Kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD

Kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD

Zameňme tuje za jedlé stromy, sterilný trávnik za lúku plnú života a liečivých bylín. Pestujme na svojej záhrade zdravé plodiny bez chémie, ale zato plné vône. chuti, zdravia a života. Prírodné jedlé a liečivé záhrady sú dostupné pre všetkých, stačí dovoliť prírode, aby sa mohla nasťahovať. Ako na to, sa dozviete v knihe Škola prírodných záhrad.

Ekológia
Literatúra
Kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD
Získaná suma
152%

6 099 €

z cieľovej sumy
4 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Prečo som sa rozhodla napísať knihu ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD?

Rada by som zmenila svet okolo seba. Z neudržateľného na udržateľný. Chemo svet na zdravé životné prostredie, dobu „jedovú" na dobu "medovú". Vo svojich knihách opisujem postupy tak, ako ich robím ja sama. Nezovšeobecňujem, neteoretizujem. Veľmi veľa skúšam, a svoje poznatky si viacnásobne overujem, a následne si všetko zapisujem a archivujem v podobe fotografií. Aby som sa mohla s Vami o skúsenosti podeliť. Z každého semienka vyrastie iná rastlinka. Ja sa snažím zasadiť semienko prírodných záhrad do vás.

Z vašich príspevkov by som rada pokryla náklady, spojené s tlačou plnofarebnej skoro 300 stranovej knihy s názvom Škola prírodných záhrad.

O čom je kniha Škola prírodných záhrad

Kniha je súborným dielom série Školy prírodných záhrad, ktorá vyšla v zošitovom vydaní, ako sedem PDF e-publikácií vo formáte A4, ktoré popisujú každá na 88 stranách samostatné témy - Navrhujeme, Budujeme, Pestujeme, Rastliny, Prirodzená ochrana, Včely a iné opeľovače a Hydina a iné malé zvieratá v malej permakultúrnej prírodnej záhrade. Pripravovaná súhrnná tlačená kniha obsahuje doplnené a upravené časti:

Čo sú to prírodné udržateľné teda permakultúrne záhrady?

Základná filozofia záhrad, ktoré sú v súlade s prírodou je tá, že v týchto záhradách napodobňujeme prírodné princípy, ale namiesto lesných rastlín (stromov, kríkov a iného trvalého porastu), vysádzame jedlé, liečivé a inak úžitkové a užitočné rastliny, namiesto trávnika je pestrá živá lúka. Myslíme pravdaže aj na výsadbu, ktorá podporuje opeľovače, vtáky a iné divo žijúce zvieratá a živočíchy. V záhradách, ktoré sú v súlade s prírodou sa nepoužíva agresívna chémia, ani žiadne postupy, ktoré sú nešetrné k prírode. Naopak spolupracuje sa s ňou pri nastolení rovnováhy tak, aby záhrada bola udržateľná pre všetkých. Pre nás, pre záhradu a aj pre samotnú prírodu.

V akom stave sa kniha nachádza a aká je moja vízia?

Máme spojené všetky časti do jedného celku, vrátane fotografií, ktoré sú z môjho súkromného archívu. Ešte nás čakajú textové korektúry a následne zalomenie knihy a grafická príprava pre tlač.

Kniha bude na skoro 300 farebných obrázkových stranách, s množstvom fotografií, fotopostupov, nákresov a momentiek tak, ako mi to záhrada a jej rastlinná a živočíšna ríša, v tej chvíli dovolila.

Moja vízia je priniesť knihu Škola prírodných záhrad na zimný predaj tak, aby stihla potešiť malých aj veľkých pod vianočným stromčekom :-).

Ako doplnok ku knihe vám môžu poslúžiť voľne dostupné videopostupy, ktoré sme natočili, aby vám prečítané postupy ožili pred očami pre lepšie pochopenie, a zapamätanie súvislostí. Nájdete ich na mojom youtube kanáli alebo webovej stránke www.prirodne-zahrady.sk.

Všetkým veľmi pekne z hĺbky svojej duše ĎAKUJEM za podporu

Hanka Sekulová

O projekte

Chcem podporiť!

Páči sa vám projekt, a hoci za vašu podporu nič nečakáte, chcete prispieť. Ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom
1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

Minimálna výška príspevku

25

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala knihu Škola prírodných záhrad s podpisom, ktorú pošlem poštou na vami uvedenú adresu, Hanka

Doručenie: do Vianoc

2 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom
2 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

Minimálna výška príspevku

50

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala dve knihy Škola prírodných záhrad s podpisom, ktoré pošlem poštou na vami uvedenú adresu, Hanka

Doručenie: do Vianoc

1 x Kurz z vypísaných kurzov Školy prírodných záhrad
1 x Kurz z vypísaných kurzov Školy prírodných záhrad

Minimálna výška príspevku

40

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala miesto na jeden z mojich jednodňových kurzov, podľa vášho výberu. Všetky kurzy nájdete na mojej webovej stránke www.prirodne-zahrady.sk/aktualne-kurzy, Hanka

Doručenie: Po skončení kampane

3 x Kurz z vypísaných kurzov Školy prírodných záhrad
3 x Kurz z vypísaných kurzov Školy prírodných záhrad

Minimálna výška príspevku

120

Ďakujem veľmi pekne za podporu vydania knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala miesto na tri z mojich jednodňových kurzov, alebo tri miesta na jednom kurze, podľa vášho výberu. Všetky kurzy nájdete na mojej webovej stránke www.prirodne-zahrady.sk/aktualne-kurzy

Doručenie: Po skončení kampane

3 hodinová Individuálna on-line konzultácia vašej záhrady
3 hodinová Individuálna on-line konzultácia vašej záhrady

Minimálna výška príspevku

120

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala individuálnu on-line konzultáciu vášho záhradného priestoru v dĺže trvania 3 hodín. Hanka

Doručenie: Po skončení kampane

3 hodinová Individuálna on-line konzultácia vašej záhrady, kurz a kniha.
3 hodinová Individuálna on-line konzultácia vašej záhrady, kurz a kniha.

Minimálna výška príspevku

185

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad.Rada by som vám ako poďakovanie venovala individuálnu on-line konzultáciu vášho záhradného priestoru v dĺže trvania 3 hodín, vrátane miesta na jednodňovom kurze Školy prírodných záhrad podľa vášho výberu z webovej stránky, a knihy s podpisom s prevzatím na kurze www.prirodne-zahrady.sk/aktualne-kurzy

Doručenie: Po skončení kampane

Novinky

Nezabudnite si knihu vyzdvihnúť - pripomienka

Update #6, 11.12.2020

Milí prírodníci,
predsa len som sa rozhodla, že napíšem tento operatívny krátky odkaz cez Startlab. Aby so mala istotu, že sa zásielky k vám dostanú. Všetky zásielky cez Startlab kampaň boli odoslané. Zásielky cez Slovenskú poštu boli odoslané 6.12.2020, zásielky cez Zásielkovňu išla posledná várka 8.12.2020. U viacerých vidím, že ste si knihu/knihy už vyzdvihli, ale veľa z vás si zásielku ešte nevyzdvihla. Prosím hlavne tých, čo ste mi poslali výdajné miesta pre zásielkovne, aby ste sa zastavili pre svoj balíček. Zásielkovne držia zásielky iba do 5 dní, potom ich posielajú naspäť odosielateľovi. Zásielkovne upozorňujú každého príjemcu zásielky buď SMS alebo mailom. Dávala som do systému Zásielkovne vaše mailové adresy, ktoré ste mali uvedené v kampani Startlab, takže ste mali dostať od zásielkovni mail, že balíček máte uložený na vyzdvihnutie.  Slovenská pošta drží zásielky dlhšie, majú na to uspôsobené priestory.
Prosím nenechávajte si to na poslednú chvíľu, nebudem mať kapacitu vrátené balíčky prebaľovať nanovo a znovu rozposielať.
Verím, že sa k vám všetkým tento odkaz dostane v poriadku, preto teraz využívam portál Startlabu. Táto pripomienka bude teda poslaná na všetky mailové adresy, vrátane tých, ktorí si už v knihe listujú, verím, že mi to prepáčia :-).
Prajem ešte raz všetkým pokojné dni a inšpiratívne čítanie, Hanka Sekulová

Kniha škola prírodných záhrad vytlačená a rozoslaná.

Update #5, 08.12.2020

Milí prírodníci, Startlab podporovatelia,
s potešením a s radosťou by som Vám chcela oznámiť radostnú udalosť. Kniha Škola prírodných sa minulý týždeň narodila v tlačiarňach p4u.sk v Košiciach a bola v piatok 4.12.2020 v popoludnajších hodinách dopravená do mojich rúk a starostlivosti.  Ďakujem veľmi pekne aj tlačiarňam, za veľmi profesionálne odvedenú prácu a odborné vedenie pri príprave na tlač.

Knihy sme hneď začali zasielať k vám, ktorí ste si knihu vybrali, ako formu môjho poďakovania.  Pravdaže som každú jednu najskôr podpísala. Ako prvé odišli zásielky cez Slovenskú poštu (na Mikuláša, v nedeľu 6.12.2020), nasledovali zásielky, ku ktorým som mala od vás zaslané výdajné miesta cez Zásielkovňu.

Niektorí mi už hlásite, že zásielka bola doručená. Viem, pred Vianocami je vždy obdobie, kedy dopravcovia kolabujú a tento rok im v tom ešte viac pomáha zvýšeným náporom.
Chcela som preto veľmi pekne poprosiť, aby ste si postrážili výdaj zásielky, nech sa nič nestratí ani nezatúla. Cez zásielkovňu sme dnes teda 8.12.2020 poslali poslednú várku, mali by ste dostať vyrozumenie mailovou správou.
Prepáčte mi prosím lepiacu pásku na obálkach, kniha má 1150g, je pomerne ťažká, museli sme obálky takto zafixovať, aby vydržali v poriadku cestu v preplnených prepravných autách.

Verím, že kniha pomôže inšpirovať, poteším sa vašim spätným väzbám.

Veľa z vás mi píše, veľmi pekne ďakujem, všetko si čítam, akurát som nestíhala teraz odpovedať každému individuálne.
Preto by som rada týmto spôsobom zaželala všetkým:

Prajem pekné inšpiratívne zmysluplné (a hlavne ZDRAVÉ) dni a krásne a pokojné zimné sviatky 2020.

 Hanka Sekulová
www.skola-prirodnych-zahrad.sk





Kniha Škola prírodných záhrade je už v tlači :-) .

Update #4, 25.11.2020

Kniha je už v tlači (25.11.2020). Aj vďaka VÁM, Hanka. Kniha by mala byť dostupná budúci týždeň, budem ju rozposielať. Kampaň je už skončená, pokiaľ by ste radi obdarovali na vianoce niekoho ďalšieho knihou Škola prírodných záhrad, možnosť je dostupná na mojej novej web stránke, ktorú som vytvorila ku knihe (nielen). Nájdete ju na www.skola-prirodnych-zahrad.sk .
Ďakujem veľmi sa teším, Hanka Sekulová

Kampaň Skola prírodných záhrad aktualizácia 10.11.2020

Update #3, 10.11.2020

Milí prírodníci, podporovatelia,
napísala som priebežne na Startlab niekoľko aktualizácií, ale túto vám posielam aj mailom, aby som mala istotu, že si správu prečítate.
V prvom rade sa chcem ešte raz všetkým veľmi pekne poďakovať za Vaše dary, bez ktorých by sa moja vízia tlačenej knihy ťažko zhmotňovala. Keďže väčšina z vás si vybrala ako spôsob môjho poďakovania knihu, rada by som napísala, v akej etape sa momentálne nachádza príprava knihy. Vaše príspevky prišli zo Startlabu dnes, teda 10.11.2020 (znížené o poplatky),  sumu som obratom poslala prevodom do tlačiarní, aby mohli vopred nakúpiť potrebný materiál (papier, tonery, lepidlá), kým medzitým dotiahneme zalamovanie knihy a prípravu na tlač. Kniha bude na 304 stranách so skoro 700 farebnými fotografiami, ktoré práve optimalizujeme na plnofarebnú tlač. Niekoľko dní to ešte potrvá, je to piplavá robota, sama ešte dohľadávam z môjho archívu najvhodnejšie obrázky. Textová časť práve prechádza tretím čítaním a kontrolou, verím, že sme vychytali väčšinu tlačiarenských škriatkov :-) . Pokiaľ všetko pôjde tak, ako má, budúci týždeň by mohla ísť kniha na tlač.
Knihu plánujem rozposielať v priebehu decembra tak, aby stihla vianočný stromček. Spôsob dopravy som, po analýze našich dopravcov, v súčasnom zložitom období, vybrala zásielkovňu.sk . Verím, že napriek predvianočnému náporu bude všetko v poriadku.
Keď budem knihy rozposielať, všetkým ešte napíšem, aby ste mali informáciu o zasielaní. Kontakt na mňa je  info@prirodne-zahrady.sk kľudne mi napíšte, ak potrebujete dopresnenie alebo sa chcete niečo opýtať.  
Ešte raz ĎAKUJEM a prajem pekné zmysluplné dni, Hanka Sekulová

Kampaň ukončená, obrovské ďakujem všetkým

Update #2, 03.11.2020

Milí prírodníci, kampaň je ukončená, zo srdca veľmi pekne všetkým ďakujem. Vďaka vám môžeme dať vytlačiť nielen knihu Škola prírodných záhrad, ale aj väčší počet výtlačkov.
Momentálne je stav taký, že po skončení kampane teraz čakám na vaše príspevky od Startlabu, aby som ich obratom mohla poslať do tlačiarní.
Medzitým ešte kontrolujeme pravopis a dolaďujeme grafiku a zalomenie do tlače.
Strán bude nakoniec 304, čiže podarilo sa viac.
Hneď, ako sa podarí knihu vytlačiť, pôjde za vami, cez zásielkovňu. Verím, že dielko bude inšpirovať v budovaní zdravých prírodných záhrad a pestovaniu bez agresívnych jedov. 
Verím tiež, že všetko pekne stihneme, aj napriek dobe, v ktorej sme sa v týchto dňoch všetci ocitli.
Prajem pekný zmysluplný a hlavne ZDRAVÝ november 2020, Hanka Sekulová

Dnes sme dosiahli 100% veľmi pekne ĎAKUJEM

Update #1, 07.10.2020

Milí moji prírodníci (praktizujúci život, záhrady, filozofiu, chov zvierat, pestovanie v súlade s prírodou). Veľmi pekne ďakujem všetkým, v tejto chvíli nenachádzam vhodné slová, ako by som poďakovala za vašu ohromnú podporu a nielen čo sa týka podpory tlače mojej najnovšej knihy, ktorú som sa nakoniec rozhodla vydať sama. Nielen, že ste ma k tomu naviedli, ale ste mi dodávali priebežne odvahu :-) .

Priatelia, projekt na podporu tlače na Startlabe práve dosiahol svoju minimálnu sumu na to, aby bol uznaný portálom za ÚSPEŠNÝ. Je to všetko VĎAKA VÁM.

Ďakujem aj za všetky vaše zdieľania, a povzbudzujúce slová. Vďaka celej vašej podpore a užasných spätných reakcií a správ, vidím a vnímam, že tento krok (pre mňa do neznáma) vydať knihu sama, má zmysel. Dodáva mi to silu, energiu a ďalšiu motiváciu :-) . Na dokončovaní knihy stále pracujeme tak, aby bola v novembri pripravená do tlače.

Milí prírodníci, pred nami je ešte zostávajúcich 18 dní do ukončenia kampane na Startlabe, a už som dostala otázku, či je možné podporiť tlač knihy (a tým si ju vlastne aj vopred zarezervovať) aj naďalej.

Áno, do ukončenia kampane môžete ďalej podporovať tlač ako uznáte za vhodné, aj svojim zdieľaním, od množstva konečnej vyzbieranej podpory, budeme môcť vytlačiť väčší počet výtlačkov.


EŠTE RAZ ZO SRDCA Ď A K U J E M
Hanka Sekulová, správne slová v tejto chvíli nenachádzajúca...

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Viktória Zemančíková Zemančíková

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Katarína Galdunová

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

💬 Dakujeme,ze tueto knizku pripravujete :)

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Mariana Antalíková

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Ráchel Mattová

🎁 2 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Zuzana Slivková

🎁 2 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

50 €

👤 HM Events, sro

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Zuzana Dušičková

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Združenie domových samospráv

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Katarína Olveczka

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Zuzana Bačkadyová

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Milan Gazdik

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Alžbeta Saradinova

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Jozef Frtús

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

25 €

   1 2 3 4 ... 7

Autori

Darček-prekvapenie s.r.o.

Darček-prekvapenie s.r.o.

Vyúčtovanie

Projekt podpora tlače knihy Škola prírodných záhrad sa podarilo zrealizovať tak, ako bol zámer. Kampaň bola úspešne ukončená 25.10.2020. Podarilo sa vďaka príspevkom vytlačiť 1000 výtlačkov plnofarebnej knihy na 304 A4 stranách s približne 700 farebnými fotografiami a obrázkami. Knihy boli z tlačiarní doručené 4.12.2020. Následne sme knihy rozposlali prispievateľom, ktorí si ich vybrali, ako formu poďakovania. Rozposielanie kníh bolo zrealizované rôznymi spôsobmi a ukončené 8.12.2020, čím sa mi podarilo splniť svoj sľub, doručiť knihu Škola prírodných záhrad do Vianoc 2020 :-) . Všetkým veľmi pekne ďakujem, Hanka Sekulová, autorka knihy aj kampane.

Celú zaslanú sumu sme použili na tlač a prípavu na tlač
5 620
Náklady spolu
5 620

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Chcem podporiť!

Páči sa vám projekt, a hoci za vašu podporu nič nečakáte, chcete prispieť. Ľubovoľnou sumou. Ďakujeme!

1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom
1 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

Minimálna výška príspevku

25

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala knihu Škola prírodných záhrad s podpisom, ktorú pošlem poštou na vami uvedenú adresu, Hanka

Doručenie: do Vianoc

2 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom
2 x kniha ŠKOLA PRÍRODNÝCH ZÁHRAD s podpisom

Minimálna výška príspevku

50

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala dve knihy Škola prírodných záhrad s podpisom, ktoré pošlem poštou na vami uvedenú adresu, Hanka

Doručenie: do Vianoc

1 x Kurz z vypísaných kurzov Školy prírodných záhrad
1 x Kurz z vypísaných kurzov Školy prírodných záhrad

Minimálna výška príspevku

40

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala miesto na jeden z mojich jednodňových kurzov, podľa vášho výberu. Všetky kurzy nájdete na mojej webovej stránke www.prirodne-zahrady.sk/aktualne-kurzy, Hanka

Doručenie: Po skončení kampane

3 x Kurz z vypísaných kurzov Školy prírodných záhrad
3 x Kurz z vypísaných kurzov Školy prírodných záhrad

Minimálna výška príspevku

120

Ďakujem veľmi pekne za podporu vydania knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala miesto na tri z mojich jednodňových kurzov, alebo tri miesta na jednom kurze, podľa vášho výberu. Všetky kurzy nájdete na mojej webovej stránke www.prirodne-zahrady.sk/aktualne-kurzy

Doručenie: Po skončení kampane

3 hodinová Individuálna on-line konzultácia vašej záhrady
3 hodinová Individuálna on-line konzultácia vašej záhrady

Minimálna výška príspevku

120

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad. Rada by som vám ako poďakovanie venovala individuálnu on-line konzultáciu vášho záhradného priestoru v dĺže trvania 3 hodín. Hanka

Doručenie: Po skončení kampane

3 hodinová Individuálna on-line konzultácia vašej záhrady, kurz a kniha.
3 hodinová Individuálna on-line konzultácia vašej záhrady, kurz a kniha.

Minimálna výška príspevku

185

Ďakujem veľmi pekne za podporu knihy Škola prírodných záhrad.Rada by som vám ako poďakovanie venovala individuálnu on-line konzultáciu vášho záhradného priestoru v dĺže trvania 3 hodín, vrátane miesta na jednodňovom kurze Školy prírodných záhrad podľa vášho výberu z webovej stránky, a knihy s podpisom s prevzatím na kurze www.prirodne-zahrady.sk/aktualne-kurzy

Doručenie: Po skončení kampane