Pomôžte nám vydať vzdelávacie PEXESO ZDRAVÉHO DÝCHANIA A ZDRAVIA

Pomôžte nám vydať vzdelávacie PEXESO ZDRAVÉHO DÝCHANIA A ZDRAVIA

Výukové pexeso (72 kartičiek) je určené k vzdelávaniu v oblasti zdravého dýchania, zdravia, a vnútornej rovnováhy. Hľadaj dvojice obrázkov a po ich nájdení načítaj QR kód, ktorý ťa privedie na stránku s príspevkom k danej téme. Kartičky odhalia niekoľko hlavných tém - zdravé dýchanie, päť pilierov zdravia, dýchanie a jeho vplyv na telo, myseľ, ducha a techniky zdravého dýchania.

Zdravie
Pomôžte nám vydať vzdelávacie PEXESO ZDRAVÉHO DÝCHANIA A ZDRAVIA
Získaná suma
117%

2 520 €

z cieľovej sumy
2 150 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Podporte náš projekt a pomôžte nám vytvoriť nástroj osvety v téme zdravého dýchania! 

Knihu o zdravom dýchaní sme pretavili do pexesa a tak môže byť vzdelávanie v životne dôležitej téme hrou pre deti i dospelých.

SPOLOČNE DARUJEME ZDRAVIE!
MY TEBE, TY SEBE A SVOJIM PRIATEĽOM, VŠETCI SPOLOČNE DEŤOM.

Spoločne obdarujeme 500 škôl,
či organizácii pre deti.

Deti i dospelí pomocou pexesa s ľahkosťou odhalia čaro zdravého dýchania a jeho vplyvu na celkové zdravie, naučia sa uvoľniť stres a napätie.

Prinášame vám hravého a praktického sprievodcu na ceste k zdravému dýchaniu a vnútornej rovnováhe. Dýchanie nás ovplyvňuje od nášho narodenia až po smrť. Ak dýchame neprávne, oberáme sa o energiu života - skracujeme si život. 
Pexeso je hra, ktorá baví malých i veľkých. Zdravé dýchanie je dôležitý nástroj života a zdravia každého jedného z nás. Preto sme sa rozhodli spojiť ich a vytvoriť vzdelávacie pexeso zdravého dýchania a zdravia.
Nielen slovami lekárov: "V dnešnej dobe dýcha viac ako 98% ľudí nesprávne - plytko a rýchlo, čo zvyšuje hladinu stresu v našom organizme."
Túto skúsenosť potvrdzujeme z každodennej praxe i na základe výsledkov Testu dýchania na našej stránke.
Naučiť sa zdravo dýchať je základ zdravia a prevencie 21. storočia.

Ako použijeme vašu podporu?

Chceme, aby sa o zdravom dýchaní hovorilo a vzdelávalo viac ako doteraz. Aby sa o tejto téme učili deti i dospelí a získali odporúčania pre kvalitnejší život.

Po sfinalizovaní grafiky a tlače sa pexeso dostane nielen k vám, ktorí si ho vyberiete ako odmenu. Vďaka vašej podpore ho doručíme aj do 500 škôl po celom Slovensku. 

Nádych a výdych – to jediné,
čo si môžeme vo svojom živote
dopriať v každom okamihu.

Dovoľme si odhaliť čaro zdravého dýchania
a nadýchnime sa života!

Čo sa v pexese naučíte?

Pexeso obsahuje 36 párov obrázkov. Každý obrázok je prepojený s jedinečným QR kódom, ktorý vás privedie na stránku s informáciami k danej téme.

V pexese sa dozviete:

  • informácie o zdravom dýchaní - ČO to je? // PREČO je dôležité // AKO zdravo dýchať // Dýchať nosom alebo ústami // Prvý nádych - aký bol?
  • spoznáte metódu "Päť pilierov zdravia" a zároveň vplyv každého z pilierov
    na zdravie i dýchanie.
  • o vplyve zdravého dýchania na funkčnosť tela -  okysličenie organizmu // dýchanie a jeho vplyv na zdravé držanie tela // dýchanie a chudnutie // vplyv dýchania na funkčnosť orgánov a systémov // dýchanie a hlas // dýchanie a zúbky
  • o vplyve dýchania na mozog, myseľ, centrálny nervový systém
  • o dychu ako nástroji spojenia sa s dušou - ako plynúť životom na vlne ľahkého dychu // dych ako nástroj uzdravovania a intuície
  • päť techník zdravého dýchania - nauč sa uvoľniť stres, napätie, hnev, frustráciu, či utíšiť svoju myseľ za pomoci dychu

Staňte sa súčasťou nášho projektu!

Na to, aby mala naša osveta dopad na čo najviac životov je potrebné spojiť naše sily. 
Chceme vás poprosiť, aby ste sa aj vy stali súčasťou tohto projektu a pomohli nám šíriť myšlienku zdravého dýchania ďalej. 
Podporte našu kampaň alebo nám dajte vedieť o škole, či inštitúcii, v ktorej by "zdravé pexeso" nemalo chýbať. Vaše meno uvedieme na našej stránke medzi podporovateľmi, bez ktorých by pexeso nemohlo vzniknúť.

Ako vás za podporu odmeníme?

Za príspevok v ľubovoľnej výške nepochybne získate dobrý pocit. Tiež si môžete vybrať zo zaujímavých odmien, ktoré sme pre vás pripravili.
Okrem získania pexesa, si môžete zvoliť aj balíček 1+1 alebo 1+10 ks pexesa, kde jedno z nich bude pre vás a jedno/desať pre priateľa // školu // organizáciu podľa vášho výberu.
Ak sa vy sami zamýšľate nad potrebou zlepšenia stavu vášho dýchania alebo by ste chceli online prednášku na túto tému venovať svojim blízkym, určite vás poteší odmena vo forme na mieru ušitej online prednášky, kde zodpovieme všetky vaše otázky.
Ak chcete takúto prednášku venovať škole, či organizácii využite možnosť offline prednášky.

Kto stojí za projektom?

Tvorba projektu je postavená na dvoch osobách. S myšlienkou hravého pexesa zdravého dýchania prišla Tina Penxová - lektorka zdravého dýchania a vnútornej rovnováhy. Tina je zároveň autorkou textov a webu. O vizuálnu stránku projektu sa postará Juraj Víg - lektor v Otvorenej Hre a autor Skečovníka.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Pexeso pre Teba
Pexeso pre Teba

Minimálna výška príspevku

9

Podporte náš projekt a my Ti za odmenu pošleme "zdravé pexeso", s ktorým si môžeš spríjemniť nielen vianočný čas. Hraj sa a uč sa o zdravom dýchaní a vnútornej rovnováhe. Pexeso je skvelým vzdelávacím nástrojom v oblasti prevencie zdravia 21. storočia. Pozri sa na podporu svojho zdravia cez zdravé dýchanie.

Doručenie: do Vianoc

Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso
Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

Minimálna výška príspevku

40

PO PRVÝKRÁT NA SLOVENSKU! Trenažér i pexeso zdravého dýchania sú jedinečnými pomôcka pre podporu zdravia, vitality a funkčnej kapacity pľúc a sú absolútnymi novinkami na slovenskom trhu! Buď jedným z prvých, ktorí ich získajú do konca roku 2021. Podpor náš projekt vo výške 40 € a získaj odmenu v podobe pexesa a trenažéra zdravého dýchania. Stačí 15 minút cvičenia denne! Výsledok pocítiš takmer okamžite!

Doručenie: do Vianoce

1 + 1
1 + 1

Minimálna výška príspevku

16

Jedno pexeso pre Teba, druhé pre Tvojho priateľa, či rodinného príslušnika. Podpor náš projekt a získaj odmenu pre seba a niekoho blízkeho. Zvoľ pri podpore projektu túto odmenu - jedno pexeso pošleme Tebe a jedno kamkoľvek budeš chcieť.

Doručenie: do Vianoc

Online prednáška o zdravom dýchaní  alebo Individuálna terapia dychom
Online prednáška o zdravom dýchaní alebo Individuálna terapia dychom

Minimálna výška príspevku

65

Podpor náš projekt a získaj odmenu pre seba (individuálna terapia dychom 60 min.) alebo online prednášku pre svoj pracovný tím, či iný kolektív. Tému prednášky si zvolíš sám/sama.

Doručenie: v priebehu roka 2022

1+10
1+10

Minimálna výška príspevku

80

Podpor náš projekt sumou 80 € a my Ti pošleme 11 ks pexesa. Jedno si môžeš nechať pre seba a ostatných 10 odovzdať iným a tak podporiť našu myšlienku o osvete v téme zdravého dýchania. Daruj pexeso svojim priateľom, škole, či organizácii podľa. Zvoľte si túto možnosť podpory projektu - 1 pexeso pošleme Tebe a ostatných 10 kamkoľvek budeš chcieť.

Doručenie: do Vianoc

Novinky

Takmer v cieli...

Update #4, 20.12.2021

Takýmito obrazmi sa dajú popísať aktivity mojich posledných dní

  • V piatok popoludní som vyzdvihla pexeso z tlačiarne.
  • V sobotu nastala nečakaná zmena - odišiel mi počítač a proces finalizácie sa na chvíľu spomalil. Časopriestor vytvorený čakaním na "počítač - náhradník" som využila tvorením Diamantov šťastia.
  • Nedeľa, dnešný a zajtrajší deň - balenie, odosielanie, webovanie.

Hoci cieľ môže byť jasný, cesta nie je vždy viditeľná. Niekedy si musím vytvoriť vlastnú cestu, aby som sa dostala do cieľa. Cesta sa nestavia naraz, ale malými krokmi, ktoré sa kladú kúsok po kúsku, až kým cesta nedorazí do môjho cieľa. V živote sa cesta buduje jednoduchými krokmi, ako je každodenná prax, odoslaný list, rozvinutá zručnosť alebo nejaký malý, ale významný zvyk. Tieto malé kroky sa stávajú cestou k cieľu, ktorým je sebarozvoj alebo úspech v akejkoľvek záležitosti.

Ešte stále nie som v cieli - budujem cestu k cieľu ~ kúsok po kúsku a verím, že na Vianoce sa budeš tešiť zo svojho darčeka pre zdravé dýchanie.

Ešte stále je predo mnou veľa práce, ale robím všetko preto, aby som to stihla. Buď so mnou trpezlivý/á. 
Ušila som si na seba "búdu". Búdu, ktorá vo mne vytvára nadšenie a radosť i keď ma núti predychávať - ešteže to viem :D

Čo Ťa čaká v balíčku?

  • v prvom rade to, čo si si objednal/a v našej kampani
  • jedno pe(n)xeso ako darček odo mňa pre Teba (môžeš ho poslať ďalej, venovať niekomu blízkemu)
  • Diamant šťastia pre Teba - osobné venovanie pre Teba, myšlienka do každého dňa pre posilnenie vnútornej sily, pre nasmerovanie. Diamant šťastia je mojim poďakovaním za Tvoju podporu.  Je volený špeciálne pre Teba, nacítením sa na Tvoje meno (bytosť). Verím, že poteší Tvoju dušu. Ak Ťa osloví, takýto Diamant šťastia môžeš v budúcnosti venovať aj svojim blízkym (stačí, keď mi napíšeš).
  • a ešte jedno drobné prekvapenie...

Už sa tešíš? A vydržíš?

očakávaj poštu od zdravedychanie.sk v schránke už o niekoľko dní ;-)

P.S.:
Ďakujem Jurkovi (Juraj Víg - autor grafiky) za trpezlivosť a promptnosť pri realizácii tlačových podkladov. Úspech kampane bol pre nás veľkým prekvapením a v rovnakom momente aj obrovskou výzvou.

Ďakujem Miškovi (z otvorenahra.sk) za zapožičanie notebooku - bez neho by som nedokázala včas dokončiť webstránky pe(n)xesa.
Finálna verzia stránok pre QR kódy bude pripravená k 24. 12. 2021 - takže moju poštu otváraj až pod stromčekom a pexeso hraj až 24. 12. 2021 ;-). 

Taktiež ďakujem diw.sk za skvelú spoluprácu pri tlači pexesa. Aj vďaka nim máš svoje pe(n)xeso už tieto Vianoce.

A na záver - veľké ďakujem patrí aj môjmu telu za to ako zvláda nadmerné sedenie za PC posledných niekoľko týždňov (vytvoriť 36 stránok ku QR kódom je "záhul") - nuž texty za mňa nik nesfinalizuje. A tiež ďakujem mojej fenke Stefi za trpezlivosť. Telíčku aj Stefi vynahradím potrebné v závere roka. 

Vďaka vašej podpore sme takmer v cieli!

Update #3, 01.12.2021

Ostáva posledných 21 hodín do konca našej kampane.

Áno, viem, včera som písala: "Už len 24 hodín do konca kampane!"
Úprimne, i mňa dnes ráno potešila informácia o tom, že je tomu inak :-). Ešte stále máme šancu túto kampaň úspešne ukončiť, poslať vám vaše odmeny a potešiť 500 škôl a organizácii PEXESOM ZDRAVÉHO DÝCHANIA A ZDRAVIA.

Ďakujeme za Vašu doterajšiu podporu a zdieľanie našej kampane. Len vďaka vám sa sen a cieľ tejto kampane môže čoskoro naplniť!


Poďme do toho posledných pár hodín spoločne a naplno! Pošli to ďalej!
Nech sa téma zdravého dýchania a nástroje pre posilnenie zdravia dostanú všade tam, kde je to potrebné!

ĎAKUJEME, Tina a Juraj.

Ostáva nám posledných 24 hodín! Dáme to?

Update #2, 30.11.2021

Ďakujem Ti za podporu našej zdravej kampane. Verím, že sa už veľmi tešíš na svoju odmenu. Ďakujem Ti za podporu našej zdravej kampane. Verím, že sa už veľmi tešíš na svoju odmenu. 

Spoločnými silami sme dosiahli 41%-nú úspešnosť.
Ostáva nám 24 hodín a veríme, že získame aj ostatných 59%.
V jednote a viere je sila!

Veľmi si prajeme, aby bola táto kampaň úspešná. Aby sme vďaka vašej pomoci mohli obdarovať školy, či detské domovy našimi pexesami. Doba je náročná a odráža sa to aj na dýchaní u detí. Pomôžte nám aktívne zdieľať túto kampaň posledných 24 hodín. Verím, že spoločnými silami dosiahneme 100 % úspech. 
Pomôž nám posledných 24 hodín zdieľať info o pexese na všetky svetové strany. Napíš svojim priateľom o tom, čo si v tejto kampani získal/a. Napíš na svoj facebookový, instagramový, či iný profil o tom, že si podporil kampaň venovanú pexesu a prečo si tak urobil. Alebo jednoducho prezdieľaj tento príspevok
Pre každého podporovateľa máme pripravené prekvapenie!

A teraz si pozri, čo sa ukrýva pod jedným z 36 QR-kódov nášho pexesa.
Postačí kliknúť TU.
 

ČAS SA KRÁTI, ALE SPOLOČNÝMI SILAMI TO DÁME!
DARUJEME ZDRAVIE!
MY TEBE, TY SEBE A SVOJIM PRIATEĽOM, VŠETCI SPOLOČNE DEŤOM.

Získaj absolútnu novinku na slovenskom trhu - trenažér zdravého dýchania!

Update #1, 22.11.2021

Relaxator - trenažér zdravého dýchania využívajúci princíp odporového výdychu. Je to malý a veľmi šikovný nástroj na zlepšenie návykov pri dýchaní. Jeho použitie je mimoriadne jednoduché – trenažér si vložíš do úst, pomaly a jemne sa nadýchneš nosom a pri výdychu využiješ nastaviteľnú úroveň odporu. Pri pravidelnom používaní pomáha dosiahnuť optimálne dýchanie s výsledným zvýšením príjmu kyslíka. Určené všetkým bez ohľadu veku a zdravotného stavu. V prípade rôznych ochorení dýchacích ciest a kardiovaskulárneho systému využívame najjemnejší výdychový odpor. Pre športov sa odporúča najvýraznejší výdychový odpor. Stupnica odporu je 1-5.

Dychový trenažér RELAXATOR ®

Získaj skvelý nástroj pre zlepšenie vitality a funkčnej kapacity pľúc ako jeden z prvých na Slovensku!

Relaxator® je malý a veľmi šikovný dychový trenažér na zlepšenie návykov pri dýchaní. Funguje na princípe odporového výdychu a jeho použitie je mimoriadne jednoduché:

  1. Na trenažéri si nastavíš úroveň odporu (1-5). Úroveň 1-2 je určená deťom a ľuďom s chorobami kardiovaskulárneho systému a dýchacích ciest. Úroveň 3-4 je určená pre posilňovanie vitality pľúc. Úroveň 5 je pre športovcov a ľudí s výrazne dobrou vitalitou pľúc.
  2. Trenažér vložíš do úst a pevne uchopíš perami.
  3. Urobíš jemný nádych nosom.
  4. Vydýchneš cez trenažér.
  5. Nepretržite opakuješ, min. 15 minút / denne.

Pri pravidelnom používaní pomáha dosiahnuť optimálne dýchanie s výsledným zvýšením príjmu kyslíka. Vhodný pre všetky vekové kategórie a stavy dýchania.

  • podporuje a obnovuje bránicové dýchanie;
  • pomáha udržiavať rytmickejší, pravidelnejší a uvoľnenejší dychový vzorec;
  • redukuje stres a úzkosti;
  • pravidelným cvičením dosiahneš, že vdychovaný vzduch končí vo väčšej miere v bránici, čo má za následok zvýšenú a účinnejšiu spotrebu kyslíka;
  • obrovský pomocník pri rôznych aktivitách a zdravotných problémoch - astma, úzkosti a panické ataky, kašeľ, rôzne bolesti, pôrod, nedostatok energie, pri závislostiach, výbuchoch hnevu, problémoch tráviaceho systému, vysokej hladine stresu či strachu;
  • využívať ho môžete pri pozeraní televízie, ale tiež pri chôdzi, behu, cvičení, šoférovaní, pri práci, či relaxácii - jednoducho kdekoľvek a kedykoľvek;
  • v neposlednom rade je obrovským pomocníkom v logopedickej intervencii a pri odstraňovaní dýchania ústami.

Podpor náš projekt a už tieto Vianoce môžeš trénovať svoje dýchanie "o sto dvesto". Ďakujeme!

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Pexeso pre Teba

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

200 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Super nápad!

165 €

👤 Silvia Tylš

🎁 Pexeso pre Teba

11 €

👤 Erika Vigova

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

💬 Držím palce a som rada, že Ťa poznám. Si úžasný človek. ????

63 €

+ 5 € ?

👤 Ganovska Anna

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

43 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

43 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

43 €

+ 7 € ?

👤 Ovitex s. r. o.

🎁 Online prednáška o zdravom dýchaní alebo Individuálna terapia dychom

💬 Prosím 1ks konzultácia 1 kus trenažér 5 krát pexeso

165 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Pexeso pre Teba

11 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

43 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Vela stastia :))

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

43 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

💬 ❤️

43 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Jaroslav Martiniak

💬 Držím palce ✊✊

20 €

👤 Tomáš Malo

30 €

+ 5 € ?

👤 Denisa Balogová

🎁 Pexeso pre Teba

12 €

👤 Mária Stanková

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 ????

10 €

👤 Iva Molnarova

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

43 €

+ 50 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Pexeso pre Teba

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Pexeso pre Teba

12 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

💬 ????????????????????

43 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

43 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

43 €

👤 N trust spol. s r.o.

93 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Tinka robíš skvelú prácu pre ľudí, držím ti palce.

20 €

👤 Daša Uličná

10 €

+ 1 € ?

👤 Evka Návojská

16 €

   1 2 3

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Martina Penxová

Martina Penxová

Dýchanie ma fascinuje odmalička a stalo sa mojim poslaním. Verím, že dych je kľúčom k vnútornej rovnováhe a zdraviu. Vo svojom živote som zažila zdravotné ťažkosti spojené s dýchavičnosťou na rôznych úrovniach a to mi postupne otváralo nové obzory v téme zdravého dýchania a jeho funkčnosti. Tejto téme sa venujem viac ako 20 rokov a postupne sa vzdelávam vo všetkých oblastiach, ktoré zdravé dýchanie ovplyvňujú a sú nim ovplyvňované. A to sa delím so svetom. Vo svojej praxi uprednostňujem holistický prístup vychádzajúci z prepojenia tela, mysle, ducha (emócií). Špecializujem sa na znovuobnovenie správnej funkčnosti dýchania - nastavenie správneho dychového vzorca, zvládanie dýchavičnosti a uzdravovanie tela.

Juraj Víg

Juraj Víg

Juraja odmalička najviac bavili dve veci: „výtvarná“ a medziľudské vzťahy. A tak sa počas štúdia grafiky a marketingu rozvíjal v neformálnom vzdelávaní a facilitácií (sprevádzaní skupinových stretnutí). Dnes pôsobí ako grafický dizajnér, lektor a facilitátor. V projekte "Pexeso zdravého dýchania a zdravia" je jeho úlohou tvorba jeho vizuálnej podoby.

Vyúčtovanie

Ďakujeme vám za podporu našej kampane. Vďaka vašim zdrojom sa nám podarilo kampaň dotiahnuť do úspešného konca a tak podporiť osvetu v téme zdravého dýchania. Vy ste svoje knihy v podobe pexesa obdržali do Vianoc a my aktuálne pracujeme na expedícii ostatných výtlačkov do škôl. Ak existuje škola, ktorej by ste túto pomôcku radi dopriali - napíšte nám na info@zdravedychanie.sk. Všetci podporovatelia sú uvedený na predajnej stránke Pe(n)xeso zdravého dýchania, kde si môžete pexeso zakúpiť.

Tlač knihy (kniha o zdravom dýchaní v podobe pexesa) + nákup trenažer
1 320
Poštové obálky
100
Poštovné
200
Tlač nálepiek
100
Financie pre autorov (odborné texty, spolupráca na textoch, ilustrácie a grafika, propagácia na sociálnych sieťach a konzultácie)
800
Náklady spolu
2 520

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Pexeso pre Teba
Pexeso pre Teba

Minimálna výška príspevku

9

Podporte náš projekt a my Ti za odmenu pošleme "zdravé pexeso", s ktorým si môžeš spríjemniť nielen vianočný čas. Hraj sa a uč sa o zdravom dýchaní a vnútornej rovnováhe. Pexeso je skvelým vzdelávacím nástrojom v oblasti prevencie zdravia 21. storočia. Pozri sa na podporu svojho zdravia cez zdravé dýchanie.

Doručenie: do Vianoc

Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso
Získaj trenažér zdravého dýchania a zdravé pexeso

Minimálna výška príspevku

40

PO PRVÝKRÁT NA SLOVENSKU! Trenažér i pexeso zdravého dýchania sú jedinečnými pomôcka pre podporu zdravia, vitality a funkčnej kapacity pľúc a sú absolútnymi novinkami na slovenskom trhu! Buď jedným z prvých, ktorí ich získajú do konca roku 2021. Podpor náš projekt vo výške 40 € a získaj odmenu v podobe pexesa a trenažéra zdravého dýchania. Stačí 15 minút cvičenia denne! Výsledok pocítiš takmer okamžite!

Doručenie: do Vianoce

1 + 1
1 + 1

Minimálna výška príspevku

16

Jedno pexeso pre Teba, druhé pre Tvojho priateľa, či rodinného príslušnika. Podpor náš projekt a získaj odmenu pre seba a niekoho blízkeho. Zvoľ pri podpore projektu túto odmenu - jedno pexeso pošleme Tebe a jedno kamkoľvek budeš chcieť.

Doručenie: do Vianoc

Online prednáška o zdravom dýchaní  alebo Individuálna terapia dychom
Online prednáška o zdravom dýchaní alebo Individuálna terapia dychom

Minimálna výška príspevku

65

Podpor náš projekt a získaj odmenu pre seba (individuálna terapia dychom 60 min.) alebo online prednášku pre svoj pracovný tím, či iný kolektív. Tému prednášky si zvolíš sám/sama.

Doručenie: v priebehu roka 2022

1+10
1+10

Minimálna výška príspevku

80

Podpor náš projekt sumou 80 € a my Ti pošleme 11 ks pexesa. Jedno si môžeš nechať pre seba a ostatných 10 odovzdať iným a tak podporiť našu myšlienku o osvete v téme zdravého dýchania. Daruj pexeso svojim priateľom, škole, či organizácii podľa. Zvoľte si túto možnosť podpory projektu - 1 pexeso pošleme Tebe a ostatných 10 kamkoľvek budeš chcieť.

Doručenie: do Vianoc