BARANI: Spoločne do každého zápasu

BARANI: Spoločne do každého zápasu

Obliecť si na zápas vysnívaný dres je veľká vec ako pre veľkých, tak aj pre malých hokejistov. Stať sa súčasťou klubového príbehu a prežiť s kamarátmi z tímu víťazstvá, ale aj prehry, sú chvíle, ktoré si budú pamätať celý svoj život. Pomôžte BARANOM obliekať ich klubovú identitu v každom spoločnom zápase.

Šport
BARANI: Spoločne do každého zápasu
Získaná suma
120%

18 013 €

z cieľovej sumy
15 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

ĎAKUJEME ZA PODPORU!

VĎAKA VÁM MAJÚ BARANI ZÁPASOVÉ DRESY! KEĎŽE DO KONCA KAMPANE OSTÁVA PÁR DNÍ - A BARANI HRAJÚ VŽDY AŽ DO KONCA A NAPLNO - NEKONČÍME A IDEME ĎALEJ! 

VŠETKY FINANČNÉ PROSTRIEDKY NAD RÁMEC CIEĽOVEJ SUMY POUŽIJEME NA ĎALŠÍ DOBROČINNÝ ÚČEL. ZOSTAŇTE S NAMI, PRIDAJTE SA A DOHRAJME TENTO ZÁPAS SPOLOČNE PRE DÁVIDA.

Dávid je veľmi šikovný a talentovaný hokejista, má 16 rokov a ďalšiu sezónu nastúpi aj on za Baranov v novom zápasovom drese. Pred pár týždňami prišiel náhle o otca, ktorý mu bol na jeho hokejovej ceste od malička veľkou oporou.

Dávidov otec bol bývalý hokejbalista a jeho nečakaný odchod otriasol celou baranskou komunitou.

Teraz je však veľmi dôležité, aby Dávid mohol pokračovať v tom, čo má rád a čo ho baví. Aby jedna strata v jeho živote nespustila aj straty ďalšie. Preto všetky peniaze nad rámec cieľovej sumy kampane použijeme na vytvorenie fondu, ktorý bude Dávidovi slúžiť na pokrytie výdavkov spojených s jeho zotrvaním na ľade a v kolektíve svojich spoluhráčov. Čím väčšiu sumu sa nám podarí spoločne dosiahnuť, tým viac a dlhšie budeme môcť Dávida finančne podporovať.

Poďme spoločne využiť posledné dni kampane a pomôžme jednému z našich BARANOV ostať na jeho hokejovej ceste.

ĎAKUJEME!

BARANI o.z.

Mládežnícky klub BARANI je pokračovaním príbehu, miesta a mesta, v ktorom vyrástlo viacero slovenských hokejových reprezentantov. Momentálne v ňom svoju obľúbenú hru hráva bezmála 400 detí vo veku od 5 do 20 rokov.

Začali sme písať novú kapitolu v hokejovom príbehu.

Po prvýkrát sme sa ako mládež organizačne aj finančne oddelili od extraligového klubu a začali budovať novú klubovú identitu. Chceme naplno využiť hru, ktorú deti milujú, ako nástroj ich osobnostného a športového rozvoja a urobiť z tejto misie prioritu číslo 1.

Nastavovanie klubovej identity a smerovania si pod seba zobral hokejista Michal Handzuš, ktorý sa po hráčskej kariére venuje zlepšovaniu práce s mládežou na Slovensku.

Prostredie, v ktorom láska a vášeň k hokeju pomáha deťom športovo aj osobnostne rásť.

Dresy do každého zápasu

Zápasové dresy sú jedným z najdôležitejších symbolov klubovej identity, tímovej hry a spolupatričnosti naprieč celým hokejovým klubom. 

Nové dresy nesú logo reprezentujúce túto našu identitu a v každom zápase pripomínajú kto sme a akí sme - ako organizácia, ako hráči a tréneri, ako spoluhráči a súperi, a ako ľudia žijúci aj v širšej komunite mimo hokejového sveta.

Koľko a za koľko?

Zápasové dresy majú svoju váhu, význam a symboliku len vtedy, ak v nich môže na zápas nastúpiť každý jeden hráč. Pre nás to znamená, že potrebujeme vyzbierať cieľovú sumu 15 000 Eur.

Vieme, nie je to málo. Počítajte však s nami:

24 Eur za 1 dres

x 

300 detí hrajúcich v oficiálnych súťažiach

x 

2 varianty (povinná svetlá a tmavá farba pre každého hráča)

Ďalšie náklady, s ktorými musíme rátať, sú niečo málo na produkciu kampane a rozpočet na rozoslanie odmien pre podporovateľov. Ak sa nám spolu s vami podarí kampaň dotiahnuť do úspešného konca, BARANI nastúpia v nových dresoch už do sezóny 2021/22.

Čo to tam máte na rukáve?

To najdôležitejšie :) Ľavý rukáv všetkých dresov je pokrytý klubovými hodnotami. Sú napísané veľkosťou a smerom čitateľným pre toho, kto dres oblieka. Z diaľky sa to síce prečítať nedá, ale tak to vlastne má byť. Dôležité je, aby sme si ich my v klube s hráčmi neustále pripomínali, a tak sa cez našu hru dostanú aj k vám.

Klubové hodnoty vytvorené spolu s trénerským tímom, na ktorých začíname hokejový klub stavať:

  • TÍMOVOSŤ - spoločný boj za rovnaký cieľ
  • ZODPOVEDNOSŤ - svedomitosť na ľade aj mimo neho 
  • ROZVOJ - rast herných schopností aj osobností 
  • OTVORENOSŤ - zvedavá myseľ a priateľská duša
  • REŠPEKT - tolerancia ku každému členovi tímu 
  • RADOSŤ - LÁSKA - VÁŠEŇ - hokej potešením pre všetkých

O ich dôležitosti si môžete prečítať aj v blogu Michala Handzuša na našom webe.

Prečo práve hokej?

Vieme, že deti sa od malička najlepšie a najradšej učia hrou a hokej je na Slovensku fenomén, ktorý milujú. Stovky detí v našom klube ním trávia väčšinu svojho voľného času.

Veríme, že v dobrom prostredí a so správnym prístupom ich tento kolektívny šport dokáže naučiť oveľa viac, ako presné strely a rýchle kľučky. Tímová hra, fair-play, zodpovednosť za vlastný rozvoj alebo rešpekt k súperom je len pár príkladov, s ktorými sa nestratia v akomkoľvek zápase.

Potešíme sa, ak si o nás prečítate viac na www.barani.sk.

Bez kamošov by to nešlo...

...a tak chceme poďakovať všetkým, ktorí nám pri príprave kampane pomáhali:

Nastavovaním klubovej identity a hodnôt nás v úvode skvele previedol konzultant Ladislav Bogya z Mirror Partners. 

Špeciálne poďakovanie za ich prácu a trpezlivosť patrí tvorcovi grafiky našich zápasových dresov Slávovi Kiššovi a talentovanej Ivone Lichej, ktorá zachytila vo videu ozajstnú radosť a vášeň k hokeju v našom klube. 

V neposlednom rade sme veľmi vďační za skvelých partnerov, ktorí pri nás stoja a sú dôležitou súčasťou našej snahy o lepší detský hokej.

POMÔŽTE NÁM AJ VY A DOTIAHNIME TENTO ZÁPAS SPOLOČNE DO VÍŤAZNÉHO KONCA!

...aby sa všetky deti na ceste za svojim snom naučili čo najviac a získali priateľstvá na celý život.

ĎAKUJEME!

TÍM BARANI

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Verný fanúšik
Verný fanúšik

Minimálna výška príspevku

30

Verný fanúšik na tribúne! Ako poďakovanie za vašu podporu vám pošleme baranský puk s podpisom Michala Handzuša. #radost-laska-vasen

Doručenie: september 2021

Kaviarenský fanúšik
Kaviarenský fanúšik

Minimálna výška príspevku

50

Proteínový drink s radosťou vymeníte za dobrú kávu a studený štadión za príjemnú atmosféru obľúbenej kaviarne? Nevadí! Fandiť deťom na ceste za svojimi snami môžete aj z diaľky. Za odmenu vás do všetkých obľúbených činností povzbudí baranská edícia kávy od nášho partnera Barzzuz. #nevadi

Doručenie: september 2021

Srdciar
Srdciar

Minimálna výška príspevku

300

Dvojnásobný filantrop! Na jeseň sa spolu s hráčmi zúčastníme Týždňa dobrovoľníctva a pomôžeme lokálne tam, kde je to naozaj potrebné. Ak si vyberiete túto odmenu, nastúpime do akcie už s klubovým logom na hrudi a vy pomôžete dvakrát. #zodpovednost

Doručenie: október 2021

Štedrý záškodník
Štedrý záškodník

Minimálna výška príspevku

500

Hokejová šatňa je odjakživa plná žartov a vtipov. Teraz máte šancu „zavariť” nám pre dobrú vec aj vy. Pošlite našich trénerov a vedenie na čele s Michalom Handzušom do jedného z nasledujúcich zápasov: 1) Baletná lekcia + prezentácia choreografie 2) Výtvarný workshop + výstava diel 3) Nácvik zborovej piesne + koncertné prevedenie. Každú „vydarenú akciu” zachytíme na kameru, aby bolo jasné, že BARANI sa nezľaknú žiadnej výzvy! #otvorenost

Doručenie: Do konca roka 2021

Makač
Makač

Minimálna výška príspevku

1 000

Zamakajte si na tréningu! Zlepšite svoje hokejové zručnosti so šéftrénerom klubu Braňom Bendíkom. Braňo sa špecializuje na skill coaching, v rámci ktorého spolupracoval s extraligovými klubmi na Slovensku a v Českej republike, ako aj s niektorými slovenskými hokejovými reprezentantmi. Sparing partnera vám bude robiť Michal Handzuš. Odmena platí pre partiu max. 10 makačov. #rozvoj

Doručenie: Do konca roka 2021

Silný súper
Silný súper

Minimálna výška príspevku

1 500

Zmeraj si sily s BARANMI! Postav svoj hviezdny tím proti tímu našich trénerov s kapitánom Michalom Handzušom. Keďže všestrannosť je pre Baranov základom hokejového umenia, môžeš nás vyzvať v akomkoľvek kolektívnom športe. #respekt

Doručenie: Do konca roka 2021

Tímový hráč
Tímový hráč

Minimálna výška príspevku

100

Posila do tímu! Posuňte nás bližšie k spoločnému cieľu a získajte nový dres v bielej, červenej, či čiernej farbe s ľubovoľným číslom a podpisom Michala Handzuša. #timovost

Doručenie: október 2021

Novinky

ODMENY SÚ ODOSLANÉ!

Update #8, 10.09.2021

Milí podporovatelia,

hokejová sezóna sa pred pár dňami aj v našom klube naplno rozbehla. Naši BARANI už nastupujú na zápasy aj vďaka vám v dresoch nesúcich klubovú identitu a spoločné hodnoty, za čo vám nesmierne ďakujeme.

Ďalšou dobrou správou je, že sme vám včera odoslali aj posledné odmeny – zápasové dresy s podpisom Michala Handzuša, na ktoré už určite netrpezlivo čakáte. :) V prípade, že vám hokejový puk, alebo káva BARANI nebola do dnešného dňa doručená neváhajte nás kontaktovať.

Ďakujeme ešte raz za podporu a veríme, že budete aj naďalej sledovať naše aktivity, ako sa deťom v klube darí.

PREMIÉRA V NOVÝCH DRESOCH!

Update #7, 05.08.2021

Milí podporovatelia,

je tomu takmer mesiac, čo sme úspešne ukončili crowdfundingovú kampaň. Počas júla sme nezaháľali a vďaka vašim príspevkom sme mohli dať dresy hneď do výroby. Veľmi sa tešíme, že už tento týždeň naši BARANI odohrali prvé prípravné zápasy v dresoch nesúcich klubovú identitu, založenú na spoločných hodnotách.

Dostali sme aj finálny zoznam podporovateľov od Startlabu a usilovne pracujeme na príprave a logistike všetkých odmien, aby sme ich v priebehu tohto mesiaca už začali odosielať.

Ďakujeme ešte raz za podporu a trpezlivosť!

DOBOJOVANÉ ĎAKUJEMEEEE!

Update #6, 12.07.2021

Milí podporovatelia,

máme za sebou zápas, ktorý sa nám spoločne s vami podarilo dotiahnuť do víťazného konca.

Nesmierne si vážime každý príspevok a podporu, ktoré nám pomáhajú budovať pevnejšiu a lepšiu klubovú identitu. Vďaka 231 podporovateľom sme vyzbierali neuveriteľných 18 013 Eur. Je to paráááda.

Čo sme spolu dosiahli?

  • pôvodnú cieľovú sumu 15 000 Eur sa nám podarilo získať za 3 týždne a vďaka vám všetci BARANI nastúpia v nových dresoch už do sezóny 2021/22
  • vytvorili sme finančný fond pre Dávida vo výške 3013 Eur na pokrytie jeho hokejových výdavkov
  • presvedčili sme sa, že spolu dokážeme veľké veci

Hneď sa púšťame do práce. Dresy posielame do výroby, aby mali BARANI svoje hodnoty na rukáve už v prvom zápase. A chystáme kampaňové odmeny, aby ste mali doma spomienku na váš skutok čo najskôr.

Ďakujeme za dôveru a prajeme všetkým krásne leto.

Dohrajme to spoločne pre Dávida!

Update #5, 03.07.2021

Milí podporovatelia,

ďakujeme všetkým za pomoc pri hľadaní nového cieľa tejto crowdfundingovej kampane. Rozhodli ste a my vám teda predstavíme príbeh jedného z našich baranov:

Dávid je veľmi šikovný a talentovaný hokejista, má 16 rokov a ďalšiu sezónu
nastúpi aj on za za Baranov v novom zápasovom drese. Pred pár týždňami prišiel náhle o otca, ktorý mu bol na jeho hokejovej ceste od malička veľkou oporou. 

Dávidov otec bol bývalý hokejbalista a jeho nečakaný odchod otriasol celou baranskou komunitou.

Teraz je však veľmi dôležité, aby Dávid mohol pokračovať v tom, čo má rád a čo ho baví. Aby jedna strata v jeho živote nespustila aj straty ďalšie. Preto všetky peniaze nad rámec cieľovej sumy kampane použijeme na vytvorenie fondu, ktorý bude Dávidovi slúžiť na pokrytie výdavkov spojených s jeho zotrvaním na ľade a v kolektíve svojich spoluhráčov. Čím väčšiu sumu sa nám podarí spoločne dosiahnuť, tým viac a dlhšie budeme môcť Dávida finančne podporovať.

Poďme spoločne využiť posledné dni kampane a pomôžme jednému z našich BARANOV ostať na jeho hokejovej ceste.

ĎAKUJEME!

JE TO TÁÁÁÁÁM - BARANI MAJÚ ZÁPASOVÉ DRESY

Update #4, 01.07.2021

Milí podporovatelia,

aj vďaka vašim príspevkom nám včera na našej crowdfundingovej kampani zasvietila cieľová suma zbierky 15.000 EUR - čo znamená novú klubovú identitu na hrudi všetkých našich BARANOV.

Veľmi sa z tohto úspechu tešíme a chceme poďakovať všetkým, ktorí nám pomohli vybojovať toto víťazstvo. Vďaka vám môžeme reprezentovať klubové hodnoty v každom spoločnom zápase.

Urobíme všetko pre to, aby neostali len v logu a na rukáve a začíname HNEĎ TERAZ:

Ostalo nám pár dní, ktoré chceme využiť naplno a prihrať našu radosť a úspech ďalej. Posledný týždeň crowdfundingovej kampane urobíme ďalší dobrý skutok a vás prosíme, aby ste nám cieľ našej podpory pomohli vybrať.

Vyplňte krátku anketu a DOHRAJME TO SPOLOČNE PRE INÝCH!

https://forms.gle/mC8NfHuk5Se6Qd5Y9

Ešte raz jedno OBROVSKÉ ĎAKUJEME a IDEME ĎALEJ!

Aj Marcel Forgáč podporuje mladých BARANOV!

Update #3, 28.06.2021

Marcel Forgáč je nielen skvelý moderátor, ale aj veľký fanúšik hokeja a zberateľ dresov. Keďže nám prepožičal jeho príjemný hlas na kampaňové videjko, poslali sme mu darček - zápasový dres BARANI s jeho obľúbeným číslo 71.

Veríme, že sa bude dobre nosiť a ďakujeme za podporu!

Futbalista v hokejovom drese?

Update #2, 22.06.2021

Veľmi sa tešíme, že aj Marekovi Hamšíkovi sa páčia naše baranské zápasové dresy a ďakujeme mu za podporu.

Marek drží palce nám, aby sme zbierku dotiahli do úspešného konca a my držíme palce jemu, aby ako kapitán doviedol slovenskú futbalovú reprezentáciu k čo najväčšiemu úspechu.

Lebo tak to kámoši robia! Díky Marek :)

Prvá tretina je úspešne za nami!

Update #1, 15.06.2021

Milí naši podporovatelia, milí vyčkávači aj milí nerozhodnutí sledovači,

prvú tretinu máme úspešne a neuveriteľne rýchlo za sebou.
Veľká vďaka všetkým, ktorí mali tú odvahu podporiť projekt hneď v začiatku. Pevne veríme, že nás čakajú ďalšie úspešné dni a na konci aj dresy pre celý baranský klub.
Aby sme vás vtiahli trochu hlbšie do baranského hokejového sveta a do tém, ktoré v našom klube rezonujú, máme tu pre vás nasledujúci článok.
Prajeme príjemné čítanie!
Michal Handzuš pre Denník N o rozvoji všestrannosti, vášni k hokeju, hernej kreativite a iných "baranských" témach:
Veľká vďaka Denníku N za podporu a spoluprácu pri propagácii kampane.

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Silný súper

💬 Velmi vam fandime a dakujeme za to, co robite s mladezou v BB. (aj ked sme z BA :))

1 500 €

👤 Jakub Betinský

🎁 Verný fanúšik

💬 Podcasty Pravidelná dávka a Kvantum ideí držia silno palce!

30 €

👤 Jozef Valko

💬 Pome ISKRA !!!

5 €

👤 Anna Sipulova

💬 Dúfam, že sa mu splnia sny a túžby, aby bol v živote stastny

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Follow your dreams and never give up.

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

29 €

👤 Blanka Auxtová

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Andrej Mrena

30 €

👤 Tobias Kalus

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kaviarenský fanúšik

💬 Drzim palce David

50 €

👤 Michaela Giertlova

30 €

👤 Milan Laššák

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Dominika M.

20 €

👤 Andrej Bella Bella

🎁 Verný fanúšik

30 €

👤 Norbert Oravec Oravec

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Peťo Ondrejka

🎁 Verný fanúšik

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 lenka masicova

💬 Drž sa David!

20 €

👤 Alexandra Vrbovská

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

👤 Michal Handzuš

💬 Držím palce, Dávid!

500 €

👤 Dominik Valent

🎁 Verný fanúšik

30 €

👤 Katarína Dávidová

💬 Dávidko Zlatíčko, prajeme do života len úspech a chuť hrať hokej ďalej. Marekova teta s rodinou

50 €

   1 2 3 4 ... 8

Autori

Miesto realizácie projektu

Banskobystrický kraj

BARANI o.z.

BARANI o.z.

Mládežnícky hokejový klub BARANI o.z. pôsobí v Banskej Bystrici. Momentálne v ňom trénuje takmer 400 detí vo veku od 5 do 20 rokov. V našom klube chceme deťom pomôcť stať sa nielen dobrými športovcami, ale aj spoluhráčmi. Vytvárame prostredie, kde radosť zo športu a vášeň pre hokej vedie deti prirodzene k objavovaniu a naplneniu ich snov. Garantom projektu je hokejista Michal Handzuš, ktorý sa po hráčskej kariére rozhodol venovať práve rozvoju hokejovej mládeži.

Vyúčtovanie

Nápad vyskúšať crowdfundingovú kampaň a vyzbierať finančné prostriedky na zápasové dresy pre celý klub vznikol takmer hneď po predstavení nového loga BARANI v septembri 2020 Dôvody boli jednoduché - našim deťom sme chceli umožniť, aby si "obliekali" klubovú identitu a hodnoty aj na zápasy ale čiastka, ktorú sme potrebovali na nákup dresov pre všetkých členov bola pre náš klub veľmi vysoká. Pár mesiacov sme zvažovali akou formou kampaň zrealizujeme. Dali sme dokopy všetky dostupné info, urobili sme si rozpočet a prehľad o platformách, ktoré takéto zbierky realizujú a apríli sme sa už do toho pustili naplno. Najnáročnejšia bola na začiatku asi tá kreatíva - zobraziť vo videu v jednoduchosti to čo sme mali v našich hlavách a videli sme, že deti to zažívajú denne v srdci počas tréningov. Po brainstorm stretkách sa nám však pod rukami začal pomaličky tvoriť scenár a čakala nás produkčná fáza. Vďaka šikovnej babe sa nám podarilo "na prvú" video, z ktorého sme boli nadšení a mali sme z neho zimomriavky aj keď sme ho videli x-tý krát. Verili sme, že tak zapôsobí aj na podporovateľov. Ďalej sme pokračovali v tvorbe textov na startlab web a príprave odmien. Táto veľmi intenzívna príprava trvala asi 2 mesiace, ale nápady, inšpirácie sme zbierali viac ako polroka. Najintenzívnejšia časť nás však ešte len čakala - spustenie kampane a jej boostovanie, plán na sociálne siete a neustála tvorba zaujímavého obsahu, aby sme inšpirovali podporovateľov, blízkych, či širšiu verejnosť, aby sa aj oni stali súčasťou nášho príbehu a pomohli nám vyzbierať spoločne financie. O dresom, postoch a virálnych aktivitách sa nám aj snívalo ale podarilo sa. :) Vďaka niekoľkým štedrým darom sme naplnili cieľovú sumu týždeň pred deadlinom a tak bol čas aj na nový miľník. Rozhodli sme sa, že nebudeme myslieť len na seba a extra peniažky sme venovali na dobrú vec. Dva mesiace po skončení kampane spokojne skonštatujeme, že deti už v novej sezóne v dresoch hrávajú zápasy a všetky odmeny sú odoslané. Už nás čakajú len tie vtipné - ako tanečná a spevácka lekcia, z ktorých plánujeme urobiť aj krátky zostrih.

Výroba a potlač zápasových dresov pre hráčov
15 000
Fond pre Davida
3 013
Náklady spolu
18 013

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Verný fanúšik
Verný fanúšik

Minimálna výška príspevku

30

Verný fanúšik na tribúne! Ako poďakovanie za vašu podporu vám pošleme baranský puk s podpisom Michala Handzuša. #radost-laska-vasen

Doručenie: september 2021

Kaviarenský fanúšik
Kaviarenský fanúšik

Minimálna výška príspevku

50

Proteínový drink s radosťou vymeníte za dobrú kávu a studený štadión za príjemnú atmosféru obľúbenej kaviarne? Nevadí! Fandiť deťom na ceste za svojimi snami môžete aj z diaľky. Za odmenu vás do všetkých obľúbených činností povzbudí baranská edícia kávy od nášho partnera Barzzuz. #nevadi

Doručenie: september 2021

Srdciar
Srdciar

Minimálna výška príspevku

300

Dvojnásobný filantrop! Na jeseň sa spolu s hráčmi zúčastníme Týždňa dobrovoľníctva a pomôžeme lokálne tam, kde je to naozaj potrebné. Ak si vyberiete túto odmenu, nastúpime do akcie už s klubovým logom na hrudi a vy pomôžete dvakrát. #zodpovednost

Doručenie: október 2021

Štedrý záškodník
Štedrý záškodník

Minimálna výška príspevku

500

Hokejová šatňa je odjakživa plná žartov a vtipov. Teraz máte šancu „zavariť” nám pre dobrú vec aj vy. Pošlite našich trénerov a vedenie na čele s Michalom Handzušom do jedného z nasledujúcich zápasov: 1) Baletná lekcia + prezentácia choreografie 2) Výtvarný workshop + výstava diel 3) Nácvik zborovej piesne + koncertné prevedenie. Každú „vydarenú akciu” zachytíme na kameru, aby bolo jasné, že BARANI sa nezľaknú žiadnej výzvy! #otvorenost

Doručenie: Do konca roka 2021

Makač
Makač

Minimálna výška príspevku

1 000

Zamakajte si na tréningu! Zlepšite svoje hokejové zručnosti so šéftrénerom klubu Braňom Bendíkom. Braňo sa špecializuje na skill coaching, v rámci ktorého spolupracoval s extraligovými klubmi na Slovensku a v Českej republike, ako aj s niektorými slovenskými hokejovými reprezentantmi. Sparing partnera vám bude robiť Michal Handzuš. Odmena platí pre partiu max. 10 makačov. #rozvoj

Doručenie: Do konca roka 2021

Silný súper
Silný súper

Minimálna výška príspevku

1 500

Zmeraj si sily s BARANMI! Postav svoj hviezdny tím proti tímu našich trénerov s kapitánom Michalom Handzušom. Keďže všestrannosť je pre Baranov základom hokejového umenia, môžeš nás vyzvať v akomkoľvek kolektívnom športe. #respekt

Doručenie: Do konca roka 2021

Tímový hráč
Tímový hráč

Minimálna výška príspevku

100

Posila do tímu! Posuňte nás bližšie k spoločnému cieľu a získajte nový dres v bielej, červenej, či čiernej farbe s ľubovoľným číslom a podpisom Michala Handzuša. #timovost

Doručenie: október 2021