DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

Tento netradičný koncept diára je vytvorený pre jednotlivca, ktorý sa zaujíma nielen o svoju bezprostrednú situáciu, ale aj o zvyšok planéty a jej budúce generácie. Môže byť vhodným darčekom aj pre tých, čo tieto témy vôbec neriešia alebo odmietajú. O problematike sa tak dozvedia nenásilným a postupným spôsobom, keďže spracované témy sa viažu na rôzne medzinárodné dni a ďalšie príznačné dátumy.

Ekológia
Literatúra
DIÁR DEAL WITH NATURE 2022
Získaná suma
132%

7 550 €

z cieľovej sumy
5 700 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

KONCEPT PROJEKTU

OBSAH DIÁRA

Fragmenty udržateľnosti, prírody a súčasných ekologických problémov som rozhodila na dĺžku jedného roka. Témy sú napasované na rôzne medzinárodné dni a ďalšie príznačné dátumy. Koncept je vymyslený tak, aby vás problematikou previedol postupným, netradičným a interaktívnym spôsobom.

Obsah tvoria zaujímavosti, aktuálne infošky a podložené fakty. Dopĺňajú ho moje osobné skúsenosti, tipy, praktické QR kódy, tabuľky dobrých návykov či ilustrácie inšpiratívnych osobností. Diár bude mať približne 200 strán a skoro raz toľko zdrojov informácií. 

FYZICKÁ PODOBA DIÁRA

Udržateľnosť som sa snažila prepašovať aj do fyzickej podoby diára. Výber padol na príjemný a kvalitný papier značky Fedrigoni Freelife Kendo, ktorý má 5 % podiel konopných vlákien, 40 % podiel rycklovaných vlákien a 55 % podiel FSC® certifikovaných vlákien. Papier na obálke bude v hmotnosti 260 g/m2 a knižný blok 120 g/m2.
Som fanúšičkou risografickej tlače, ktorá sa vyznačuje žiarivými farbami, nezameniteľnou štruktúrou, umeleckým dotykom a nepredvídateľnosťou starého Riso stroja, ktorý má v umiestnení tlače vždy posledné slovo. V porovnaní s inými technológiami má práve Risograf najnižší ekologický dopad. Jeho farby sú vyrobené z vody, olejov, sóje a ryže. 
Diár dostane rozmer 205 x 130 mm, odhalenú šitú väzbu a svieži dizajn.

MÔJ PRÍBEH A PRÍBEH DIÁRA

Volám sa Romi Elischer. V roku 2017 som vymenila nový materiál za staré, nechcené a zabudnuté veci. V projekte Deal With Nature maľujem personalizované motívy na rifľovky z druhej ruky. Práve upcyklácia ma priviedela k záujmu o ďalšie environmentálne témy, ktoré som posúvala vo svojom vlastnom online i offline svete ďalej.

Udržateľnosť sa stala prirodzenou súčasťou môjho žitia, dokonalá však rozhodne nie som. 

Koncept na tento diár mi napadol v novembri 2019 a o dva roky by sa konečne mohol stať hmotou. Pôvodne mal byť vonku ešte minulý rok, no začiatkom septembra 2020 som sa rozhodla, že mu ešte doprajem jeden rok naviac. Nápad si zaslúžil viac môjho času, viac práce a viac schopností ďalších šikových ľudí. Aby ste dostali skutočnú hodnotu a celoročný zážitok. 

MÔJ ZÁMER

Nemyslím si, že pozitívna zmena stojí len na jednom človeku a jeho dokonalosti. 

Práve preto som sa rozhodla vytvoriť niečo medzi diárom a knižkou a tento netradičný koncept by mohol pomôcť priložiť ruku k spoločnému dielu

napríklad aj vám. 

Diár je určený pre jednolivca, ktorý sa zaujíma nielen o svoju bezprostrednú situáciu, ale aj o zvyšok planéty a jej budúce generácie. Môže byť vhodným darčekom pre tých, čo tieto ekologické a udržateľné témy vôbec neriešia alebo odmietajú. O problematike sa tak dozvedia nenásilným spôsobom a popri svojom bežnom fungovnaní. 

NA ČO POUŽIJEM VYZBIERANÉ PENIAZE? 

TLAČ A VÄZBA

Autorkou konceptu a textov som ja. Kvalitný výsledok si však žiadal aj šikovnosť grafika, ilustrátorky, korektoriek a kameramana, ktorým som za prácu zaplatila z vlastného vrecka. Táto crowdfundingová kampaň by mi mohla pomôcť s nákladmi na finálnu fázu, a to tlač a väzbu. Časť peňazí bude použitých aj na poštovné. 

OZ TURISTICKÝ ŠTVORČEK

1 Euro z predaja každého diára v tejto kampani spolu darujeme občianskemu združeniu Turistický štvorček, ktoré za ne vyčistí rieky a vysadí stromy. Štvorček však na to nebude sám. Ruky k dielu priamo v „teréne" priložíme aj my. Dáme včas vedieť, ste vítaní a radi vás uvidíme. ;)

AKO VÁM POĎAKUJEM?

Diár vznikne len s vašou pomocou, ktorú si veľmi vážim. Mená všetkých podporovateľov/podporovateliek uložím s láskou a hrdo na posledné stránky diára. 

Možnosti odmien v tejto kampani tvoria:

  • balíčky diárov vo zvýhodnenej predpredajovej cene (1, 2 alebo 7 ks)
  • kombinácia diára vo zvýhodnenej cene a limitovanej grafiky na stenu (na výber Jane Goodall alebo Greta Thunberg) 

Ak spoločne dotiahneme kampaň do úspešného konca, diár a grafiky vám budú doručené najneskôr do 15. decembra 2021. 

ZA AKÚKOĽVEK FORMU PODPORY TOHTO PROJEKTU VÁM ZO SRDCA ĎAKUJEM A TEŠÍM SA NA NÁŠ SPOLOČNÝ ROK 2022.

Instagram: @deal.with.nature_romi.elischer

E-mail: info@romielischer.sk

Kedykoľvek mi napíšte, budem sa tešiť. :) S láskou Romi

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

DIÁR DEAL WITH NATURE 2022
DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

Minimálna výška príspevku

25

Voľbou tejto odmeny podporíte vznik diára a navyše si ho zaobstaráte za zvýhodnenú cenu. Tá zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL
DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL

Minimálna výška príspevku

42

Voľbou tejto odmeny získate diár za zvýhodnenú cenu a k tomu grafiku environmentalistky Jane Goodall (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Je to jedna z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu 32 ks. Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA GRETY THUNBERG
DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA GRETY THUNBERG

Minimálna výška príspevku

42

Voľbou tejto odmeny získate diár za zvýhodnenú cenu a k tomu grafiku enviro aktivistky Grety Thunberg (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Je to jedna z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu 34 ks. Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022
DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022

Minimálna výška príspevku

47

Hodil by sa tento diár aj niekomu z vašich blízkych? Voľbou tejto odmeny podporíte vznik diára a získate dva kusy za superzvýhodnenú cenu. Tá zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr 15. decembra 2021

SEDEM DIÁROV DEAL WITH NATURE 2022
SEDEM DIÁROV DEAL WITH NATURE 2022

Minimálna výška príspevku

161

Ste partička aktivistov, uvedomelcov, ekologických nadšencov alebo šéfujete kolektívu, ktorému by bol diár Deal With Nature ideálnym sprievodcom na rok 2022? Voľbou tejto odmeny podporíte vznik diára a navyše si ho zaobstaráte v počte 7 ks za supersuperzvýhodnenú cenu. Tá zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL
LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL

Minimálna výška príspevku

18

Voľbou tejto odmeny získate limitovanú grafiku environmentalistky Jane Goodall (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Je to jedna z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu 32 ks. Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

LIMITOVANÁ GRAFIKA GRETY  THUNBERG
LIMITOVANÁ GRAFIKA GRETY THUNBERG

Minimálna výška príspevku

18

Voľbou tejto odmeny získate limitovanú grafiku enviro aktivistky Grety Thunberg (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Je to jedna z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu 34 ks. Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

DVE LIMITOVANÉ GRAFIKY - JANE GOODALL A GRETA THUNBERG
DVE LIMITOVANÉ GRAFIKY - JANE GOODALL A GRETA THUNBERG

Minimálna výška príspevku

35

Voľbou tejto odmeny získate dve limitované grafiky za zvýhodnenú cenu (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Ide o dve z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu (Jane - 32 ks, Greta - 34 ks). Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

Novinky

INFO K DORUČENIU DIÁROV A GRAFÍK

Update #4, 15.12.2021

Milí podporovatelia, milé podporovateľky Diára Deal With Nature 2022. 

ako to už pri veľkých projektoch býva, veci nejdú vždy podľa plánu a nespočetné komplikácie neobišli ani náš (knižko)diár. Kombinácia nepriaznivej pandemickej situácie a náročnosti výrobného procesu spôsobila meškanie, ktoré som aj napriek veľkej snahe nedokázala ovplyvniť. 

POŠTOVÉ ZÁSIELKY (ADRESY MIMO BA, TT, PD a Rajca) 

Všetky zajtra ráno (16.12.) odosielame prvou triedou. Kontrolujte pribežne schránky. ;) To je prvá várka hotových diárov, ďalšie budú hotové zajtra večer.


BRATISLAVA - OSOBNÝ ODBER, DISTRIBÚCIA


OD PIATKA DO NEDELE (17 - 19.12.) BUDE MOŽNÝ OSOBNÝ ODBER V BRATISLAVE NA PALÁRIKOVEJ ULICI (Kolónia Zehnhaus, 5 min. pešo od Hlavnej stanice).

!!! Ak máte možnosť, prosím, zastavte sa, veľmi nám tým uľahčíte proces distribúcie. Volajte kedykoľvek, podľa možností kúsok vopred na moje číslo 0915 458 930. Adresu upresním. Ak nemôžete prísť, balíček vám v rámci BA doručíme osobne pravdepodobne v priebehu tohto víkendu. 

TRNAVA, PRIEVIDZA, RAJEC 

V týchto mestách budeme distribuovať diáre a grafiky osobne, a to posledný pracovný týždeň pred Vianocami. Každého z vás budem deň vopred kontaktovať. 



DIÁRE EŠTE SÚ! UCHMATNITE SI

Už máte poriešené zmysluplné darčeky? Ak vám také chýbajú, napíšte si o diár či grafiku na stenu - Greta Thunberg alebo Jane Goodall. Viac priebežne na @deal.with.nature_romi.elischer .

Náklad je v počte 350 ks a väčšina z nich už má svojho majiteľa/majiteľku. Viac nebude. Každý je (aj) vďaka risografickej tlači jedinečný a neexistujú dva identické kusy.

P.S. Diáriky sú krásne a nad moje náročné predstavy. :) Viac som však zvedavá na vaše dojmy. Budem rada, keď mi dáte vedieť. :) Veľmi veľmi sa teším!

Hlboké ospravedlnenia za vzniknuté komplikácie. Náš malý krízový manažment robí deň a noc všetko pre to, aby ste svoje objednávky dostali pod stromček. Ďakujem za pochopenie! A nehanbite sa volať, keby čokoľvek. Vybavíme, poriešime, dobre bude. :) 

Vaši usilovní vianoční škriatkovia Romi a Miško. :)



JE TO TAM, DIÁR VZNIKNE!!!

Update #3, 21.10.2021

Nápad na tento (knižko)diár sa zrodil na jeseň roku 2019. Nadšene som ho zaradila do priečinka "životné" a začala pracovať. Naozaj som mu verila. O dva roky neskôr som sedela pred vyplnenou crowdfungingovou kampaňou, zbierala posledné čiastočky odvahy, odháňala vynárajúce sa pochybnosti (...že čo ak je tento projekt parádny iba v mojej hlave), ale nakoniec som ten ENTER stlačila...

Milý podporovateľ, milá podporovateľka,

z celého srdca Ti ďakujem, že si projektu veril/a tiež a že si mu dal/a šancu vzniknúť! Priložil/a si ruku k dielu a za to si Ťa veľmi vážim.
 Vedieť, že toľkým ľuďom záleží na spoločnosti a prírode, je úžasný pocit! Verím, že s Diárom DEAL WITH NATURE 2022 zažijeme pekný rok a na jeho konci budeme o kúsok lepšími obyvateľmi Zeme. 

ČO BUDE ĎALEJ? 


1. KAMPAŇ A PREDPREDAJ PORAČUJE! 


Cieľová suma bola dosiahnutá v 25. deň kampane. Počas nasledujúcich 4 dní si ešte môžeš zaobstarať diár/balíček diárov/grafiku za predpredajovú cenu. 

Diár bude vytlačený iba v jednom náklade. Kúpou v predpredaji si tiež zaistíš, že sa Ti určite ujde. 

2. POSLEDNÁ KONTROLA, PRÍPRAVA, TLAČ, VÄZBA, DISTRIBÚCIA, RADOSŤ


Čaká nás ešte veľa práce, vybrané odmeny (diáre, grafiky) však dostaneš najneskôr 15. decembra 2021. 


Sleduj Instagram @deal.with.nature_romi.elischer. Proces finálneho vzniku diára budem dokumentovať. Buď pri tom! :) 
ĎAKUJEM ZA PODPORU, NADŠENIE, LÁSKU, ODKAZY A JEDEN VEĽKÝ ZÁŽITOK!

S láskou Romi

Sme za polovicou!

Update #2, 11.10.2021

Milý podporovateľ, milá podporovateľka,

sme za polovicou cieľovej sumy potrebnej na zrealizovanie (knižko)diára Deal With Nature 2022. Zo srdca ďakujem za Tvoju podporu, povzbudenie a nadšenie. Ideme ďalej!

Mám pre Teba dve novinky:

1. NOVÝ ČLÁNOK

Nahliadni do obsahových a vizuálnych detailov diára, nech vieš, na čo sa môžeš tešiť. ;) Je tam napr. týždňová dvojstránka, 12 mien ilustrovaných osobností, tabuľka Sledovač dobrých návykov či zhrnutie tém, ktorými Ťa diár prevedie počas roka. 

https://romielischer.sk/deal-with-nature/detailydiara/

2. ROZŠÍRENIE ODMIEN

Do možností odmien som pridala limitované grafiky Jane Goodall a Grety Thunberg, ktoré sú k dispozícií samostatne alebo spolu. Ako fanúšička risografickej tlače Ti môžem povedať, že na stene vyzerá naozaj krásne. A tá štruktúra! Och! Nie náhodou som si tento výnimočný spôsob tlače vybrala aj do diára. :) Autorkou grafík je ilustrátorka Hedviga Gutierrez. Nesú jej podpis a tiež poradové číslo. 

Ďakujem, prajem všetko dobré a drž riadne silno palce! :) S láskou Romi 

Dosiahli sme prvých 20 % z cieľovej sumy!

Update #1, 30.09.2021

(Knižko)diár DEAL WITH NATURE 2022 si virtuálne žije už 5 dní a počas nich sa nám podarilo vyzbierať prvú tisícku, prvých 20 %, prvú pätinu z cieľovej sumy!

Milý podporovateľ, milá podporovateľka, 

z celého srdca Ti ďakujem za podporu, dôveru a nadšenie byť pri (s)tvorení nového nezvyčajného projektu, ktorý sa snaží byť spoločensky a environemntálne prínosný. Si dosť super!

Je to napínavé! Posledné dni trávim najmä komunikáciou so svetom, aby bolo o diáre počuť a aby som našla ďalších nadšencov. Ak máte blízkych, kamošov, rodinu, pre ktorých by bol tento diár ako stvorený alebo viete o organizácii, firme, skupine ľudí, ktorým by sa projekt mohol páčiť, dajte im o ňom vedieť, prosím! :) Veľmi to pomáha. 

Nezaháľam, dopisujem posledné témy a pracujem na dokončení detailov diáru. Nech je to fešák zvnútra i zvonka. ;) 

Ďakujem a želám všetko dobré! S láskou Romi



 



Podporovatelia

👤 Michal Vavrík

🎁 DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022

47 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022

47 €

👤 Hedviga Gutierrez

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

💬 ????

25 €

👤 Peter Maslik

💬 :)

30 €

+ 3 € ?

👤 Adam Kubošník

10 €

👤 Daniel Sloboda

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL

42 €

👤 Marek Braniš

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

👤 Iveta Žabková

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

👤 Martin Garaj

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

👤 Katarína Kožená

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

👤 Natália Šaling Hupianová

🎁 DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022

💬 Projekty tvorené s láskou a odhodlaním niečo zmeniť k lepšiemu sa vždy oplatí podporiť. Veľmi sa na diár teším. Dostane aj maminka! ♥️

47 €

👤 Kristína Kakaš

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

💬 Beriem ako darček na Vianoce pre kamarátlu Lindu, ktorá potrebuje ešte viac nakopnúť v rámci nakupovania, lebo fast fashion a zľavy ju ešte stále vedia motivovať ???? ak by sa dalo, poprosím venovanie motivujúce pre ňu

25 €

👤 Martin Čupka

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

+ 2 € ?

👤 Lukáš Tužinčin

🎁 DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022

47 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

👤 Veronika Kavcová

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

💬 Romi som šťastná za všetko čo sa ti darí. Už teraz sa teším na plánovanie v roku 2022 s tvojim diárom.

25 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 DVE LIMITOVANÉ GRAFIKY - JANE GOODALL A GRETA THUNBERG

💬 Dakujem

35 €

+ 3 € ?

👤 Roland Neupauer

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

+ 4 € ?

👤 OZ MYesto

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA GRETY THUNBERG

💬 V roku 2022 nám bude v BÚDE ???? žiť! už nám iste nič dôležité neunikne ???????? blahoželáme k realizácii krásneho nápadu ???? tešíme sa na náš komunitný diár a pozývame do žiaru ????

44 €

👤 Monika Bilčíková

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

💬 <3

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022

47 €

+ 103 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

👤 Miroslav Pham

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL

💬 Tak teda druhy pokus ????????

42 €

+ 3 € ?

👤 Eduard Poliak

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

👤 Andrea Šišmič

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

💬 Romi velmi som na teba pysna a velmi sa tesim z tohto krasneho projektu.

25 €

👤 Matej Peniaško

🎁 DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

25 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Stanislav Gajdoš

💬 Ten kalendár vnímam ako super ideu.

5 €

+ 2 € ?

👤 Akontax Plus s.r.o.

🎁 DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022

47 €

+ 4 € ?

👤 Kristína Liberčanová

🎁 DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022

47 €

   1 2 3 4 ... 10

Autori

Miesto realizácie projektu

Trnavský kraj

Romana Elischerová

Romana Elischerová

Volám sa Romana Elischerová a štyri posledné roky sa venujem upcyklácií v dvoch hlavných projektoch. Jeden z nich sa volá Deal With Nature a práve upcyklácia rifľových búnd z druhej ruky maľbou ma priviedla k záujmu o ďalšie zelené témy. Postupne som ich posúvala aj do online sveta a táto cesta vyústila až v Diár Deal With Nature.

Vyúčtovanie

Od prvého nápadu po fyzické zrealizovanie Diára Deal With Nature 2022 uplynuli 2 roky. Sama som na ňom pracovala popri práci a s prestávkami prvý rok. Po roku svojej (nekončiacej) práce a časti hotových textov som oslovila grafika Lukáša Tužinčina, neskôr risomajstra Koča z trnavského Riska, potom ilustrátorku Hedku Gutierrez, ďalej korektorky Majku Senajovú a Karin Štiffelovú. Do rozobehnutého vlaku nasadol aj Pali Matava, ktorý vytvoril video k podpore crowdfundingovej kampane. Poslednou štáciou diára bolo kníhviazačstvo a kľúčovými hráčkami pani Jarka so sestrou. Časť práce týchto ľudí (každý je jednotka vo svojom zameraní a aj preto ide o prudko kvalitný produkt) a výrobu (knižko)diára som mohla zaplatiť práve vďaka tým, čo projektu verili a podporili ho. V súčasnosti dorábame s Vladkom Bôtošom web, ktorý sme skrz komplikácie vo výrobe nestili pred Vianocami. S Miškom Dubovanom - mojím láskavým pomocníkom za každých okolností rozmýšľame, či bude aj ďalší ročník. Bolo to náročné. Fyzicky aj psychicky. Pre mňa i pre nás. Zadosťučinením sú nám nádhenrné ohlasy, ktoré prichádzajú postupne. Pár z nich pripájam aj sem. :) Vytlačili sme 350 ks. Väčšina už má svojho majiteľa/majiteľku. Nech vám slúži a nech vám prinesie to, čo má. A ďakujem. Opäť! P.S.: Napínavá kampaň sa zmenila na 132 %ne úspešnú, a tak som mohla dodatočne pokryť i náklady, ktoré som sama zaplatila z vlastného vrecka ešte pred spustením crowdfundingu. S týmito peniazmi som nepočítala a popravne mi nenormálne pomohli. Finančný stres sa zmenšil a ja som si vydýchla. Aj OZ Turistický štvorček dostal viac, ako sme plánovali. Jupí! :)

Provízia platforme Startlab a poplatky za bankové prevody (s veľkou časťou poplatku pomohli podporovatelia kampane)
155
Dar Občianskemu združeniu Turistický štvorček na čistenie riek a výsadbu stromov
300
Risografická tlač, certifikované papiere Fedrigoni, falcovanie, knihviazačstvo - šitá odhalená väzba
4 120
Poštové knižné krabice, poštovné, pohonné hmoty na osobný rozvoz
313
Videoprodukcia k podpore StartLab kampane, grafické ilustrácie, grafické spracovanie (dodatočné pokrytie nákladov hradených pred spustením kampane z vlastného vrecka)
2 376
Grafiky na stenu tlačené ako odmeny ponúkané za podporu vzniku diára (dodatočné pokrytie nákladov hradených pred začatím kampane z vlastného vrecka)
113
Reklama na sociálnych sieťach na podporu predaja
80
Provízia za umiestnenie a predaj produktu na vybraných predajných miestach
96
Náklady spolu
7 553

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

DIÁR DEAL WITH NATURE 2022
DIÁR DEAL WITH NATURE 2022

Minimálna výška príspevku

25

Voľbou tejto odmeny podporíte vznik diára a navyše si ho zaobstaráte za zvýhodnenú cenu. Tá zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL
DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL

Minimálna výška príspevku

42

Voľbou tejto odmeny získate diár za zvýhodnenú cenu a k tomu grafiku environmentalistky Jane Goodall (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Je to jedna z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu 32 ks. Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA GRETY THUNBERG
DIÁR DEAL WITH NATURE 2022 + LIMITOVANÁ GRAFIKA GRETY THUNBERG

Minimálna výška príspevku

42

Voľbou tejto odmeny získate diár za zvýhodnenú cenu a k tomu grafiku enviro aktivistky Grety Thunberg (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Je to jedna z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu 34 ks. Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022
DVA DIÁRE DEAL WITH NATURE 2022

Minimálna výška príspevku

47

Hodil by sa tento diár aj niekomu z vašich blízkych? Voľbou tejto odmeny podporíte vznik diára a získate dva kusy za superzvýhodnenú cenu. Tá zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr 15. decembra 2021

SEDEM DIÁROV DEAL WITH NATURE 2022
SEDEM DIÁROV DEAL WITH NATURE 2022

Minimálna výška príspevku

161

Ste partička aktivistov, uvedomelcov, ekologických nadšencov alebo šéfujete kolektívu, ktorému by bol diár Deal With Nature ideálnym sprievodcom na rok 2022? Voľbou tejto odmeny podporíte vznik diára a navyše si ho zaobstaráte v počte 7 ks za supersuperzvýhodnenú cenu. Tá zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL
LIMITOVANÁ GRAFIKA JANE GOODALL

Minimálna výška príspevku

18

Voľbou tejto odmeny získate limitovanú grafiku environmentalistky Jane Goodall (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Je to jedna z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu 32 ks. Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

LIMITOVANÁ GRAFIKA GRETY  THUNBERG
LIMITOVANÁ GRAFIKA GRETY THUNBERG

Minimálna výška príspevku

18

Voľbou tejto odmeny získate limitovanú grafiku enviro aktivistky Grety Thunberg (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Je to jedna z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu 34 ks. Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021

DVE LIMITOVANÉ GRAFIKY - JANE GOODALL A GRETA THUNBERG
DVE LIMITOVANÉ GRAFIKY - JANE GOODALL A GRETA THUNBERG

Minimálna výška príspevku

35

Voľbou tejto odmeny získate dve limitované grafiky za zvýhodnenú cenu (pre detail grafiky pozrite foto v popise kampane). Ide o dve z dvanástich ilustrácií, ktorými začínajú mesiace v diári. Grafika má rozmer 32 x 22 cm a je vytlačená risografom na certifikovanom tvrdom papieri. Zdobí ju aj podpis autorky Hedky Gutierrez a poradové číslo z limitovaného nákladu (Jane - 32 ks, Greta - 34 ks). Cena zahŕňa aj poštovné.

Doručenie: najneskôr do 15. decembra 2021