Karičky a deti na ceste hrdinov SNP

Karičky a deti na ceste hrdinov SNP

Buďme úprimní... turistika s malými deťmi je hrdinský výkon aj keď chcete vyjsť iba na kopec za domom. My sme si povedali, že už keď to má byť hrdinstvo, poďme si ho dať rovno celé - z Dukly až na Devín. Naše deti toho ešte veľa neodnesú (2,4,6 r.), a keďže okrem ich batožiny musíme odniesť z veľkej časti aj ich...pomôžu nám karičky! A tento náš počin môže byť práve s vašou podporou sfilmovaný :)

Film
Karičky a deti na ceste hrdinov SNP
Získaná suma
107%

5 357 €

z cieľovej sumy
5 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

„O čo nám ide?“

V prvom rade o trochu netradičnú a neľudsky dlhú rodinnú dovolenku s tromi malými deťmi - konkrétne prechod cesty hrdinov SNP. Taktiež ale o troj-mesačné putovanie, pobyt v prírode, spanie v stane, varenie na ohníku, pranie v rukách... o ťažké ale aj šťastné rodinné a rodičovské chvíle... o iný pohľad na vec z dospeláckeho uhla verzus toho detského... o udržateľný spôsob cestovania a ukázanie svetu, že dovolenka s deťmi v horách je možná... o tešenie sa z maličkostí a pripomenutie si, v akom luxuse doma žijeme... o prítomné spoločné chvíle v kruhu našej rodiny :) 

A práve vďaka vám aj o zachytenie, upratanie a spracovanie našich zážitkov do pozerateľného, profesionálneho dokumentu, vďaka ktorému si daný výlet nielenže s nami prežijete, ale zároveň naozaj precítite, čo nám cesta prinesie.

Prečo by chcel niekto 3 mesiace kráčať s malými deťmi?

Pretože sme asi trochu uletení rodičia a najmä preto, že to naše deti nedajú za mesiac :D.

Úprimne obdivujeme všetkých, ktorí chodia so svojimi deťmi na turistiku. My to nerobíme, lebo nechápeme, ako sa tí ľudia vedia odniesť a nebaví nás počúvať to frflanie od momentu ako vyrazíme... Napriek tomu si myslíme, že turistika s deťmi je možná. A to aj bez množstva predchádzajúcich skúseností. Spojenie času a našej naivity nám napovedá, že túra SNP je na vstup do turistického sveta ten správny hrdinský výkon :D.

Máme 3 mesiace na to, aby sa naše najstaršie dieťa posadilo po 2-týždňovej aklimatizácii do školskej lavice. Práve preto je štart naplánovaný na stred mája a v pohodovom tempe 10 km denne sa budeme presúvať pomaly na západ. Keďže nám nevychádzajú pramene, vodu si budeme filtrovať z každého možného zdroja - aj z kaluže. Spávať budeme v stane, variť väčšinou na ohníku a prať v rukách.

Tento projekt zdĺhavého kráčania nie je o slovenských top turistických miestach. Je to cesta, ktorá má byť paralelou k životu. K životu, v ktorom máte po svojom boku tých najbližších - rodinu. K životu, ktorý nie je každý deň iba úsmevný. K životu, kde k peknému miestu a výhľadu vedie niekedy aj nezaujímavá cesta. Cesta zážitkov, potu, priateľstiev, sklamaní, blízkosti, radosti a prítomnosti. 

Je to cesta, ktorou chceme ukázať našim deťom aký je život. Je to cesta, ktorú môžete vďaka filmovému dokumentu prežiť s nami.

Kto vlastne sme a prečo si myslíme, že to dokážeme?

V prvom rade sme Evit a Janči - dizajnérka a ITčkár, ktorí to spolu ťahajú už cez 10 rokov. Najmä v našich začiatkoch sme stihli pobehať rôzne Európske destinácie. Prvý ozajstný úlet však bola naša 19-mesačná svadobná cesta po americkom kontinente, kde sme si ešte vo dvojici prebrázdili 17 krajín zväčša na dvojkolesových tátošoch. Naši rodičia by asi povedali, že sme nedostali rozum ani s dieťaťom a tak sme si zostrojili haluzný tandem (predný leží, zadný sedí), na ktorom sme sa vybrali s našim prvým 13 mesačným potomkom Janíčkom z BB do rakúskych Álp - cez 1000km. Potom s už s dvoma potomkami (+ Kolomanko) v Taliansku popri rieke Pád. Ani tretie dieťa (Stanko) vo svojich piatich mesiacoch nás neodradil od cesty z BB do Novej Sedlice a späť - 1300km.

Prečo si myslíme, že dokážeme preturistikovať rovno celé Slovensko? :) No...pretože máme dosť času, lebo sme za mladi toho dosť pochodili po horách,  lebo vieme ísť silno cez čiaru nášho komfortu, lebo máme radi výzvy a najmä lebo nemáme skúsenosť s turistikovaním s deťmi a teda nás neodradí samotný nápad :D Nám to síce všetko dôjde na Dukle, ale to už budeme na ceste a ako určite viete z vlastnej skúsenosti - ono je vlastne najtažšie vyraziť ;)

Netýrame náhodou trošku naše deti?

Verte neverte, túto otázku sme si už položili aj my. Uznávame, že na ceste, kde sme ochudobnení o vlastný komfort a istoty základných potrieb (ako miesto na spánok, či kedy a čo budeme jesť) nie sme vždy úplne láskaví a chápajúci rodičia.

Ak máte vlastné deti, určite viete, že ani doma to nie je vždy ideálne. Pocity na ceste sú síce intenzívnejšie, ale všetky - aj tie dobré a aj tie zlé. A z našich spoločných výletov sme sa už naučili, že tých skvelých pocitov a zážitkov je oveľa viac... no a tie ťažké chvíle, nás nútia spomaliť a reflektovať.

Naša spoločná cesta hrdinov bude o nás. O tom, ako intenzívne strávime čas s našimi chlapcami a ako ten náš čas darujeme im :)

Načo použijeme vašu podporu?

Produkcia: 

Napriek tomu, že sme si na tento výlet doplnili a požičali video a fotografickú výbavu, je veľmi dôležité, aby aspoň jeden deň za týždeň s nami strávil kameraman. Hoci väčšinu záberov spravíme my, veríme, že práve vďaka tejto externej pomoci, bude tento filmový dokument autentickejší a bude lepšie zachytávať naše prirodzené fungovanie. Nahrávky budeme priebežne posielať kamarátom, ktorí sa už počas nášho výletu postarajú, aby sme mali technicky aj príbehovo vyvážené zábery a mohol z toho vzniknúť naozaj super pozerateľný filmík.

Zhrnuté a počiarknuté: v rámci produkcie bude z vašich peňazí zaplatených 12 plných natáčacích dní :)

Postprodukcia:

Prvý výber záberov si síce pretriedime my, ale bez profesionálnej postprodukcie z toho veľdielo nespravíme. Veríme, že je dôležité poznať svoje schopnosti a práve preto chceme nechať finálny strih a úpravy na profesionálov.

Zhrnuté a počiarknuté: v rámci postprodukcie bude z vašich peňazí zaplatené zostrihanie filmu, kolorovanie, zvuková posprodukcia a všetky ďalšie úpravy, o ktorých nemáme ani tušenie

Kedy bude výsledok?

To je dobrá otázka :) Čiastočné zábery, fotky a blogové príspevky s vami budeme zdieľať od začiatku výletu cez FB a IG (alebo teda, podľa možností signálu a našich bateriek).

Na samotnom filme začneme pracovať po návrate - ak to dáme celé (a my dúfame, že dáme), tak plánovaný koniec je v polovici augusta. Náš osobný plán s prihliadnutím na novopečeného prváka od septembra a faktu, že Janči si bude hľadať prácu a pracovať... je, že v rámci Vianoc si pozriete tento filmový dokument miesto Perinbabky :) 

Aké sú odmeny za vašu podporu?

Nech sme akokoľvek premýšľali, vždy sme sa dostali k tomu, že najlepšia vďaka za vašu podporu sú veci od nás, veci ktoré tvoríme, alebo nimi žijeme :)

  • V prvom rade je to premiéra na film, v ktorom v rámci 40 minút prežijete cestu SNP s nami.
  • Rozprávku "O medveďovi Mišovi, ktorý potreboval pomoc a ovečke Miške, ktorá mu pomohla" vymyslel Janči na našom cyklovýlete po Slovensku a deti si ju pýtali, každý večer v stane. Keď sme sa vrátili, rozhodli sme sa, že by bolo fajn mať pamiatku a nezabudnúť na ňu. Poprosili sme Janíčka aby nakreslil obrázky, Janči prepísal text a ja som to celé doupravovala a dala dokopy. Táto rozprávka má za sebou 1. papierové vydanie a teraz vám dávame možnosť mať jeden exemplár aj s venovaním u vás doma :)
  • Hoci to vyzerá, že sme blázniví rozcestovaní rodičia, ale my sme k tomu všetkému ešte väčšinu času bosí :D. Nie je to však iba rozmar a Evit venovala chôdzi naboso 5-ročný doktorandský výskum. Práve dizajnové interiérové riešenie plochých podláh v našich domovoch je ďalšia oblasť, ktorá nás napĺňa a vidíme v nej zmysel. Preto sme sa rozhodli vrámci našej rodinnej mini firmičky barefu vyrobiť špeciálnu limitovanú edíciu DOTS play EXPLORE. Ide o stimulačné drevené piškótky, ktoré si môžete dať kdekoľvek na podlahu a rozcvičiť si na nich chodidlá. 
  • To či je kráčanie s vozíkmi super, vám budeme vedieť povedať na konci tohoto výletu a potom vám veľmi radi tie vozíčky aj požičiame :). Čo však vieme na 120% je, že bicyklovanie na našom haluznom tandeme Rustym je tá najlepšia vec na svete - predný leží, pedáluje a má voľné ruky a zadný šoféruje a pedáluje. Koncept semi-recumbent tandemu je podľa nás najlepší tandemový bicykel aký bol vymyslený. A kedže náš Rusty je už e-bike, tak jazda na ňom je fakt pohodová. Ak by ste mali chuť na výlet na Rustym, tak vám k nemu kľudne pribalíme aj brašne a cyklovozík ;) Okolie BB máme celkom zbikované a vieme odporučiť pekné výlety.
  • Ak plánujete nejakú stretávku s kamošmi alebo nejakú akciu, na ktorej by sa vám hodila cestovateľská prezentácia, tak je táto odmena priamo pre vás. Stačí nám dať aspoň mesiac dopredu termín a tému, o čom máme rozprávať ( kľudne o našej svadobnej ceste, alebo výlete do Álp, alebo bikovačke po Slovensku, alebo SNP...) a my prídeme za vami a spravíme vám prezentáciu aj s diskusiou.
  • Dvom z vás, ktorých táto naša myšlienka naozaj nadchla, ponúkame možnosť stať sa našim generálnym partnerom. Týmto získate čestné miesto v úvodných titulkoch skvelého cestovateľského super špica filmu o jednej bláznivej rodine, ktorá sa rozhodla prekráčať Slovensko. (+ dlhodobý úsmev na tvári a super pocit ;))

ĎAKUJEME! Vidíme sa niekde na červenej trase?

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Premiéra filmu
Premiéra filmu

Minimálna výška príspevku

15

Prístup na internetovú premiéru filmu + poďakovanie v titulkoch

Doručenie: do Vianoc 2021

Autorská rozprávka o Mišovi a Miške s venovaním
Autorská rozprávka o Mišovi a Miške s venovaním

Minimálna výška príspevku

30

Autorská rozprávka, ktorá vznikla na našom cyklo výlete po Slovensku. Janči vymyslel, Janíčko ilustroval a Evit tomu celému dala formu. + Prístup na internetovú premiéru filmu + poďakovanie v titulkoch

Doručenie: September 2021

DOTS play EXPLORE
DOTS play EXPLORE

Minimálna výška príspevku

70

Limitovaná séria DOTS play EXPLORE - barefootové drevené piškótky na stimuláciu a rozhýbanie bosých chodidiel od barefu + Prístup na internetovú premiéru filmu + poďakovanie v titulkoch

Doručenie: September 2021

Požičanie turistických vozíčkov / haluzného tandemu Rustyho na víkend
Požičanie turistických vozíčkov / haluzného tandemu Rustyho na víkend

Minimálna výška príspevku

150

Požičanie turistických vozíčkov s brašňami na víkendovú turistiku s vyzdvihnutím v BB. Požičanie Rustyho na bicyklovanie okolo BB - s odporučením trasy, možnosťou pribalenia brašní a požičaním dvojvozíčka pre deti - na začiatku polhodinový kurz jeho ovládania (support team v prípade potreby)

Doručenie: September 2021

Prezentácia na želanie
Prezentácia na želanie

Minimálna výška príspevku

200

Výber témy prezentácie podľa vlastného výberu, prezentácia do 1,5 hodiny + diskusia

Doručenie: po návrate - od Septembra 2021

Generálny partner

Minimálna výška príspevku

600

Logo a poďakovanie na začiatku filmu

Doručenie: do Vianoc 2021

Novinky

Premiéra filmu Po červenej domov!

Update #4, 12.12.2021

Ahojte,

v prvom rade Vám prajeme krásne predvianočné obdobie a sviatky plné pohody a oddychu :). Zároveň vám chceme ešte raz poďakovať, že ste boli súčasťou našej cesty!

a teraz vám môžeme s potešením povedať, že :
od 14.12. - 18:00 do 17.12. - 24:00
budete mať k dispozícii dokument "Po červenej domov". Veľmi sme si priali, aby sme sa mohli s vami stretnúť aj osobne, ale keďže to doba nedovoľuje, tak vás pozývame na online diskusiu na Zoome v stredu 15.12. od 18:00
A kde je dáky link? :) Link sme vám poslali osobne do mailu (skontrolujte doručené správy, spam...všetko - ak ste ho nedostali, napíšte nám na www.cos.sk@gmail.com)

Ku filmu sa bude dať čoskoro dostať na Vimeu aj pre ďalších ľudí. Tento týždeň sme sa však rozhodli zverejniť film "premiérovo" len pre tých, ktorí nás podporili alebo boli súčasťou našej cesty - také naše poďakovanie za Vašu podporu a to, že ste nám verili. 

Vidíme sa v stredu a veľmi sa tešíme na vašu spätnú väzbu!

S pozdravom karičkári

PS: ku filmu si budete môcť pustiť aj slovenské aj anglické titulky alebo žiadne :)

Sme DOMA

Update #3, 29.07.2021

Milí naši priatelia a podporovatelia... včera večer sme prišli domov!

- 836km
- cez 23755 výškových metrov
- 59dní šlapania
- 70 dní celkovo
-14km a 400m priemerne za den šliapania
- 3 deti (6r.,4r.,2r.)
- 2-ja rodičia
- 2 karičky
- jeden defekt
- 3 krát zváranie vozíkov
- množstvo nádherných miest
- neskutočne veľa nápomocných a úžasných ľudí

Bolo to skvelé, intenzívne, chvíľami ťažké, utužujúce vzťahy, inšpiratívne... Nie netýrali sme deti , keď chceli a dalo sa, mohli sa odviezť, veľa sa smiali a posledné 2 mesiace si nás užili toľko, ako už dávno nie.

Ďakujeme vám všetkým, ktorých sme stretli na ceste a boli ste jej súčasťou. Ďakujeme vám zo srdca, že aj vďaka vám, sme si domov priniesli množstvo kvalitných záberov a budeme môcť začať pracovať na vytvorení filmu.

My sa teraz pustíme do splnenia si všetkých sľubov voči vám a čím skôr  sa pustíme do ich výroby a rozposielana.

Viac fotiek z nášho putovania a príbehov z tejto cesty nájdete na COS - cesta okolo sveta alebo na IG: www_cos_sk .Veríme že niekoho inšpirujeme vybrať sa na výlet...( kľudne aj krátky )

Zo srdečným pozdravom 

Evit+Janči+Janíčko+Kolomanko+Stanko

SPOLU SME TO DALI! FILM BUDE!

Update #2, 12.06.2021

Milí naši podporovatelia - ĎAKUJEME!

Ďakujeme za vašu podporu a najmä vašu dôveru, veľmi si to vážime a úprimne musíme povedať, že je to jedna z vecí, ktorá nás poháňa ďalej!


Túto správu vám píšeme zo Štósu. Dali sme si tu oddychový deň a stretli sa s babkou a dedkom...po troch týždňoch si videli vnúčatá :)

Máme za sebou cez 200 km. Zatiaľ sme zodrali 2-jo topánok a ďalšie sú na hrane. Janíčko s nami dáva 95% cesty pešo, Kolomanko asi 75% a Stanko nečakaných 20%. Z toho aj vyplýva naša rýchlosť (alebo skôr pomalosť), ale práve vďaka tomu dávame možnosť zvedavým detským očkám objavovať okolie :)

Denné reporty z tejto cesty už zdieľame aj na našom webe (pre tých, čo nemajú FB alebo IG) : www.cos.sk/snp

Taktiež ich pravidelne zdieľame na FACEBOOKU a na INSTAGRAME .





Našu polohu a trasy pravidelne zaznamenávame na https://cestasnp.sk a na STRAVE (to keby ste sa chceli ku nám niekde nachvíľku pripojiť, alebo zájsť s nami na pivo :)

Ešte raz vám veľmi pekne ďakujeme za dôveru a kým z toho natočíme film, pozývame vás, aby ste túto cestu prežívali s nami už teraz online alebo naživo na trase :)




So srdečným pozdravom z cesty SNP
Evit+Janči+Janíčko+Kolomanko+Stanko


Karičky a deti na ceste SNP majú prvých 100 km

Update #1, 30.05.2021

Milí naši podporovatelia!

V prvom rade sa vám chceme veľmi pekne poďakovať za vašu podporu na natočenie dokumentu z tohto nášho SNPčkárskeho rodinného úletu.

Túto správu vám píšeme z chaty Čergov a hlásime, že máme už za sebou cez 100 km!
Denné reporty z tejto cesty zdieľame pravidelne na https://www.facebook.com/cos.sk/ a na https://www.instagram.com/www_cos_sk/ . Našu polohu a trasy pravidelne zaznamenávame na https://cestasnp.sk/na/aTu4wItR9WPbsLfsrGmDE1Cd1fD2 a na Strave https://www.strava.com/athletes/12837152 (to keby ste sa chceli ku nám niekde nachvíľku pripojiť, alebo zájsť s nami na pivo :)





A ako sme na tom s dokumentom? Prvé dva dni bol s nami kameraman a okrem toho Janči vždy, keď sa dá, ťahá go-pročku alebo foťák...samozrejme, že sami nedokážeme natočiť pohľad z vonku a práve preto veríme, že získame všetky financie, aby sa ku nám mohol pravidelne pripájať kameraman. 

Budeme veľmi vďační, ak pozdieľate túto našu výzvu na natočenie kvalitného dokumentu z tejto našej lekcie spoločného dosiahnutia cieľa, minimalizmu, eko-cestovania a spoznávania Slovenska ďalej... ešte máme 10 dní, aby sme dozbierali posledných 37% : https://www.startlab.sk/projekty/2030-karicky-a-deti-na-ceste-hrdinov-snp/

Možno práve tento film presvedčí vašich rodičov, partnerov, kamošov či deti, že cestovanie (aj keď je na úkor komfortu) stojí za to a najmä že SA to DÁ! 

So srdečným pozdravom z cesty SNP
Evit+Janči+Janíčko+Kolomanko+Stanko


Podporovatelia

👤 Jozef Tomly

💬 Prajem veľa zábavy a málo stresu

5 €

👤 Milan Lejko Lejko

🎁 Premiéra filmu

💬 Trimce še !

15 €

👤 Miso Rohon

🎁 Premiéra filmu

15 €

👤 Eva Sargent

💬 Teším sa na film. Obdivujem vás a fandím vám.

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Premiéra filmu

💬 Drzim palce :)

15 €

👤 Karina Drotarova Drotarova

🎁 Premiéra filmu

15 €

👤 Tomáš Vačko

💬 Ste super. Drznim paste. V Cicmanoch sa pripojime s mojim malym.

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

14 €

👤 Anonymný podporovateľ

15 €

👤 Alzbeta Palkova

🎁 Premiéra filmu

💬 Ste super :)

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Premiéra filmu

15 €

👤 Ľubica Dudonová Dudonova

🎁 Autorská rozprávka o Mišovi a Miške s venovaním

💬 Ľahké nohy až do cieľa, Mazancovci, všade o vás rozprávam :-D

41 €

👤 KATARINA Jurčová

💬 Máte môj veľký obdiv :)

20 €

👤 Robo Suver

🎁 Premiéra filmu

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Premiéra filmu

💬 Nech sa Vám darí

15 €

👤 Ľubica Bullová

🎁 Premiéra filmu

💬 Žerieme vás ????????????????❤️❤️

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Autorská rozprávka o Mišovi a Miške s venovaním

31 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Autorská rozprávka o Mišovi a Miške s venovaním

31 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Premiéra filmu

💬 Zavidim vam a tesim sa na film! :)

15 €

👤 Peter Totkovič

20 €

👤 Dominika Domoracka

🎁 Premiéra filmu

31 €

👤 Marian Moravčík

🎁 DOTS play EXPLORE

💬 Vidíme sa v Nízkych Tatrách ...

143 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Autorská rozprávka o Mišovi a Miške s venovaním

31 €

👤 Martin Zeman

💬 Drzim palce :)

5 €

👤 Andrea Imrichová Süli

🎁 Premiéra filmu

💬 ♥️

15 €

👤 Roman Duris Ďuris

🎁 Premiéra filmu

💬 Ste top !

15 €

👤 Barbora Kováčová

🎁 Premiéra filmu

💬 Držíme palce

15 €

👤 Ludek Hochmuth

🎁 Autorská rozprávka o Mišovi a Miške s venovaním

31 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Zsuzsanna Cehelska

💬 Na pamiatku :)

10 €

   1 2 3 4 ... 6

Autori

Miesto realizácie projektu

Banskobystrický kraj

Eva Mazancová

Eva Mazancová

Mama troch skvelých chlapcov, super manželka, cestovateľka, dizajnérka, bosonožkyňa, komunitná aktivistka, cyklistka...

Ján Mazanec

Ján Mazanec

Otec troch skvelých chlapcov, charizmatický manžel, cestovateľ, IT-čkár, bosonožec, komunitný aktivista (kvôli svojej manželke), cyklista...

Vyúčtovanie

Úspešne :) pretože po pol roku spracovávania a úprav sa môžeme so svetom podeliť o dokument: Po červenej domov - Aj neúspešný prechod Cesty hrdinov SNP môže byť úspešnou cestou za poznaním a putovaním. Priskočte na karičky k Evit a Jančimu a spolu so Stankom (2r.), Kolomankom (4r.) a Jankom (6r.) sa vydajte na 2 mesačné putovanie (najmä) po červenej značke až domov… bude to o veľkých plánoch, o chladných nociach, veľmi pomalom tempe, užívaní si prítomnosti, ufúľaných deťoch, úžasných ľuďoch, krásnom Slovensku, varení na ohni, minimalizme, pokore, putovaní, upratovaní si vlastných hodnôt, pote, nervoch, eufórii a životnom spomalení… bude to o ceste a deťoch, ktoré učia nás dospelákov ako žiť! Ďakujeme za podporu!

poplatky startlabu
415
náklady na odmeny
290
výroba startlab videa
220
elektronika a doplnky k fotoaparatu (disky, usb, karty, filtre, mikrofony, baterky)
758
Kameramani – natáčacie dni
1 264
strih+úprava zvuku
2 545
Náklady spolu
5 492

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Premiéra filmu
Premiéra filmu

Minimálna výška príspevku

15

Prístup na internetovú premiéru filmu + poďakovanie v titulkoch

Doručenie: do Vianoc 2021

Autorská rozprávka o Mišovi a Miške s venovaním
Autorská rozprávka o Mišovi a Miške s venovaním

Minimálna výška príspevku

30

Autorská rozprávka, ktorá vznikla na našom cyklo výlete po Slovensku. Janči vymyslel, Janíčko ilustroval a Evit tomu celému dala formu. + Prístup na internetovú premiéru filmu + poďakovanie v titulkoch

Doručenie: September 2021

DOTS play EXPLORE
DOTS play EXPLORE

Minimálna výška príspevku

70

Limitovaná séria DOTS play EXPLORE - barefootové drevené piškótky na stimuláciu a rozhýbanie bosých chodidiel od barefu + Prístup na internetovú premiéru filmu + poďakovanie v titulkoch

Doručenie: September 2021

Požičanie turistických vozíčkov / haluzného tandemu Rustyho na víkend
Požičanie turistických vozíčkov / haluzného tandemu Rustyho na víkend

Minimálna výška príspevku

150

Požičanie turistických vozíčkov s brašňami na víkendovú turistiku s vyzdvihnutím v BB. Požičanie Rustyho na bicyklovanie okolo BB - s odporučením trasy, možnosťou pribalenia brašní a požičaním dvojvozíčka pre deti - na začiatku polhodinový kurz jeho ovládania (support team v prípade potreby)

Doručenie: September 2021

Prezentácia na želanie
Prezentácia na želanie

Minimálna výška príspevku

200

Výber témy prezentácie podľa vlastného výberu, prezentácia do 1,5 hodiny + diskusia

Doručenie: po návrate - od Septembra 2021

Generálny partner

Minimálna výška príspevku

600

Logo a poďakovanie na začiatku filmu

Doručenie: do Vianoc 2021