Pomiluj Ma – intímna kartová hra pre (ne)skutočné potešenie

Pomiluj Ma – intímna kartová hra pre (ne)skutočné potešenie

Intímna kartová hra Pomiluj Ma dáva láske nový rozmer. Spolu 150 nevšedných otázok a 50 sexuálne nabitých úloh vás naučí, ako milovať pomaly a hravo. Určená pre všetky páry bez ohľadu na pohlavie, orientáciu, náboženstvo či návyky. Je stvorená na to, aby vás sprevádzala na ceste za intimitou a seba poznávaním.

Zdravie
Pomiluj Ma – intímna kartová hra pre (ne)skutočné potešenie
Získaná suma
117%

5 592 €

z cieľovej sumy
4 800 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

O projekte

Lásku tvoríme spoločne.

Túžite vniesť príťažlivosť, zmyselnosť a vášeň späť do vašej spálne? A čo tak naučiť sa povedať partnerovi, čo si želáte počas milovania? Alebo potrebujete povzbudiť svoj sexepíl a cítiť sa ako bohyňa/boh spálne?

Odhaľte spolu svoj sexuálny život. Objavte nové túžby, posteľové dobrodružstvá, zistite odkiaľ pochádzajú vaše fantázie a kam smerujú vaše vzájomné predstavy. Ak neviete kde začať, tak potiahnite kartu. 

Kreatívna hra Pomiluj Ma vám ukáže, ako preskúmať sex s hravosťou, humorom a intelektuálnou zvedavosťou. Tvorí ju 150 otázok, ktoré slúžia na podnietenie intímnych rozhovorov pre oslobodenie od všetkého, čo je ,,tabu". Nebude to však len o teórii. 50 vzrušujúcich aktivít vám pomôže odhaliť tajomstvá úžasného sexu, získať nové skúsenosti a priniesť viac potešenia a pohody do vášho vzťahu. Krátky sprievodca intimitou vám navyše ukáže podrobné cvičenia, zamerané na (seba)poznávanie vlastného tela, komunikáciu v partnerstve a ako vytvoriť priestor pre tie najbúrlivejšie erotické dobrodružstvá vášho života.

Ako vznikla hra Pomiluj ma?

Za zrodením tohto odvážneho konceptu stojí autorka Simona – nezávislá, nespútaná, milujúca a vnímavá sex koučka, ktorej snom bolo podnietiť intímne rozhovory medzi partnermi. 

Inšpiráciou tejto nekonvenčnej hry boli práve partnerské koučingové sedenia, počas ktorých Simona kládla klientom otázky podnecujúce intímne rozhovory. 

Často som rozmýšľala, ako poskytnúť mojim klientom nástroj na to, aby mohli aplikovať naše sedenia aj v domácom priestore.

Práve tam totiž klienti pochopili ako (ne)uspokojivý sexuálny život vplýva na telo i dušu. Ak totiž nepoznáme svoje vlastné telo, nemôžeme očakávať, že uspokojíme vlastné potreby a túžby. A pokiaľ berieme sex ako minútkovú záležitosť na odbúranie stresu, potom strácame schopnosť objavovať vlastné hranice, prehlbovať vzťahy a vychutnávať si intimitu naplno. 

Ako veľmi sa mení milovanie, keď sa na to ide pomaly.

Predstavte si pár. Ona je nespútaná žienka, má rada divoký sex, erotické viazanie lanom, hračky, rada experimentuje s polohami a prináša hravosť a vzrušenie do vzťahu. 

On je naopak menej odvážny, uprednostňuje pokojné milovanie v pohodlí spálne, nevie svoje pocity verbalizovať a nie vždy zvláda jej ,,oheň“.  Sex si užíva, no nie vždy sa dokáže naladiť na jej level. 

Sexualita je veľmi individuálna a komplexná. Pri sexe sa stávame najzraniteľnejší, a preto je komunikácia o intimite vo vzťahu kľúčová.

Teraz si predstavte, že tento pár nedokáže svoje potreby vyjadriť bez obavy, že zraní toho druhého. Ona si myslí, že jej potešenie nie je až také dôležité. On má zase obavu, že svoju partnerku uspokojiť nedokáže. A presne takto vzniká už dobre známa ,,tichá domácnosť“.

Pomiluj Ma pomáha odbúrať tieto obavy a priniesť autentickosť a hravosť. V posteli totiž môže byť sranda. Sex môže byť dobrodružstvo. Viac sexuálnej pohody = viac spokojných ľudí. 

Ako sa hráme?

Bez pravidiel či s vlastnými pravidlami. Hráme sa s láskou.

Hra sa skladá z 200 kartičiek a Sprievodcu intimitou. 

150 otázok na prehĺbenie intímneho vzťahu vás nasmeruje na vzájomné sebapoznanie a pomôže vám otvoriť  svet ,,vankúšových rozhovorov“. 

50 interaktívnych aktivít vás zase vyzve nabrať nové skúsenosti a rozšíriť obzory. Avšak žiaden strach! Všetky aktivity sú odstupňované podľa odvážnosti úlohy od levelu 1-3 a sú rovnako prispôsobené pre heterosexuálne aj homosexuálne páry. Láske sa predsa hranice nekladú.

Ako hru začať? Pri šálke čaju, poháriku tabakovej whiskey či fľaši vína...Skrátka pozvite jeden druhého na rande. Na sedačke v obývačke, na posteli v spálni, či rovno na zemi na koberci. Vytiahnite kartičky z obalu: otázky a úlohy (úlohy môžete rozdeliť aj podľa levelov alebo ich nechajte v jednej kôpke pre ešte vzrušujúcejšiu hru). 

Hra sa môže začať! 

Čo objavíte v Pomiluj Ma? 

  • Prehĺbenie sexuálnej túžby
  • Zabitie rutiny a oživenie sexuálneho života
  • Viac (seba) potešenia a orgazmov
  • Budovanie sebavedomia a dôvery v partnerstve
  • Pochopenie vzájomných hraníc
  • Dlhodobú spokojnosť a sexuálnu pohodu
  • Pocit sebalásky, sexepílu a vášne 
  • Veľa zábavy a hravosti 

Ako využijeme vašu podporu?

Vaša finančná podpora nám v prvom rade zabezpečí tlač kartovej hry Pomiluj Ma, náklady spojené s dizajnom, marketingom, reklamou a samozrejme výrobu darčekov a balíčkov, ktoré sme si pre vás prichystali. 

Prvé dodanie máme naplánované do 1 mesiaca po ukončení kampane. Balíčky Early Bird budú odosielané ako prvé. O celom priebehu kampane vás však budeme informovať, aby ste si milovanie pomaly mohli užívať doma čím skôr. 

Ceníme si váš záujem a podporu. A z celého srdca Vám ďakujeme! 

V prípade otázok môžete kontaktovať autorku Simonu na emaily: hello@simonamacorova.com

Aké odmeny na vás čakajú?

Vychutnajte si hranie Pomiluj Ma v príjemnej a vzrušujúcej atmosfére, ktorú vám vyčarí limitovaná edícia sójovej sviečky značky Jemnô. Zmyselná kombinácia Ylang ylang, geránia a pačuli okorenená štipkou hrejivého čierneho korenia zapáli oheň v srdci a možno aj niekde inde...

Máme pre vás novú odmenu! Ako vďaku za úžasnú podporu, sme sa spojili s Liqoil, ktorí vyrábajú slovenskú prírodnú kozmetiku a pripravili pre vás zmyselný masážny olejček s extraktom z krpčianky šipolistej a kotvičníku zemného, dvoch silných prírodných stimulantov, ktoré pomáhajú pri zvýšení libida. Omamná vôňa santalového dreva, sviežeho pomaranču, jemnej mäty a ľahkého dotyku levanduli. Tento 50ml zázrak má afrodiziakálne účinky na telo aj myseľ a zanecháva pokožku uvoľnenú a hebkú.

Na realizáciu projektu potrebujeme vyzbierať dokopy 4800 eur. Avšak, máme pre vás ešte jedno malé prekvapenie. Ak sa nám podarí vyzbierať vysnených 6900 eur  odmeníme každého podporovateľa, ktorí si u nás objednal ľubovoľný balíček špeciálnou odmenou. 

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kartová hra Pomiluj Ma
Kartová hra Pomiluj Ma

Minimálna výška príspevku

26

Pomiluj Ma – intímna kartová hra pre (ne) skutočné potešenie

Doručenie: máj 2021

Pomiluj Ma + Liqoil
Pomiluj Ma + Liqoil

Minimálna výška príspevku

33

Kartová hra Pomiluj Ma s limitovanou edíciou 100% prírodného oleja Liqoil s afrodiziakálnymi účinkami.

Doručenie: máj/jún 2021

Pomiluj Ma + Jemnô
Pomiluj Ma + Jemnô

Minimálna výška príspevku

42

Kartová hra Pomiluj Ma s limitovanou edíciou sójovej sviečky Jemnô.

Doručenie: máj/jún 2021

(Sex)expert
(Sex)expert

Minimálna výška príspevku

69

Kartová hra Pomiluj ma, limitovaná edícia sójovej sviečky Jemnô a jedinečný partnerský workshop so sex koučkou Simou

Doručenie: máj/jún 2021

Early Bird – Pomiluj Ma
Early Bird – Pomiluj Ma

Minimálna výška príspevku

19

Kartová hra Pomiluj Ma za zníženú cenu limitovaná len na prvých 69 edícii.

Doručenie: máj 2021

Novinky

SÚRNE PROSÍM!

Update #4, 29.06.2021

Drahí podporovatelia,

Hra Pomiluj Ma je už na sklade!!! Juchuu!
Balíčky posielame tento týždeň, len potrebujeme Vaše telefónne číslo, aby Vás kuriér mohol zastihnúť. 

Ak si želáte poslať hru na inú adresu, prípadne do zásielkovne, dajte vedieť, stačí, odpovedať na email a zariadime.

Ďakujeme za promptú reakciu a tešíme sa na Vašu spätnú väzbu,
S láskou,
Simona + tím Pomiluj Ma 


Už čoskoro!

Update #3, 27.05.2021

Drahí podporovatelia, 

Dúfam, že sa máte fajn. Čo Vám prináša radosť v tomto období? 

Verím, že rovnako ako my v tíme, už ani vy sa neviete dočkať kedy bude hra Pomiluj Ma doručená k Vám domov, aby ste ju mohli konečne začať hrať. Nezabudli sme na Vás, v posledných týždňoch sme robili všetko preto, aby sme dotiahli veci ohľadom tlače. 

Mali sme komplikácie s vybratou tlačiarňou a keďže nám záleží na kvalite, rozhodli sme sa začať proces odznova s inými tlačiarňami. Momentálne máme podpísanú finálnu objednávku s Polygrafickým centrom, ktorí potvrdili dodanie celej hry posledný júnový týždeň. Hneď na to, ešte v ten istý týždeň budeme posielať balíčky najspoľahlivejším cyklokuriérom Matúšom (na bicykli v rámci Bratislavy :)

Veľmi nás mrzí toto zdržanie, ale nedokážeme viac urýchliť proces z našej strany a pevne veríme, že sa na hru oplatí počkať. :)

Ak potrebujete zmeniť adresu dodania, dajte nám vedieť na: hello@simonamacorova.com 

Ďakujeme za Vašu trpezlivosť a podporu. 

Keby ste mali akékoľvek otázky, neváhajte ma kontaktovať.

 V mene celého tímu Pomiluj Ma prajeme veľa lásky,
Autorka Sima

SPOLU SME TO DOKÁZALI. ĎAKUJEME.

Update #2, 18.04.2021

Drahí podporovatelia, 

v mene celého kreatívneho tímu Pomiluj Ma (dizajnérke Martinke Dybovej a copywriterke Aničke Červenkovej), ďakujeme za Vašu podporu.

Spolu sme to dosiahli.
182 podporovateľov a za mesiac spoločnej cesty sa nám podarilo vyzbierať neuveriteľných 5592 EUR, čo je 117%! 
Ste úžasní.
Ďakujeme.

Čo teraz? Robíme všetko preto, aby sme Vaše odmeny mohli poslať čo najskôr, posledné skúšky tlače a dohodnutie technických vecí s tlačiarňou, bylinky v Liqoil pre olejčeky sú už objednané a voňavé sviečky sa ručne vytvárajú šikovnými rukami Jemnô.

O celom priebehu budeme informovať na našich sociálnych sieťach:
Facebook

Instagram


O tom ako sme využili peniažky, dáme transparetne vedieť vo finálnom vyučtovaní na startlabe.

Ak by ste chceli hru Pomiluj Ma zarezervovať pre niekoho, dajte nám vedieť a spolu to nejak vymyslíme (na e-shope a dodaní Pomiluj Ma do kamenných predajní ešte pracujeme.)

Ďakujeme priatelia.
Spolu sme to dokázali.
S láskou,
Simona+Maťka+Anička

Čo je nové v Pomiluj Ma + Prekvapenie pre podporovateľov!

Update #1, 03.04.2021

Drahí podporovatelia,

Chceme Ti poďakovať za podporu, ktorú ste poskytli na realizáciu hry Pomiluj Ma. Máme ešte 14 dní do skončenia kampane a zatiaľ sa nám podarilo vyzbierať 61%. 

Ak Ti napadne niekto, kto by mohol mať úžitok z hry Pomiluj ma, 

Lásku tvoríme spoločne.

Motiváciou môže byť aj nová odmena! Spojili sme sily s Liqoil, ktorí vyrábajú slovenskú prírodnú kozmetiku a ktorí pre vás pripravili zmyselný masážny olejček s prírodnými stimulantmi, ktoré pomáhajú pri zvýšení libida. Kombinácia omamnej vône santalového dreva, sviežeho pomaranču, jemnej mäty a ľahkého dotyku levanduli má afrodiziakálne účinky na telo aj myseľ.

Robili sme aj skúšky tlače, aby ste mohli mať Pomiluj Ma doma čo najskôr. Snažíme sa byť čo najšetrnejší k prírode, aby boli kartičky čo najpríjemnejšie na dotyk a mali čo najdlhšiu životnosť. 

Máme pre Teba ešte jedno prekvapenie. Aby sme Ti spríjemnili čakanie, pripravili sme špeciálny playlist pre pomalé milovanie len pre podporovateľov hry, nájdeš ho tu: PLAYLIST POMILUJ MA

Ak máš obľúbenú pieseň, ktorá podľa Teba skvele vyčarí atmosféru, daj vedieť a zahrnieme ju do playlistu :)

Sledovať ako sa vyvíja celý priebeh, live streams o hre a kopu iných zaujímavých vecí môžete na:

Ďakujeme za Tvoju podporu,
S láskou,
Simona + Maťka + Anička  


Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Kristián Veselý

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

34 €

👤 Tereza Köpplová

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Martin Kadlec

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

82 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Simona Káčerová

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Tomáš Mydliar Mydliar

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Henrich Varga

🎁 Pomiluj Ma + Liqoil

37 €

👤 Tomo Kubajda

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Juraj Repa

🎁 Pomiluj Ma + Liqoil

37 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

💬 ;-)

54 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Pomiluj Ma + Liqoil

37 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

💬 Poprosím zabaliť ako darček, aby to bolo prekvapenie.

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Peter Dyba

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

56 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Michaela Nerádová

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

30 €

👤 Ivana Miklešová

🎁 Pomiluj Ma + Liqoil

37 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kartová hra Pomiluj Ma

💬 Držím palce

30 €

👤 Zuzana Murinova

🎁 Pomiluj Ma + Jemnô

💬 Si super! Len tak dalej!

46 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Pomiluj Ma + Liqoil

37 €

   1 2 3 4 ... 7

Autori

Miesto realizácie projektu

Žilinský kraj

Gaudium Studio s.r.o.

Gaudium Studio s.r.o.

Gaudium Studio s.r.o. je spoločnosť, pod ktorú spadá projekt intímnej kartovej hry Pomiluj Ma. V Gaudium Studio - z latinčiny preložené ako radosť - sa snažíme priniesť viac radosti a hravosti do našich životov.

Martina Dybová

Martina Dybová

Dizajnérskou mágičkou sa stala Martina Dybová, ktorej precízne a kreatívne ťahy dokončili finálny vzhľad a vdýchli kartám zmyselnosť a hravosť. Maťka pracuje pre Berlínske štúdio zamerané na kultúrnu inkluzivitu. Okrem iného stojí aj za vizuálnou identitou projektu Mesačnica, ktorý sa zaoberá problematikou ženskej intímnej hygieny. Hlavným motívom dizajnu pre hru Pomiluj Ma sa stal symbol prepojenia, ktorý reflektuje prirodzenú harmóniu a zjednotenie zdanlivých protikladov ženskej a mužskej sexuálnej energie v každom z nás.

Anna Cervenkova

Anna Cervenkova

Hlavnou editorkou a autorkou kreatívnej časti kampane som teda ja, sprievodný text aka copywriterka Anna Červenková. Čo ma pritiahlo spolupracovať na tomto projekte bolo to, čo asi väčšinu mladých ľudí v nekonečnom víre sebapoznávania. Zvedavosť. Od prvého telefonátu s autorkou Simou som vedela, že chcem vedieť viac. A tak sa naša spolupráca začala. Projekt Pomiluj Ma považujem za revolučný, pretože začína konverzácie, donúti vás zamyslieť sa. Sex nestačí len praktizovať. O sexe sa treba aj rozprávať.

Jaume Calm Serra

Jaume Calm Serra

Jaume je Simonin partner, poradca a otec ich ešte len 9-mesačného synčeka Liama. Bez neho by táto hra vôbec nevznikla. Simu bezpodmienečne podporuje a miluje a pomáha jej vytvoriť priestor pre realizáciu všetkých nápadov. S ním sa všetko skúša a realizuje.

Simona Mačorová

Simona Mačorová

Autorkou projektu je vnímavá a milujúca koučka Simona Mačorová, ktorá sa vzťahovému a sex koučingu venuje s odhodlaním naučiť ľudí priniesť viac sexuálnej pohody do vzťahov. Čo ju inšpirovalo k vytvoreniu hry Pomiluj Ma boli práve sedenia s klientmi, pri ktorých si uvedomila, že ľuďom častokrát chýba ten správny nástroj ako iniciovať intímne rozhovory. Otázky, aktivity a sprievodcu tvorila s poslaním priniesť viac radosti, hravosti a autentickosti do intímneho života partnerov, bez ohľadu na ich sexuálnu orientáciu.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kartová hra Pomiluj Ma
Kartová hra Pomiluj Ma

Minimálna výška príspevku

26

Pomiluj Ma – intímna kartová hra pre (ne) skutočné potešenie

Doručenie: máj 2021

Pomiluj Ma + Liqoil
Pomiluj Ma + Liqoil

Minimálna výška príspevku

33

Kartová hra Pomiluj Ma s limitovanou edíciou 100% prírodného oleja Liqoil s afrodiziakálnymi účinkami.

Doručenie: máj/jún 2021

Pomiluj Ma + Jemnô
Pomiluj Ma + Jemnô

Minimálna výška príspevku

42

Kartová hra Pomiluj Ma s limitovanou edíciou sójovej sviečky Jemnô.

Doručenie: máj/jún 2021

(Sex)expert
(Sex)expert

Minimálna výška príspevku

69

Kartová hra Pomiluj ma, limitovaná edícia sójovej sviečky Jemnô a jedinečný partnerský workshop so sex koučkou Simou

Doručenie: máj/jún 2021

Early Bird – Pomiluj Ma
Early Bird – Pomiluj Ma

Minimálna výška príspevku

19

Kartová hra Pomiluj Ma za zníženú cenu limitovaná len na prvých 69 edícii.

Doručenie: máj 2021