O malinkom semienku. Príbeh dvoch súrodencov z jedného klásku.

O malinkom semienku. Príbeh dvoch súrodencov z jedného klásku.

Od semienka k chlebíku. Jedinečná detská knižka, ktorá inšpiruje rodičov a deti tráviť spoločný čas zmysluplne, núti zamýšľať sa nad skutočnými životnými hodnotami, podporuje pochopenie prírodných dejov a súvislostí a nabáda deti k zaujímavým aktivitám. Vhodná pre všetkých predškolákov a prvostupniarov.

Ekológia
Literatúra
O malinkom semienku. Príbeh dvoch súrodencov z jedného klásku.
Získaná suma
111%

4 456 €

z cieľovej sumy
4 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

AUTORKA A PROJEKT

Volám sa Viera Múdra a som mamou 3 detí. Na to, aby detičky pochopili fungovanie cyklov a životných fáz semien v prírode, som si dovolila spersonifikovať malé semienka. 

Nikdy v živote som netušila, že raz napíšem detskú knižku. Počas tvorby knihy Klíčkovanie, ktorú som vďaka vašej podpore a pomoci mohla vydať v októbri 2020, prišiel námet. V mysli sa mi premietal rozprávkový príbeh z ríše rastlín a drobných živočíchov, v ktorom hlavní hrdinovia - obilné klásky Samko Zrnko a Ninka Oziminka prechádzajú obdobím detstva, puberty a dospievania. Napísala som ho s láskou a  vložila do netradičnej, zato jedinečnej knižky, ktorá hľadá a nachádza prienik sveta detí a dospelákov. Spolu s nádhernými ilustráciami mladej slovenskej výtvarníčky Martiny Gabaríkovej tvorí dokonalý celok. Predstavujem vám adzusi.art, autorku ilustrácií, ktorú pod týmto menom nájdete na sociálnych sieťach:

Najkrajšie spomienky na rodičov a detstvo predstavuje čas, ktorý spolu prežijeme naplno. Buďme im vzorom.

Preto táto knižka nabáda v dnešnom konzumnom svete rodičov a deti k spoločne stráveným chvíľam a zároveň aj k mnohým dávno zabudnutým činnostiam. Nájdete v nej:

  • príbeh hlavných hrdinov, ktorý je možné zdramatizovať ako malé divadielko,
  • jednoduchý návod na pečenie vlastného chlebíka doma,
  • návod na klíčenie semienok vhodných na klíčky a výhonky (mikrozelenina, microgreens), ktorými si môžeme chlebík posypať a zjesť,
  • interaktívnu spoločenskú hru znázorňujúcu životný cyklus semienok,
  • interaktívnu vymaľovávanku,
  • interaktívnu pieseň „Povedal mi jeden chlapec, že ja neviem chleba napiecť...“, ktorá deťom priblíži obdobie minulosti počas žatvy a dožiniek a môžu si ju zaspievať spoločne s deťmi z DFS Drienka z Trnavy.

Zároveň nenásilným spôsobom núti detského čitateľa rozmýšľať nad morálnymi, etickými a životnými hodnotami, akými sú slušné správanie, medziľudské, súrodenecké a priateľské vzťahy, vďačnosť, zodpovednosť, láska k prírode, tradície, čiastočná sebestačnosť, neplytvanie jedlom, ochrana prírody a krajiny, v ktorej žijeme a pod. ale aj cibrenie si ľudských vlastností, napr. trpezlivosti, empatie atď.

Detská knižka „O malinkom semienku“ je inšpiráciou do každej rodiny, ktorá:

DOSPELÁKOM umožní:

  • tráviť viac času so svojimi deťmi,
  • vrátiť sa späť do ich sveta,
  • zamyslieť sa nad čarom jednoduchosti,
  • uvedomiť si, že všetko, čo považujeme za obyčajné, jednoduché a samozrejmé je zároveň čarovné.

DETI naučí:

  • porozumieť zákonitostiam prírody,
  • pochopiť životný cyklus semien v prírode,
  • pochopiť, aká dlhá je cesta od zasadenia malého semienka po upečenie si vlastného chlebíka,
  • spoznať našu históriu a tradície,
  • stať sa malým výskumníkom, zasadiť si vlastné semienka a sledovať vývoj a rast vlastnej jedlej mikrozeleniny,
  • stať sa malým pekárom a s pomocou dospelákov zažiť proces výroby vlastného chlebíka,
  • vážiť si skutočné životné hodnoty.

POVEDALI O KNIHE

Ing. Zdenka Rózsa Predná, umelkyňa, mama 2 detí                                                   Vierka opäť vytvorila výnimočnú, tentokrát interaktívnu knižku určenú pre deti, ktorou sa určite zabaví celá rodina. Príbeh dvoch semienok milou formou vykresľuje celú cestu - proces od zasadenia semienka až po upečenie chlebíka, takže deti pochopia, aká je to dlhá cesta a že chlebík nevzniká len v pekárni. Preto si úprimne želám a pevne verím, že sa podarí potrebné prostriedky vyzbierať, aby sme mohli knižočku držať čoskoro v rukách, prečítať si ju, pozrieť pri čítaní krásne obrázky, upiecť podľa nej chlebík, naklíčiť si spolu s deťmi vlastné semienka a zahrať hru, ktorá je súčasťou knihy.

MUDr. Eva Hercegová, lekárka, mama 4 detí
"Milá knižka, ktorá poteší vaše deti, nenásilným spôsobom ich naučí o ceste semienka cez klíčok, klások až po voňavý chlebík, prinesie nápady na spoločne strávené aktivity, podporí hodnoty a upriami vašu pozornosť na čaro jednoduchosti. A tak zistíte, že práve v maličkostiach sa môžu ukrývať skutočné zázraky."

PaedDr. Ema Tibenská, pedagogička
"Detská kniha „O malinkom semienku“ prostredníctvom pútavého a náučného príbehu oslovuje širšiu vekovú kategóriu detských čitateľov: deti predškolského veku, žiakov 1. stupňa, aj žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, nakoľko príbeh a téma knihy patrí do vzdelávacieho procesu MŠ a ZŠ. Deti sa prostredníctvom príbehu naučia, ako funguje naša príroda, ako sa budujú kamarátske vzťahy a triedny kolektív, čo je pre ich vývoj a vzdelanie veľmi dôležité. Na túto tému sa dá realizovať veľa zaujímavých a náučných aktivít. Knižka je vhodná aj do školských klubov a dramatických krúžkov, nakoľko si môžu deti príbeh nacvičiť a zahrať ako malé divadelné predstavenie."

NA ČO POUŽIJEM VYZBIERANÉ PROSTRIEDKY

Vyzbierané finančné prostriedky použijem na zabezpečenie služieb spojených s vydaním knihy, jej ilustrovním, grafickou úpravou a tlačou. Kniha bude vytlačená vo vysokej kvalite v pevnej a šitej väzbe.
Čím viac prostriedkov sa podarí vyzbierať, tým viac kníh bude môcť putovať do sveta.
Oficiálny predaj knihy spustíme na jeseň 2021.
V prípade, že tlač mojej knihy podporíte, bude Vám doručená prednostne, ešte pred oficiálnym spustením predaja.

AKO KNIHU PODPORIŤ

Ak sa vás moja kniha zaujala, prosím odporučte tento projekt svojim priateľom a známym.

Ak by ste si ju radi s deťmi prečítali, či s nimi strávili lásky a zmysluplné chvíle pri spoločných činnostiach, alebo ju niekomu darovali, vyberte si prosím odmenu a výšku finančnej pomoci.

Budem vám povďačná, ak sa rozhodnete podporou tejto knižky ukázať svojim deťom skutočné životné hodnoty.

Na všetky vaše otázky rada odpoviem na mojom instagramovom profile @_dennik_jednej_vegosky_ alebo na e-mailovej adrese mudraviera@gmail.com

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha
Kniha "O malinkom semienku"

Minimálna výška príspevku

15

Kniha Vám bude doručená prednostne, ešte pred oficiálnym spustením predaja.

Doručenie: jeseň 2021

2 knihy
2 knihy "O malinkom semienku"

Minimálna výška príspevku

28

Knihy Vám budú doručené prednostne, ešte pred oficiálnym spustením predaja.

Doručenie: jeseň 2021

3 knihy
3 knihy "O malinkom semienku"

Minimálna výška príspevku

40

Knihy Vám budú doručené prednostne, ešte pred oficiálnym spustením predaja.

Doručenie: jeseň 2021

DUO:
DUO: "O malinkom semienku" + "Klíčkovanie"

Minimálna výška príspevku

30

Knihy Vám budú doručené prednostne, ešte pred oficiálnym spustením predaja.

Doručenie: jeseň 2021

Staň sa sponzorom knihy
Staň sa sponzorom knihy

Minimálna výška príspevku

100

Staň sa sponzorom knihy a Tvoje logo bude uverejnené v knihe.

Doručenie: jeseň 2021

PRINT 1 na zarámovanie
PRINT 1 na zarámovanie

Minimálna výška príspevku

9

Print obálky knihy s rozmerom 30x40 cm tlačený vo vysokej kvalite na lesko-matnom fotografickom papieri zasielaný v pevnom tubuse.

Doručenie: jeseň 2021

PRINT 2 na zarámovanie
PRINT 2 na zarámovanie

Minimálna výška príspevku

9

Print ormanentovej pasparty z knihy slúžiacej ako podklad pre vašu fotografiu s rozmerom 30x40 cm tlačený vo vysokej kvalite na lesko-matnom fotografickom papieri zasielaný v pevnom tubuse.

Doručenie: jeseň 2021

Novinky

BEZPLATNÝ KURZ KLÍČKOVANIA 24.02.-28-02-2022

Update #7, 16.02.2022

Krásny deň moji milí priatelia a podporovatelia!

Do zdravého jedálnička jednoznačne patrí aj MIKROZELENINA. Objavme spolu čaro a podstatu DOMÁCEHO KLÍČKOVANIA a zaradenie klíčkov a výhonkov do nášho jedálnička v stave surovom, tepelne spracovanom a fermentovanom.

Tento rok otvára svoje brány ďalšia séria on-line kurzov klíčkovania, do ktorých vás všetkých srdečne pozývam.

Začínať budeme:

  • BEZPLATNÝM 5 DŇOVÝM ON-LINE KURZOM (24.02.-28.02.2022), nasledovať bude
  • ZÁKLADNÝ MESAČNÝ KURZ KLÍČKOVANIA a po jeho ukončení som pre všetkých záujemcov pripravila
  • NADSTAVBOVÝ MESAČNÝ KURZ KLÍČKOVEJ ALCHÝMIE.

Kurzy budú prebiehať vo facebookovej skupine (FB účet je potrebný). Štruktúra bezplatného kurzu je jednoduchá, orientovaná na začiatočníkov, resp. tých, ktorých téma klíčkovania zaujíma a chcú sa o nej dozvedieť viac z rôznych uhlov pohľadu. Čas, ktorý kurzom strávite, predstavuje max. 5-15 min. denne. Nebudeme sa stretávať v presne stanovenom čase. Každý účastník si prejde informácie v skupine samostatne podľa svojich časových možností. Počas celého kurzu je priestor na otázky. Ja sa im budem venovať denne. Vždy večer si vyhradím čas na to, aby som vám ich (podľa priority) zodpovedala. V nedeľu, 28.2.2022, nás čaká spoločné on-line stretnutie prostredníctvom živého vysielania. Ak sa ho nebudete môcť zúčastniť, na nástenke nájdete uložený celý záznam.

PRIHLÁŠKU do BEZPLATNÉHO ON-LINE KURZU MȎŽETE VYPLNIŤ už teraz, najneskôr do zajtra, t.z. do 17.02.2022 do 24:00 hod., cez priloženú linku:

PRIHLÁŠKA do bezplatného on-line kurzu klíčkovania

Po tomto čase už nebude linka funkčná. Ja vám najneskôr v piatok, 18.2.2022, pošlem na vašu e-mailovú adresu informácie a pokyny ku kurzu. V kurze sa spolu stretneme 24.2.2022 večer. Dovtedy vypínam siete a dávam si od všetkého pauzu.

Viac info o mojich kurzoch nájdete na mojich sociálnych sieťach IG a FB, pod hastagom kurzklickovania a v mojich highlights na IG. Môžete si rozkliknúť aj recenzie spokojných účastníkov predchádzajúceho ročníka na stránke:

RECENZIE účastníkov predchádzajúcich kurzov klíčkovania

Teším sa na vás! Viera Múdra, lektorka

FB profil Viera Múdra

IG profil Viera Múdra

Malinké semienko je na ceste práve k vám!

Update #6, 29.11.2021

Milí naši predplatitelia!
Tí, ktorí ma sledujete na sociálnych sieťach isto viete, že knižočka sa v piatok narodila. Cez víkend sme nezaháľali, balili, obálkovali, kartónovali a lepili, aby sme vám dnes, v pondelok 29.11.2021, slávnostne odoslali naše "malé semienko". V najbližších dňoch očakávajte poštovú zásielku s odmenou, ktorú ste si vybrali za jeho podporu. Knižočka je na ceste k vám! Tak nech vám prináša svojim jedinečným obsahom radosť. Malým aj veľkým. Všetkým. Bez rozdielu. Čoskoro pribudne na našich stránkach www.klickovanie.eu aj možnosť vložiť k nej recenziu. Vaše dojmy môžete posielať aj prostredníctvom sociálnych sietí  IG a FB (vystupujem pod nickom Denník jednej vegošky). Potešíme sa akejkoľvej spätnej väzbe.
Autorky

Kde sa stala chyba?

Update #5, 16.11.2021

Ahojte! Nie, nikde sa nestala chyba. Všetko ide podľa plánu, žiaľ s 2 mesačným oneskorením, ktoré nikto z nás nedokáže ovplyvniť. Termín dodania knižočky "O malinkom semienku" z tlačiarne máme 3.12.2021.
Hneď ako budú knižky u nás naskladnené, pustím sa do ich balenia a rozposielania vám, moji milí predplatitelia zo Startlab -u.
Všetky ostatné objednávky budú vybavované až následne a postupne prostredníctvom mojej stránky www.klickovanie.eu.
Ďakujem vám za trpezlivosť a za krásne správy, že sa na knižočku veľmi tešíte.
Vierka



Ako je to s knižkou?

Update #4, 13.10.2021

Milí priatelia! Knižočka "O malinkom semienku" je v poslednej fáze spracovania. Dolaďujeme detaily, vylepšujeme, korigujeme. Uvedomujem si veľkú zodpovednosť voči detskému čitateľovi, ktorý počas nasávania informácií akýmikoľvek zmyslami sníva, vizualizuje si počuté slovo, fantazíruje a hlavne prežíva rozprávky a príbehy vo svojom vnútri. Mala detská dušička je tak veľmi ovplyvnená tým, čo jej predkladáme! Preto som sa rozhodla dať moju prácu na posúdenie veľmi kompetentnej osobe, ktorej meno nájdete knižke. Želám si, aby príbeh hlavných hrdinov zasiahol ich čisté vnútro len tými najpozitívnejšími dojmami, aby im priblížil podstatu prirodzenosti a rady sa k nemu vracali. V priebehu pár dní odchádza knizočka do tlače. Žiaľ, súčasná situácia s nedostatkom tlačiarenského papiera na trhu, resp. v celej EÚ a s tým súvisiacim nárastom cien tlačiarenských služieb nám nepraje. Napriek tomu, že mám túto službu už nejaký čas objednanú, termín dodania vytlačených kníh sa v priebehu roka zmenil z 2 týždňov na skoro 1,5 - 2 mesiace. Preto si vás týmto dovoľujem poprosiť o trpezlivosť. Knižočiek vytlačíme menej ako bolo pôvodne v pláne, lebo ceny nepustia. Ale k vám moji milí sa tá vaša v decembri určite dostane. Ďakujem vám za pochopenie a trpezlivosť a želám krásne dni.

CESTA JE CIEĽ

Update #3, 19.08.2021

Milí naši podporovatelia! Ešte 3 dni a sme v cieli!
Zrod semienka v našej knižke začína naberať reálne kontúry! Ďakujeme za záplavu tých najkrajších komentárov, uznaní a prianí, aké by sme si snáď len vo sne mohli želať. Ale toto nie je sen! TOTO JE REALITA! Máme veľkú radosť, že sa vám naše dielo pre detičky páči!
ĎAKUJEME VÁM, ŽE STE SA STALI JEHO SÚČASŤOU!!!
vierka a martinka

3 NOVINKY pre vás máme moji milí!

Update #2, 08.08.2021

Leto je v plnom prúde a nám zostávajú ešte 2 týždne na podporu nášho projektu. Rozmýšľali ste, čo budete robiť so svojimi deťmi po prázdninách počas chladných dní a večerov? No predsa listovať našu krásnu knižočku "O malinkom semienku". A nielen to. Pripravili sme pre vás ďalšie zaujímavé aktivity na krátenie si dlhých chvíľ. Čo poviete na také pexeso či puzzle na vytlačenie prostredníctvom nových QR kódov?

Spolu s interaktívnou spoločenskou hrou, vymaľovávankami či piesňou, ktoré sme avizovali od začiatku nášho projektu, nájdete v tejto detskej knižočke okrem písaného textu navyše 5 AKTIVÍT na pobavenie a edukáciu zároveň. A to nie je všetko!

Na podporu vzniku našej knižočky sme do projektu zaradili DVE NOVÉ ODMENY! Sú nimi printy 2 obrázkov z knihy s rozmermi 30x40 cm na zarámovanie od šikovnej Martinky, ktorá celú knižočku ilustruje. Prvý print predstavuje obálku knihy. Druhý print tvorí krásna ornamentová pasparta, slúžiaca ako podklad na nalepenie fotografie, ako si mnohí pamätáme ešte z našich detských čias. Printy budú tlačené na kvalitnom lesko-matno fotografickom papieri a budú vám doručené v pevnom tubuse. Odmeny si môžete prezrieť v projekte.

K dnešnému dňu sa nám podarilo vyzbierať krásnych 46%. Dúfame a veríme, že tieto posledné 2 týždne budú prelomové a dokážeme cieľovú sumu naplniť.

Z celého srdca vám ďakujeme za vašu dôveru, priazeň a podporu.

Autorky

PRIATELIA, BOJUJEME! 22 dní je pred nami!

Update #1, 30.07.2021

Doteraz sa nám na vydanie našej interaktívnej knižočky „O MALINKOM SEMIENKU...“ podarilo vyzbierať presne 34% z cieľovej sumy, za čo vám z celého srdca ĎAKUJEME. Čas doslova beží, no napriek tomu spolu s Martinkou, autorkou ilustrácií veríme, že boj za jej vznik vyhráme. Je to VEĽKÁ VÝZVA!

Knižočka ponúka okrem edukácie, nádherných ilustrácií a krásneho posolstva aj množstvo zábavy, spoločných aktivít so súrodencami, kamarátmi, rodičmi či starými rodičmi, veď napokon, uvidíte sami.

Práve v týchto dňoch pilne pracujeme na grafickej úprave knihy pred tlačou. Tvoríme dielo, ktoré nemá na našom trhu obdobu. Sami sme z knižočky nadšení! Napriek tomu si uvedomujeme, že práve toto letné obdobie veľmi nášmu projektu nepraje... Bola by veľká škoda, ak by naša kniha nemohla uzrieť svetlo tohto sveta.

Preto si vás všetkých dovoľujeme POPROSIŤ O POMOC.

PROSÍME, POMȎŽTE NÁM knižočku vydať.

Že ako?

Ak poznáte ľudí alebo firmy, ktorí by boli ochotní sa stať našimi sponzormi a tým získať tlačenú reklamu v knihe, oslovte ich prosím, alebo nám dajte na nich tip. Sponzormi sa môžu stať tak, že náš projekt podporia a vyberú si poslednú z ponúkaných odmien. Po ukončení projektu ich budem osobne kontaktovať. Ak nádejných sponzorov nepoznáte, nevadí. Môžete náš projekt s prosbou o podporu zdieľať na vašich sociálnych sieťach, alebo o ňom informovať ľudí vo svojom okolí, ktorí majú detičky a mohol by ich náš netradičný koncept zaujať.

Naozaj si vážime každé 1 euro. Každé 1 euro nám veľmi pomôže. Ak sa cieľová suma nevyzbiera, o nič neprídete. Vaše peniaze vám budú vrátené, no my nebudeme môcť knižočku s krásnym posolstvom vydať.

ĎAKUJEME, že nám veríte a podporujete nás!

Vierka a Martinka

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 DUO: "O malinkom semienku" + "Klíčkovanie"

💬 Parada!

34 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

20 €

👤 lujza meciarova

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Juraj Nemčák

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 DUO: "O malinkom semienku" + "Klíčkovanie"

💬 Dobry den, aby bylo na postovne do Ceska, pridala jsem k castce za knihy jeste sest euro, snad se postovne do celkovych 10 euro vejde;-) Mejte se moc krasne, preju hodne energie na dokonceni knihy a budu se na ne tesit:-)

70 €

👤 Natália Adamíková Hronská

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

💬 Dobre

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Michaela Tomková

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy "O malinkom semienku"

💬 Tesim sa na krasne knizky :)

36 €

👤 Jarmila Pussová

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

💬 Teším sa na túto podnetnú interaktívnu knižku ktorá detičky nielen poteší ale aj niečo naučí. Držím palce nech sa Vám naďalej darí pretože toto má zmysel

18 €

👤 Mária Šarmírová

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

💬 Vierka, verím, že detičky budú túto knižku listovať s láskou. Pretože samotná téma, ktorej sa v nej venuješ, evokuje dobro a lásku. Takisto aj Tvoja prezentácia je dobro a láska sama. Tfuj, tfuj, tfuj! Prajem, aby semienka dopadli na úrodnú pôdu spokojných čitateľov.

23 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Tomáš Čontofalský

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Jessica Krštieňová

🎁 DUO: "O malinkom semienku" + "Klíčkovanie"

💬 Taketo knizky si zasluzia uzriet svetlo sveta. Verim, ze knizka spravi radost detickam aj ich rodicom. :-)

204 €

👤 Martin Tupý

💬 Nech sa darí

10 €

👤 Pavol Roman

🎁 2 knihy "O malinkom semienku"

32 €

👤 Jana Hudecová

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Anna Labudová

🎁 2 knihy "O malinkom semienku"

💬 Držím palce.. ???? Už dve objednané mám, takže mi to kľudne pošlite spolu ????

34 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Mária Kurtyová

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

💬 Teším sa na knižku, už Vám veľa nechýba, držím palce ????

18 €

👤 Jana Bašová

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Linda Jurčáková

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

👤 Andrea Tamášová

🎁 DUO: "O malinkom semienku" + "Klíčkovanie"

34 €

👤 Monika Tarandová

🎁 Kniha "O malinkom semienku"

18 €

   1 2 3 4 ... 7

Autori

Miesto realizácie projektu

Trnavský kraj

Viera Múdra

Viera Múdra

Mama 3 detí, autorka knihy KLÍČKOVANIE, Malý sprievodca veľkými premenami, Receptár z klíčkov, ktorá vyšla v roku 2020.

Vyúčtovanie

Projekt sa podarilo zrealizovať predovšetkým vďaka podporovateľom zo strany Startlab. Realizácia trvala niekoľko mesiacov. Na jeseň r. 2021 bola kniha v počte 1000 ks vydaná.

poštovné
766
obalový materiál
286
Ilustrácie
400
tlačiarenské služby
3 025
Náklady spolu
4 477

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha
Kniha "O malinkom semienku"

Minimálna výška príspevku

15

Kniha Vám bude doručená prednostne, ešte pred oficiálnym spustením predaja.

Doručenie: jeseň 2021

2 knihy
2 knihy "O malinkom semienku"

Minimálna výška príspevku

28

Knihy Vám budú doručené prednostne, ešte pred oficiálnym spustením predaja.

Doručenie: jeseň 2021

3 knihy
3 knihy "O malinkom semienku"

Minimálna výška príspevku

40

Knihy Vám budú doručené prednostne, ešte pred oficiálnym spustením predaja.

Doručenie: jeseň 2021

DUO:
DUO: "O malinkom semienku" + "Klíčkovanie"

Minimálna výška príspevku

30

Knihy Vám budú doručené prednostne, ešte pred oficiálnym spustením predaja.

Doručenie: jeseň 2021

Staň sa sponzorom knihy
Staň sa sponzorom knihy

Minimálna výška príspevku

100

Staň sa sponzorom knihy a Tvoje logo bude uverejnené v knihe.

Doručenie: jeseň 2021

PRINT 1 na zarámovanie
PRINT 1 na zarámovanie

Minimálna výška príspevku

9

Print obálky knihy s rozmerom 30x40 cm tlačený vo vysokej kvalite na lesko-matnom fotografickom papieri zasielaný v pevnom tubuse.

Doručenie: jeseň 2021

PRINT 2 na zarámovanie
PRINT 2 na zarámovanie

Minimálna výška príspevku

9

Print ormanentovej pasparty z knihy slúžiacej ako podklad pre vašu fotografiu s rozmerom 30x40 cm tlačený vo vysokej kvalite na lesko-matnom fotografickom papieri zasielaný v pevnom tubuse.

Doručenie: jeseň 2021