Trilógia Zelené Slovensko

Trilógia Zelené Slovensko

Spoznajme najkrajšie zelené miesta Slovenska a poďme ich preskúmať s trilógiou kníh Zelené Slovensko. Pripomeňme si, aké nádherné prírodné miesta ešte stále na Slovensku máme, koľko toho ešte nepoznáme a čo všetko je potrebné chrániť.

Ekológia
Kultúra
Trilógia Zelené Slovensko
Získaná suma
110%

10 965 €

z cieľovej sumy
10 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Zámerom projektu je vydanie troch kníh – Najkrajšie prírodné rezervácie, Doliny a ich najkrajšie miesta a Pohoria a ich najvyššie vrchy – pod spoločným názvom Zelené Slovensko. Knihy nám priblížia naše najkrajšie prírodné zákutia a zaujímavosti, ktoré sú súčasťou „zelených pľúc“ Slovenska a priamo nás do nich zavedú.

Čo je cieľom nášho projektu?

Trilógia Zelené Slovensko zahŕňa vydanie troch komplexných kníh o prírode Slovenska, jej najkrajších miestach a ich objavovaní. Na základe jedinečných opisov si vytvoríte lepšiu a celkovú predstavu o tom, aké nádherné prírodné miesta ešte stále na Slovensku máme, koľko toho ešte nepoznáme a čo všetko je potrebné chrániť.

Takto systematicky a súhrnne príroda na Slovensku a jej turistické poznávanie ešte spracované neboli. V knihách nájdete všetko zaujímavé, čo naša príroda ponúka. Rozmanitosť rastlinných a živočíšnych druhov, členitosť reliéfu či celkovú krásu svojho prostredia. Predstavte si túru malebnou dolinou v obklopení vysokých vrchov alebo prechádzku zelenou prírodnou rezerváciou za spevu vtákov. Objavte aj menej známe pohoria či doliny a spoznajte našu krajinu zase o trošku lepšie.

Pre koho sú knihy určené?

Knihy zaujmú všetkých z vás, ktorí hľadáte inšpirácie na potulky po Slovensku, radi objavujete pekné prírodné zákutia alebo plánujete turistický výlet.

Knihy sú určené nielen pre obdivovateľov prírodných krás Slovenska, ale doslova pre všetkých turistov. Priam nabádajú na zdolávanie najvyšších vrchov Slovenska, výlety do našich dolín či na potulky prírodnými rezerváciami. Autori dúfajú, že pri ich čítaní aj vy dostanete chuť urobiť si výlet na niektorý z našich končiarov alebo do niektorej z dolín či rezervácií.

„Vždy ma lákali hory, doly, lesy.... Miesta, kde spievajú a lietajú vtáci, kde behá zajac či sa ticho plazí had. Priťahujú ma najmä nepoznané a málo frekventované miesta. Práve tie v prírode vyhľadávam, pretože sa nachádzajú ďaleko od civilizácie obklopené lesmi a často ani neoznačené tabuľami. Ako ich nájsť, ako do nich vkročiť, ako sa do nich dostať? „

Kedy bude projekt realizovaný?

Projekt je momentálne v stave grafických úprav kníh. Autori pripravili texty a fotografie, editor a redaktor ich spracovali a knihy sú prichystané na stránkové korektúry. Tie prebehnú v marci a v apríli sa môžu knihy zadať do tlače. Do konca mája 2022 budú knižky u všetkých podporovateľov.

Ako použijeme vašu podporu? 

Keďže v poslednom roku sa razantne zvýšili ceny papiera a tlače, Váš príspevok nám pomôže pokryť celkové náklady na kvalitný papier a tlač v peknej tvrdej väzbe a časť z nich ponúknuť v spoločnej krabici. Každá z kníh bude mať 160 strán a formát 160 x 235 mm.

Iniciatíva Sadíme budúcnosť

Podporou projektu prispejete iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis. 1 euro z každej knihy, pôjde na výsadbu stromov, aby sme si našu krajinu spravili zase o kúsok zelenšiu. Výsadba stromov je konkrétnym a užitočným spôsobom ako urobiť krajinu krajšou, pestrejšou a najmä odolnejšou voči dôsledkom zmeny klímy. Každý strom vytvára podmienky pre život iných rastlín, živočíchov, húb a mikroorganizmov. Každý strom je súčasťou ekosystému dôležitého aj pre náš život.

Kedy sa k vám knihy dostanú? 

Výtlačky budeme podporovateľom zasielať priebežne v druhej polovici mája 2022. Knihy tak budete mať k dispozícii už pred letom a môžete si tak v predstihu naplánovať svoje potulky prírodou.

Prečo sme sa rozhodli realizovať tento projekt? 

"Ako vydavateľ kníh o Slovensku a časopisu Krásy Slovenska som pociťoval v poslednej dobe čoraz viac potrebu komplexného spracovania prírodných zaujímavostí Slovenska v ucelenej podobe. Z tohto dôvodu je tu pripravovaná trilógia, ktorá kompletne mapuje zelené prírodné dedičstvo Slovenska."
Daniel Kollár, zostavovateľ a vydavateľ

V akej fáze sme? 

Projekt je vo fáze posledných grafických úprav pred zadaním do tlače. Knihy plánujeme vydať v máji 2022. Aby sme to mohli dosiahnuť, chceme vás poprosiť o podporu tejto kampane.

Pomôžte nám vydať trilógiu kníh Zelené Slovensko a prispejte na jej vydanie. Vopred veľmi pekne ďakujeme. V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na: info@dajama.sk

Viac o knihách

NAJKRAJŠIE PRÍRODNÉ REZERVÁCIE
Čo to vlastne prírodná rezervácia je?  Prírodná rezervácia je vybraný celok prírodného prostredia za účelom ochrany rastlín a živočíchov so zachovaním pôvodného prírodného útvaru – lesa, jazera, trstinových porastov, skál, stepí, potoka, rieky. Jednoduchšie povedané, územie s obmedzenými možnosťami vonkajšieho zásahu človeka, ale nádherné z hľadiska jeho objavovania. Počas potuliek našimi takmer 70 prírodnými rezerváciami to sami zistíme.

DOLINY a ich najkrajšie miesta
Táto kniha predstavuje 70 slovenských dolín bez poradia na stupnici krásy. Najpočetnejšiu skupinu tvoria doliny, na ktorých zanechali stopy dávne ľadovce. Ďalšiu sme pospájali z dolín, ktoré možno označiť ako prielomy či dolín, ktoré spája skalná výzdoba a sú bohaté na rôzne bizarné bralá, vo väčšine prípadoch vápencové.. Slovenské doliny skrývajú v sebe toľko prírodných pozoruhodností, že problém je skôr vybrať si z nich ako o nich písať. Svoj rebríček najkrajších dolín Slovenska si však každý čitateľ urobí sám. Veríme, že si tam každý nájde tú svoju najkrajšiu, a srdcu najmilšiu.

POHORIA a ich najvyššie vrchy
Kniha opisuje 68 pohorí Slovenska, ktoré sú doslova „zelenými pľúcami“ našej krajiny. Približuje nám všetky slovenské pohoria a upozorňuje na ich zvláštnosti. Našou snahou bolo nielen opísať ich prírodu, ale aj predstaviť najvyššie vrchy všetkých pohorí Slovenska. Nie na všetky vedú turistické chodníky, ale na každý sa dá dostať. Ak to zvládneme, až vtedy si uvedomíme, aké je naše Slovensko krásne a ešte vždy zelené. Viac, ako mnohé iné európske krajiny...

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť
Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

45

Trilógia Zelené Slovensko: Najkrajšie prírodné rezervácie, Doliny a ich najkrajšie miesta alebo Pohoria a ich najvyššie vrchy. 1 euro z každej knihy pôjde iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku. Príspevok iniciatíve pri výbere tejto odmeny tak bude 3 eurá.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

1 kniha z trilógie Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

17

1 kniha z trilógie podľa výberu: Najkrajšie prírodné rezervácie, Doliny a ich najkrajšie miesta alebo Pohoria a ich najvyššie vrchy. 1 euro z pôjde iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

2 knihy z trilógie Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

32

2 knihy z trilógie podľa výberu: Najkrajšie prírodné rezervácie, Doliny a ich najkrajšie miesta alebo Pohoria a ich najvyššie vrchy. 1 euro z každej knihy, pôjde iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku. Príspevok iniciatíve pri výbere tejto odmeny tak bude 2 eurá.

Doručenie: v druhej polovici mája

Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť
Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

50

Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko. 3 eurá z vášho príspevku pôjdu iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

Trilógia kníh Zelené Slovensko v krabici + ďalšie tri knihy: Filmové miesta, Vtáčie územia a Kúpele
Trilógia kníh Zelené Slovensko v krabici + ďalšie tri knihy: Filmové miesta, Vtáčie územia a Kúpele

Minimálna výška príspevku

80

Trilógia kníh v darčekovej krabici + ďalšie tri knihy o Slovensku: Filmové miesta, Vtáčie územia a Kúpele s doručením na Slovensko. Takto prispejete až 6 eur iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

2x Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

90

2x Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko. Výberom tejto odmeny prispejete až 6 eur z iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

Stanete sa krstným otcom/krstnou mamou knihy

Minimálna výška príspevku

400

Možnosť byť krstným otcom alebo krstnou mamou knihy na jej uvedení do života, ktoré sa bude konať po vydaní knihy. Krstný otec/krstná mama získa aj podpísanú trilógiu od autorov.

Doručenie: do konca roka 2022

Stretnutie s autormi, trilógia kníh Zelené Slovensko + kniha Odvrátená strana Slovenska a kniha Tajuplná príroda

Minimálna výška príspevku

500

Stretnutie s autormi, trilógia kníh Zelené Slovensko v krabici + kniha Odvrátená strana Slovenska + kniha Tajuplná príroda.

Doručenie: do konca roka 2022

Novinky

Trilógia Kamenné Slovensko

Update #7, 18.09.2023

Milí milovníci prírody a Slovenska :)

Chceli by sme vám dať do pozornosti našu novú kampaň na Startlabe - vydanie knižnej trilógie KAMENNÉ SLOVENSKO.

Viac o projekte sa dozviete priamo tu

Zámerom projektu je vydanie troch kníh – Vyhasnuté sopkyBradlá a travertíny a Najkrajšie vrchy – pod spoločným názvom KAMENNÉ SLOVENSKO. Knihy nám priblížia naše najkrajšie kamenné zákutia a zavedú nás do vrchov, ktoré tu existujú už od nepamäti.
Ak vás knihy zaujali, budeme vďační za každé jedno zdieľanie či podporu. Ďakujeme ❤

Viac o projekte sa dozviete priamo tu

Už len 4 dni do konca kampane Stromy a Pralesy Slovenska

Update #6, 15.05.2023

Milí naši podporovatelia,

chceli by sme vám týmto poďakovať za podporu a šírenie kampane Stromy a Pralesy Slovenska.

Do konca kampane zostávajú už len 4 dni, naplnených máme už takmer 70% a veríme, že sa nám cieľovú sumu podarí vyzbierať. 
Budeme vám vďační za každé jedno šírenie kampane medzi priateľov a známych, aby sa o knihách dozvedelo ešte viac ľudí, ktorých môžu zaujať.

Ďakujeme vám a prajeme príjemné májové dni :)

Váš tím Vydavateľstva Dajama

Stromy a pralesy Slovenska

Update #5, 24.04.2023

Milí milovníci prírody a Slovenska ?
Radi by sme vám dali do pozornosti náš nový projekt STROMY A PRALESY SLOVENSKA, ktorý sa dá teraz podporiť na Startlabe.
https://www.startlab.sk/projekty/3281-stromy-a-pralesy-slovenska/?slbref=a2b86f0c-253e-46f5-a979-efd3c216d6c4

Zámerom projektu je vydanie dvoch kníh – Stromy a ich príbehy a Pralesy a život v nich – pod spoločným názvom STROMY A PRALESY SLOVENSKA. Knihy nám priblížia naše najkrajšie prírodné zákutia so stromami a zavedú nás do prírodných lesov, ktoré existujú bez zásahu človeka.

Vyberme sa spolu na prechádzku prírodou k najkrajším stromom či do neskrotenej prírody pralesov a načerpajme tak energiu, ktorej majú stromy a prírodné lesy na rozdávanie.

Ak vás knihy zaujali, budeme vďační za každé jedno zdieľanie či podporu. Ďakujeme ❤

Stratené Slovensko

Update #4, 18.10.2022

Milí milovníci Slovenska :) Radi by sme vám dali do pozornosti náš nový projekt Stratené Slovensko, ktorý sa dá v týchto dňoch podporiť na Startlabe.

https://www.startlab.sk/projekty/2976-trilogia-stratene-slovensko/?slbref=90fcec43-0f29-4c60-ac88-17cb81f6d460 

Zámerom projektu je vydanie troch kníh – Zabudnuté hrady, Kostoly a ich pohnuté osudy a Zaniknuté kúpele – pod spoločným názvom Stratené Slovensko. V knihách nájdete zaniknuté či pustnúce stavby, ktoré čaká neodvratný zánik. Stavby, ktoré sú sprevádzané smutnými príbehmi či tajomné pamiatky s nejasným pôvodom...

Vyberte sa na cestu našimi dejinami a zažite atmosféru týchto unikátnych miest..

Ak vás knihy zaujali, budeme vďační za každé jedno zdieľanie či podporu. Ďakujeme ❤

Knižky sú na svete

Update #3, 12.05.2022

Milí priatelia, máme v rukách trilógiu Zelené Slovensko z ktorej máme veľkú radosť. Už včera poobede nám prišli do skladu nové knižky, ktoré sme včera a dnes ráno pre vás zabalili. Dnes po balíčky príde kuriér, takže budú čoskoro u vás, aby mohli robiť radosť aj vám :)  Ďakujeme vám za vašu podporu a veríme, že sa s nimi čoskoro vyberiete preskúmať zelené Krásy Slovenska.

Tešíme sa knižky :)

Update #2, 14.04.2022

Milí priatelia, vďaka vám sme cieľovú sumu naplnili až na 110% a kampaň tak úspešne dokončili. Ďakujeme! Veľmi si vašu podporu vážime a dúfame, že sa na knihy tešíte tak ako my. :) Sme radi, že záujem o prírodu Slovenska, jej spoznávanie a ochranu tu stále je a že vám túto trilógiu môžeme priniesť. Knihy tieto dni finalizujeme a zadávame do tlače. V polovici mája by mali prísť z tlačiarne a hneď potom vám ich rozošleme. Budeme vás informovať o doručení a iných novinkách.
Zatiaľ vám prajeme príjemné dni strávené v prírode.
A ešte raz veľké ĎAKUJEME za naše celé vydavateľstvo a autorov kníh. 
Vaše Vydavateľstvo Dajama

Už len 1 deň do konca kampane!

Update #1, 12.04.2022

Milí priatelia! Ďakujeme za vašu podporu. Vďaka vám sa nám podarilo doteraz naplniť už 84% z cieľovej sumy. Do konca kampane zostáva už len 1 deň a my veríme, že to spolu dotiahneme do jej úspešného konca. Držme si palce, nech cieľovú sumu dosiahneme, knihy môžeme zadať do tlače a vy ich čoskoro môžete mať doma.

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha z trilógie Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

17 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

50 €

+ 8 € ?

👤 Ján Šimonovič

💬 Nech sa práca vydarí

10 €

+ 2 € ?

👤 Lukáš Kubica

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

45 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

50 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha z trilógie Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

17 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko v krabici + ďalšie tri knihy: Filmové miesta, Vtáčie územia a Kúpele

80 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

45 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

💬 900 01

45 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Martin Maly

🎁 Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

100 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko v krabici + ďalšie tri knihy: Filmové miesta, Vtáčie územia a Kúpele

80 €

👤 Róbert Kubányi

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

45 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

45 €

👤 Matúš Čák

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

45 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha z trilógie Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

17 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 kniha z trilógie Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

💬 Skvelá iniciatíva

17 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Ďakujem, že sa staráte o Slovensko a ukazujete nám jeho krásy

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

80 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

45 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

45 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

50 €

👤 Jana Turlikova

🎁 1 kniha z trilógie Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

17 €

👤 Oliver Kriz

🎁 Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

45 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko v krabici + ďalšie tri knihy: Filmové miesta, Vtáčie územia a Kúpele

80 €

👤 Peter Poláček

🎁 Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

💬 Vďaka

45 €

+ 5 € ?

   1 2 3 4 ... 6

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

RNDr. Daniel Kollár – Dajama

RNDr. Daniel Kollár – Dajama

Vydavateľstvo Dajama - Sme malé rodinné vydavateľstvo, ktoré už 25 rokov vydáva knihy o Slovensku, jeho prírodných a kultúrnych zaujímavostiach, regiónoch a mestách. Zameriavame sa aj na turistické knihy a cyklosprievodcov a vydávame najstarší časopis na Slovensku – Krásy Slovenska. Chceme našim zákazníkom prostredníctvom kníh priblížiť prírodu, kultúru či históriu našej krajiny a bližšie predstaviť jej známe, ako aj menej známe kúty.

Daniel Kollár

Daniel Kollár

Hlavným garantom projektu, vydavateľom, zostavovateľom kníh a ich zodpovedným redaktorom je kultúrny geograf, editor a vydavateľ RNDr. Daniel Kollár, CSc.. Je autorom viac ako 330 odborných a vedecko-popularizačných článkov a príspevkov v periodikách, knihách a zborníkoch, autorom a spoluautorom viac ako 65 publikácií o Slovensku a jeho regiónoch a editorom 350 publikácií o Slovensku, jeho prírode, kultúre a histórii. Držiteľ Ceny SAV za vedecko-popularizačnú činnosť sa zaujíma o šport, turistiku a cestovanie

Ján  Lacika

Ján Lacika

Autorom textov o dolinách a ich najkrajších miestach je RNDr. Ján Lacika, CSc. fyzický geograf, známy slovenský cestovateľ a účastník viacerých expedícií, z ktorých vzniklo množstvo vedecko-populárnych článkov. Je editorom časopisu Geografia, autorom viacerých školských učebníc zemepisu a mnohých publikácií o Slovensku. Držiteľ Ceny SAV za vedecko-popularizačnú činnosť sa zaujíma o fotografovanie, turistiku a cestovanie.

Ivan Kňaze

Ivan Kňaze

Autor knihy Najkrajšie prírodné rezervácie Ivan Kňaze je popredný prírodovedný spisovateľ a fotograf slovenskej prírody. Je autorom desiatok kníh o správaní zvierat a najkrajších miestach slovenskej prírody. Aj v knihe Najkrajšie prírodné rezervácie zdieľa s nami svoje nesmierne bohaté poznatky, zážitky, skúsenosti a fascinujúce fotografie, ktoré zobrazujú život v rezerváciách do najmenších detailov.

Dušan  Guman

Dušan Guman

Autor textu o pohoriach a ich najvyšších vrchoch je Mgr. Dušan Guman. V minulosti pracoval ako novinár pre viaceré periodiká, takisto ako špeciálny pedagóg a je autorom niekoľkých publikácií z východného Slovenska. Je držiteľ certifikátu „Sprievodca cestovného ruchu“ a jeho záľubou je nielen putovanie slovenskými horami, ale aj štúdium slovenskej prírody, fauny, flóry a histórie. So svojimi poznatkami a zážitkami by sa rád podelil a potešil nimi ďalších čitateľov.

Vyúčtovanie

Knihy boli úspešne zadané do tlače, kvalitne vytlačené a už ich aj máme možnosť držať v rukách. Veríme, že sa vám trilógia bude páčiť, tak ako sa páči nám. Tveríme, že sa bude predávať a ľudia z nej budú mať radosť. Ďakujeme všetkým našim podporovateľom za dôveru a tiež Startlabu za sprostredkovanie.

Tlač kníh
10 450
poplatok banke za platbu kartou
85
poplatok startlab
430
Náklady spolu
10 965

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť
Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

45

Trilógia Zelené Slovensko: Najkrajšie prírodné rezervácie, Doliny a ich najkrajšie miesta alebo Pohoria a ich najvyššie vrchy. 1 euro z každej knihy pôjde iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku. Príspevok iniciatíve pri výbere tejto odmeny tak bude 3 eurá.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

1 kniha z trilógie Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

17

1 kniha z trilógie podľa výberu: Najkrajšie prírodné rezervácie, Doliny a ich najkrajšie miesta alebo Pohoria a ich najvyššie vrchy. 1 euro z pôjde iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

2 knihy z trilógie Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

32

2 knihy z trilógie podľa výberu: Najkrajšie prírodné rezervácie, Doliny a ich najkrajšie miesta alebo Pohoria a ich najvyššie vrchy. 1 euro z každej knihy, pôjde iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku. Príspevok iniciatíve pri výbere tejto odmeny tak bude 2 eurá.

Doručenie: v druhej polovici mája

Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť
Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

50

Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko. 3 eurá z vášho príspevku pôjdu iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

Trilógia kníh Zelené Slovensko v krabici + ďalšie tri knihy: Filmové miesta, Vtáčie územia a Kúpele
Trilógia kníh Zelené Slovensko v krabici + ďalšie tri knihy: Filmové miesta, Vtáčie územia a Kúpele

Minimálna výška príspevku

80

Trilógia kníh v darčekovej krabici + ďalšie tri knihy o Slovensku: Filmové miesta, Vtáčie územia a Kúpele s doručením na Slovensko. Takto prispejete až 6 eur iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

2x Trilógia kníh Zelené Slovensko s doručením na Slovensko + príspevok iniciatíve Sadíme budúcnosť

Minimálna výška príspevku

90

2x Trilógia kníh v obale s doručením na Slovensko. Výberom tejto odmeny prispejete až 6 eur z iniciatíve Sadíme budúcnosť Nadácie Ekopolis, na výsadbu stromov a zelene na Slovensku.

Doručenie: v druhej polovici mája 2022

Stanete sa krstným otcom/krstnou mamou knihy

Minimálna výška príspevku

400

Možnosť byť krstným otcom alebo krstnou mamou knihy na jej uvedení do života, ktoré sa bude konať po vydaní knihy. Krstný otec/krstná mama získa aj podpísanú trilógiu od autorov.

Doručenie: do konca roka 2022

Stretnutie s autormi, trilógia kníh Zelené Slovensko + kniha Odvrátená strana Slovenska a kniha Tajuplná príroda

Minimálna výška príspevku

500

Stretnutie s autormi, trilógia kníh Zelené Slovensko v krabici + kniha Odvrátená strana Slovenska + kniha Tajuplná príroda.

Doručenie: do konca roka 2022