Detská knižka o našich rodičovských obavách a dôvere k dieťaťu

Detská knižka o našich rodičovských obavách a dôvere k dieťaťu

Ilustrovaná knižka pre rodičov a ich deti. Pomáha zvládať obavy dospelých, keď dieťa skúša niečo nové. Inšpiruje k posilňovaniu imunity otužovaním detí aj dospelých. Príbeh posilňuje vzťah medzi otcom a dieťaťom. Zároveň poukazuje na to, že výchova nemusí prebiehať iba jedným smerom. Pre rodičov v každom veku. Pre deti od 4 – 11 rokov. Kniha vyjde v slovenčine aj češtine.

Literatúra
Detská knižka o našich rodičovských obavách a dôvere k dieťaťu
Získaná suma
108%

3 898 €

z cieľovej sumy
3 600 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Kniha o utužovaní otužovaním

Knižka „Zachariáš a studená voda" je nový príbeh zo série ilustrovaných kníh pre rodičov a ich deti o náročných situáciách a možných riešeniach.

Témou knihy je otužovanie detí aj dospelých a chladná voda je nástrojom k hlavnému zámeru: Povzbudiť nás, rodičov a dospelých, aby sme prekonali svoje strachy a dopriali dieťaťu vo výchove zážitky a experimenty, ktoré potrebuje. Zážitky, na ktoré sme my ako dospelí už mohli zabudnúť a teraz sa nám zdajú byť zbytočné a vzdialené.

Studená voda umocňuje hlboké a silné zážitky. A navyše zlepšuje imunitu, zoceľuje dušu a v príbehu aj vzťah otca a syna.

"Prečítal som a zvlhli mi oči." (Dalibor Bednařík, kouč a mentor koučov)


Príbeh - o chlapcovi, ktorý sa v chladnej vode usmieva

Príbeh poukazuje na to, že k dôvere niekedy stačí aj prítomná podpora. Rodičia sa môžu príbehom inšpirovať a pochopiť, že dieťa nepotrebuje počuť pri rozhodovaní naše obavy. Hoci máme tie najlepšie a najčistejšie zámery. Naše dobré rady môžu byť počas výchovy prekážkou v detskom rozhodovaní.

Je prirodzené, že sa naše obavy stupňujú. Najmä, keď sa dieťa rozhodne urobiť niečo nové, s čím nemáme skúsenosť. Alebo ju máme inú, napr. nepríjemnú. Obavy a strachy sa môžu týkať hocičoho, jazdy na bicykli, lezenie po stromoch, alebo tých najobyčajnejších aktivít. Čím skôr si nájde dieťa kľúč pre vlastné rozhodnutie aj zodpovednosť, tým lepšie a viac sily pre nich, a menej starostí a viac uvoľnenia pre nás, rodičov.

Príbeh nehovorí: Otužujte seba aj deti. To rozhodnutie nechám na vás. Z vlastnej skúsenosti však viem, že keď svoje obavy a myšlienky odovzdám studenej vode, rozplynú sa, miznú. Veď vyskúšajte. :-)

„Píšem detským jazykom pre rodičov."

Pracujem ako lektor a kouč komunikačných zručností. Zároveň sa venujem dýchaniu a otužovaniu (absolvoval som certifikovaný inštruktorský kurz u Wima Hofa). Všetky získané skúsenosti pretavujem do kníh pre deti a dospelých. Publikoval som knižky - Kamzíkov veľký skok ( o oznamovaní tragickej udalosti), Vlk a tma, Strakáč a Tíoni (ako úprímny smiech môže pomôcť v ťažkej situácii) a iné.


Prečo detská knižka o otužovaní

Studená voda ma veľa naučila a stále učí. A preto sa chcem o chlade, vode a obavami z nich podeliť aj s vami. Prvé začiatky boli počas pobytu v Patagónii v 2005, kde bolo viac chladnej ako teplej vody. Pre všetkých to bolo bežné a všimol som si, že ľudia neboli toľko chorí. Ja som bol plný obáv o zime a chladnej vode a prirodzene som ich prenášal na syna počas výchovy. Nevedel som nič o hnedom tuku, o nastavení mysle a ako studená voda pomáha rozpúšťať obavy. Koncom roka 2015 som sa už pravidelne otužoval a dýchal s Wim Hof Metódou.

Teraz si už uvedomujem, koľko opatrnosti a zbytočných obáv som mal, keď sa syn hrával so studenou vodou. Často vidím mnohých rodičov, ako z rôznych príčin v zime zakazujú dieťaťu hranie sa s chladnou vodou. Aj napriek tomu, že voda, konáre a kamene sú základom mnohých detských hier v každom období. Každá dospelá osoba v príbehu zobrazuje určitý postoj k chladu a vode, ktorý môžeme pociťovať a prežívať. Nenásilnou formou zobrazuje naše prežívanie nie len v chlade. A práve preto, môže byť táto knižka užitočná aj pre tých, ktorí sa neotužujú.

Ilustrátorka a spolupracovníci

Talentovaná slovenská ilustrátorka Adela Režná v súčasnosti pracuje ako asistentka na VŠVU v Bratislave a ilustrovala viacero kníh. Spoločne sme pracovali na predchádzajúcej knihe Strakáč a Tioni (o vitiligu). Zvolili sme jednofarebne spracovanie, pretože umocňuje zimné obdobie a podporuje chladivé prežívanie. Veríme, že v nej nájdete teplo vo vzťahoch a napokon i príjemnú atmosféru.

Som vďačný za pomoc s textom - Petrovi Švecovi a Markéte Andričikovej. Taktiež Nikole Puskásovej za pomoc počas prípravy kampane, Alžbete Božekovej za jej grafické návrhy a Viki Marcinovej a Ivanovi Valachovi za cenné rady A mnohým ďalším.

Prečo crowdfundingová kampaň

Otužovanie vnímam ako dôležitú tému pre zdravie a taktiež vo výchove. Vďaka crowdfundingu chcem túto tému priniesť čitateľom a rodičom. Financie použijem na pokrytie nákladov s prípravou tejto knihy a vytlačenie v počte 750 kusov v slovenčine a 750 kníh v češtine. Ak príspevky prevýšia náklady, použijem ich na ďalšiu tlač, prípravu ďalšieho príbehu a budem sa veľmi tešiť záujmu :-)

Informácie o knižke: formát 210x148 (pevná väzba A5), 44 strán, jednofarebná tlač (zvažujeme čiernu alebo modru farbu. Obálka aj ilustrácie sú v procese tvorby, môžu sa líšiť). Knižky vám pošleme začiatkom decembra.

Občas pracujem s deťmi v prírode a viem, ako dýchanie pomáha počas únavy. A viem, že chladná voda môže byť pre deti zdrojom mnohých zážitkových hier. Vzhľadom na to som ako súčasť odmien pripravil workshopy pre triedy/ školy za symbolickú cenu. Tipy na školy a triedy mi môžete písať do správ. Ďakujem.

"Kniha o otužovaní a utužovaní vzájomných rodinných vzťahov a (seba)dôvery." Markéta Andričíková (literárna vedkyňa)

Poďakovanie

Pripravili sme pre vás viacero odmien, z ktorých si môžete vybrať – od samotnej knižky pre vás alebo ako dary pre kamarátov, ilustrácie až po workshop dýchania.

Ak vás príbeh a projekt zaujal, budeme vďační, ak nás podporíte. Prispejte na projekt a vyčarujte si otužené úsmevy spolu s deťmi. A pomôžte nám ich rozšíriť aj medzi ďalších rodičov, ktorí chcú vychovávať svoje deti vedome.

Na prvých 40 prispievateľov čaká malé prekvapenie.

K odmenám prosím vždy napíšte poznámku či si prajete knižku v slovenčine a češtine.

Kontakt: danielrusar@gmail.com +421 902 540 087

Sme vďační a vážime si Vašu podporu. Ďakujeme!

O projekte

Chcem podporiť!

Páči sa vám projekt, a hoci za vašu podporu nič nečakáte, chcete prispieť. Ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

2 knihy
2 knihy "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

22

Knižka pre Vás a darček pre Vašich kamarátov alebo známych. Knižky zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra

1 kniha
1 kniha "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

12

Príbeh o otužovaniu, vnútornej sile a dôvere pre Vás. Knihu zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra

3x kniha
3x kniha "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

30

Máte radi studenú vodu? Chcete, aby sa otužovaniu dozvedeli aj iní? Alebo máte radi príbehy? A radi rozdávate radosť? Jedna kniha pre Vás a ďalšie dve ako darček. Knižky zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra

5x kniha
5x kniha "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

47

Máte radi príbehy a chcete nás viac podporiť? Pri výbere tejto odmeny Vám pošleme jednu knižku pre Vás a zvyšné ako darčeky pre Vaše okolie pre školy, aby sa o príbehu o otužovaniu dozvedeli aj iní. Knižky zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra

Ilustrácia
Ilustrácia

Minimálna výška príspevku

12

Táto odmena je pre milovníkov ilustrácií. Ilustrácia z knižky podľa vlastného výberu - digitálny print A3. Pošleme poštou na SK a ČR.

Doručenie: Začiatok decembra

1 knižka a 1 ilustrácia
1 knižka a 1 ilustrácia

Minimálna výška príspevku

22

Máte radi príbehy a ilustrácie? Pripravili sme darček pre Vás: 1 knižku a 1 ilustrácia z knižky podľa vlastného výberu - digitálny print A3.. Môžete si vybrať knižku - buď Zachariáš a studená voda alebo iné naše knižky - Kamzíkôv veľký skok, Strakáč a Tíoni, Cukrové topánky alebo Malý Panda, Tato a Mesiac.

Doručenie: Začiatok decembra

Individuálny workshop dýchania
Individuálny workshop dýchania

Minimálna výška príspevku

25

Chcete si vyskúšať rôzne spôsoby dýchania a máte radi individuálny prístup? Pripravili sme 1,5 hodinový online workshop iba pre Vás. S Miškou alebo Danielom. Dátum a čas si dohodneme.

Doručenie: Po skončení kampane

Workshop dýchania v skupine - cena pre účastníka
Workshop dýchania v skupine - cena pre účastníka

Minimálna výška príspevku

12

Chcete si vyskúšať rôzne spôsoby dýchania priamo vo skupine? Pripravili sme pre Vás 1,5 hodinový skupinový online workshop. S Miškou alebo Danielom. Cena workshopu je za osobu. Dátum a čas si dohodneme.

Doručenie: Po skončení kampane

Workshop dýchania pre školu / triedu
Workshop dýchania pre školu / triedu

Minimálna výška príspevku

20

Ste škola a máte záujem o workshop dýchania? Alebo ste rodič a radi by ste túto možnosť v triede, škole Vášho dieťaťa poskytli? Pripravili sme pre Vás 1,5 hodinový online workshop. S Miškou alebo Danielom. Dátum a čas si dohodneme.

Doručenie: Po skončení kampane

Sponzor knížky
Sponzor knížky "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

150

Máte radi príbehy a umenie a chcete nás podporiť? Radi by ste spojili Vaše aktivity s našim príbehom o otužovaniu? Vaše logo firmy alebo meno radi uvedieme priamo v knižke. Táto odmena je buď pre SK alebo ČR. Navyše dostanete 5 kníh a 3h workshop (dýchanie a chladná voda).

Doručenie: Začiatok decembra

Mecenáš
Mecenáš

Minimálna výška príspevku

300

Venujete sa aktívnemu životnému štýlu a podporujete otužovanie? Alebo by ste radi spojili vaše aktivity s naším príbehom? Radi uverejníme Vaše meno, alebo logo v českom aj slovenskom vydaní a tiež na ďalších materiáloch, ktoré ku knižke pripravíme. Navyše dostanete 10 kníh a dvakrát 3h workshop (dýchanie a chladná voda).

Doručenie: Začiatok decembra

1 knížka
1 knížka "Zachariáš a studená voda" s malým prekvapením

Minimálna výška príspevku

15

Knižka s prekvapením od ilustrátorky a autora. Táto odmena je limitovaná< a je práve pre Vás. Knihu zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra

Novinky

nová kniha - Ďateľ a Šeptúšik - príbeh o zvládaní pochybností

Update #3, 13.10.2023

Dobrý deň, ahoj,

je krásna jeseň, čas začať či pokračovať s otužovaním.
Verím, že príbeh o Zachariášovi a studenej vode zaujal a že Vás aj deti
inšpiroval.

Ak máte pochybnosti či začať s chladnou vodou práve teraz, alebo ak poznáte niekoho kto sa stále odhodláva otužovať, tak je tu pre
Vás a vašich kamarátov kniha Ďateľ a Šeptúšik s ilustráciami Kristýny
Šťastnej. Príbeh rozpráva o tom ako prekonávať pochybovačný vnútorný hlas.
Poteším sa, ak sa pozriete tu:
https://www.startlab.sk/datelaseptusik/

Práve teraz prebieha príprava tejto knihy pre slovenských
čitateľov. Na Startlabe beží kampaň a môžete
ju ešte 6 dní podporiť.

Verím, že okrem inšpirácie ako pracovať s neistotou sa
počas spoločného čítania príbehu s deťmi  zasmejete.

Ešte raz ďakujem za Vašu podporu a studenej vode zdar!

Daniel

P.S.: Pro české čtenáře – kniha vyšla pod názvem Datel a
Slabihoudek u vydavatelství Albatros.

ukázka z příběhu

Update #2, 30.10.2020

Súťaž

Update #1, 25.10.2020

Keď si objednáte knižku Zachariáš a studená voda - do stredy 28.10., jednomu z vás pošleme knižné prekvapenie (ilustrácie od Adely Režné).

Nezabudnite napísať svoje meno, alebo poslať správu ak ste ako anonymný podporovateľ. 

Ďakujeme. 

Podporovatelia

👤 Martina Cesnaková

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

💬 Veľmi sa tešíme, znie to super!

12 €

👤 Barbara KOCIAN

💬 Ďakujem

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

💬 Tešíme sa :)

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

24 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Michaela Vajová

🎁 Individuálny workshop dýchania

25 €

👤 Lenka Filipová

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy "Zachariáš a studená voda"

💬 Držím palce!

22 €

👤 Jakub Běžel Běžel

🎁 2 knihy "Zachariáš a studená voda"

💬 Držím palce do dalších projektů.

22 €

👤 Andrea Kutlikova

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

💬 Drzime palce a pozdravujeme sikovnu ilustratorku:)

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

💬 Tešíme sa na knižku! ????

12 €

👤 Monika Benicka

🎁 5x kniha "Zachariáš a studená voda"

💬 Tesime sa :)

47 €

👤 Viera Kučerová

💬 Tešíme sa na knihu aj v Prahe

20 €

👤 Michela Šaffo

🎁 2 knihy "Zachariáš a studená voda"

22 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Sponzor knížky "Zachariáš a studená voda"

💬 Zavolam Vam niekedy v priebehu tyzdna,ak Vas to nebude obtazovat

150 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

💬 Dakujem,tesim na knihu

12 €

👤 Michaela Rybárová Rybárová

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Tereza Vančová

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

💬 Majte krasne dni!

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy "Zachariáš a studená voda"

22 €

👤 Jana Zelnikova Zelnikova

🎁 1 kniha "Zachariáš a studená voda"

💬 Skvelý nápad napísať knižku na túto tému. Teším sa a som veľmi zvedavá na finálnu verziu

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Individuálny workshop dýchania

25 €

👤 Daniela Suttner

🎁 2 knihy "Zachariáš a studená voda"

💬 Tesim sa! :)

22 €

👤 Radka Lím Labendz Radka

🎁 Ilustrácia

💬 Držím knížce palce!

20 €

   1 2 3 4 ... 8

Autori

Selves, s.r.o.

Selves, s.r.o.

Adela Režná

Adela Režná

Som absolventka ateliéru ilustrácie na Vysokej škole výtvarných umení pod vedením prof. Dušana Kállaya, kde v súčastnosti pôsobím ako asistentka. Ako ilustrátorka som vo svojej tvorbe zameraná predovšetkým na ilustráciu pre deti. Ilustrovala som viacero publikovaných kníh, no v roku 2018 vyšiel môj autorský debut "Cukrové topánky", ktorá získala ocenenie najkrajšia kniha leta a v roku 2019 moja druhá autorská kniha "Háro". Spolu s Danielom máme za sebou úspešnú spoluprácu na knihe "Strakáč a Tíoni" o ochorení zvanom vitiligo. Absolvovala som študijnú stáž v Anglicku v Illustration Studio na Plymouth University, pravidelne pripravujem workshopy pre deti a mám za sebou samostatné výstavy v Zicchiho paláci, na Ypsalone či v Danubiane.

MIchaela  Davidovičová

MIchaela Davidovičová

Som certifikovanou lektorkou metódy Wima Hofa 2. stupňa. K tejto práci ma doviedla dôvera v dcérinu intuíciu.. V roku 2017 ma žiadala aby sme vyskúšali kurz metódy Wima Hofa . Odvtedy sa začala naša cesta spoznávania nášho tela cez chlad a zaujímavé zážitky v prírode, chlade a hlavne spolu. Linda má 13 rokov a od svojích 8,5 roka je v domácej výučbe. Dôverujem v jej intuíciu a snažím sa v živote jej pomáhať nájsť samu seba a dať jej dostatok zaujímavých podnetov na základe ktorých sa môže formovať. Učíme sa navzájom a spolu objavujeme nádheru sveta a nekonečný potenciál ľudského tela .

Daniel  Rušar

Daniel Rušar

Pracujem ako lektor a kouč komunikačných zručností. Zároveň sa venujem dýchaniu a otužovaniu (absolvoval som certifikovaný inštruktorský kurz u Wima Hofa). Všetky získané skúsenosti pretavujem do kníh pre deti a dospelých. Publikoval som knižky - Kamzíkov veľký skok ( o oznamovaní tragickej udalosti), Vlk a tma, Strakáč a Tíoni (ako úprímny smiech môže pomôcť v ťažkej situácii) a iné.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Chcem podporiť!

Páči sa vám projekt, a hoci za vašu podporu nič nečakáte, chcete prispieť. Ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

2 knihy
2 knihy "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

22

Knižka pre Vás a darček pre Vašich kamarátov alebo známych. Knižky zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra

1 kniha
1 kniha "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

12

Príbeh o otužovaniu, vnútornej sile a dôvere pre Vás. Knihu zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra

3x kniha
3x kniha "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

30

Máte radi studenú vodu? Chcete, aby sa otužovaniu dozvedeli aj iní? Alebo máte radi príbehy? A radi rozdávate radosť? Jedna kniha pre Vás a ďalšie dve ako darček. Knižky zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra

5x kniha
5x kniha "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

47

Máte radi príbehy a chcete nás viac podporiť? Pri výbere tejto odmeny Vám pošleme jednu knižku pre Vás a zvyšné ako darčeky pre Vaše okolie pre školy, aby sa o príbehu o otužovaniu dozvedeli aj iní. Knižky zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra

Ilustrácia
Ilustrácia

Minimálna výška príspevku

12

Táto odmena je pre milovníkov ilustrácií. Ilustrácia z knižky podľa vlastného výberu - digitálny print A3. Pošleme poštou na SK a ČR.

Doručenie: Začiatok decembra

1 knižka a 1 ilustrácia
1 knižka a 1 ilustrácia

Minimálna výška príspevku

22

Máte radi príbehy a ilustrácie? Pripravili sme darček pre Vás: 1 knižku a 1 ilustrácia z knižky podľa vlastného výberu - digitálny print A3.. Môžete si vybrať knižku - buď Zachariáš a studená voda alebo iné naše knižky - Kamzíkôv veľký skok, Strakáč a Tíoni, Cukrové topánky alebo Malý Panda, Tato a Mesiac.

Doručenie: Začiatok decembra

Individuálny workshop dýchania
Individuálny workshop dýchania

Minimálna výška príspevku

25

Chcete si vyskúšať rôzne spôsoby dýchania a máte radi individuálny prístup? Pripravili sme 1,5 hodinový online workshop iba pre Vás. S Miškou alebo Danielom. Dátum a čas si dohodneme.

Doručenie: Po skončení kampane

Workshop dýchania v skupine - cena pre účastníka
Workshop dýchania v skupine - cena pre účastníka

Minimálna výška príspevku

12

Chcete si vyskúšať rôzne spôsoby dýchania priamo vo skupine? Pripravili sme pre Vás 1,5 hodinový skupinový online workshop. S Miškou alebo Danielom. Cena workshopu je za osobu. Dátum a čas si dohodneme.

Doručenie: Po skončení kampane

Workshop dýchania pre školu / triedu
Workshop dýchania pre školu / triedu

Minimálna výška príspevku

20

Ste škola a máte záujem o workshop dýchania? Alebo ste rodič a radi by ste túto možnosť v triede, škole Vášho dieťaťa poskytli? Pripravili sme pre Vás 1,5 hodinový online workshop. S Miškou alebo Danielom. Dátum a čas si dohodneme.

Doručenie: Po skončení kampane

Sponzor knížky
Sponzor knížky "Zachariáš a studená voda"

Minimálna výška príspevku

150

Máte radi príbehy a umenie a chcete nás podporiť? Radi by ste spojili Vaše aktivity s našim príbehom o otužovaniu? Vaše logo firmy alebo meno radi uvedieme priamo v knižke. Táto odmena je buď pre SK alebo ČR. Navyše dostanete 5 kníh a 3h workshop (dýchanie a chladná voda).

Doručenie: Začiatok decembra

Mecenáš
Mecenáš

Minimálna výška príspevku

300

Venujete sa aktívnemu životnému štýlu a podporujete otužovanie? Alebo by ste radi spojili vaše aktivity s naším príbehom? Radi uverejníme Vaše meno, alebo logo v českom aj slovenskom vydaní a tiež na ďalších materiáloch, ktoré ku knižke pripravíme. Navyše dostanete 10 kníh a dvakrát 3h workshop (dýchanie a chladná voda).

Doručenie: Začiatok decembra

1 knížka
1 knížka "Zachariáš a studená voda" s malým prekvapením

Minimálna výška príspevku

15

Knižka s prekvapením od ilustrátorky a autora. Táto odmena je limitovaná< a je práve pre Vás. Knihu zašleme poštou na SK a ČR a po dohode aj do zahraničia.

Doručenie: Začiatok decembra