kniha: V OBJATÍ ŽIVOTA-Harmonizuj telo a dušu ESENCIÁLNYMI OLEJMI

kniha: V OBJATÍ ŽIVOTA-Harmonizuj telo a dušu ESENCIÁLNYMI OLEJMI

Čím je táto 252 stranová kniha výnimočná? Je písaná s láskou a s úmyslom pomáhať druhým žiť život láskavejšie, vedomejšie, zdravšie a siahať po tom, s čím dokážeme riešiť naše fyzické alebo psychické problémy čo najefektívnejšie. Kniha je nenáročným sprievodcom alternatívnymi medicínami a esenciálnymi olejmi. Je písaná jednoduchým a zrozumiteľným jazykom.

Literatúra
kniha: V OBJATÍ ŽIVOTA-Harmonizuj telo a dušu ESENCIÁLNYMI OLEJMI
Získaná suma
186%

5 580 €

z cieľovej sumy
3 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Krásna farebná, plne ilustrovaná kniha v tvrdej väzbe na svojich 252 stranách popisuje podstatu nášho bytia. Popisuje dôvod našich zdravotných problémov a spôsob ich liečby rôznymi metódami. 
Je trošku väčšia ako A5 s rozmermi 165x235mm a teda aj popis k nej bude trošku dlhší. :)

Počul/a si už niekedy niečo o Ajurvéde, Tradičnej čínskej medicíne, Psychosomatike či Aromaterapii? 
 Pravdepodobne áno a pravdepodobne si mal/a pochybnosti, či máš na to predpoklady, aby si si nejakú odbornú literatúru z tejto oblasti kúpil/a.

Na základe tejto knihy budeš vedieť posúdiť,
ktoré z týchto učení sa môžu stať súčasťou Tvojho života.

Čo nájdeš v mojej knihe?

Moja kniha Ťa prevedie alternatívnymi medicínami
s úplnou ľahkosťou a túžbou dozvedieť sa viac.

Zistíš, aké dôležité je vedomé žitie a o čo kvalitnejší život môžeš mať, keď pochopíš, že všetko sú to len naše lekcie a skúšky.

Okrem užitočných informácii z oblasti alternatívnej medicíny (podotýkam nemusíš sa obávať toho, že im nebudeš rozumieť), vedomého vnímania života a vedomého dýchania je kniha venovaná ESENCIÁLNYM OLEJOM, čo bol v podstate prvotný zámer: a síce, v jednoduchosti a praktickosti vysvetliť môjmu okoliu, prečo tak veľa esenciálnych olejov má tak podobné vlastnosti, aký je medzi nimi rozdiel, ktorý olej máme pred ktorým uprednostniť a ktorý olej je viac, alebo menej bezpečný.

Táto časť knihy je určená stručnému vysvetleniu chémie, popisu 60-tich olejov s ich vlastnosťami a emočnými účinkami. Pri každom oleji sú zobrazené a vysvetlené dva grafy, ktoré poukazujú práve na to chemické zloženie, ktorému nikto "nerozumieme" (resp. doteraz sme nerozumeli) :) a ktoré je pritom na celom esenciálnom oleji to najpodstatnejšie. 

Posledná časť knihy je venovaná súhrnu zdravotných problémov, ktoré sú zatriedené do konkrétnych telesných systémov. Ku každému je uvedená psychická príčina vzniku choroby, spôsob liečby esenciálnymi olejmi a afirmácia na prijatie momentálneho zdravotného stavu.

V našom prípade nepôjde ani tak o typickú afirmáciu, ktorá zvykne byť písaná v nominatíve (v prvej osobe), ale skôr o láskavé slová od niekoho, kto Ťa chápe a hovorí Ti, že akokoľvek sa cítiš, smie to tak byť. Ak s konkrétnou afirmáciou súhlasíš, môžeš sa následne týmto spôsobom prihovárať sám/a sebe, svojej mysli, alebo svojmu vnútornému dieťaťu.

Kniha je obohatená o 114 citátov a myšlienok,
ktoré Ťa prijmú zamyslieť sa nad životom.

O MNE

Ahoj, Volám sa Mirka som mamina troch úžasných bytostí a som milovníčka všetkého, čo má spojitosť s duchovným rozvojom, vedomým životom, umením a tvorením.

„Od malička som mala túžbu pomáhať druhým,
ale život ma priviedol na iné cestičky.“

Ako každá bytosť na tomto svete, aj ja patrím k tým, ktorí si prešli svojimi vzostupmi a pádmi, a že ich veru nebolo málo. :) Zrejme to tak malo byť.

Aby som dnes mohla byť tou, ktorá pomáha, potrebovala som zrejme v živote vyskúšať lekcie, na základe ktorých som práve ja potrebovala cudziu pomoc. A že ich veru nebolo málo. :)

Trvalo mi 10 rokov, kým som pochopila a našla odpovede na mnoho otázok, i keď učíme sa celý život. Ten čas som zasvätila hlbšiemu poznaniu života a výchove svojich detí. Ďakujem za všetky tie „nenáhody“, ktoré ma naučili, že život sa nám nedeje sám. To my si ho tvoríme či už vedome, alebo nevedome.

A tak som tu a teraz v plnej kráse. :)  Dnes viem, kým som. Som tou, ktorá síce nehovorí nič nové, pretože všetko je už povedané, ale aj napriek tomu, mám čo povedať a ukázať. 

Mám dar inšpirovať druhých.
Som číslo „1“ v mojej karte :) a teda, som MOTIVÁTOR, TVORCA.

K tomuto uvedomeniu mi dopomohla okrem iného aj spomínaná numerológia, na základe ktorej som svoje skryté silné stránky objavila a aromaterapia, ktorá síce prišla do môjho života ako nutnosť (náhrada konvenčnej medicíny), pretože prišla vyriešiť zdravotné problémy mojich detí, ale v ktorej som našla ďaleko viac.

Našla som v nej samu seba. Ver, či nie, ak si pripravený/a objaviť podstatu svojho bytia, esenciálne oleje (byliny z matky Zeme) môžu byť jedni z tých, ktoré Tvoju cestu sebapoznania otvoria.

Okrem tvorby tejto KNIHY, NUMEROLOGICKÝCH KARIET a práce aromaterapeutky, šírim energiu a rovnováhu ako Zumba inštruktor už viac ako 11 rokov.

Mojim zmyslom života je šíriť všetky tisícročné pravdy o LÁSKE, VEDOMOM ŽIVOTE A ZDRAVÍ štýlom, akým to robím a síce pohybom, jednoduchým zrozumiteľným
jazykom a pútavou grafickou tvorbou.



AKO POUŽIJEM TVOJU PODPORU?

Tvoj príspevok mi pomôže pokryť celkové náklady na grafiku knihy a tlač, na dokončenie výroby kariet a ich tlač a taktiež na tvorbu ďalších zmysluplných vecí v tejto oblasti. 

Súčasťou PROJEKTU sú aj NUMEROLOGICKÉ KARTY, (31 kariet - 31 dní v mesiaci + 5 kariet s vysvetlivkami, rozmery 100x150 mm), ktoré môžu byť súčasťou odmeny v prípade úspechu kampane. Sú úžasnou pomôckou pre každého. 
Každý z nás dostal do vienka neskutočné množstvo darov, no nie každý ich počas svojho života stihol objaviť.

Závisí od našej rodiny, ako sme boli vychovávaní a ako sme boli, alebo neboli podporovaní v našich silných stránkach. Ešte stále však nie je neskoro. Karta s Tvojím dňom narodenia Ti pomôže tieto silné stránky objaviť. Máš ich tam.  :) A tak ako máš svoje silné, máš aj slabé stránky, čo je však v poriadku, pretože ako vieme, neexistuje len mínus, alebo len plus. Existuje mínus a plus ZÁROVEŇ.
Ak si  prečítaš čo sa v Tebe skrýva, pochopíš, že sú Tvoje a patria k Tebe. O to ľahšie sa Ti budú znášať Tvoje "zlé" dni. Kartu životného čísla si vypočítaš podľa priloženého návodu. Tá Ťa nasmeruje na cestu Tvojho životného poslania.

VÝROBA A TLAČ TÝCHTO KARIET ZÁVISÍ OD TVOJEJ PODPORY.


Mojou túžbou je ukázať, že nech sa nám svet zdá akokoľvek ťažký a náročný, nie sme v tom sami. Každý z nás prechádza svojimi vzostupmi a pádmi. Kde je vôľa, tam je cesta. Spoločne si môžeme pomôcť tieto ťažké časy prekonávať, pretože LÁSKA a POROZUMENIE sú zdrojom nášho bytia.

Kedy sa k Tebe moja kniha dostane?

Knihu a karty budem zasielať  v druhej polovici novembra alebo začiatkom decembra 2021. Kniha a karty sú vhodné ako vianočný darček pre Tvojich blízkych.

„Vopred Ti ďakujem za akúkoľvek podporu mojej tvorby
a tohto projektu.“


V prípade akýchkoľvek otázok ma môžeš kontaktovať na mailovej adrese: mirka.pitoniakova@gmail.com

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

2x Výkladové numerologické KARTY + 2x záložka do knihy
2x Výkladové numerologické KARTY + 2x záložka do knihy

Minimálna výška príspevku

18

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 2 balíky s 36timi kartami za zvýhodnenú cenu. Navyše dostaneš ako bónus 2x obojstrannú záložku do knihy. Karty Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka
1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

27

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 1 výtlačok knihy „V objatí života“ za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Navyše dostaneš ako bónus obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď, komu má byť kniha venovaná). Kniha Ti bude doručená priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x obojstranná záložka do knihy
2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x obojstranná záložka do knihy

Minimálna výška príspevku

51

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 2 výtlačky knihy „V objatí života“ za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Navyše dostaneš ako bónus 2x obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď, komu má byť kniha venovaná). Knihy Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x obojstranná záložka
3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

75

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 3 výtlačky knihy „V objatí života“ za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Navyše dostaneš ako bónus 3x obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď, komu má byť kniha venovaná). Knihy Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka
1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

36

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 1 výtlačok knihy „V objatí života“ a balík s 36-timi kartami za zvýhodnenú cenu. Navyše dostaneš ako bónus 1x obojstrannú záložku do knihy. Kniha s kartami Ti bude doručená priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x Výkladové KARTY + 2x obojstranná záložka
2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x Výkladové KARTY + 2x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

69

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 2 výtlačky knihy „V objatí života“ a 2 balíky s 36-timi kartami za zvýhodnenú cenu. Navyše dostaneš ako bónus 2x obojstrannú záložku do knihy. Knihy s kartami Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x Výkladové KARTY + 3x obojstranná záložka
3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x Výkladové KARTY + 3x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

102

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 3 výtlačky knihy „V objatí života“ a 3 balíky s 36-timi kartami za zvýhodnenú cenu. Navyše dostaneš ako bónus 3x obojstrannú záložku do knihy. Knihy s kartami Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + konzultácia + 1x obojstranná záložka
1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + konzultácia + 1x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

36

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 1 výtlačok knihy „V objatí života“ za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Súčasťou odmeny je sprievodná konzultácia ku knihe a ku Aromaterapii. Navyše dostaneš ako bónus obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď komu má byť kniha venovaná). Kniha Ti bude doručená priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + konzultácia + 1x obojstranná záložka
1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + konzultácia + 1x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

45

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 1 výtlačok knihy „V objatí života“ a balík s 36-timi kartami za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Súčasťou odmeny je sprievodná konzultácia ku knihe a ku Aromaterapii. Navyše dostaneš ako bónus obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď komu má byť kniha venovaná). Kniha Ti bude doručená priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :) Doručenie: december

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

Novinky

ĎAKUJEM :)

Update #1, 18.10.2021

Milá podporovateľka, milý podporovateľ

Ďakujem Ti z celého srdca za Tvoju podporu. Sledujem vás všetkých, ktorí ma podporujete a ver, že každou ďalšou podporou moja duša spieva radosťou. Dávate mi pocit zmyselnosti, užitočnosti a pocit, že život ktorý žijem, má zmysel.

Som veľmi šťastná, že aj vďaka Tebe som dosiahla cieľovú skupinu. Kampaň je ÚSPEŠNÁ. Náklady na tlač a grafiku knihy síce nie sú ani z polovice pokryté, ale KARTY, ako som sľúbila, BUDÚ :)

Cieľovú SUMU som nastavila v skromnosti :) a pokore, i keď hovorí sa, že čo sa splnenia našich snov týka, nemáme byť skromní. Máme mať sny a veriť v ich splnenie.

Ďakujem, že mi dôveruješ, verím, že Tvoju dôveru nesklamem :)

KU KNIHE SOM UŽ TOHO POPÍSALA VEĽA a môžeš sa na ňu tešiť. Tá je istá :)
Poďme však trošku ku kartám :)

Nie som síce numerológ, ale vo voľnom čase sa jej venujem už 13 rokov. Všetky moje tri deti majú vypočítané mená podľa narodenia. Ako vysvetlenie, prečo ma tak fascinuje, uvediem príklad na sebe. A to je aj dôvod, prečo tieto karty robím. Dávajú mi význam, zmysel, hlbšie pochopenie seba a vnímam ich ako veľkú pomôcku, či už pre nás dospelákov, alebo pre pochopenie našich detí a ich lepšie nasmerovanie do života.

To, že som vytvorila výkladové KARTY neznamená, že je to niečo, čo nie je s duchovným poriadkom a čoho sa máš obávať, alebo mať pred tým strach/rešpekt.

Nie je to žiadne veštenie, alebo predpovedanie budúcnosti.

Už starí Gréci vedeli, že každé číslo ma svoju vibráciu a význam.  Za otca numerológie sa považuje grécky filozof a matematik Pythagoras, ktorý zistil, že každé číslo ma svoju silu – vibráciu.

Numerológia ako veda o číslach používa základné matematické zákony na určenie vzťahov v hmotnej ľudskej existencii. Neskúma sa ich hodnota, teda kvantita ako v matematike, ale ich kvalita – vibrácia.  
Nikola Tesla tvrdil, že  čísla sú nesmierne dôležité. 


„Ak ste spoznali veľkoleposť čísel 3, 6 a 9,
mali by ste mať kľúč k vesmíru.“ – Nikola Tesla

Každý z nás dostáva dátumom narodenia  do vienka určité vibrácie čísel, ktoré ho ovplyvňujú a sprevádzajú po celý jeho život. Ich poznaním sa môžeme veľa dozvedieť o sebe, o svojom smerovaní v živote, predpokladoch, skúškach.

Ja som narodená 1.7.1978. Moje číslo zo dňa je 1, životné číslo 6, z mesiaca a roka a kľúča je to číslo 7.

Podľa 1tky som TVORCA, tvorím svoje BYTIE v mojej nezávislosti, sebaprijatí (teda, mala by som, lebo len tak budem žiť v hojnosti). :)  Mojím poslaním je 6tka. Všade tam, kam prídem, mám svietiť, inšpirovať, prinášať energiu, harmóniu, šťastie a bezpodmienečnú lásku. Mám prijímať vzťahy a vecí také, aké sú a mám spájať ľudí.

V dátume mám veľa 7ičiek. Čo mi dáva vysvetlenie, prečo som si všetko v živote potrebovala vyskúšať na vlastnej koži (nikdy som sa nevedela učiť z chýb druhých) a že toho bolo veľa, som už spomínala vo svojom príbehu.

7-ička
je liečiteľ a podľa toho, čo v živote zažíva neľahké, to je jeho poslaním, jeho cestou. Ak by som ja a moje okolie trpeli napríklad nemocou, zrejme by bola moja cesta byť niekým,  kto pomáha ľuďom dostávať sa do zdravého stavu bytia cez fyzické zdravie.
Môj život  sprevádzali choroby mojich blízkych, ale môžem povedať, že viac som prechádzala vzťahovými turbulenciami, ako chorobami. Aby 7ička mohla pomáhať, potrebuje mať vlastné skúsenosti.

Vedela som už v detstve (tiež si spomeň, čo bolo tvojim snom v detstve a počúvaj svoje deti, čo chcú robiť, raz im to môžeš pripomenúť), že sa chcem venovať psychológii, ale zvolila som inú cestu (po dohode s rodičmi, aby som ja sama raz nepotrebovala psychológa) :). Trvalo mi roky, kým som si na svoj sen z detstva spomenula a práve vďaka numerológii som si ho vysvetlila, potvrdila a osvojila.

A teraz pomocou týchto uvedomení tvorím. Pomocou mojej tvorby neliečim len telo, ale aj dušu a myseľ a posúvam tieto informácie ďalej, nech neslúžia len mne :) 

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

👤 Mária Gregorová

🎁 3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x obojstranná záložka

75 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x obojstranná záložka do knihy

51 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

💬 Poprosím si aj venovanie, moje meno je Ivana a už sa neviem dočkať kedy budem mať túto knižočku v rukách a budem v nej listovať

36 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka

27 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka

💬 Venovanie pre Luciu

27 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka

27 €

👤 Iveta Mihoková

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x Výkladové KARTY + 3x obojstranná záložka

💬 Gratulujem a držím palce :-)

102 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

👤 Pospišova Iveta

🎁 2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x obojstranná záložka do knihy

51 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka

27 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka

💬 Bude to do firmy C2I, s.r.o. Kde pracujem. Adresa je tá ktorú som zadala. Len poprosím doplniť pod meno adresáta. Ďakujem ????

27 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

+ 3 € ?

👤 Zuzana Mišáková

🎁 2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x Výkladové KARTY + 2x obojstranná záložka

69 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

💬 Poprosim podpis s venovanim" Katarínke"..dakujem

36 €

👤 Pani Demeterova

🎁 2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x obojstranná záložka do knihy

💬 Velmi sa tesim. Mozem poprosit obe s podpisom? Dakujem

51 €

👤 Lucia Mrukova

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka

27 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + konzultácia + 1x obojstranná záložka

36 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x Výkladové KARTY + 2x obojstranná záložka

💬 Som rada, že som objavila tento projekt, už sa neviem dočkať finalného výsledku :-)

69 €

👤 Renata Klímová

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka

💬 Prosím o venovanie Renate. Ďakujem.

27 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

36 €

+ 3 € ?

👤 Nyáriová Jana

🎁 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

💬 Prosím si venovanie, zo srdca ďakujem

36 €

   1 2 3 4 ... 5

Autori

Miesto realizácie projektu

Prešovský kraj

Miriam Pitoniaková

Miriam Pitoniaková

Volám sa Miriam Pitoniaková, som certifikovaná aromaterapeutka, inštruktorka Zumby, grafička a mama v jednej osobe. Mojou cestou je zhmotňovanie svojej vízie do reality a pomocou tvorenia môjho vlastného bytia je mojou cestou svietiť, inšpirovať, podporovať a posúvať druhých.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

2x Výkladové numerologické KARTY + 2x záložka do knihy
2x Výkladové numerologické KARTY + 2x záložka do knihy

Minimálna výška príspevku

18

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 2 balíky s 36timi kartami za zvýhodnenú cenu. Navyše dostaneš ako bónus 2x obojstrannú záložku do knihy. Karty Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka
1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

27

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 1 výtlačok knihy „V objatí života“ za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Navyše dostaneš ako bónus obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď, komu má byť kniha venovaná). Kniha Ti bude doručená priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x obojstranná záložka do knihy
2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x obojstranná záložka do knihy

Minimálna výška príspevku

51

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 2 výtlačky knihy „V objatí života“ za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Navyše dostaneš ako bónus 2x obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď, komu má byť kniha venovaná). Knihy Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x obojstranná záložka
3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

75

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 3 výtlačky knihy „V objatí života“ za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Navyše dostaneš ako bónus 3x obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď, komu má byť kniha venovaná). Knihy Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

 1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka
1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + 1x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

36

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 1 výtlačok knihy „V objatí života“ a balík s 36-timi kartami za zvýhodnenú cenu. Navyše dostaneš ako bónus 1x obojstrannú záložku do knihy. Kniha s kartami Ti bude doručená priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x Výkladové KARTY + 2x obojstranná záložka
2x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 2x Výkladové KARTY + 2x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

69

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 2 výtlačky knihy „V objatí života“ a 2 balíky s 36-timi kartami za zvýhodnenú cenu. Navyše dostaneš ako bónus 2x obojstrannú záložku do knihy. Knihy s kartami Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x Výkladové KARTY + 3x obojstranná záložka
3x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 3x Výkladové KARTY + 3x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

102

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 3 výtlačky knihy „V objatí života“ a 3 balíky s 36-timi kartami za zvýhodnenú cenu. Navyše dostaneš ako bónus 3x obojstrannú záložku do knihy. Knihy s kartami Ti budú doručené priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + konzultácia + 1x obojstranná záložka
1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + konzultácia + 1x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

36

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 1 výtlačok knihy „V objatí života“ za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Súčasťou odmeny je sprievodná konzultácia ku knihe a ku Aromaterapii. Navyše dostaneš ako bónus obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď komu má byť kniha venovaná). Kniha Ti bude doručená priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :)

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021

1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + konzultácia + 1x obojstranná záložka
1x kniha V OBJATÍ ŽIVOTA + 1x Výkladové numerologické KARTY + konzultácia + 1x obojstranná záložka

Minimálna výška príspevku

45

Voľbou tejto odmeny podporíš moju tvorbu a získaš 1 výtlačok knihy „V objatí života“ a balík s 36-timi kartami za zvýhodnenú cenu. Po ukončení kampane bude cena knihy vyššia. Súčasťou odmeny je sprievodná konzultácia ku knihe a ku Aromaterapii. Navyše dostaneš ako bónus obojstrannú záložku do knihy (ak máš záujem o môj podpis, do komentára prosím uveď komu má byť kniha venovaná). Kniha Ti bude doručená priamo domov na Tvoju adresu. Poštovné máš odo mňa ako darček :) Doručenie: december

Doručenie: december 2021, do Vianoc 2021