Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

Táto kniha Vám úplne zmení pohľad na svet, v ktorom žijeme, na život, výchovu a vzdelávanie dnešných detí a mládeže. Aké sú špecifiká generácie Z a čo vieme o generácii Alfa? Autorka Henrieta Holúbeková vám prináša na základe svojej dlhoročnej odbornej praxe mentorky teenagerov hotové návody, odporúčania a aktivity, ktoré vám pomôžu pripraviť ich na úspešnú budúcnosť.

Literatúra
Vzdelávanie a veda
Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania
Získaná suma
156%

5 003 €

z cieľovej sumy
3 200 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

V tomto digitálnom svete máme piatich hlavných nepriateľov, ktorí nám a našim deťom agresívne ničia naše životy. Ako to otočiť, "skrotiť ich" a urobiť si z nich svojich najlepších pomocníkov? V knihe nájdeš niekoľko návodov, cvičení pre rodičov. Nachádzajú sa tam aj hotové učebné osnovy vybraných hodín pre učiteľov a študentov, budúcich psychológov, učiteľov, trénerov, budúcich pracovníkov oddelení HR

Prečo venovať čas tejto knihe?

  • Chcete pochopiť dnešný svet, čo sa v ňom deje a aký má vplyv na nás a naše deti?
  • Máte doma teenagera, mladého dospelého alebo ich učíte, či inak s nimi pracujete?
  • Máte pocit, že im vôbec nerozumiete?
  • Vnímate, že musí existovať spôsob, ako robiť svoju prácu s nimi s radosťou a podľa najnovších trendov?
  • Si študent pedagogickej školy a chceš učiť inak, získať a odovzdávať zručnosti do života?

Ak ste na niektorú z týchto otázok odpovedali „áno“, tak potom je táto kniha určená práve vám. Zaoberá sa digitálnou dobou, v ktorej žijeme, a jej vplyve na nás a naše životy. K tejto téme podáva jasné a jednoduché návody, ako dnes žiť a udržať si zdravé hranice pri používaní technológií. Zameriava sa na generáciu Z a špecifiká výchovy a vzdelávania jej predstaviteľov, načrtáva špecifikáciu generácie Alfa a zmeny, ktoré prináša a ktoré sa časom odrazia v celej spoločnosti.

"Už nečakajte ani chvíľu na štát, školstvo a inštitúcie. Vaše deti a študenti nečakajú. Definujú sa aj v tejto chvíli, kým vy čítate tento text. Tu je skvelý návod, ako im byť silným partnerom, a zároveň šanca pre nás dospelých znova sa zadefinovať v novej “plávajúcej dobe”, kde jedinou istotou je neistota. Kúpte si k tejto knihe rovno aj ceruzku, pretože som si istá, že si budete chcieť podčiarkovať!"
Zuzana Fialová, herečka, vysokoškolská pedagogička

 "Poznatky a štúdie, ktoré by ešte v neďalekej minulosti mohli znieť trochu ako sci-fi dnes oznamujú, že moderná budúcnosť je už tu. A spolu s ňou aj nový, iný pohľad na prístup, výchovu a formovanie detí a mládeže. Táto skvelá kniha nám ponúka uvedomenie a pochopenie myslenia nového človeka, ktorý žije v tejto prítomnej dobe a v okolnostiach. Vďaka tomuto dielu sa môžeme naučiť ako správne viesť budúce generácie a odovzdávať im to najlepšie z našich skúsenosti a znalosti"

Fredy Ayisi, tréner karate, učiteľ jogy, priekopník kultúry hip hopu na Slovensku

Komu je určená táto kniha?

Ak máte doma mamu učiteľku, otca učiteľa, brata, partnera učiteľa. Ste rodič. Prípadne máte dcéru, syna, ktorí študujú na pedagogickej škole alebo sa dobrovoľnícky angažujú v mládežníckych organizáciách, tak presne pre nich je táto kniha určená.  Lektori na „voľnej nohe“, odborní pracovníci s teenagermi a mladými dospelými, rodičia Generácie Z a Alfa, ktorí svoje deti učia doma - homeschoolerov. Športoví tréneri, sociálni pracovníci v detských domovoch, školskí psychológovia, výchovní a kariérni poradcovia na školách. 

"Toto je knižka síce do kabelky, ale nezhltnete ju za víkend na deke. Na každej strane je toľko zaujímavých informácií, že niektoré budete čítať znova a znova ...."
Evita Twardzik, šéfredaktorka magazínu Evita, typická predstaviteľka modernej rodiny v novom ponímaní -  mama a macocha piatich detí

„Životológia je kniha plná života. Je o osobných výzvach, zaujímavých cvičeniach, každodenných problémoch a návrhoch riešení. Mal by po nej siahnuť každý, kto chce lepšie pochopiť život súčasných mladých ľudí a navrhnúť im zaujímavý vzdelávací obsah“.

Robert Chovanculiak, autor knihy Pokrok bez povolenia

Na čo bude použitá vaša podpora?

Vaša podpora bude v prvom rade použitá na tlač a  vydanie knihy Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania. Bude mať formát A5 a bude mať cca 175 strán. Do predbežnej kalkulácie pri náklade 1000 kusov, je započítaná grafická úprava, jazyková korektúra, reklama, vytlačenie a doprava z tlačiarne. Taktiež tvorba obrázkov, videa do popisu projektu a komunikačnej kampane, distribúcia odmien a samotná marketingová kampaň tohto projektu. 

  • Ak sa podarí získať podporu 3 200 eur, tak budeme šťastní! :) Vydáme peknú knihu v tvrdej väzbe, aby vydržala vaše dlhodobé a časté listovanie vždy keď sa k nej budete vracať. Bude mať farebnú obálku, a budú v nej  profesionálne vložené QR kódy, ktoré vás presunú priamo na hĺbkové preštudovanie zdrojov, z ktorých do knihy čerpám.
  • Ak sa nám podarí získať podporu viac ako 3 200 eur, dáme vytlačiť viac exemplárov, aby sme mohli knihu rozdistribuovať do škôl v odľahlých oblastiach na Slovensku tak, aby pomohla učiteľom, ktoré v daných školách vyučujú. Okrem toho by sme chceli ku knihe vydať pekne graficky upravené farebné pracovné listy, ktoré poslúžia učiteľom a pedagógom ako praktické pomôcky pri ich výučbe. 

Táto kniha namiesto prázdnych poučiek prináša ľuďom v najcitlivejšom veku témy, ktoré sa bezprostredne dotýkajú ich života, budúcnosti a tým aj nádej, že svet dospelých nie je úplne mimo. Držíte v rukách dlhoročnú prácu obdivuhodného človeka, ktorý vie o našich deťoch viac než my sami“.

Tomáš Nejedlý, redaktor Forbes Slovensko

Som vďačný za túto knihu, v ktorej nájdete  jednoduché cvičenia a návody, ktoré výrazne môžu pomôcť nielen učiteľom, ale aj rodičom a samozrejme našim deťom. Za čo Heni veľmi pekne ďakujem :-)“

Peter Planieta – poradca zdravého životného štýlu

Aký je harmonogram?

Rukopis je dopísaný. Takže ak Vám to dáva zmysel a myslíte si, že je potrebné, aby táto kniha pomohla rodičom, učiteľom a ostatným dospelým pochopiť súvislosti tohto sveta, zjednodušiť si život, podporte jej vydanie kúpou knihy pre seba alebo pre vašich najbližších, aby ju mohli v nasledujúcich rokoch s ľahkosťou používať.  

Plán je vydať knihu do konca novembra 2021 tak, aby bola rozdistribuovaná pod vianočný stromček všetkým podporovateľom a ich blízkym, pre ktorých knihu kúpia. 

Medzitým prebieha komunikácia na Instagrame, Facebooku a uverejníme videá na YouTube. 

Prostriedky, ktoré vyzbierané v tejto kampani, budú použité výhradne na tlač knihy. Všetky ostatné náklady spojené s výrobou financuje autorka svojpomocne, z vlastného vrecka. Čím viac peňazí sa podarí vybrať, tým viac knižiek sa podarí vytlačiť a dostať k vám a ďalším nadšencom. 

"Táto správa (kniha) mapuje svet mladých generácií , no vypovedá aj o stave súčasného školstva a sveta. Zároveň však poskytuje kľúče k duši mladých ľudí, živým a pútavým jazykom sa obracia do budúcnosti a dovoľuje pochopiť rýchlo sa meniaci svet dneška. Skvelé a inšpiratívne čítanie - ktoré je treba zaviesť do praxe :)"

PhDr. Peter Roháč, stredoškolský učiteľ dejepisu

Kto som?

Volám sa Mgr. Henrieta Holúbeková, som matka troch detí, samoživiteľka.  Vyštudovala som andragogiku na filozofickej fakulte univerzity Komenského v Bratislave a mojou vášňou je tvorba metodiky a obsahu vzdelávacích programov a ich následná výuka. Je to proces, pri ktorom má pedagóg priamy kontakt s cieľovou skupinou, pre ktorú ten obsah tvorí a dostáva od nich zároveň priamu spätnú väzbu.

Som spoluautorkou vzdelávacieho projektu Životológia®, ktorý pomáha mladým ľuďom rozvinúť svoj potenciál stať sa lepšími verziami samých seba. Dospelým zas pomáha pochopiť svet mladých generácií, aby im vedeli pomôcť „nájsť sa“ a aby sa ani oni sami nestratili v neustále sa meniacom svete.

Moje deti a spolupracovníci mi hovoria, že som nezastaviteľná. Som im vďačná za to, že ma podporujú ma vo všetkom, čo robím a že sú moji najväčší fanúšikovia. Tak ako ja som ich fanynkou tiež. Moji rodičia mi zase neustále pripomínajú, aby som už prestala tak vytrvalo meniť svet a nech už robím niečo "normálne". Tak možno aj im táto knižka ukáže, čo robím.   

"Túto knihu chcem mať. Ako mama, ako pedagóg, ako doktorka sociálnej práce, aj ako človek, ktorý cíti neistotu z toho, čo sa deje okolo nás, a aj ako zvedavec, ktorého zaujímajú nové prístupy, metódy, riešenia. Autorka v tejto knihe vychádza z inšpirujúcej Životológie, nezabúda ani na staré osvedčené výchovnopedagogické skúsenosti, no predovšetkým ponúka nové náhľady reflektujúce dobu, v ktorej žijeme. Vysvetľuje, odkazuje a veľmi prehľadne a aj prakticky navádza, ako na život. Kniha je skvele a prehľadne napísaná, každý si vyberie, čo potrebuje."

Mgr. Bibiana Ondrejková, PhD - herečka, moderátorka

Všetko dôležité, čím žije a s čím sa rada podelí, nájdete v tejto knihe.

Ak ťa zaujíma jej profesionálny životopis, klikni sem

Vydaním knihy sa ale nič nekončí, práve naopak, iba začína. Kniha v rukách učiteľov by sa mala stať štartérom, ktorý odštartuje ich novú radosť zo svojej profesie, začnú používať nové pravidlá vzdelávania, budú možno chodiť do práce veselší, lebo "už budú chápať"  a pomôžu tým sebe a aj mládeži získať zručnosti potrebné pre trh práce budúcnosti. 

"Veľmi ma oslovila myšlienka: Staňme sa nositeľmi zmeny! Ale v tejto knihe je toľko informácií, že ju nepustíte, kým ju neprečítate celú, tak ako ja. Práve som ju dočítala, sedím tu a plačem. Pomohla mi mnohé veci pochopiť a pomôže aj Vám. Porodila som štyri deti, ale tento svet nie je ideálne miesto... Vzdelaním si môžeme v živote neskutočne pomôcť, uľahčí nám život. Pretože, ak niečo neviem, neznamená to, že to vedieť nechcem. Často nevieme, ako sa dostať tam, kam chceme, vo viacerých oblastiach, preto každý nový spôsob je šanca... ľudia, ktorí pomáhajú hľadať tieto cesty deťom a mládeži, majú môj veľký obdiv, tak ako aj autorka tejto knihy."

Mia Volarik, mamička 4 detí a Youtubera Maja Semana (22.9.2000 - 1.9.2021)

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania
Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

Minimálna výška príspevku

18

Kniha doručená priamo k vám hneď, ako opustí tlačiareň a predtým, ako sa objaví v kníhkupectvách. Vrátane poštovného v rámci SR.

Doručenie: do vianoc 2021

Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania + podpis a osobné venovanie
Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania + podpis a osobné venovanie

Minimálna výška príspevku

20

Doručená priamo k vám hneď, ako opustí tlačiareň a predtým, ako sa objaví v kníhkupectvách. Knihu Vám s veľkou radosťou podpíšem a pridám osobné venovanie! Vrátane poštovného v rámci SR.

Doručenie: do vianoc 2021

2x knihy Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania
2x knihy Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

Minimálna výška príspevku

28

Ideálny spôsob ako potešiť okrem seba aj niekoho ďalšieho. Dve knihy doručené priamo k vám hneď, ako opustia tlačiareň a predtým, ako sa objavia v kníhkupectvách. Vrátane poštovného

Doručenie: do vianoc 2021

1x kniha + 3-hodinový záznam z workshopu Selfmanažment a Selfleadership
1x kniha + 3-hodinový záznam z workshopu Selfmanažment a Selfleadership

Minimálna výška príspevku

38

1x kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania. Okrem knihy získavate aj link na záznam z môjho plateného online workhopu o sebariadení v období pandémie s názvom Selfmanažment a Selfleadership (v hodnote 47 eur). Knihu vám pošleme priamo domov (vrátane poštovného v rámci SR)

Doručenie: do vianoc 2021

10x firemný darček pre učiteľov na vašej škole ako vianočný darček pod stromček
10x firemný darček pre učiteľov na vašej škole ako vianočný darček pod stromček

Minimálna výška príspevku

120

Ideálny vianočný darček pre zamestnancov. 10x kniha s podpisom - V prípade záujmu s radosťou doplníme osobné venovania do každej knihy.

Doručenie: do vianoc 2021

20x kniha + celodenný kurz ku knihe aj s Certifikátom pedagóga novej dekády
20x kniha + celodenný kurz ku knihe aj s Certifikátom pedagóga novej dekády

Minimálna výška príspevku

500

Ideálny vianočný darček pre zamestnancov či klientov! 20 x kniha s podpisom + 3 hodinový kurz ku knihe (účastníci kurzu po splnení určitých podmienok obdržia Certifikát pedagóga novej dekády) u vás vo firme v dátume podľa vášho výberu (a mojich možností).

Doručenie: do vianoc 2021

10x kniha + 3 hodinový kurz ku knihe - vhodné ako vianočný darček pre zamestnancov
10x kniha + 3 hodinový kurz ku knihe - vhodné ako vianočný darček pre zamestnancov

Minimálna výška príspevku

350

Ideálny vianočný darček pre zamestnancov či klientov! 10 x kniha s podpisom + 3 hodinový kurz ku knihe u vás vo firme pre zamestnancov - rodičov teenagerov - ale aj pre školy 3 hodinový kurz pre učiteľo v dátume podľa vášho výberu (a mojich možností).

Doručenie: do vianoc 2021

2x kniha + poldenný výlet na hrad/kaštieľ na Slovensku
2x kniha + poldenný výlet na hrad/kaštieľ na Slovensku

Minimálna výška príspevku

99

2 x kniha s osobným venovaním, ktorú ti odovzdám počas nášho spoločného výletu ktorý rada s tebou/alebo so skupinou strávim (miesto vyberám ja :):))

Doručenie: do vianoc 2021

Podporovatelia

👤 Veronika Sekerová

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

💬 Heni tvoju TVORbu veľmi rada podporím ;-)

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 10x firemný darček pre učiteľov na vašej škole ako vianočný darček pod stromček

120 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2x knihy Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

💬 Gratulujem!

28 €

+ 10 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 5 € ?

👤 Eva Timková

💬 Nech prinesie radosť krásu a úžitok

5 €

+ 20 € ?

👤 Tomáš Huszár

25 €

+ 2 € ?

👤 Daša Majková

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

+ 2 € ?

👤 Jana Mladá

5 €

+ 1 € ?

👤 Mariana Palenikova

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

50 €

👤 Miroslav Sopko

💬 Je skvelé, čo robíš, Heni

20 €

+ 2 € ?

👤 MOZAIKA - Svätý Jur

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

👤 Ivett Pavlis

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

💬 Tesim sa na nu a si skvelaaaa

18 €

👤 Bianka Mária Bálintová

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania + podpis a osobné venovanie

💬 Som na teba hrdá, Heni????

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 20x kniha + celodenný kurz ku knihe aj s Certifikátom pedagóga novej dekády

500 €

+ 15 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

👤 Natália Čamajová

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

500 €

👤 Jarmila Žišková

💬 Nech inšpiruje čo najviac pedagógov.

10 €

👤 Iveta Bagiová

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

100 €

+ 5 € ?

   1 2 3

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Henrieta Holúbeková

Henrieta Holúbeková

Vyštudovala andragogiku a špecializuje sa na tvorbu metodiky vzdelávacích kurzov. Okrem tréningov komunikácie, vedenia tímov už vyše 25 rokov učí budúcich lektorov ako učiť. Na medzinárodnej úrovni realizuje od roku 2015 kurzy a tréningy trénerov pre školských psychológov, kariérnych poradcov pre mládež, učiteľov, pracovníkov s mládežou. Od roku 2014 svoju pozornosť zameriava na teenagerov a mládež, pre ktorú vytvorila vzdelávací program založený na báze použitia neformálnych vzdelávacích metód s názvom Životológia.

Vyúčtovanie

Prebehla tlač, vydanie a distribúcia knihy. Namiesto mäkkej väzby sa nám podarilo vytlačiť 1000ks v pevnej väzbe a plnofarebnej verzii. Zároveň sa uskutočnili práce jazykovej korekcie a grafickej úpravy, ktoré boli hradené z týchto nazbieraných finančných prostriedkov.

jazyková korektúra knihy
700
grafická úprava knihy
500
tlač a distribúcia knihy
3 803
Náklady spolu
5 003

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania
Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

Minimálna výška príspevku

18

Kniha doručená priamo k vám hneď, ako opustí tlačiareň a predtým, ako sa objaví v kníhkupectvách. Vrátane poštovného v rámci SR.

Doručenie: do vianoc 2021

Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania + podpis a osobné venovanie
Kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania + podpis a osobné venovanie

Minimálna výška príspevku

20

Doručená priamo k vám hneď, ako opustí tlačiareň a predtým, ako sa objaví v kníhkupectvách. Knihu Vám s veľkou radosťou podpíšem a pridám osobné venovanie! Vrátane poštovného v rámci SR.

Doručenie: do vianoc 2021

2x knihy Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania
2x knihy Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania

Minimálna výška príspevku

28

Ideálny spôsob ako potešiť okrem seba aj niekoho ďalšieho. Dve knihy doručené priamo k vám hneď, ako opustia tlačiareň a predtým, ako sa objavia v kníhkupectvách. Vrátane poštovného

Doručenie: do vianoc 2021

1x kniha + 3-hodinový záznam z workshopu Selfmanažment a Selfleadership
1x kniha + 3-hodinový záznam z workshopu Selfmanažment a Selfleadership

Minimálna výška príspevku

38

1x kniha Postpandemická pedagogika - nové pravidlá vzdelávania. Okrem knihy získavate aj link na záznam z môjho plateného online workhopu o sebariadení v období pandémie s názvom Selfmanažment a Selfleadership (v hodnote 47 eur). Knihu vám pošleme priamo domov (vrátane poštovného v rámci SR)

Doručenie: do vianoc 2021

10x firemný darček pre učiteľov na vašej škole ako vianočný darček pod stromček
10x firemný darček pre učiteľov na vašej škole ako vianočný darček pod stromček

Minimálna výška príspevku

120

Ideálny vianočný darček pre zamestnancov. 10x kniha s podpisom - V prípade záujmu s radosťou doplníme osobné venovania do každej knihy.

Doručenie: do vianoc 2021

20x kniha + celodenný kurz ku knihe aj s Certifikátom pedagóga novej dekády
20x kniha + celodenný kurz ku knihe aj s Certifikátom pedagóga novej dekády

Minimálna výška príspevku

500

Ideálny vianočný darček pre zamestnancov či klientov! 20 x kniha s podpisom + 3 hodinový kurz ku knihe (účastníci kurzu po splnení určitých podmienok obdržia Certifikát pedagóga novej dekády) u vás vo firme v dátume podľa vášho výberu (a mojich možností).

Doručenie: do vianoc 2021

10x kniha + 3 hodinový kurz ku knihe - vhodné ako vianočný darček pre zamestnancov
10x kniha + 3 hodinový kurz ku knihe - vhodné ako vianočný darček pre zamestnancov

Minimálna výška príspevku

350

Ideálny vianočný darček pre zamestnancov či klientov! 10 x kniha s podpisom + 3 hodinový kurz ku knihe u vás vo firme pre zamestnancov - rodičov teenagerov - ale aj pre školy 3 hodinový kurz pre učiteľo v dátume podľa vášho výberu (a mojich možností).

Doručenie: do vianoc 2021

2x kniha + poldenný výlet na hrad/kaštieľ na Slovensku
2x kniha + poldenný výlet na hrad/kaštieľ na Slovensku

Minimálna výška príspevku

99

2 x kniha s osobným venovaním, ktorú ti odovzdám počas nášho spoločného výletu ktorý rada s tebou/alebo so skupinou strávim (miesto vyberám ja :):))

Doručenie: do vianoc 2021