Dve knihy - Kompasy: Prvá pomáha podnikať a druhá vyjednávať

Dve knihy - Kompasy: Prvá pomáha podnikať a druhá vyjednávať

Poznáte ten obrázok? "Nie, radšej knihu." Napísal som rovno dve. Jedna pomáha vyviaznuť alebo sa nedostať do maléru a druhá je zhrnutím 30 najdôležitejších pravidiel Vyjednávania. Sú písané po ľudsky a z praxe. Skrátený ebook čítalo viac ako 1000 ľudí. Poskytol som ju, ako pomoc v roku 2020. Vydať knihu bol sen. Viac ako rok opravujem, škrtám a dopĺňam. Pomôžte mi dostať ich do vašich rúk.

Literatúra
Dve knihy - Kompasy: Prvá pomáha podnikať a druhá vyjednávať
Získaná suma
115%

2 076 €

z cieľovej sumy
1 800 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Znovu knihy? A v čom sú akože iné?

Som pevne presvedčený, že kniha má priniesť posolstvo a niečo v našom živote by mala pozitívne ovplyvniť. V poslednej dobe sa všetko začalo akosi komplikovať. Komplikujú sa vzťahy, riadenie firiem, komunikácia, technológie. No proste všetko.

Práve preto sa pokúsim do tohto komplikovaného sveta priniesť posolstvo, ktoré je jednoduché a pomôže nám urobiť rýchle zmeny bez dlhého a náročného premýšľania, ktoré nám tak často berie energiu. " V jednoduchosti je predsa krása."  Má to ešte jednu výhodu oproti klasickým knihám.                                                   

Prvý výtlačok knihy. Vianoce v lete.

Chcem podať "pomocnú knihu"

Alebo viete o niekom, kto tieto knihy potrebuje?

Počas svojej kariéry Krízového manažéra a vyjednávača mám možnosť stretávať mnoho skvelých ľudí a objaviť ich príbehy. Taktiež ako dobrovoľník pomáham Neziskovým projektom a školám, kde som nazbieral príbehov celé priehrštie. Chcem tieto príbehy priniesť ďalej, pretože sa až príliš často opakujú. V mnohých prípadoch iba preto, že sa bojíme hľadať jednoduché riešenia. 

A následne vďaka príbehom zistíme , ako vyliezť alebo sa nedostať do sra..ek alebo konfliktu. Toto nie je motivačná literatúra! Je to "sada na zmenu." V knihách máme možnosť kresliť, čmárať, zvýrazňovať a spraviť z nich "Naše osobné kroniky". Čo je však najdôležitejšie? Chcem osobne prispieť k tomu, aby sa na Slovensku podnikalo a žilo lepšie. Viem, že je to iba kvapka. No z kvapiek vzniká more. 

Cesta bola náročná a tŕnistá. No na konci čaká radosť.

V knihe "Kompas do krízy - Sprievodca do počasia, kedy čítať knihy je už neskoro." odhalíme veľké množstvo nástrojov, ktoré nám pomôžu riadiť firmu, StartUp, oddelenie alebo kaviareň a vysporiadať sa s akoukoľvek krízovou situáciou. Dočítame sa aj o: /StartUpe, ktorý mohol ešte žiť, no už nežije / SWOT Analýze, ktorá skončila v koši / Diablovom advokátovi /Alebo o profesorovi, ktorý učil teóriu rozhodovania, no v praxi priznal, že je na nič a o mnohých iných. Kniha má 189 strán.

Druhá kniha s názvom "Kompas Vyjednávača" je plná nástrojov na budovanie vzťahov, krízovej komunikácie, profesionálneho vyjednávania a návodov, ako dosiahnuť najvyššiu métu v rámci komunikácie - a tou je dôvera. Prečítame si aj príbehy o: /Predstave vyjednávača/ Manažérovi, ktorý nepočúval a doplatil na to/ Obchodníkovi, ktorý sa zaujímal iba o seba / Alebo o "Efekte zatvorených dverí" /"Otázkach s cieľom"/ a mnohých iných. Kniha má 151 strán. 

Prečo Vás žiadam o podporu?

Vydať knihu je boj. Vydal som sa do boja sám. Avšak sám ten boj nevyhrám.

Na knižkách pracujem viac ako rok iba s pomocou blízkych. Obsahujú všetko čo dokážem odovzdať a dal som do nich pokoru, česť, prebdené noci a vytrvalosť. Ak sú tieto témy a hodnoty pre Vás blízke, tak Vás chcem požiadať o to, aby sme spoločne knihám vdýchli život. 

Tiež pracujem  na ďalšej knižke s názvom Leadership R.I.P. Ale to si zatiaľ nechajme pre seba. 

V roku 2020 Kompas do krízy v skrátenej elektronickej verzii čítalo viac ako 1000 ľudí. Ohlasy boli neuveriteľné a čo bolo najdôležitejšie? Skutočne pomohol!

Čo Vás čaká a na čo peniaze použijem?

Dostanete knihu "Kompas do krízy" a "Kompas Vyjednávača" aj so špeciálnou záložkou. A čo tá spomínaná výhoda? Každý kto sa stane majiteľom kníh dostane možnosť na Online call s autorom  knihy, počas ktorého, sa poradí, dostane odpovede na otázky a dostane osobné  poďakovanie. Meno každého výnimočného človeka a firmy, vďaka ktorým sa knižky narodia uverejním na "Výnimočnej strane." Jednu takúto výnimočnú stranu vlastní už teraz "Coworking Cvernovka", ktorý podporí projekt marketingovo. 

Samozrejme ak chcete podporiť knihu aj ako firma, máte možnosť knihy objednať tímu a ja Vám ich prinesiem osobne. Ďalšia možnosť je, stať sa sponzorom vydania a ku knihe zorganizovať Workshop vo Vašej firme. A na čo budú použité peniaze? Na tlač knihy, grafiku, zalomenie a distribúciu. To však nie je všetko. Rozhodol som sa 30 kníh z každej venovať Neziskovým organizáciám a školám. Ak máte typ, komu by sa knižky hodili, dajte mi vedieť a podporte môj projekt. Knižka pôjde do tlače koncom leta, takže vo Vašich rukách môže byť už na jeseň 2021.                                                                                                                         

A kto vlastne som?                                                                                             David. Nemám umelecké fotky ani marketingové oddelenie. Kadiaľ chodím hovorím o pokore, slušnosti, jednoduchosti, sebareflexii a  vytrvalosti. Za 17 rokov sa mi podarilo stáť na školeniach, konferenciách, workshopoch, online  aj offline pred viac ako 7500 ľuďmi a spolupracovať s viac ako 60 firmami. Chcem, aby veci dávali zmysel. Po všetkých spätných väzbách mám pocit, že Kompasy zmysel dávajú. Nenechajme ich v notebooku. Pomôžte mi vdýchnuť im život.           

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom
Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

Minimálna výška príspevku

23

Je to jednoduché: Vaša odmena bude jeden kus z každej knihy, ku ktorej dostanete špeciálne záložky a možnosť "Online callu" s autorom.

Doručenie: Jeseň 2021

Kompasy pre Vás a kolegu + Online Call s autorom
Kompasy pre Vás a kolegu + Online Call s autorom

Minimálna výška príspevku

46

Je to jednoduché: Vaša odmena sú dva kusy z každej knihy, ku ktorej dostanete špeciálne záložky a možnosť "Online callu" s autorom pre oboch.

Doručenie: Jeseň 2021

Kompasy pre celý tím (10 ks z každého) + Konzultácia u Vás vo firme
Kompasy pre celý tím (10 ks z každého) + Konzultácia u Vás vo firme

Minimálna výška príspevku

390

Odmeňte členov Vášho tímu desiatimi kusmi z každej knihy, ku ktorej dostanete špeciálne záložky. Knižky Vám prinesiem osobne a poskytnem konzultáciu u Vás vo firme :)

Doručenie: Jeseň 2021

Kompasy pre celý Váš tím + Workshop na vybranú tému + Uverejnenie Vašej firmy ako sponzora vydania
Kompasy pre celý Váš tím + Workshop na vybranú tému + Uverejnenie Vašej firmy ako sponzora vydania

Minimálna výška príspevku

1 900

Chcete niečo zmeniť a priniesť do firmy nový vzduch, vedomosti a energiu? V rámci tejto možnosti prinesiem osobne do Vašej firmy 20 kusov z Kompasu do Krízy a 20 ks z Kompasu Vyjednávača. Následne po dohode pre Vás pripravím celodenný Workshop na zvolenú tému z kníh. Vaša firma získa vlastnú stranu v knihe ako sponzor vydania.

Doručenie: Jeseň 2021

Osobná konzultácia a Kompasy
Osobná konzultácia a Kompasy

Minimálna výška príspevku

120

Vašou odmenou v rámci tejto možnosti bude stretnutie naživo na Vami zvolenom mieste. Kompasy z každého po jednom Vám prinesiem podpísané, dáme si kávu a poradím Vám osobne v oblasti tém z knižiek.

Doručenie: Jeseň 2021

Kompas do krízy
Kompas do krízy

Minimálna výška príspevku

14

Je to jednoduché: Odmena pre Vás bude jeden kus knihy "Kompas do krízy" + "Online call" s autorom

Doručenie: Jeseň 2020

Kompas Vyjednávača
Kompas Vyjednávača

Minimálna výška príspevku

11

Je to jednoduché: Vašou odmenou bude jeden kus knihy Kompas Vyjednávača + "Online call" s autorom

Doručenie: Jeseň 2020

Novinky

Knihy sú v tlačiarni :)

Update #8, 25.08.2021

Knihy sú v tlači aj s Výnimočnou stranou.
Hneď ako prídu z tlače, začnem knihy baliť a posielať :) 

Nesmierne sa teším aj na naše online alebo osobné stretnutia.

S najvyššou úctou a obrovskou vďakou

David

Ideme do finále :)

Update #7, 18.08.2021

Pekný deň,

Chcem sa ešte raz nesmierne poďakovať za obrovskú podporu. Vážim si to viac, než som si kedy vedel predstaviť. 
Je mi skutočne cťou, že môžem dnes písať tieto slová.
Oba Kompasy v tejto chvíli finišujú pred tým, ako pôjdu do výroby. 
Práve v týchto dňoch pracujem na dizajne "Výnimočnej strany", na ktorej sa bude nachádzať každý kto knižku podporil (okrem anonymných prispievateľov)
Následne návrhy posielam do tlačiarne a hneď ako ich v tlačiarni ešte horúce prevezmem, začnem knižky baliť a odosielať do Vašich rúk. 
Následne Vám pošlem e - mail, vďaka ktorému si spoločne rezervujeme termín online stretnutia resp. Vás budem telefonicky kontaktovať, ak sa jedná o osobné stretnutie. 

Ďakujem! 

Som nesmierne hrdý, že sa to podarilo vďaka Vám.

S najvyššou úctou

David

Máme pred sebou posledných 22 hodín

Update #6, 05.08.2021

V prvom rade sa chcem nesmierne poďakovať za podporu v kampani a tiež Vaše slová, telefonáty a správy.
Ste skvelí a vážim si to viac, než si dokážete predstaviť.

Čo nás teraz čaká?

- Kampaň dnes končí
- Následne ju so Starlabom vyhodnotíme
- V priebehu budúceho týždňa pošlem knižky na posledný edit a doplním Výnimočnú stranu, ktorá bude obsahovať Vaše mená (okrem anonymných) a moju veľkú vďaku
- Následne pošlem knižky do tlače
- Budem Vás kontaktovať koncom augusta a v rámci septembra si dohodneme Online cally
- Počas našich Online callov alebo osobných stretnutí budete mať knižky už v rukách. 

Ešte raz ďakujem a som nesmierne šťastný, že sme spoločne tento sen premenili na realitu.  Spravím všetko pre to, aby boli knihy čo najskôr u Vás :)

Krásny deň!

S úctou

David



Dokázali sme to! Ďakujem!!!

Update #5, 27.07.2021

Po 25 dňoch kampane hlásim, že knižky ožijú vďaka Vám! Ožijú na 104%:) 
Je to neuveriteľná česť a ďakujem 65 krát. 

Blížia sa dni kedy sa vidíme, počujeme a knižky budú vo Vašich rukách :) 
Neviem sa dočkať!

Ďakujem!!!

Li: https://www.linkedin.com/posts/%F0%9F%A7%AD-david-k%C3%A1lm%C3%A1n-847996131_kompasvyjednavaca-kompasdokrizy-startlab-activity-6825660303578075136-txo_

FB: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=286442583277553&id=100057354403731

Ďakujem! 50x.

Update #4, 19.07.2021

50 x obrovské ďakujem :)

Už je nás 50.
50 skvelých ľudí, ktorí si objednali knihy a podporili projekt.
Vďaka by sa dala krájať :)

Aktuálne sme na 80% vyzbieranej sumy a chýba nám menej ako 400€, aby projekt dostal nohy a krídla. 
Všetko vďaka Vám!

Čo nás následne čaká?
- Objednávka tlače kníh, doplnenie "Výnimočnej strany" s Vašim menom a posledné korektúry
- Vaše knihy k Vám poputujú hneď na začiatku septembra
- Následne sa budem veľmi tešiť na naše online alebo osobné stretnutia :) 

Dokonca sme sa už dohodli s jednou školou na venovaní knižiek a s ďalšou na organizácií Workshopu pre žiakov aj s venovaním knižiek pre študentov :) 

V prípade, že Vás ešte napadne firma alebo niekto blízky, komu by knižka pomohla, dajte im vedieť.

Ďakujem a prajem skvelé dni :) 

Sledujte ako sa projekt vyvíja na LinkedIN a FB:
https://www.linkedin.com/in/%F0%9F%A7%AD-david-k%C3%A1lm%C3%A1n-847996131

https://www.facebook.com/DavidKalmanExpert


Dnes si pýtam odporučenie, ktorým školám a neziskovkám knižky budú putovať :)

Update #3, 15.07.2021

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10219653528080670&id=1590762926

https://www.linkedin.com/posts/%F0%9F%A7%AD-david-k%C3%A1lm%C3%A1n-847996131_strategickajednoduchost-knowhow-kompasdokrizy-activity-6821325256821657600-EicT

Splnený sen č. 2 dnes dorazil :)

Update #2, 08.07.2021

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=274126304509181&id=100057354403731

Vedeli ste, že?

Update #1, 06.07.2021

Dnes som napísal viac zaujímavostí ku knižkám aj vo svojej pravidelnej rubrike Vedeli, ste že? Pozrieme sa na najmenšiu, najväčšiu a najdrahšiu knihu a následne na "Kompas Vyjednávača. Príjemné čítanie: 

https://www.linkedin.com/posts/%F0%9F%A7%AD-david-k%C3%A1lm%C3%A1n-847996131_kompasvyjednavaca-budovanievztahov-daekvera-activity-6818068863666704384-ela8

Podporovatelia

👤 Elika s.r.o.

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Veľmi sa teším, že som to nakoniec stihla a aj na čítanie :)

25 €

👤 Robert Zavacky

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Skvele témy, drzim palce v publikačnej činnosti

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Teším sa na knižky a držím Vám palce.

25 €

👤 Janka Luptakova

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

25 €

👤 Natália Švečková

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

25 €

👤 Kristína Ženčuchová

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

32 €

👤 Marko Valo

💬 Sefe som rad ze sme sa stretli a spoznali. Dakujem ze sme v kontakte Drzim palce nech sa dari vo vsetko co robis :)

20 €

👤 Maria Kiovska

5 €

👤 BEEvent s. r. o.

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

25 €

👤 Ladislav Vadkerti

🎁 Kompasy pre Vás a kolegu + Online Call s autorom

💬 Chcem si dať s tebou už veľmi to sľúbené pivo.

53 €

👤 Tomáš Ďurica

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Dávid, držím palce aj do ďalších projektov ????

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Držím palce a veľmi ďakujem za tvoju podporu!

25 €

👤 UNIVEST, s.r.o.

🎁 Osobná konzultácia a Kompasy

💬 Nech sa darí!

120 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Držím palce a teším sa na skvelé čítanie.

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Ďakujem za kompas, cestu.

37 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Drzime palce

10 €

👤 Michal Korman Korman

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Tesim sa :)

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas Vyjednávača

24 €

👤 Zuzana Vrbova Vrbova

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Je krasne ze si plnis sny. Dufam, ze to prinesie vela ludom zaujimave poznatky a pomozu im ich rozvoji, praci. A Tebe drzim palce nech sa predava ako teple rozky.

32 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

32 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

25 €

👤 Arno Pohl

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Držím palce do další práce.

32 €

👤 Igor Axamít

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

25 €

👤 Marián Psár

🎁 Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

💬 Podporujem a zdielam!

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Linkedin.com/in/milan-ráchela-393b9217a

5 €

👤 Marek Greško Greško

🎁 Kompas Vyjednávača

22 €

   1 2 3

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

David Kálmán

David Kálmán

David Kálmán disponuje 17 rokmi skúseností s výkonným vedením obchodných a manažérskych tímov od 4 po 110 členov. Organizoval a viedol školenia pre viac ako 7500 ľudí z rôznych oblastí ako IT, E - commerce, Obchod, Marketing, Médiá, Financie a poradenstvo, Veľkoobchod, FMCG, SAAS, Obchodné komory, Gastro a HORECA, Retail,atď. Spolupracoval s viac ako 60 hráčmi na trhu a vytvoril nástroje merania progresu a výkonu vo viac ako desiatich medziárodných firmách a StartUpoch (CEO Dashboard).

Vyúčtovanie

Od nápadu, cez zadanie kampane a jej priebeh až po zrodenie kníh, to celé trvalo viac ako 3 mesiace. Písanie, opravu, grafiku atď, nerátam, tie trvali viac ako rok. Knižiek som objednal z každej viac ako 100 kusov. Jedna časť poputuje do rúk všetkým čo prispeli a druhá časť po 30 kusov z každej poputuje do škôl ako môj dar, ktorý som sľúbil. O odovzdaní knižiek budem informovať na LinkedIn: https://lnk.sk/ltjl Nesmierne ďakujem za podporu a vážim si ju viac ako si dokážete predstaviť.

Tlač kníh
1 187
Grafika
240
Konečné editovanie
190
Režijné náklady (Poštovné, Cestovanie)
467
Marketingové náklady
180
Náklady spolu
2 264

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom
Kompas do Krízy a Kompas Vyjednávača + Online Call s autorom

Minimálna výška príspevku

23

Je to jednoduché: Vaša odmena bude jeden kus z každej knihy, ku ktorej dostanete špeciálne záložky a možnosť "Online callu" s autorom.

Doručenie: Jeseň 2021

Kompasy pre Vás a kolegu + Online Call s autorom
Kompasy pre Vás a kolegu + Online Call s autorom

Minimálna výška príspevku

46

Je to jednoduché: Vaša odmena sú dva kusy z každej knihy, ku ktorej dostanete špeciálne záložky a možnosť "Online callu" s autorom pre oboch.

Doručenie: Jeseň 2021

Kompasy pre celý tím (10 ks z každého) + Konzultácia u Vás vo firme
Kompasy pre celý tím (10 ks z každého) + Konzultácia u Vás vo firme

Minimálna výška príspevku

390

Odmeňte členov Vášho tímu desiatimi kusmi z každej knihy, ku ktorej dostanete špeciálne záložky. Knižky Vám prinesiem osobne a poskytnem konzultáciu u Vás vo firme :)

Doručenie: Jeseň 2021

Kompasy pre celý Váš tím + Workshop na vybranú tému + Uverejnenie Vašej firmy ako sponzora vydania
Kompasy pre celý Váš tím + Workshop na vybranú tému + Uverejnenie Vašej firmy ako sponzora vydania

Minimálna výška príspevku

1 900

Chcete niečo zmeniť a priniesť do firmy nový vzduch, vedomosti a energiu? V rámci tejto možnosti prinesiem osobne do Vašej firmy 20 kusov z Kompasu do Krízy a 20 ks z Kompasu Vyjednávača. Následne po dohode pre Vás pripravím celodenný Workshop na zvolenú tému z kníh. Vaša firma získa vlastnú stranu v knihe ako sponzor vydania.

Doručenie: Jeseň 2021

Osobná konzultácia a Kompasy
Osobná konzultácia a Kompasy

Minimálna výška príspevku

120

Vašou odmenou v rámci tejto možnosti bude stretnutie naživo na Vami zvolenom mieste. Kompasy z každého po jednom Vám prinesiem podpísané, dáme si kávu a poradím Vám osobne v oblasti tém z knižiek.

Doručenie: Jeseň 2021

Kompas do krízy
Kompas do krízy

Minimálna výška príspevku

14

Je to jednoduché: Odmena pre Vás bude jeden kus knihy "Kompas do krízy" + "Online call" s autorom

Doručenie: Jeseň 2020

Kompas Vyjednávača
Kompas Vyjednávača

Minimálna výška príspevku

11

Je to jednoduché: Vašou odmenou bude jeden kus knihy Kompas Vyjednávača + "Online call" s autorom

Doručenie: Jeseň 2020