Fantasy kniha: Mysľomágovia – Hmlový ostrov

Fantasy kniha: Mysľomágovia – Hmlový ostrov

Pomôžte mi premeniť môj príbeh na knihu. Mysľomágovia – Hmlový ostrov je fantasy určená každému milovníkovi nadprirodzeného a magického. Neváhajte a vstúpte do sveta mágie mysle, v ktorom je možné takmer čokoľvek!

Literatúra
Fantasy kniha: Mysľomágovia – Hmlový ostrov

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
165 % 4 130 €
Cieľ Cieľová suma
Tlač knihy
2 500 €
50 kníh pre detské domovy
3 500 €
50 kníh pre detskú onkológiu
4 000 €

O projekte

Rozhodla som sa vydať knihu a potrebujem vašu pomoc. Môj príbeh je plný fantázie, mágie a tajomna. Pokúsila som sa vytvoriť svet, v ktorom je možné vďaka sile mysle takmer čokoľvek – svet, do ktorého môže na malú chvíľu utiecť každý z nás.

Ellis Seedová je mladá tínedžerka, ktorá ešte donedávna bývala s tetou Pyrrou a o tajomstvách mysľomágov nemala ani len tušenia. Dvere do magického sveta, v ktorom vládne sila mysle, sa jej otvoria príchodom na Insulu Nebulu, kam sa dostane so svojou najlepšou kamarátkou Olwen v rámci študijného pobytu. Vďaka consuasorovi sa Ellis pokúsi objaviť svoju skrytú mysľomagickú schopnosť.

Odhalí spolu s priateľmi tajomstvo prívesku s kryštálom, ktorý jej zanechala matka? Zistí, čo znamenajú jej nočné mory s čiernym démonom, kým v skutočnosti je a kto stojí za zrodením temnoty vo svete mysľomágie? Je všetko naozaj také ako sa na prvý pohľad zdá? Komu možno veriť a komu naopak nie?

Čo je cieľom môjho projektu?

Cieľom tohto projektu je vydať tlačenú a neskôr aj elektronickú podobu knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov. Na to, aby bola knižná verzia finálna a vhodná do tlače, je potrebné investovať do redakčnej a jazykovej korektúry. Celý projekt sa snažím koordinovať sama (od napísania cez vydanie až po propagáciu knihy), avšak sú veci, ktoré si vyžadujú odborné oko.

Dôležitou finančnou položkou je samotná tlač knihy. Príspevkom podporíte výrobu knihy v pevnej väzbe bez prebalu vo formáte A5 s autorskou obálkou, s mojimi ilustráciami na začiatku kapitol a s mapou na predsádkach – no proste bude to nádhera!

Okrem korektúry a tlače je ešte niekoľko dôležitých výdavkov, na ktoré by som v blízkej budúcnosti chcela vyčleniť peniaze, a to: tvorba elektronických knižných formátov (epub, mobi, pdf) či distribúcia kníh (tlačenej a elektronickej podoby).

Tiež by som chcela zveľadiť webovú stránku a sociálne médiá Mysľomágov, aby som tak mohla čitateľov interaktívne prepojiť s elektronickým obsahom, ktorý dopĺňa knižnú verziu. Ide o ilustrácie, videá, mapy, a pod.

Sociálne médiá a webovú stránku nájdete na nasledovných odkazoch: Facebook, Instagram, YouTube, webová stránka.

O príbehu povedali iní


Veľmi by som sa ti chcela poďakovať za úžasný zážitok. Príbeh ma dokázal zakaždým prekvapiť. Pri väčšine kníh po prvých 40 stranách zhruba viem, kde som a čo od deja očakávať, ale u teba som si myslela, že viem a zrazu nastal zvrat a zostala som prekvapená. Veľmi sa teším na to, keď kniha vyjde v tlačenej podobe, aby som si ju mohla uložiť do zbierky. Už teraz sa teším na ďalšiu časť.
Lenka, čitateľka

Otvára sa pred nami svet mladých mysľomágov, ktorí sa rozhodujú, ako využijú svoje schopnosti a na ktorú stranu sa pridajú. To, ako to s ich osudmi dopadne, vás začne zaujímať už od prvej strany. Ak ste si užili čarovný svet Harryho Pottera, bude sa vám páčiť aj mysľomagická Akadémia na Hmlovom ostrove. Ako si však hlavná hrdinka Ellis a jej priatelia poradia mimo akademického sveta? Podarí sa im poraziť mocných nepriateľov a udržať si pritom svoje lásky a priateľstvá? Neviem sa dočkať, až sa to dočítam.
Hana, čitateľka

Ak máte záujem o ukážku z knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov, prvé tri kapitoly zdarma nájdete  >>tu<<.

O mne

Volám sa Viktória Moser, rodená Semaníková, a milujem knihy. Už dávno som sa zaľúbila do fantasy literatúry, ktorá mi pomáha na chvíľu utiecť z bežného sveta.

Narodila som sa v Sabinove, kde som navštevovala Základnú školu na Ul. 17. novembra. V Banskej Bystrici som zmaturovala na vtedajšom Osemročnom športovom gymnáziu. Univerzitné bakalárske a magisterské štúdium som absolvovala na Filozofickej fakulte Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore žurnalistika, kde som napokon získala aj titul PhDr. Žijem v rakúskom Gmundene a v meste Wels pracujem ako manažérka v spoločnosti zameranej na affiliate marketing.

Vo voľnom čase rada čítam, kreslím, cestujem, hrám sa s web dizajnom, grafickými programami, staviam lego a puzzle, a ako vidíte, aj aktívne píšem. Som bývalou reprezentantkou Slovenska v karate a niekoľkonásobnou medailistkou z Majstrovstiev Európy a sveta, čo ma naučilo jedno: Každý, kto sa chce stať v živote úspešným a túži po tom, aby sa jeho sny stali skutočnosťou, musí tvrdo pracovať, húževnato ísť za svojimi cieľmi, nevzdať sa a veriť v silu a krásu svojich snov.

A tak som tu, vytváram magický svet a verím, že si nájde aspoň niekoľkých fanúšikov. Na fotografii držím v ruke zatiaľ len maketu svojej vysnívanej knihy. Verím, že vďaka vám sa môj sen stane skutočnosťou.

Za vašu podporu vám vopred ďakujem!

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Balíček: Základ (osobný odber)
Balíček: Základ (osobný odber)

Minimálna výška príspevku

15

1 kus tlačenej knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov. Osobný odber v meste Sabinov.

Doručenie: júl – august 2022

Balíček: Základ (poštovné)
Balíček: Základ (poštovné)

Minimálna výška príspevku

18

1 kus tlačenej knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov. Poštovné a balné v cene.

Doručenie: júl – august 2022

Balíček: Prémium
Balíček: Prémium

Minimálna výška príspevku

30

1 kus tlačenej knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov. Poštovné a balné v cene. Podpis autorky + darček.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do VEĽKÝCH detských a športových klubov
Mysľomágovia do VEĽKÝCH detských a športových klubov

Minimálna výška príspevku

250

Podporme spoločne to, aby deti a mladí športovci čítali slovenské knihy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 50 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov do detských a športových klubov. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnemu klubu či inštitúcii, ktorej meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do STREDNÝCH detských a športových klubov
Mysľomágovia do STREDNÝCH detských a športových klubov

Minimálna výška príspevku

150

Podporme spoločne to, aby deti a mladí športovci čítali slovenské knihy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 25 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov do detských a športových klubov. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnemu klubu či inštitúcii, ktorej meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do MALÝCH detských a športových klubov
Mysľomágovia do MALÝCH detských a športových klubov

Minimálna výška príspevku

70

Podporme spoločne to, aby deti a mladí športovci čítali slovenské knihy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 10 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov do detských a športových klubov. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnemu klubu či inštitúcii, ktorej meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do detských domovov
Mysľomágovia do detských domovov

Minimálna výška príspevku

250

Podporme spoločne slovenské detské domovy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 50 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov ako dar do vybraných detských domovov. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnemu detskému domovu, ktorého meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do škôl a knižníc
Mysľomágovia do škôl a knižníc

Minimálna výška príspevku

250

Podporme spoločne slovenské knižnice či školy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 50 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov ako dar do vybraných slovenských knižníc, resp. škôl. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnej knižnici či škole, ktorej meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Sponzor
Sponzor

Minimálna výška príspevku

500

Chcete zasponzorovať môj projekt a byť zároveň súčasťou mojej knihy? Umiestnenie loga firmy/mena v knihe v sekcii sponzori.

Doručenie: júl – august 2022

Novinky

Prichádza pokračovanie MYSĽOMÁGOV!!!

Update #10, 20.09.2023

Milí priatelia!

V minulosti ste podporili vydanie mojej knihy Mysľomágovia - Hmlový ostrov. Znovu sa na Vás obraciam s prosbou o pomoc. Prichádza totiž pokračovanie!!! Mysľomágovia 2 - Nočná mora sa môže aj vďaka Vašej pomoci stať skutočnosťou!

Na nasledujúcom linku nájdete bližšie informácie o novej kampani, ktorá bola spustená: https://www.startlab.sk/projekty/3522-2-diel-fantasy-serie-myslomagovia--nocna-mora/?slbref=bcbc5180-cb7b-4e99-9a0a-47ee9e7c9441

Neváhajte a využite možnosť zabezpečiť si výtlačok knihy medzi prvými!

Týmto projektom sa snažím podporiť to, aby dnešná mládež čítala knihy. Preto som aj tentokrát vytvorila zvýhodnené balíčky pre detské a športové kluby, ktoré mali v predchádzajúcej kampani veľký úspech.

Vopred ďakujem za Vašu podporu!!!

MYSĽOMÁGOVIA 2 - Nočná mora!!!

Update #9, 20.09.2023

Vianočná novela k sérii MYSĽOMÁGOVIA

Update #8, 30.11.2022

Milí podporovatelia,
nie je to tak dávno, čo ste podporili môj knižný projekt. Dúfam, že sa Vám kniha Mysľomágovia - Hmlový ostrov páčila. Ak áno, zajtra 1.12. vychádza moja krátka vianočná novela Mysľomagický zimný príbeh, ktorá okrem samotného príbehu obsahuje aj kreatívne úlohy na spríjemnenie si zimného času.
Viac informácii o knihe nájdete na stránke mysľomágov: https://www.myslomagovia.sk/zimny-pribeh/, kde sa dá kniha aj predobjednať.
Prajem Vám krásne vianočné sviatky!        V. S. Moser

Knihy sú na ceste k Vám!

Update #7, 20.06.2022

Milí moji podporovatelia!
Kniha Mysľomágovia - Hmlový ostrov bola 16.6. o 18:00 oficiálne pokrstená. Balíčky sú pripravené, zabalené a odoslané! Dúfam, že v priebehu tohto týždňa sa k Vám knihy bezpečne dopravia.

Ešte raz Vám chcem poďakovať za podporu a dúfam, že sa Vám príbeh mysľomágov bude páčiť.

Upgrade dizajnu obálky!

Update #6, 06.06.2022

Milí moji podporovatelia,
ako čakám na to, kedy konečne príde kniha z tlačiarne, rozhodla som sa dodať jej zovňajšku viac jedinečnosti, šmrncu a pridať ešte trochu viac môjho tzv. osobného dotyku :-). Vyšperkovala som pre vás dizajn obálky, ktorá bude mať soft touch povrch. Dúfam, že budete s výsledkom spokojní.

Vstúpte do sveta mágie mysle!
Už čoskoro...

Krst knihy

Update #5, 31.05.2022

Milí moji podporovatelia,
je mi cťou Vás všetkých srdečne pozvať na krst knihy, ktorý sa uskutoční v Mestskej knižnici Bohuša Nosáka Nezabudova v Sabinove 16.6.2022 o 18:00. Príďte so mnou a krstným otcom knihy uviesť túto young adult fantasy do života.

Teším sa na Vás!

Viac info tu!!!

Kampaň je úspešne ukončená len a len vďaka vám!!!

Update #4, 08.05.2022

Milí moji podporovatelia!

Kampaň na podporu vydania mojej knihy sa oficiálne úspešne skončila a patrí sa napísať Vám pár slov.

Ďakujem, ďakujem, ďakujem... Budem sa dookola opakovať, no bez Vašej dôvery, ktorú ste mi prejavili podporou vydania mojej knihy, by to nešlo. Kniha nielen, že vyjde, ale 100 kusov výtlačkov Mysľomágov navyše poputuje do detských domovov a na detskú onkológiu. Z čoho sa veľmi teším!

Ako je na tom kniha?

Deň a noc pracujem na posledných korektúrach a na príprave knihy do tlače. Meliem z posledného, ale vpred ma poháňa Vaša podpora. Verím, že nič nezabráni tomu, aby som Vám knihu mohla začiatkom júla rozposlať. Už sa toho okamihu úprimne neviem dočkať!

Ešte raz Vám srdečne ďakujem!

„Magická sila mysle je medzi nami, vždy bola a aj bude...“

Spoločne sa nám podarilo dosiahnuť aj tretí cieľ kampane!!!

Update #3, 02.05.2022

Milí moji podporovatelia!

Iba vďaka Vám sa nám podarilo splniť aj tretí, a teda záverečný, cieľ kampane a 50 ks kníh Mysľomágov poputuje aj na detskú onkológiu! Nesmierne sa teším! 

Zo srdca Vám všetkým ďakujem za Vašu podporu!

Spoločne sa nám podarilo splniť aj druhý cieľ kampane!!!

Update #2, 22.04.2022

Milí moji podporovatelia!

Iba vďaka Vám sa nám podarilo splniť aj druhý cieľ kampane a 50 ks kníh Mysľomágov poputuje do vybraných detských domovov! Ste skvelí!

Ďakujem Vám za Vašu podporu a za každé zdieľanie kampane!

Prvý cieľ 2500 € sa nám podarilo splniť len a len vďaka Vám! Kampaň však nekončí! Ideme ďalej!

Update #1, 01.04.2022

Milí moji podporovatelia!

Iba vďaka Vašim príspevkom sme prvý cieľ - 2500 € - dosiahli v priebehu prvej tretiny trvania kampane! Úprimne Vám všetkým zo srdca ďakujem! Vďaka Vám môže byť kniha Mysľomágovia - Hmlový ostrov vydaná! Ste úžasní!

Neznamená to však koniec! Kampaň som sa rozhodla rozšíriť o ďalší cieľ. Ak sa nám spoločne podarí nazbierať ďalších 1000 €, venujem 50 ks kníh vybraným detským domovom.

Ešte raz Vám ďakujem za každú podporu i zdieľanie kampane!

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

18 €

+ 2 € ?

👤 Marek Zgalinovič

🎁 Balíček: Prémium

30 €

👤 Alexander Sabó

🎁 Balíček: Prémium

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

18 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Prémium

30 €

+ 3 € ?

👤 Viktória Semaníková

200 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

+ 3 € ?

👤 Gabriela Paálová

10 €

+ 5 € ?

👤 Matúš Červenka

🎁 Balíček: Prémium

💬 Ak by sa dalo kuriérom budme rád kľudne si priplatím

30 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Prémium

💬 Wow už dlho som nebola taká natešená a nedočkavá kvôli knihe. Videla som trailer ku knihe a prešla som si webovú stránku krížom krážom asi 3-krát. Keď som videla, že cieľová suma je už dosiahnutá povedala som si, že počkám na tú elektronickú verziu. Potom som si všimla, že chceš rozdať po 50 kníh do detských domovov a na onkológiu čo je naozaj krásne. Takže ak mojim malým príspevkom pomôžem vyčariť úsmev na detských tváričkách naplní ma to toľkým šťastím zakaždým, keď budem čítať alebo len držať tvoji knihu v rukách. A to ju už teraz robí jedinečnou a špeciálnou knihou.

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Prémium

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Prémium

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Prémium

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Mysľomágovia do STREDNÝCH detských a športových klubov

💬 Keď MYSĽOMÁGOVIA, tak jednoznačne ŠŠK Bratislava :-))))))))))) Dúfam, že už je aj pokračovanie ;-)

150 €

+ 20 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Prémium

💬 Len tak dalej :-)

50 €

+ 8 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

18 €

+ 2 € ?

👤 Matej Beňo

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

💬 Veľa šťastia, teším sa ????

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Prémium

💬 Prajem veľa šťastia pri vytváraní čarovného magického sveta! :)

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček: Prémium

30 €

👤 Daniel Bažány

🎁 Balíček: Základ (poštovné)

💬 Ahoj. Keď už mi knižku odporučila Lenka Káčerová, musel som jednu objednať! Plus má výhodu, že moja priateľka pracujúca vo vydaateľstve ju nebude poznať! ^_^ Teším sa.

18 €

👤 Miroslav Ďuďák

🎁 Balíček: Základ (osobný odber)

15 €

👤 Jana Dubovska

5 €

+ 1 € ?

👤 Katarina Daniš

🎁 Balíček: Prémium

💬 Teším sa na knižku, viel Glück!

30 €

+ 20 € ?

   1 2 3 4 ... 5

Autori

Miesto realizácie projektu

Prešovský kraj

Viktória Moser

Viktória Moser

Volám sa Viktória Moser, rodená Semaníková, a milujem knihy. Už dávno som sa zaľúbila do fantasy literatúry, ktorá mi pomáha na chvíľu utiecť z bežného sveta. Narodila som sa v malom mestečku na východe Slovenska – v Sabinove, kde som navštevovala Základnú školu na Ul. 17. novembra. V Banskej Bystrici som zmaturovala na vtedajšom Osemročnom športovom gymnáziu. Univerzitné bakalárske a magisterské štúdium som absolvovala na Filozofickej fakulte Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore žurnalistika, kde som napokon získala aj titul PhDr. Momentálne žijem v rakúskom Gmundene a v meste Wels pracujem ako manažérka v spoločnosti zameranej na affiliate marketing. Vo voľnom čase rada čítam, maľujem, cestujem, hrám sa s web dizajnom, grafickými programami, staviam lego a puzzle, a ako vidíte, aj aktívne píšem. Som bývalou reprezentantkou Slovenska v karate a niekoľkonásobnou medailistkou z ME a MS, čo ma naučilo jedno: Každý, kto sa chce v živote stať úspešným a túži po tom, aby sa jeho sny stali skutočnosťou, musí tvrdo pracovať, húževnato ísť za svojimi cieľmi, nevzdať sa a veriť v silu a krásu svojich snov. A tak som tu, vytváram magický svet a verím, že si nájde aspoň niekoľkých fanúšikov.

Vyúčtovanie

Kniha Mysľomágovia – Hmlový ostrov bola oficiálne vytlačená, dodaná autorke a pokrstená 16.6.2022 v Mestskej knižnici v Sabinove. Balíčky s knihou a darčekovými predmetmi odišli následne na to k podporovateľom. Tento projekt mohol vďaka kampani na StartLabe úspešným. Teším sa na ďalšiu spoluprácu.

Tlačiarenské práce
2 700
Výroba darčeky
1 100
Výroba e-formátov – epub, mobi
79
Registrácia ochrannej známky Mysľomágovia® – Úrad priemyselného vlastníctva
96
Distribúcia – Packeta
194
Distribúcia – Slovenská pošta
322
Distribúcia – Österreichische Post
8
Výroba roll-up banneru
37
50 ks kníh do detských domovov – PhDr. Viktória Moser
750
50 ks kníh na detskú onkológiu – PhDr. Viktória Moser
750
Korektúra
550
Grafické práce
600
Náklady spolu
7 186

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Balíček: Základ (osobný odber)
Balíček: Základ (osobný odber)

Minimálna výška príspevku

15

1 kus tlačenej knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov. Osobný odber v meste Sabinov.

Doručenie: júl – august 2022

Balíček: Základ (poštovné)
Balíček: Základ (poštovné)

Minimálna výška príspevku

18

1 kus tlačenej knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov. Poštovné a balné v cene.

Doručenie: júl – august 2022

Balíček: Prémium
Balíček: Prémium

Minimálna výška príspevku

30

1 kus tlačenej knihy Mysľomágovia – Hmlový ostrov. Poštovné a balné v cene. Podpis autorky + darček.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do VEĽKÝCH detských a športových klubov
Mysľomágovia do VEĽKÝCH detských a športových klubov

Minimálna výška príspevku

250

Podporme spoločne to, aby deti a mladí športovci čítali slovenské knihy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 50 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov do detských a športových klubov. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnemu klubu či inštitúcii, ktorej meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do STREDNÝCH detských a športových klubov
Mysľomágovia do STREDNÝCH detských a športových klubov

Minimálna výška príspevku

150

Podporme spoločne to, aby deti a mladí športovci čítali slovenské knihy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 25 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov do detských a športových klubov. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnemu klubu či inštitúcii, ktorej meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do MALÝCH detských a športových klubov
Mysľomágovia do MALÝCH detských a športových klubov

Minimálna výška príspevku

70

Podporme spoločne to, aby deti a mladí športovci čítali slovenské knihy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 10 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov do detských a športových klubov. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnemu klubu či inštitúcii, ktorej meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do detských domovov
Mysľomágovia do detských domovov

Minimálna výška príspevku

250

Podporme spoločne slovenské detské domovy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 50 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov ako dar do vybraných detských domovov. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnemu detskému domovu, ktorého meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Mysľomágovia do škôl a knižníc
Mysľomágovia do škôl a knižníc

Minimálna výška príspevku

250

Podporme spoločne slovenské knižnice či školy! Vďaka vášmu a môjmu príspevku bude môcť poputovať 50 kusov kníh Mysľomágovia – Hmlový ostrov ako dar do vybraných slovenských knižníc, resp. škôl. Knihy môžete ako prispievateľ venovať konkrétnej knižnici či škole, ktorej meno je nutné uviesť v nasledujúcich krokoch.

Doručenie: júl – august 2022

Sponzor
Sponzor

Minimálna výška príspevku

500

Chcete zasponzorovať môj projekt a byť zároveň súčasťou mojej knihy? Umiestnenie loga firmy/mena v knihe v sekcii sponzori.

Doručenie: júl – august 2022