Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého

Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého

Kniha Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého - je o skutočných zážitkoch z našej cesty okolo sveta, ktorú sme absolvovali v roku 2019. V knihe nájdete nie len zážitky, ale aj rady a inšpirácie, tiež kompletný itinerár z tejto úžasnej cesty. Cestopis má priviesť ľudí k túžbe po poznaní, k individuálnemu cestovaniu, k novým poznatkom o iných krajinách, ich kultúrach a zvykoch.

Literatúra
Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého
Získaná suma
103%

5 142 €

z cieľovej sumy
5 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Tento cestopis je o našich zážitkoch, príbehoch či skúsenostiach z našej úžasnej cesty okolo sveta z roku 2019, ale aj o tom ako môžeme poradiť a na čo myslieť pri príprave cesty či dovolenky. Chceme sa s Vami podeliť o to pekné a príjemné, čo nové a najmä cestovateľské poznanie prináša a všetkých nás tak nesmierne obohacuje. Okrem zážitkov bude kniha (cestopis) obsahovať kompletný a veľmi presný itinerár z cesty okolo sveta, trasy a jednotlivé miesta ako aj tvorbu a vyhodnotenie rozpočtu. Budete milo prekvapení za akú naozaj dostupnú cenu sa dá takáto náročná cesta absolvovať.

Dovoľte teda, aby sme sa predstavili.Volám sa Dušan a toto je moja manželka, spolu cestovateľka a spolu vydavateľka  Janka.

Čo je cieľom našej kampane?

Cieľom kampane je získanie finančných prostriedkov na vydanie knihy, pokryť náklady (grafický návrh, tlač, spracovanie a balenie hotových výtlačkov knihy, dopravu a distribúciu), zaobstaranie a rozosielanie odmien, podporiť PR a marketing pre projekt tejto platformy, ale cieľom kampane je tiež získanie finančných prostriedkov pre tých, ktorí majú v živote úplne iné starosti a na dovolenku či cestovanie si nemôžu dovoliť ani len pomyslieť. (viac v časti Ako použijem Vašu podporu?).

Pýtate sa?

Tento projekt je nástrojom pre získanie informácií a návodov pre poznanie.

Možno si kladiete otázku: „Prečo by som mal podporiť práve tento projekt“? Je inšpiratívny a zároveň motivuje byť aktívny, je pozitívny a tak trochu tajuplný. Cestopis ( s rozsahom 240 strán) okrem zážitkov z tejto fantastickej cesty obsahuje aj kompletný a presný itinerár z cesty okolo sveta ale hlavne čitateľ pochopí, že cestovanie a poznanie nemusí byť nutne drahá a nedostupná záležitosť. V úvodných kapitolách cestopisu nájdete rady a odporúčania ako na to. Nájdete tu tiež informácie ako si vytvoriť na cestu rozpočet a v závere knihy tiež finančné vyhodnotenie z cesty okolo sveta.

„Osloví tento projekt práve mňa“? Ak sa chcete dozvedieť ako si pripraviť vlastnú cestu (nemusí byť nutne hneď okolo sveta) tak určite áno. Ak vás osloví trasa z cestopisu, stačí zakúpiť letenky a môžete vyraziť. Naša trasa nebola extrémna - len pre dobrodruhov, ani 6 mesačná pre profesionálnych cestovateľov, ale taká normálna, proste PRE KAŽDÉHO.

Nie som cestovateľ. Dovolenku  trávim štandardne. Osloví ma táto knižka? Rozhodne áno. Každý z nás si vie pomyselne prezrieť svoj vlastný "film" vo svojej mysli. Každý z nás dokáže snívať a táto knižka Vám k tomu rozhodne pomôže.

„Čo je snahou autora pri vytváraní tejto kampane“? Pri tvorbe tejto kampane je okrem získania prostriedkov na vydanie knihy tiež snahou autora podporiť finančne aj dobrú vec ktorou je získanie finančných prostriedkov pre tých, ktorí by radi poznávali, objavovali a cestovali, ale nemôžu.

S vašou pomocou sa to určite podarí!

Ako použijem Vašu podporu?

Získané finančné prostriedky – cieľová suma - bude použitá na financovanie vydania knihy, jej podporu a distribúciu, pričom predbežné náklady a s tým spojené všetky výdavky by v objeme cieľovej sumy 5.000,- Eur mali postačovať na cca 500 výtlačkov knihy.

Ak sa v kampani podarí prekročiť cieľovú sumu, tieto prostriedky budú použité na dofinancovanie väčšieho záujmu o cestopis a s tým spojené náklady pre tlač a distribúciu väčšieho počtu výtlačkov knihy, pre ďalší marketing a PR.

  40% z vyzbieranej sumy nad objem, cieľovej sumy (po odpočítaní nákladov prevádzkovateľa platformy) budú finančné prostriedky v pomere 50/50 adresne odoslané na účty občianskeho združenia Liga proti rakovine: https://www.lpr.sk/ a neziskovej organizácie Plamienok: https://www.plamienok.sk/ 

( so súhlasom a vedomím spomínaných organizácii).

Inšpirácia - motivácia

Cestu okolo sveta som absolvoval s manželkou Jankou v roku 2019. Po návrate z cesty počas nášho rozprávania o zážitkoch som sa čím ďalej tým viac u priateľov a známych stretával s názorom, že by bolo fajn napísať knihu, ktorá by bola inšpiráciu a motiváciou, tiež návodom a povzbudením pre ďalších cestovateľov. Na jar roku 2020, kedy celý svet zostal zaskočený stále sa zhoršujúcou pandémiou, som si povedal, že je čas na zosumarizovanie našej úžasnej cesty, na zachytenie všetkých zážitkov, ale aj na ponuku kompletného cestovného itinerára, ktorý by cestovateľov mohol zaujať. Nižšie uvedený citát z Predslovu pripravovanej knihy zachytáva moje vtedajšie pocity:

Aká bola trasa našej cesty?

Nižšie je obrázok obsahu knihy, ktorý je takmer finálny a takto by mal aj v knihe vyzerať (možno ešte s drobnými úpravami). V jednotlivých kapitolách sú zachytené miesta nášho záujmu. Destinácie, ktoré sme navštívili. Prečo sme zvolili práve takúto trasu, to sa už dozviete v samotnom cestopise.

V akom stave je príprava vydania knihy?

Aktuálne prebiehajú finálne úpravy grafiky knihy, hľadáme ideálnu formu vizuálu titulnej strany polepu knihy. Možností je stále niekoľko, ale už môžem prezentovať návrhy grafiky, nad ktorými vážne uvažujeme. O ďalšom priebehu prípravy, termínoch a aktualitách budem priebežne informovať. Samotná tlač a vydanie cestopisu je plánovaná na obdobie mesiacov september/október tohto roka tak, aby sa nový majitelia knižky z nej mohli tešiť už čoskoro, prípadne, aby knižka mohla byť užitočným Vianočným darčekom. Som rodák zo Zvolena výroba knihy (tlač) bude realizovaná v Banskobystrickom kraji.

Ukážky a citáty z pripravovaného cestopisu.

Kde som čerpal informácie k príprave cesty?

Cestu som pripravoval veľmi precízne niekoľko mesiacov, niekedy intenzívnejšie, niekedy menej. Tak ako každý cestovateľ aj ja som využil rôzne zdroje pre štúdium a to hlavne bodov nášho záujmu kde veľmi pomohla verejne dostupná a dobre známa platforma: Slobodná encyklopédia WIKIPÉDIA. Pri získavaní faktov veľmi pomohla aj moja manželka Janka. Samozrejme svoje chcela aj príprava logistiky a tu ma inšpirovalo množstvo verejne dostupných blogov cestovateľov z celého sveta, ktorí zdieľajú svoje zážitky a skúsenosti. Tieto rozhodne prispeli k úspešnému absolvovaniu našej cesty a práve dobre pripravená logistika a dobre pripravené presuny na základe aj týchto odporúčaní viedli k tomu, že za krátky čas sme videli  veľmi veľa, všade sme prišli ako domov a nikde sme sa nestratili. Samozrejme informácie som tiež čerpal z oficiálnych web stránok jednotlivých miest a oblastí, ktoré sme mali v pláne navštíviť.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -
Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

Minimálna výška príspevku

19

Formát: B5-(164x234mm) Rozsah: 240 strán plne farebná, bohato ilustrovaná s kompletným Itinerárom

Doručenie: do Vianoc 2021

Cestopis - KNIHA + Tričko s potlačou
Cestopis - KNIHA + Tričko s potlačou

Minimálna výška príspevku

30

Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého - + Tričko s potlačou (modré tričko, biela potlač - vpredu)

Doručenie: do Vianoc 2021

Cestopis - KNIHA + Cestovná sada + Tričko s potlačou
Cestopis - KNIHA + Cestovná sada + Tričko s potlačou

Minimálna výška príspevku

40

Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -, Obal cestovnej sady 15x20 cm, Tričko modrej farby s bielou potlačou - vpredu

Doručenie: do Vianoc 2021

Cestopis - KNIHA + Cestovná sada + Ďalekohľad
Cestopis - KNIHA + Cestovná sada + Ďalekohľad

Minimálna výška príspevku

50

Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -, Obal Cestovnej sady 15x20 cm, Cestovateľský ďalekohľad s rozmermi 7 x 4,2 x 12 cm

Doručenie: do Vianoc 2021

Antistresova lopta, priemer 6,2 cm
Antistresova lopta, priemer 6,2 cm

Minimálna výška príspevku

10

Priemer 6,2 cm

Doručenie: do Vianoc 2021

Cestovná sada
Cestovná sada

Minimálna výška príspevku

14

Obal: 15x20 cm

Doručenie: do Vianoc 2021

Príručná taška do lietadla
Príručná taška do lietadla

Minimálna výška príspevku

16

Rozmer: 38,5 x 6,5 x 16 cm

Doručenie: do Vianoc 2021

Staňte sa PARTNEROM našej knižky

Minimálna výška príspevku

300

pri podpore cestopisu v hodnote 300 € získate automaticky 3 knižky Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého - a názov Vašej firmy/spoločnosti bude pridaný do zvlášť vyhradenej časti pre PARTNEROV. Zároveň budú všetky tri knižky s venovaním autora.

Doručenie: Do Vianoc 2021

Staňte sa GENERÁLNYM PARTNEROM našej knižky

Minimálna výška príspevku

500

pri podpore cestopisu v hodnote 500 € získate automaticky 5 knižiek Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého - a názov Vašej firmy/spoločnosti spolu s LOGOM a popisom činnosti Vašej firmy/spoločnosti bude pridaný do zvlášť vyhradenej časti pre GENERÁLNYCH PARTNEROV. Zároveň bude všetkých päť knižiek s venovaním autora.

Doručenie: Do Vianoc 2021

Novinky

Už máte svoju odmenu? Už čítate našu knižku?

Update #7, 16.11.2021

Milí naši podporovatelia,

Mnohí z Vás si už svoje knižky a ďalšie odmeny vyzdvihli. Stále sú ale medzi vami aj takí, ktorí zatiaľ nestihli, alebo zabudli.

Pre tých z Vás, ktorí zadali osobný odber, sú knižky a odmeny pripravené na vyzdvihnutie v našom zvolenskom showroome URGELA na adrese Kuzmányho nábrežie 14, Zvolen.

Vždy v piatky a v pondelky v čase 14:00 – 16:30 sme pre Vás k dispozícii. Ak by ste mali problém odmeny a knižky v tomto termíne si vyzdvihnúť, napíšte prosím do sekcie „Kontaktovať autora“.

V prípade potreby nás môžete tiež kontaktovať na Messengery na adrese: Dušan Janka Urgela, alebo e-mailom na adrese: dusan@urgela.sk

Veríme, že Vás knižka, alebo iná odmena poteší a prinesie Vám do tohto zložitého sveta potrebnú pozitívnu energiu.

Dušan & Janka Urgelovci

Knižky a odmeny sú už pripravené.

Update #6, 08.10.2021

Milí naši podporovatelia,

Knižky a všetky odmeny, tak ako ste si ich objednali sú už pripravené na prevzatie či už osobne, ak ste toto zadali pri zadávaní príspevku, alebo poštou.

Pre tých z Vás, ktorí zadali osobný odber, sú knižky a odmeny pripravené na vyzdvihnutie v našom zvolenskom showroome URGELA na adrese Kuzmányho nábrežie 14, Zvolen.

Vždy v piatky a v pondelky v čase 14:00 – 16:30 sme pre Vás k dispozícii. Ak by ste mali problém odmeny a knižky v tomto termíne si vyzdvihnúť, napíšte prosím do sekcie „Kontaktovať autora“.

Tým z vás, ktorí požiadali o zaslanie poštou, knižky a odmeny budú odoslané v priebehu budúceho, 41. týždňa.

V prípade potreby nás môžete tiež kontaktovať na Messengery na adrese: Dušan Janka Urgela, alebo e-mailom na adrese: dusan@urgela.sk

Veríme, že Vás knižka, alebo iná odmena poteší a prinesie Vám do tohto zložitého sveta potrebnú pozitívnu energiu.

Dušan & Janka Urgelovci

Financie a tlač knižky, odmeny.

Update #5, 30.08.2021

Milí naši podporovatelia. V tejto Novinke by sme radi informovali, ako pokračujeme s prípravou a vydaním knižky. Práve dnes nám bolo z platformy StatLab, kde naša kampaň úspešne prebehla doručené vyúčtovanie. Ako mnohí viete v našej kampani sa podarilo vyzbierať 5142 Eur. V zmysle pravidiel a vyúčtovania platformy nám práve dnes bolo poukázaných 4766,68 Eur (po odpočítaní nákladov platformy a poplatky za príspevky hradené bankomatovou kartou spolu: 375,32 Eur). Túto čiastku teda budeme môcť použiť k vydaniu knihy, jej prezentácii a distribúcii. Dnes sme v tlačiarni dotiahli posledné detaily a samotná tlač knihy bola k dnešnému dňu záväzne objednaná, rovnako tak sme dnes objednali ostatné predmety k odmenám, ktoré ste si k jednotlivým finančným príspevkom sami vybrali. Časový horizont pre pripravenie kníh a odmien ku vyzdvihnutiu resp. odoslaniu predpokladáme na začiatok mesiaca október tohto roku. Samozrejme platí aj to, že ak sa nám podarí vo výdavkoch ušetriť a ak zostane čo i len symbolická čiastka, tieto prostriedky odošleme obidvom neziskovým organizáciám z nášho projektu tak, ako sme o tom písali v predchádzajúcej Novinke. Ďakujeme srdečne ešte raz za Vašu podporu a ďalšiu Novinku pridáme ihneď ako budeme mať knižky a odmeny pripravené. Opatrujte sa a prajeme všetko dobré. Dušan@Janka

Fajn, podarilo sa.

Update #4, 22.08.2021

Tak sme to nakoniec spoločnými silami, milí naši podporovatelia, zvládli. Veľká vďaka opäť všetkým vám, ktorí ste sa do nášho projektu zapojili a reálne ste ho aj podporili. Bez vás by síce knižka bola napísané, ale svetlo sveta by neuzrela. Náš zámer podporiť neziskové organizácie sa celkom nepodarilo naplniť, niekde sa stala chyba. Mali sme úprimnú snahu a nadšenie pre dobrú vec, ale........ Mrzí nás to. Rozhodne aspoň z financií, ktoré po vydaní knihy a odpočítaní všetkých nákladov zostanú, týmto dvom organizáciám zašleme aj keď to budú len symbolické sumy. Ešte raz vám všetkým ďakujme. Veľmi si vašu podporu vážime. Dušan@Janka

Naša kampaň ide do finále

Update #3, 16.08.2021

Prešiel zase nejaký ten čas, pribudli noví podporovatelia našej kampane a opäť by sme chceli veľmi pekne poďakovať všetkým vám, ktorí ste našu kampaň podporili, veľmi si to vážime. Žiaľ faktom je, že sa nám zatiaľ celkom nedarí naplniť čo i len cieľovú sumu. Do konca kampane, kedy bude náš projekt otvorený pre prispievateľov zostáva už len 7 dní a stále nám chýba 50% sumy k tomu, aby bol projekt uznaný za úspešný. Samozrejme budeme finišovať a urobíme maximum pre to, aby sa vec nakoniec podarila. Našim cieľom bolo nielen vydať knižku, ale aj získať prostriedky pre tých, ktorí by to naozaj potrebovali. Mrzí nás ale, že to aktuálne vyzerá tak, že náš charitatívny zámer v tomto projekte nebude naplnený tak, ako sme si to predstavovali. V každom prípade, ak sa nám nakoniec cieľovú suma 5 000,- Eur podarí naplniť a knižku vydáme, prostriedky, ktoré po odpočítaní nákladov zostanú k dispozícii, rozhodne poskytneme obidvom organizáciám, ktoré sme v našom projekte chceli podporiť. Urobíme tak teda nad rámec podmienok, ku ktorým sme sa zaviazali a urobíme to veľmi radi. Mrzí nás ale, že tak prepotrebná empatia pre lepšie spolunažívanie v našej spoločnosti tak veľmi absentuje. Oslovili sme množstvo priateľov aj známych. U mnohých, vrátane vás všetkých, ktorí ste náš projekt už podporili sme našli pochopenie, mnohí ale nezareagovali čo je škoda. Ale čo už. Ešte raz vám všetkým, ktorí do dnešného dňa náš projekt podporili zo srdca a úprimne ďakujeme. Dušan@Janka

už je vás, PODPOROVATEĽOV, viac ako 30

Update #2, 01.08.2021

Opäť chceme srdečne poďakovať všetkým, čo náš projekt do týchto chvíľ podporili. V druhom, uplynulom týždni našej kampane sme sa venovali hlavne príprave prezentačného videa, ktoré si už môžete pozrieť v našej kampani. Pripravovali sme tiež nové aktivity pre čo najširší záber oslovenia prípadných podporovateľov a to cielene hlavne na FB, v jeho cestovateľských skupinách, tak veríme, že podporovatelia v budúcom týždni opäť pribudnú. Ešte raz ďakujeme. Dušan @ Janka

Poďakovanie prvým podporovateľom

Update #1, 23.07.2021

Radi by sme sa touto cestou poďakovali našim prvým podporovateľom, ktorí počas prvých piatich dní našej kampane prispeli k jej rozbehu. Veríme, že naši podporovatelia budú naďalej pribúdať a dobrá vec sa nakoniec podarí. V druhom týždni našej kampane sa chceme posunúť nie len oslovením blízkych známych a priateľov, ale aj oslovením širokej, najmä cestovateľskej verejnosti, ktorá môže mať pre náš projekt prirodzené pochopenie. Ešte raz ďakujeme. Dušan @ Janka

Podporovatelia

👤 Róbert Jurových

100 €

👤 URGELA, spol. s r.o.

🎁 Staňte sa GENERÁLNYM PARTNEROM našej knižky

2 100 €

👤 Milan Jurík

10 €

👤 Petra Bortelová

🎁 Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

22 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Adriana Lepáčková

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

19 €

👤 Ján Dvoran

🎁 Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Všetkých Vás pozdravujeme

5 €

👤 Juraj Hulina

20 €

👤 Alena Zumer Tučekova

10 €

👤 Michal Turis

🎁 Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

💬 Držíme palce :) M&P

30 €

👤 Lucia Ulianková

💬 želáme uspechy Vám aj Vášmu zaujímavému projektu

50 €

👤 Miloš Ruta

300 €

👤 Róbert Remeň

🎁 Cestopis - KNIHA + Tričko s potlačou

30 €

👤 Tatiana Borská

5 €

👤 Ján Dlhopolec

💬 Držím palce

100 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Staňte sa PARTNEROM našej knižky

300 €

👤 Peter Hričina

💬 Duško tak sa to podarilo

10 €

👤 Erik Valovič

💬 Gratulujem k peknej myšlienke

30 €

👤 juraj Chabada

5 €

👤 Daša Melicherikova

10 €

👤 Laco Likavčan

🎁 Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

100 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

25 €

👤 Andrej Žiga

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

💬 Staci nam jedna kniha, osobny odber u nas/vas doma ???? Tesime sa na publikaciu a dakujeme.

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Branislav Dolinec

🎁 Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

25 €

👤 Igor Abrman

10 €

   1 2

Autori

Miesto realizácie projektu

Banskobystrický kraj

Dušan Urgela

Dušan Urgela

Kto som a prečo som sa rozhodol realizovať tento projekt? Volám sa Dušan Urgela a som jedným z vás. Bežný občan. Pracujúci, stále prácou zahrabaný jedinec. Mojou najväčšou motiváciu pustiť sa do tohto projektu bolo práve to, že som jedným z vás, nie som profesionálny cestovateľ, ale popri pracovných povinnostiach a bežných starostiach, ktoré prináša všedný deň som si našiel čas na prípravu náročnej cesty a chcem sa s Vami všetkými podeliť nie len o zážitky, ale aj o skúsenosti a poskytnúť vám návod na to, ako poznávať svet pri vynaložení primeraných finančných prostriedkoch.

Vyúčtovanie

Projekt sa podarilo zrealizovať aj vďaka prispievateľom platformy Startlab, ale tiež za výdatnej podpory partnerov a generálneho partnera. Knižky (v náklade 500 ks) sú momentálne v predajnej sieti kníhkupectiev. V jesenných mesiacoch 2021 prebiehala marketingová kampaň s reklamou na sociálnych sieťach Facebook a Instargram.

prezentačné tričká s potlačou- vzorky (2ks)
24
Cestujeme levne a bez cestovky - p. Ilča Vdolečková - reklama
20
Prezentačná video (LUMAR, p. Vaco)
230
Odmeny pre prispievateľov
116
Tlač knihy v tlačiarni NIKARA - Krupina
3 591
poštovné - knihy, (aj povinné 2+2 - knižnice)
22
Facebook + Instagram - reklama
468
Plamienok - detský hospic
150
Liga proti rakovine
150
Poplatky banke za platby kartou - Startlab
17
7% poplatok na prevádzku StartLab
359
Náklady spolu
5 147

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -
Cestopis - KNIHA: Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -

Minimálna výška príspevku

19

Formát: B5-(164x234mm) Rozsah: 240 strán plne farebná, bohato ilustrovaná s kompletným Itinerárom

Doručenie: do Vianoc 2021

Cestopis - KNIHA + Tričko s potlačou
Cestopis - KNIHA + Tričko s potlačou

Minimálna výška príspevku

30

Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého - + Tričko s potlačou (modré tričko, biela potlač - vpredu)

Doručenie: do Vianoc 2021

Cestopis - KNIHA + Cestovná sada + Tričko s potlačou
Cestopis - KNIHA + Cestovná sada + Tričko s potlačou

Minimálna výška príspevku

40

Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -, Obal cestovnej sady 15x20 cm, Tričko modrej farby s bielou potlačou - vpredu

Doručenie: do Vianoc 2021

Cestopis - KNIHA + Cestovná sada + Ďalekohľad
Cestopis - KNIHA + Cestovná sada + Ďalekohľad

Minimálna výška príspevku

50

Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého -, Obal Cestovnej sady 15x20 cm, Cestovateľský ďalekohľad s rozmermi 7 x 4,2 x 12 cm

Doručenie: do Vianoc 2021

Antistresova lopta, priemer 6,2 cm
Antistresova lopta, priemer 6,2 cm

Minimálna výška príspevku

10

Priemer 6,2 cm

Doručenie: do Vianoc 2021

Cestovná sada
Cestovná sada

Minimálna výška príspevku

14

Obal: 15x20 cm

Doručenie: do Vianoc 2021

Príručná taška do lietadla
Príručná taška do lietadla

Minimálna výška príspevku

16

Rozmer: 38,5 x 6,5 x 16 cm

Doručenie: do Vianoc 2021

Staňte sa PARTNEROM našej knižky

Minimálna výška príspevku

300

pri podpore cestopisu v hodnote 300 € získate automaticky 3 knižky Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého - a názov Vašej firmy/spoločnosti bude pridaný do zvlášť vyhradenej časti pre PARTNEROV. Zároveň budú všetky tri knižky s venovaním autora.

Doručenie: Do Vianoc 2021

Staňte sa GENERÁLNYM PARTNEROM našej knižky

Minimálna výška príspevku

500

pri podpore cestopisu v hodnote 500 € získate automaticky 5 knižiek Cesta okolo sveta za 23 dní - pre každého - a názov Vašej firmy/spoločnosti spolu s LOGOM a popisom činnosti Vašej firmy/spoločnosti bude pridaný do zvlášť vyhradenej časti pre GENERÁLNYCH PARTNEROV. Zároveň bude všetkých päť knižiek s venovaním autora.

Doručenie: Do Vianoc 2021