Posledná kvapka krvi - originálny román

Posledná kvapka krvi - originálny román

Román "Posledná kvapka krvi" je mojím prvým - dúfam, že nie posledným - dielom. Nájdete v ňom jedinečný dramatický príbeh, s až mrazivým opisom vražedného vyčínania, ktorého kontrastom je do deja vstupujúca láska, nádej a dávka humoru. Verím, že čitateľa tento pútavo písaný príbeh, bez zbytočných zdĺhavých opisov, vtiahne do deja, až kým sa neocitne v jeho dojímavom a nečakanom závere.

Literatúra
Posledná kvapka krvi - originálny román
Získaná suma
102%

4 089 €

z cieľovej sumy
4 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

O autorovi

Kto som?

Ahoj, volám sa Michal Múdry, mám 32 rokov a ako autor by som chcel písať pod pseudonymom "Matra". Či sa mi to podarí, to záleží teraz na Vás.

Pochádzam z Košíc a už niekoľko rokov pracujem v oblasti zdravotníctva, v súkromnom sektore. Už vo veku dvadsať rokov ma niečo ťahalo k písaniu, no v tej dobe som usúdil, že ešte nie je ten správny čas. Potreboval som dozrieť a čo to ešte zažiť. Pred vyše rokom sa opäť ozvala táto zabudnutá túžba, čosi sa vo mne zlomilo a začal som hádzať slová na papier. Čuduj sa svete, fungovalo to. Popri práci, venovaniu sa priateľke, rodine, domácnosti, dvom psíkom či vlastným koníčkom, som si občas našiel príležitosť k písaniu. Trvalo to vyše roka, kým som dal bodku za poslednou kapitolou. Následne sa upravovala gramatika, štylistika, odseky atď, až kým z môjho textu nebol finálny produkt. Takmer všetko je pripravené, aby mohla ísť kniha do tlače.

Ale pekne po poriadku, nižšie rozpíšem, čo ponúka môj príbeh a s čím mi práve Vy môžete pomôcť.

Posledná kvapka krvi

O čom to je?

V príbehu tohoto originálneho románu sa stretnete so zvráteným vyčíňaním chladnokrvného vraha, postaveného do úlohy hlavnej postavy. Pochopíte jeho zmýšľanie a dôvody, prečo sa rozhodol ísť touto cestou. Verím, že si ho časom dokonca obľúbite, čomu prispeje aj jeho zmysel pre humor a transformovanie osobnosti vďaka nájdeniu zabudnutého pocitu - milovať. 

Do deja vstupuje aj mladá vyšetrovateľka, ktorá prinesie úplne iný pohľad na úkladné vraždy. Vďaka tomu tu nájdete aj opis detektívnej práce, vyšetrovania prípadov a odhalovania skrytého pozadia.

Príbeh sa odohráva v súčasnej dobe na Slovensku. Niektoré miesta sú skutočné, iné vymyslené. Dej má stupňujúcu tendenciu až do samého záveru, pričom sa rozdielne dejové línie spoja do jednej. Dočkáte sa niekoľkých nečakaných zvratov, humorných situácii, dialógov, podrobných opisov mrazivých vrážd, ale aj romantiky. To všetko má ale zmysel, ktorý pochopíte, až keď knihu dočítate do konca, kde dôjde k šokujúcemu odhaleniu s veľmi dojímavým záverom.

Kto by to mal čítať?

Verím, že si tu príde na svoje každý čitateľ románov. Veď kto by nemal rád silné príbehy?

Všetky opisy a udalosti majú svoje opodstatnenie a logickú súvislosť, vďaka čomu sa príbeh stáva ľahko uveriteľným. V niektorých situáciach je potrebný aj pevný žalúdok a práve preto je táto kniha vhodná len pre dospelého čitateľa, čiže ľudí starších ako 18 rokov.

Prečo podporiť práve tento román?

Myslím si, že dôvodov sa nájde hneď niekoľko, no ten hlavný by som chcel napísať hneď na úvod. Posledná kvapka krvi je príbeh so skrytým posolstvom, nie je to teda len zaujímavý opis osudov niekoľkých postáv, ale aj niečo na zamyslenie. 

Prečo ešte?

  • Jedinečný príbeh priamo z mojej fantázie. Nejedná sa o rekonštrukciu reálneho prípadu, čím vzniká priestor na vytvorenie naozaj zaujímavého príbehu
  • Kniha nesie prvky detektívneho románu, čo je medzi čitateľmi veľmi obľúbený žáner
  • V hlavnej úlohe vystupuje záporný hrdina, čo sa nie až tak často vyskytuje
  • Podrobný opis vraždiaceho procesu zaujme svojou krutosťou
  • Nečakaný a srdcervúci záver, dojme hádam každého čitateľa (zatiaľ dojal)
  • Dramatický dej bez zbytočne dlhých a nudných opisov

Technická stránka

  • Kniha obsahuje 288 strán textu z celkových 294 strán (môže sa ešte meniť)
  • Počet kapitol: 13
  • Počet slov 73.400
  • Návrh titulnej strany:

Prečo si chcem knihu vydať sám?

Prečo nie cez vydavateľa?

Nad touto otázkou som si dlho lámal hlavu. Prečítal som množstvo článkov o tom, ako vydať knihu, či skúsiť šťastie u vydavateľa, alebo si celý proces v podstate zmanažovať sám.

Všetky tieto články sa zhodovali v jednom bode. Ak vôbec by som mal to šťastie a dočkal sa pozitívnej odpovede od vydavateľa (čo môže trvať aj niekoľko mesiacov),  tak následne na to by som mohol podpísať zmluvu. Táto zmluva by pre mňa, ako začínajúceho autora bez mena, bola veľmi nevýhodná. Tomu sa samozrejme  nečudujem a ani to vydavateľstvu nezazlievam. No úprimne, odradilo ma to. 

Preto som si spravil cenový prieskum a naučil sa, čo všetko takýto proces vydania knihy obnáša. Vďaka dlhoročnej marketingovej a obchodnej skúsenosti, nadobudnutej v mojom povolaní som usúdil, že to zvládnem. Skúsim si s vašou pomocou vybudovať meno sám.

Aj v beznádeji hľadaj nádej

Účel použitia finančných prostriedkov

Na čo použijem peniaze?

  • Redakčná korektúra
  • Úprava grafického dizajnu - prebal + obálka
  • Samotné vytlačenie knihy je zatiaľ plánované v náklade 500ks vo formáte A5, 80g žltkastý papier, tvrdá väzba V8 s lesklým povrchom, plnofarebný prebal s lesklým povrchom, guľatý chrbát
  • Vytvorenie e-knihy
  • Výdaje spojené s reklamou a s distribúciou knihy

Kedy a ako bude projekt realizovaný?

Časový harmonogram

Za predpokladu, že táto kampaň bude úspešná do 30dní :

  • Do 31.8.2021 by najneskôr bola dokončená redakčná korektúra - je to hraničný termín
  • Kniha by následne išla do výroby od 1.9.2021 - tlač prebehne v Košiciach, kde na to môžem osobne dohliadnúť
  • Od 1.9.2021 by sa zároveň začali práce na e-knihe
  • Očakávaný termín naskladnenia tlačenej verzie : najneskôr do 30.9.2021
  • Očakávaný termín e-knihy: najneskôr do 30.9.2021
  • Predaj kníh bude prostredníctvom distribučných spoločností a e-shopov

Pri všetkých termínoch som počítal s časovou rezervou, so skúsenosti viem, že veci sa občas komplikujú. Samozrejme, budem sa snažiť pracovať na urýchlení všetkých procesov, no so zachovaním kvality.

Čo budem robiť ďalej?

Aké mám plány?

To je jednoduché, písať aj naďalej, bez ohľadu na to, s akým výsledkom tento projekt skončí. V hlave mi vznikajú rôzne príbehy a zápletky skoro na počkanie. A čo je hlavné, písanie ma baví. Dá sa povedať, že som sa v tom našiel - konečne. Pri samotnom písaní sa dostavuje až omamný pocit z vytvárania čohosi nového a neznámeho. Posunúť ďalej medzi čitateľov to, čo sa mi odohráva v mysli, je fascinujúce. No pre mňa osobne je najdôležitejšie napísať príbeh s odkazom a myšlienkou. Niečo, na čo si spomeniete aj o niekoľko mesiacov či rokov a vyčarí vám to úsmev na tvári. 

To je to, čomu sa chcem venovať a ako chcem písať, pretože túžim zanechať odkaz. Momentálne už pracujem na ďalšej knihe. Tentokrát to bude môj obľúbený žáner - mysteriózny horor. 

Ďakujem za pozornosť.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom
Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom

Minimálna výška príspevku

16

Vašou odmenou bude jeden kus knihy. Pridám aj vlastnoručný podpis a odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 2ks s podpisom
Posledná kvapka krvi - 2ks s podpisom

Minimálna výška príspevku

32

Vašou odmenou budú dva kusy kníh. Pridám aj vlastnoručný podpis a odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom a venovaním
Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom a venovaním

Minimálna výška príspevku

25

Vašou odmenou bude jeden kus knihy. Pridám aj vlastnoručný podpis a venovanie len pre Vás. Knihu odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 2ks s podpisom a venovaním
Posledná kvapka krvi - 2ks s podpisom a venovaním

Minimálna výška príspevku

50

Vašou odmenou budú dva kusy kníh. Pridám aj vlastnoručný podpis a venovanie len pre Vás. Knihu odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 3ks s podpisom a venovaním
Posledná kvapka krvi - 3ks s podpisom a venovaním

Minimálna výška príspevku

75

Vašou odmenou budú tri kusy kníh. Pridám aj vlastnoručný podpis a venovanie len pre Vás. Knihu odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 4ks s podpisom a venovaním
Posledná kvapka krvi - 4ks s podpisom a venovaním

Minimálna výška príspevku

100

Vašou odmenou budú štyri kusy kníh. Pridám aj vlastnoručný podpis a venovanie len pre Vás. Knihu odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 10ks s podpisom, venovaním a poďakovaním v knihe!
Posledná kvapka krvi - 10ks s podpisom, venovaním a poďakovaním v knihe!

Minimálna výška príspevku

500

Pre najštedrejších bude odmenou, okrem desiatich kusov kníh s podpisom a venovaním, aj špeciálne poďakovanie vytlačené priamo na jednej z knižných strán aj s Vaším menom! Takto sa už nastálo stanete neoddeliteľnou súčasťou tohoto skvelého príbehu. Všetko Vám to zabalím a pošlem kuriérom v rámci Slovenskej a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 20ks s podpisom, venovaním a 2x poďakovaním v knihe!
Posledná kvapka krvi - 20ks s podpisom, venovaním a 2x poďakovaním v knihe!

Minimálna výška príspevku

1 000

Pre najštedrejších bude odmenou, okrem dvadsiatich kusov kníh s podpisom a venovaním, aj špeciálne poďakovanie vytlačené priamo na jednej z knižných strán aj s Vaším menom a môžete uviesť aj meno ďalšej osoby! Takto sa už nastálo stanete neoddeliteľnou súčasťou tohoto skvelého príbehu. Všetko Vám to zabalím a pošlem kuriérom v rámci Slovenskej a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Podporovatelia

👤 Bajo Kavka

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Oliver Čejka Čejka

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Jednu knizku s podpisom.

1 000 €

👤 Anonymný podporovateľ

300 €

👤 Anonymný podporovateľ

100 €

👤 Juraj Ďurček

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom a venovaním

💬 Prečítam isto a nech sa dobre predáva!

28 €

👤 Anonymný podporovateľ

100 €

👤 Karol Cejka

400 €

👤 Erika Garajova

💬 Nech sa knižke darí!

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

15 €

👤 Janka Benova

💬 Drzim palce:))))))

50 €

👤 Jana Juhásová

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom

💬 ????????✊

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

100 €

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom a venovaním

103 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Parada. Knihu si určite prečítam.

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom a venovaním

💬 :)

53 €

👤 Lenka Fedorová

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom

💬 Držím palce ;)

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Tereza Pachlova Pachlova

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom a venovaním

💬 Držím palce ????

28 €

👤 Ľubica Buchnerová

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom

💬 Miško prajem veľa úspechov ????????

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

150 €

👤 Anonymný podporovateľ

100 €

👤 Anonymný podporovateľ

99 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom

💬 Prajem veľa šťastia ????

103 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 ????

100 €

   1 2

Autori

Miesto realizácie projektu

Košický kraj

Michal Múdry

Michal Múdry

Ahoj, volám sa Michal Múdry, mám 32 rokov a ako autor by som chcel písať pod pseudonymom "Matra". Pochádzam z Košíc a už niekoľko rokov pracujem v oblasti zdravotníctva, v súkromnom sektore. Už vo veku dvadsať rokov ma niečo ťahalo k písaniu, no v tej dobe som usúdil, že ešte nie je ten správny čas. Potreboval som dozrieť a čo to ešte zažiť. Pred vyše rokom sa opäť ozvala táto zabudnutá túžba, čosi sa vo mne zlomilo a začal som hádzať slová na papier. Čuduj sa svete, fungovalo to. Popri práci, venovaniu sa priateľke, rodine, domácnosti, dvom psíkom či vlastným koníčkom, som si občas našiel príležitosť k písaniu. Trvalo to vyše roka, kým som dal bodku za poslednou kapitolou. Následne sa upravovala gramatika, štylistika, odseky atď, až kým z môjho textu nebol finálny produkt. Takmer všetko je pripravené, aby mohla ísť kniha do tlače.

Vyúčtovanie

Platba za redakcnu korekturu, spolocne s vytvorenim e-knihy. Predfaktura a uhrada zvysnej ciastky pre tlac knihy. Ako je vidiet, velku cast som musel dofinancvat, nakolko sa v priebehu casu ceny materialov navysili. To sa prejavilo pri tlaceni knihy.

Redakcna korektura
1 129
Tlac knihy
4 532
Náklady spolu
5 661

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom
Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom

Minimálna výška príspevku

16

Vašou odmenou bude jeden kus knihy. Pridám aj vlastnoručný podpis a odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 2ks s podpisom
Posledná kvapka krvi - 2ks s podpisom

Minimálna výška príspevku

32

Vašou odmenou budú dva kusy kníh. Pridám aj vlastnoručný podpis a odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom a venovaním
Posledná kvapka krvi - 1ks s podpisom a venovaním

Minimálna výška príspevku

25

Vašou odmenou bude jeden kus knihy. Pridám aj vlastnoručný podpis a venovanie len pre Vás. Knihu odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 2ks s podpisom a venovaním
Posledná kvapka krvi - 2ks s podpisom a venovaním

Minimálna výška príspevku

50

Vašou odmenou budú dva kusy kníh. Pridám aj vlastnoručný podpis a venovanie len pre Vás. Knihu odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 3ks s podpisom a venovaním
Posledná kvapka krvi - 3ks s podpisom a venovaním

Minimálna výška príspevku

75

Vašou odmenou budú tri kusy kníh. Pridám aj vlastnoručný podpis a venovanie len pre Vás. Knihu odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 4ks s podpisom a venovaním
Posledná kvapka krvi - 4ks s podpisom a venovaním

Minimálna výška príspevku

100

Vašou odmenou budú štyri kusy kníh. Pridám aj vlastnoručný podpis a venovanie len pre Vás. Knihu odošlem kurierom v rámci Slovenska a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 10ks s podpisom, venovaním a poďakovaním v knihe!
Posledná kvapka krvi - 10ks s podpisom, venovaním a poďakovaním v knihe!

Minimálna výška príspevku

500

Pre najštedrejších bude odmenou, okrem desiatich kusov kníh s podpisom a venovaním, aj špeciálne poďakovanie vytlačené priamo na jednej z knižných strán aj s Vaším menom! Takto sa už nastálo stanete neoddeliteľnou súčasťou tohoto skvelého príbehu. Všetko Vám to zabalím a pošlem kuriérom v rámci Slovenskej a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021

Posledná kvapka krvi - 20ks s podpisom, venovaním a 2x poďakovaním v knihe!
Posledná kvapka krvi - 20ks s podpisom, venovaním a 2x poďakovaním v knihe!

Minimálna výška príspevku

1 000

Pre najštedrejších bude odmenou, okrem dvadsiatich kusov kníh s podpisom a venovaním, aj špeciálne poďakovanie vytlačené priamo na jednej z knižných strán aj s Vaším menom a môžete uviesť aj meno ďalšej osoby! Takto sa už nastálo stanete neoddeliteľnou súčasťou tohoto skvelého príbehu. Všetko Vám to zabalím a pošlem kuriérom v rámci Slovenskej a Českej republiky.

Doručenie: Jeseň 2021