích kariet,

veríme, že Dračie karty vám do života priniesli mnoho zodpovedaných otázok, pomáhajú vám pri životných križovatkách a spojili ste sa vďaka ním viac so svojim telom a jeho múdrosťou.
Chceli by sme vám prezradiť novinku, teda zopár dôležitých noviniek, ktoré by vás mohli zaujímať:
Po takmer troch rokoch majú Dračie karty svojich pokračovateľov a sú nimi DRAČIE KĽÚČE. Pýtate sa prečo kľúče? Pretože to tentokrát nebude len o kartách a vysvetlivkách k nim. Dračie kľúče sú oveľa širšou sadou sebarozvojových nástrojov. Skladajú sa z:
  • Upravených a vylepšených kariet
  • Knihy s rozšíreným obsahom v ktorej nájdete aj:
    • skúsenosti autorov,
    • inšpiratívne príbehy užívateľov Dračích kariet,
    • nami adaptovaný starý východný príbeh Z rybky drak: Príbeh o ceste k Dračej bráne
  • Kvalitný obal, ktorý má tentoraz aj funkciu estetického držiaku a rámiku
  • Online videá (už natočené v dĺžke 11,5 hod), ktoré bližšie vysvetľujú každý jeden z Kľúčov
  • Sadu dopĺňa 8ks intuitívnych obrazov ktoré špeciálne pre projekt vytvorila umelkyne Lara’ana a ďalšie podporné grafické symboliky
To všetko je vyústením vyše dvojročnej práce so snahou dať tomuto už tak skvelému nástroju kvalitu a profesionálne spracovanie vo všetkých ohľadoch, veľmi unikátne pre takýto sebarozvojový nástroj. Prečo? Pretože si to Dračie karty zaslúžili, pretože takto môžu vám a mnohým ďalším slúžiť ešte lepšie.
Tvorcami Dračích kľúčov pritom už nie sú Elias (Marek) Bohunický a Stanislav Ličko, ale človek, ktorý bol pôvodnými Dračími kartami natoľko uchvátený, že sa stalo jeho poslaním šíriť ich prínos medzi ďalších ľudí. Peter Shogun Trnka je tak spoluautorom nového diela, šíriteľom myšlienky a sebarozvojovej metódy. Spolu s Eliasom, ktorý je stále hlavným autorom sebarozvojovej metódy, tak majú za sebou dva roky veľmi intenzívnej spolupráce.
Ak vás zaujíma celý príbeh o tom, ako sa Shogun rozhodol uchopiť Dračie karty a transformovať ich na Kľúče a prečo mu ich Elias zveril, pozrite si ich spoločný rozhovor: https://www.youtube.com/watch?v=HxQEZrKEkH
Práve dnes sme spustili novú kampaň na podporu tejto novinky, ktorá vám pomôže Odomknúť radostný život. Kampaň a cez ňu pomoc od ľudí a komunity je pre nás naozaj potrebná, pretože výroba novej, rozšírenej a kvalitnejšej verzie nás stala naozaj množstvo času (2 roky), energie i financií a produkcia/tlač prvej várky Kľúčov je v súčasnej kvalite násobne drahšia ako pôvodný produkt. Veríme však v jej účel, silu a zámer pomôcť ľudom v ich sebapoznaní a transformácií. Ak vás to oslovilo, môžete získať Dračie kľúče vo veľmi zvýhodnenej uvádzacej cene za menej než 50 % jej po-kampaňovej cene vo veľmi limitovanej Odmene “Včasná rybka“ pre prvých 37 podporovateľov. Poponáhľajte sa, nech je vaša :)
Čakajú vás samozrejme aj iné zaujímavé dračie odmeny. Kampaň si môžete pozrieť a podporiť vydanie Dračích kľúčov na

https://www.startlab.sk/draciekluce/

Hurááá, Dračie karty letia smerom k vám :)

Update #6, 02.11.2020

Ahojte priatelia a podporovatelia,

Mám pre vás radostnú novinku. Všetkým darcom sme odoslali balíky s odmenami.

Takže v najbližších dňoch prosím skontrolujte vaše poštové schránky či tam nenájdete oznámenie o doručení zásielky.

Ak ste si nechali balík doručiť na adresu zamestnania alebo firmy, skontrolujte či tam niečo nie je v schránke.

Ak by ste do konca týždňa oznámenie o zásielke nenašli, kontaktujte nás na info@draciekarty.sk a pošleme vám číslo zásielky, pretože ho pravdepodobne uložili na pošte a je potrebné si zásielku vyzdvihnúť.

Ďalej pár inštrukcií k jednotlivým darom.
1. Ak ste si objednali večer s dračími kartami, kvôli aktuálnej situácii sa nemôžeme stretávať, budeme vás kontaktovať hneď ako budeme môcť robiť najbližšie stretnutia. 

2. Pre ľudí, ktorý si objednali aj online členskú sekciu, skontrolujte váš e-mail, dnes by vám mali doraziť prístupové údaje do súkromnej členskej sekcie. Prosím, skontrolujte hlavne priečinok spam a nevyžiadaná pošta, niekedy to skončí tam. Odporúčame si potom zmeniť vaše heslo. Ak by vám prístupy neprišli opäť nás kontaktujte na info@draciekarty.sk.

2. Pre ľudí, ktorí si objednali VIP verziu. Prístupy do online členskej sekcie vám prídu dnes. Čo sa týka VIP párty tá tiež bude až po uvolnení aktuálnych opatrení a budeme vás kontaktovať. Plagát draka vám doručíme budúci týždeň. Ospravedlňujeme sa za oneskorené dodanie.

Vopred sa ospravedlňujeme ak vznikne nejaká chyba, napríklad sme zadali nejaký preklep pri zadávaní adresy, alebo vám balík nepríde. Taktiež sme ľudia a chyby sa pri takom počte zásielok môžu stať. Nebojte všetko vyriešime k spoločnej spokojnosti :) Hlavne sa nám napíšte, ak ani po týždni nebudete vedieť kde je vaša zásielka na info@draciekarty.sk alebo napíšte ak sme vám omylom dodali niečo iné :)

Budeme sa tešiť na vašu spätnú väzbu, fotky, zážitky a správy.

Určite nám napíšte. Tešíme sa, že ste toho súčasťou. 

Ešte raz ďakujeme za vašu podporu, bez vás by tento projekt nemohol vzniknúť.

Prajeme Vám krásny deň a príjemné skúmanie vašej osobnej sily s Dračími kartami.
A ak by ste chceli karty alebo členskú online sekciu ešte priobjednať môžete tak urobiť na www.draciekarty.sk

Marek Bohunický a Stanislav Ličko

Termín dodania Dračích Kariet

Update #5, 12.10.2020

Ahojte priatelia a podporovatelia :)

Máme pre vás novinky v projekte Dračie Karty.

Ako sa hovorí: "Človek mieni, pán Boh mení". Pri najlepšej snahe sa nám v projekte objavilo viacero výziev, ktoré sme nečakali. Všetky sme ich zvládli, avšak stálo nás to veľa času, energie, síl a peňazí. Robili sme všetko, čo je v našich silách, aby ste karty mali čím skôr u seba a mohli s nimi pracovať.

Dobrá správa je tá, že karty s knihou sú už vo výrobe. Ďalšia dobrá správa je tá, že budú mať ešte lepší vzhľad a dizajn.

Tá menej príjemná správa je, že sa to celé trocha posunulo. Aktuálne sú tlačiarne veľmi vyťažené, nakoľko sa tlačia vianočné tituly a tým pádom sa posunul aj termín kedy nám Dračie Karty vytlačia. Takže z tlačiarne nám potvrdili, že najskôr budú vytlačené 30.10.2020 + pár dní potrvá distribúcia k nám. Čiže reálne ich budeme doručovať prvý Novembrový týždeň.

Ďakujem vám veľmi pekne za pochopenie, podporu a trpezlivosť.

Pre tých ktorí karty ešte nemáte, chcete priobjednať pre niekoho ďalšieho, prípadne chcete si dokúpiť prístup do súkromnej členskej sekcie, môžete tak urobiť na webe www.draciekarty.sk

S srdečným pozdravom

Marek Bohunický a Stanislav Ličko

Ešte raz novinky ohľadne Dračích Kariet ;)

Update #4, 11.09.2020

Priatelia, zistili sme, že v minulom emaily sa nezobrazilo video s novinkami v projekte Dračie karty so správnym odkazom, preto ste si ho nemohli pozrieť. Pozrite si ho prosím na tomto odkaze. https://www.youtube.com/watch?v=E-0c_VNsiV0

Dozviete sa tam najnovšie informácie, čo vás čaká a kedy budú karty s knihou doručené.

Ďakujeme ešte raz za vašu podporu Dračích Kariet, veľmi si vážime vašu podporu. Intenzívne pracujeme na tom, aby ste karty s knihou mali doma čím skôr.

Zdravia vás autori projektu Draciekarty.sk
Stanislav Ličko a Marek Bohunický

P.S.: Ak by ste mali záujem ešte dodatočne objednať karty s knihou môžete tak urobiť na https://draciekarty.sk

Poďakovanie fanúšikom Dračích Kariet

Update #3, 10.09.2020

Priatelia ĎAKUJEME za vašu PODPORU počas celej kampane. Aj vďaka vám sa karty môžu zrodiť. Vo videu nižšie nájdete všetky potrebné informácie, čo nás čaká. Dozviete sa o termíne, kedy vám budú karty doručené a na čo všetko sa môžete tešiť. Dozviete sa, čo ešte lepšie ako zlaté hrany sme vymysleli.

Z tlačiarne nám oznámili najbližší termín, kedy môžeme očakávať karty a to je 15.10.2020. Skôr to zrejme nebude. Pozrite si ďalšie dobré správy a novinky vo videu nižšie. Karty môžete ďalej predobjednávať tu: https://draciekarty.sk

Vaše príbehy s Dračími Kartami

Update #2, 25.08.2020

Marek mal možnosť pracovať s kartami v skupinách a zdieľa s vami čo môžete získať aj vy ak začnete pracovať s Dračími Kartami. Pozrite si video nižšie:

Úžasné presiahli sme 53% + Rozhovor o Dračích Kartách

Update #1, 20.08.2020


Ahojte priatelia ĎAKUJEME krásne za vaše príspevky, pred pár dňami sme prekročili úžasných 53% kampane aj vďaka vám. Nesmierne si to vážime a ceníme.

Natočili sme pre Vás rozhovor o Dračích kartách, kde ich môžete viac očuchať :) a dozvedieť sa o projekte bližšie informácie.

V rozhovore sa dozviete:

- Prečo karty vznikli?
- Prečo názov dračie karty?
- Čo symbolizuje spojenie s drakom?
- Ako to funguje, ako karty vlastne fungujú?
- Pre koho sú karty určené?
- Z akého materiálu sú karty vyrobené. Je to fyzický produkt alebo elektronický?
- Čo môže hra s dračími kartami priniesť ľuďom?
- Prečo je to dôležité?
- Kedy bude projekt realizovaný?
- V akom stave je to momentálne?
- Ako môžu ľudia podporiť vznik kariet?

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

👤 Janka Kusá

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

💬 Áno, každý máme svojho milovaného Draka. S Láskou Úctou a Radosťou Ďakujem. Cítim hlbokú tíš.. i usmievam sa.♥️ Posielam pozdravenie. Janka ????

35 €

👤 Lenka Žabková

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 ​KNIHA + KARTY

💬 Jen dal a vejs! :D

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Tereza Králová

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

👤 Pavol Žáčik

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

👤 Michal Stracina

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Martina Kačinová

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Saška Murínová

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Ivan Petrik

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Irena Siranova

🎁 ​KNIHA + KARTY

💬 Bratislava

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

👤 Tomáš Hamšík

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

👤 Dusana Ráczová

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Juraj Kalus

🎁 Vstupenka na večer s Dračími Kartami

💬 :-)

15 €

👤 Miroslav Novotný

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2x KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA

60 €

👤 Václav Kočka

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Edita Kosťovå

🎁 ​KNIHA + KARTY

30 €

👤 Slavko Sabol

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

👤 JAN VAJDA

🎁 ​KNIHA + KARTY

💬 Dobrá práca :)

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2x KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA

60 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

35 €

   1 2 3 4 ... 7

Autori

Stanislav Ličko

Stanislav Ličko

Marek Bohunický

Marek Bohunický

Pôvodne som 25 rokov lektorom bojových umení. A zistil som, že sa potrebujem čo-to naučiť i o psychológii. Absolvoval som množstvo psychosomatických kurzov a výcvikov. A tieto karty sú výsledkom toho čo mne a klientom reálne funguje v živote. Prakticky, efektívne a zmysluplne. A viem, že všade je dôležité vnášať hravosť a láskavosť do života. A práve cez karty Tvoja osobná sila sa môžete hravým spôsobom rozvíjať aj vy.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Chcem podporiť!

Páči sa vám projekt, a hoci za vašu podporu nič nečakáte, chcete prispieť. Ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

Vstupenka na večer s Dračími Kartami

Minimálna výška príspevku

15

Po ukončení zbierky, budeme organizovať večerné stretnutia. V Bratislave, Banskej Bystrici a v Košiciach. Na tomto stretnutí si môžete karty "oňuchať" :) a vyskúšať si ako sa s nimi pracuje, zároveň vás celým procesom prevedieme. Budeme sa spoločne baviť a hrať. S kartami ktoré si vytiahnete budeme odhaľovať to, čo sa vám v živote deje. Zároveň vám dáme pár návodov na používanie. Do odkazu napíšte o ktoré mesto máte záujem.


​KNIHA + KARTY

Minimálna výška príspevku

30

Chcete karty s knihou? Ako poďakovanie vám pošleme KNIHU + KARTY. Doručenie Slovenskou poštou.

KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA - LEN prvých 100

Minimálna výška príspevku

35

Chcete aj špeciálne bonusové videá ako s kartami pracovať? Ako poďakovanie vám pošleme KNIHU + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať ešte viac do hĺbky. Karty doručíme Slovenskou poštou.

2x KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA

Minimálna výška príspevku

60

Ako poďakovanie vám pošleme 2x KNIHU + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať ešte viac do hĺbky. Karty doručíme Slovenskou poštou.

3x KNIHA + KARTY + PASÍVNA ONLINE SEKCIA

Minimálna výška príspevku

90

Ako poďakovanie vám pošleme 3x KNIHU + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať ešte viac do hĺbky. Karty doručíme Slovenskou poštou.


VIP VERZIA - PODPÍSANÁ KNIHA + KARTY + PASÍVNA + AKTÍVNA ONLINE SEKCIA + POZVÁNKA NA VIP OSLAVU + podpísaný plagát zlatého drak

Minimálna výška príspevku

200

Ak prispejete sumou 200 - 1000 EUR. Ako poďakovanie vám pošleme podpísanú 2X KNIHU + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať. Ďalej získavate prístup do online aktívnej členskej sekcie, kde budeme obsah priebežne dopĺňať a stanete sa tak stať členom aktívnej komunity ľudí. Navyše získavate osobnú pozvánku na VIP oslavu, kde spoločne oslávime vznik kariet a zároveň budeme spoločne s kartami pracovať na vašich témach v živote. EXTRA BONUS - získate veľký plagát zlatého draka s podpisom autorov. Karty a plagát doručíme Slovenskou poštou.


VIP GOLD FILANTROP - 10x KARTY + KNIHA

Minimálna výška príspevku

1 000

Ste filantrop chcete podporiť tento projekt? Alebo máte firmu a mohol by to byť dobrý darček pre vás a vašich zamestnancov? Môžete nás podporiť sumou vyššou ako 1 000 EUR.

Ako poďakovanie vám pošleme 10X podpísaná KNIHA + KARTY + dostanete prístup do súkromnej členskej zóny - Pasívna online sekcia, kde nájdete videá o tom, ako s kartami pracovať. Ďalej získavate prístup do online aktívnej členskej sekcie, kde budeme obsah priebežne dopĺňať a stanete sa tak stať členom aktívnej komunity ľudí. Navyše získavate osobnú pozvánku na VIP oslavu, kde spoločne oslávime vznik kariet a zároveň budeme spoločne s kartami pracovať na vašich témach v živote. EXTRA BONUS - získate veľký plagát zlatého draka s podpisom autorov. Karty a plagát doručíme Slovenskou poštou.