Pomôž slovenskému komiksu Posledný Follower

Pomôž slovenskému komiksu Posledný Follower

Posledný Follower je najpopulárnejší slovenský komiks súčasnosti. Je to sci-fi príbeh z roku 2044, ktorý sa odohráva na Slovensku, v Čechách, na Mesiaci, ale aj v galaxii, ktorá je od Zeme vzdialená stovky svetelných rokov. Do dnešného dňa sme nakreslili viac ako 400 komiksových strán a vydali 10 naložených epizód. Chceme pokračovať ďalej a potrebujeme aj Tvoju pomoc. Staň sa našim Followerom!

Literatúra
Vizuálne umenie
Pomôž slovenskému komiksu Posledný Follower
Získaná suma
77%

5 753 €

z cieľovej sumy
7 500 €

Kampaň skončená, cieľovú sumu sa nepodarilo naplniť.

O projekte

Pomôž vytvoriť nové diely najpopulárnejšieho slovenského komiksu

Posledný Follower je slovenský komiks s originálnym scenárom a ilustráciami. Dielo, aké sme tu ešte nemali, no o to viac sme ho potrebovali. Podporujú ho najznámejšie tváre slovenskej YouTube scény. Expl0ited, Duklock a Moon v príbehu vystupujú aj ako kľúčové postavy. 

Hovorí sa, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť. Preto sme pre našich fanúšikov odomkli kompletnú prvú epizódu (52 strán), ktorú si môžeš prečítať na tomto linku.

Na čo potrebujeme 7.500€?

Vytvoriť kvalitný komiks nie je jednoduchá záležitosť. Na tvorbe tohto diela pracuje 5 homo sapiensov: scenárista, ilustrátor, dvaja koloristi a grafický dizajnér. Máme vypočítané, že 36-stranová epizóda trvá vytvoriť cca 425 človekohodín. Väčšinu nášho rozpočtu tvoria náklady na honoráre umelcov.

Pokračovanie komiksu zatiaľ dotujeme z vlastných zdrojov. Časť nákladov na vytvorenie epizód 11 až 15 chceme pokryť crowdfundingom, aby sme mohli zachovať vysoko nastavenú latku, ktorá konkuruje aj zahraničnej kvalite.  

Doteraz najčastejšia pripomienka čitateľov sa týkala dostupnosti komiksu. Viackrát sa stalo, že museli fanúšikovia po najnovších častiach doslova pátrať a našli ich až v susednom meste. Za ich lojalitu a trpezlivosť im patrí naša nekonečná vďaka. Lásku im chceme opätovať a od epizódy 11 plánujeme spustiť vlastný model predplatného. Čerstvá a voňavá epizóda Ti odteraz každý mesiac dorazí až domov.

O čom je Posledný Follower?

Na Zem sa v obrovskej rýchlosti rúti neznámy asteroid. V uliciach vládne panika, každý si robí zásoby a hľadá úkryt pred katastrofou. Tesne pred osudným nárazom sa však stane niečo nevídané. V tento deň sa všetko od základov zmení.

Príbeh sa odohráva v roku 2044, v takzvanej Dobe Apatie. Zachytáva zásadné udalosti tejto problémovej éry ľudských dejín, ktorú poznačila vážna environmentálna kríza a závislosť na technológiách. Veci ešte viac komplikuje mašinéria absurdných zákonov Planetárnej Bezpečnosti a mocibažnosť umelej inteligencie.

Touto šlamastikou sa pretĺkajú sympatickí hrdinovia, ktorí neustále improvizujú, občas si s presilou zmerajú sily, inokedy berú nohy na plecia. Vždy si však nájdu čas na nejakú údernú hlášku. Akcia a humor sú soľou a korením nášho komiksu.

Hrdinovia a antagonisti

Každý hrdina – či už kladný, záporný, reálny, alebo fiktívny – má svoj príbeh a hĺbku. Postavy komiksu nám doslova ožívajú pod rukami.

FAQs - najčastejšie otázky

  • Posledný Follower? Ten poznám. Výborný komiks, bavil celú rodinu. Každý mesiac sme ho kupovali v Kauflande. Teraz teda prichádza nejaká zmena, či?
    
    Áno, zmena prichádza pomerne veľká. Chceli sme to našim čitateľom čo najviac zjednodušiť, a tak sme zaviedli predplatné. Nové diely komiksu budú odteraz chodiť priamo do schránky. Follower bude zároveň dostupný aj v sieti trafík, a to po celom Slovensku. Kaufland ostáva našim podporovateľom, nové diely už ale predávať nebude.   
    
  • Vyzerá to fakt skvelo, ale vy už idete robiť druhú sériu? Ja som ešte nečítal tú prvú. Čo mám robiť?
    
    Naskočiť na vlak. Presne pre Teba sme pripravili možnosť objednať si starterpack. Prvých desať epizód dostaneš pekne pokope v dvoch knižných zbierkach aj s bonusmi - je to viac ako 400 strán čítania.
    
  • Vyzerá to fakt parádne, ale myslím, že som na takýto komiks už trochu stará. Nevedeli by ste ma presunúť v čase do detstva?
    
    Vedeli. Daj komiksu šancu a do detstva sa vrátiš už na prvých stranách. Neuveríš, ale píšu nám aj nadšení tridsiatnici a tridsiatničky. Followera číta dokonca aj Moonov tatko. 
    
  • Vyzerá to fakt super, ale aký je to žáner? Nejaké akčné sci-fi, alebo tak? Myslíte, že to bude baviť aj moju dcéru a neter?
    
    Jednoznačne. Dokonca sa objavila teória, že ženský čitateľ Followera aktuálne nad tým mužským vyhráva v pomere 51/49. Je to multižánrové dielo. V našom komikse nájdete dobrodružnosť, akciu, humor, fantastiku, romantiku, jemné hororové prvky, ktoré sú ale ihneď kompenzované ďalším humorom, špionáž, rodinnú drámu, vzťahovú drámu, ešte viac humoru a tiež kopec zaujímavých spoločenských metafor.
    
  • Vyzerá to fakt cool, aj tých 33 euro za päť dielov sa mi zdá fér. Ale je to naozaj adekvátna cena?
    
    Skôr nie, malo by to byť objektívne ešte drahšie. Aspoň to nám teda hovoria analytici. Stačí sa pozrieť na ceny zahraničných komiksov. My však chceme byť dostupní všetkým kategóriam, takže nám 6,60 za jednu epizódu aj s poštovným aktuálne stačí. Hádam nebude papier opäť zdražovať.
    
  • Pri posledných dieloch som tŕpla, či bude komiks pokračovať aj ďalšou sériou, lebo je fakt peckový a bola by veľká škoda, keby skončil. Touto správou ste ma potešili. Akú veľkú potrebujeme komunitu, aby sme Followera udržali dlhodobo?
    
    Skvelá otázka, ktorú riešime takmer denne. Vychádza to tak, že potrebujeme približne 2500 stabilných čitateľov, aby sme náš tím udržali pokope a komiks na tejto úrovni kvality. Za každého kamaráta, ktorého na náš príbeh zmotáte, máte našu nekonečnú vďaku. Chystáme  aj vernostný program, cez ktorý chceme najväčších fanúšikov priebežne odmeňovať. 
    
  • Klobúk dolu, ako si na tom dávate záležať. Presne takýto projekt sme tu potrebovali. Čo ešte chystáte? Kde by sme vás ešte mohli podporiť?
    
    Mať objednané predplatné, doma celú kolekciu komiksov a obidve knižné zbierky, v ktorých je zaujímavý bonusový obsah, to je podpora sama o sebe. Aktuálne už kreslíme náš prvý spin-off s názvom Admirál Duklock. Ten sa bude niesť v trochu inom štýle a bude zameraný na staršie publikum. Bude to epická jazda. Rozhodne sa máte na čo tešiť. 

Bonusy, detaily, prepracovanosť

Náš tím sa vyhráva s každou maličkosťou, čo si niekedy všimneš až pri druhom prečítaní. Komiks obsahuje schémy robotov, mapy, fiktívne reklamy, denníky postáv, úryvky z kníh budúcnosti, rôzne easter-eggy, tajné odkazy, hlavolamy a najnovšie aj zapracované šifry, ktoré rozširujú príbeh. Všetko pokope vytvára ten najkomplexnejší zážitok z čítania. Takto vyzerá moderná literatúra 21.storočia. 

Posledný Follower nie je len komiks, je to v prvom rade komunita. Hreje nás pri srdci, keď vidíme, ako sa naši fanúšikovia vďaka našej tvorbe sami kreatívne realizujú, spoznávajú a vytvárajú priateľstvá. Jednak chceme komiksom priviesť mládež bližšie k čítaniu, no hlavne im chceme v týchto neľahkých časoch dodať pozitívnu energiu. Vyrastať v tejto dobe totiž nie je ľahké. Snažíme sa tvoriť niečo, na čo sa budú môcť mladí ľudia pravidelne tešiť. A nielen oni.   

Za každú podporu ĎAKUJEME <3

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Prvá Kniha (Epizódy 1-5)
Prvá Kniha (Epizódy 1-5)

Minimálna výška príspevku

19

Neboli k tebe naklonené hviezdy a Posledný Follower ťa doteraz obchádzal? Nevadí. Môžeš začať postupne, krok za krokom výberom prvej knižnej zbierky. Nájdeš v nej úvodných päť epizód a viac ako 200 komiksových strán.

Doručenie: jún 2022

Druhá kniha (Epizódy 6-10)
Druhá kniha (Epizódy 6-10)

Minimálna výška príspevku

20

Prvú knihu už máš a komiks ťa namotal? Druhý omnibus na príbeh plynulo nadväzuje a rozbieha to pravé akčné rodeo. V tomto pokračovaní nájdeš zvyšné časti prvej série a jednu celú bonusovú epizódu, ktorá mnohé vysvetlí.

Doručenie: jún 2022

Starterpack (Epizódy 1-10)
Starterpack (Epizódy 1-10)

Minimálna výška príspevku

30

Štartovací balíček, v ktorom ti previažeme mašľou obidve knižné zbierky. Ak chceš do najlepšieho slovenského komiksu skočiť hlavičku, tento 450-stranový starterpack je ušitý presne pre Teba. Pošleme ti prvých desať častí so všetkými bonusmi a môžeš okamžite nastúpiť na vlak.

Doručenie: jún 2022

Predplatné druhá séria (Epizódy 11-15)
Predplatné druhá séria (Epizódy 11-15)

Minimálna výška príspevku

33

Donáška až do domu. Keď nepríde Mohamed k hore, príde hora k Mohamedovi. S týmto predplatným sa už nemusíš obávať, že sa ti niektoré časti nepodarí zohnať. Epizódy 11-15 ti budú chodiť starostlivo zabalené priamo do schránky. A možno aj s malým prekvapením.

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Predplatné s poďakovaním
Predplatné s poďakovaním

Minimálna výška príspevku

44

Večná sláva Tebe čitateľ. Chceš náš spoločný vlak s vagónmi roztlačiť ešte viac? Za tento typ podpory sa ti poďakujeme priamo v komikse. Tvoje meno bude zvečnené na pamätnej tabuli, ktorá bude na poslednej strane každej novej epizódy.

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Plná výbava (Starterpack + predplatné)
Plná výbava (Starterpack + predplatné)

Minimálna výška príspevku

60

Kompletné XXL menu. Obzeráš si Followera prvýkrát a okamžite ti náš komiks učaroval? Náklonnosť ti chceme opätovať týmto balíčkom, v ktorom získaš všetkých 15 epizód za ešte lepších podmienok. Ďakujeme za dôveru, rozhodne ju nesklameme.

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Odkaz do budúcnosti
Odkaz do budúcnosti

Minimálna výška príspevku

99

Ty diktuješ, my kreslíme. Rezervuj si miesto na stene a vykrič cez komiks do sveta, čo ti leži na srdci. Vyznaj niekomu svoje hlboké sympatie, alebo nabonzuj spolužiaka, že si utiera šušne pod lavicu. Fantázii sa medze nekladú. Na odkaz do budúcnosti ti dáme 49 znakov. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Plagát na mieru
Plagát na mieru

Minimálna výška príspevku

111

Ty pošleš profilovku, my kreslíme. Každý aspoň raz premýšľal, aké by to bolo, keby bol v koži superhrdinu. Vďaka našim šikovným umelcom sa môžeš bezbolestne prilepiť na stenu. Prípadne objednaj takýto plagát kamarátovi na narodeniny. Originálnejší darček nevymyslíš. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Cameo v komikse
Cameo v komikse

Minimálna výška príspevku

250

Zasiahni do príbehu. Plagát je síce super, ale ty chceš byť priamo v komikse? Bez problémov. Urobíme z teba kľúčového komparzistu. Aj náhodný okoloidúci môže úplne zmeniť sled dejín. Súčasťou tejto odmeny je aj replika. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Tvoja postava v komikse
Tvoja postava v komikse

Minimálna výška príspevku

1 000

Zasiahni do príbehu ešte výraznejšie. Jedno cameo sa ti máli, pretože ty chceš mať vo Followerovi dôležitejšiu úlohu? Vieme zariadiť. Toto je postava, ktorá bude v komikse pobehovať počas všetkých piatich častí. Neboj sa, určite tam nebudeš zavadzať. Práve naopak. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Staň sa hrdinom v komikse
Staň sa hrdinom v komikse

Minimálna výška príspevku

3 333

Zasiahni do príbehu level PROFI. K dispozícii dávame aj túto absolútne lukratívnu možnosť. Môžeš sa stať právoplatným hrdinom Posledného Followera, ktorý bude na rovnakej úrovni s takými hviezdami, akými sú Expl0, Duklock, Moon, Max, či Remeň. Jasné, môžeš byť hrdina aj záporný. Je to iba na tebe. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Podporovatelia

👤 Lukáš Pašteka

🎁 Plná výbava (Starterpack + predplatné)

60 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Plagát na mieru

💬 Ak by bolo možné vyhotovenie a zaslanie najneskôr do 15.7., bolo by to skvelé. Teším sa a držím palce!

111 €

👤 Nela Konôpková

🎁 Druhá kniha (Epizódy 6-10)

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Plná výbava (Starterpack + predplatné)

60 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Predplatné druhá séria (Epizódy 11-15)

33 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Predplatné druhá séria (Epizódy 11-15)

33 €

👤 Edita Bednarova

🎁 Plná výbava (Starterpack + predplatné)

💬 Drzim palce s epizodami 6+

60 €

👤 Matúš Matty Chmela

🎁 Starterpack (Epizódy 1-10)

💬 Už mám prečítané zošity. Ale chcem to mať aj v knižnej podobe s Bonusmi

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Starterpack (Epizódy 1-10)

30 €

👤 Matej Mirdala

🎁 Predplatné s poďakovaním

💬 Meno do poďakovania: Matejkoo

44 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Starterpack (Epizódy 1-10)

💬 Teším sa na komiks, držte sa! Zuzana

35 €

👤 Matúš Matty Chmela

🎁 Predplatné s poďakovaním

💬 Mám rád tento komiks. Neviem sa dočkať ďalšej série.

44 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Predplatné druhá séria (Epizódy 11-15)

33 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Druhá kniha (Epizódy 6-10)

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Plná výbava (Starterpack + predplatné)

60 €

👤 Zuzana Zaťovič

🎁 Prvá Kniha (Epizódy 1-5)

19 €

👤 Michal Horáček

🎁 Predplatné druhá séria (Epizódy 11-15)

💬 Podporím vás zasa, držím palce vaše komiksy sú úžasné

33 €

👤 Kevin Mičunek

🎁 Predplatné s poďakovaním

44 €

👤 Roman Bury

🎁 Predplatné druhá séria (Epizódy 11-15)

33 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Druhá kniha (Epizódy 6-10)

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Cameo v komikse

💬 #takovýjaktoje

250 €

+ 8 € ?

👤 Danica Deikát Závodská

🎁 Druhá kniha (Epizódy 6-10)

20 €

👤 Sebastian Nevelos

🎁 Starterpack (Epizódy 1-10)

💬 Držím palce, komiks je pre 10r. Syna Nicolasa, ktorý žiaľ zatiaľ dočíta do konca len komiksy.

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Plná výbava (Starterpack + predplatné)

60 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Druhá kniha (Epizódy 6-10)

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Prvá Kniha (Epizódy 1-5)

19 €

👤 Tomas Vesely

💬 ????

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Druhá kniha (Epizódy 6-10)

20 €

👤 Nikola Pocisková

🎁 Starterpack (Epizódy 1-10)

💬 Super práca s komixom

30 €

👤 Ali Aldiry

🎁 Predplatné s poďakovaním

💬 Ste super , mám rád vaše komiksy !

44 €

   1 2

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Bactor & Wirney, s.r.o.

Bactor & Wirney, s.r.o.

Bactor & Wirney je spoločnosť s dlhoročnou históriou v oblastii marketingu a posledné dva roky transformovaná na moderné vydavateľstvo. Sme držiteľom ochrannej známky a autormi projektu Posledný Follower, ktorý je aktuálne najpopulárnejší komiksový projekt na Slovensku Sme autormi projektu interaktívno-prezentačnej online platformy s prvkami umelej inteligencie, ktorý bol podporený nenávratným finančným príspevkom zo zdrojov EÚ. Platforma bude slúžiť na inovatívnu prezentáciu kníh, textov a publikácii rôznorodých formátov a žánrov. Projekt je aktuálne v štádiu prípravy na realizáciu. Očakávané spustenie projektu je 09/2022. Sme držiteľmi licencie na 11 poviedok, resp. noviel slovenského autora Martina Petra, dvojnásobného víťaza Martinus Ceny Fantázie.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Prvá Kniha (Epizódy 1-5)
Prvá Kniha (Epizódy 1-5)

Minimálna výška príspevku

19

Neboli k tebe naklonené hviezdy a Posledný Follower ťa doteraz obchádzal? Nevadí. Môžeš začať postupne, krok za krokom výberom prvej knižnej zbierky. Nájdeš v nej úvodných päť epizód a viac ako 200 komiksových strán.

Doručenie: jún 2022

Druhá kniha (Epizódy 6-10)
Druhá kniha (Epizódy 6-10)

Minimálna výška príspevku

20

Prvú knihu už máš a komiks ťa namotal? Druhý omnibus na príbeh plynulo nadväzuje a rozbieha to pravé akčné rodeo. V tomto pokračovaní nájdeš zvyšné časti prvej série a jednu celú bonusovú epizódu, ktorá mnohé vysvetlí.

Doručenie: jún 2022

Starterpack (Epizódy 1-10)
Starterpack (Epizódy 1-10)

Minimálna výška príspevku

30

Štartovací balíček, v ktorom ti previažeme mašľou obidve knižné zbierky. Ak chceš do najlepšieho slovenského komiksu skočiť hlavičku, tento 450-stranový starterpack je ušitý presne pre Teba. Pošleme ti prvých desať častí so všetkými bonusmi a môžeš okamžite nastúpiť na vlak.

Doručenie: jún 2022

Predplatné druhá séria (Epizódy 11-15)
Predplatné druhá séria (Epizódy 11-15)

Minimálna výška príspevku

33

Donáška až do domu. Keď nepríde Mohamed k hore, príde hora k Mohamedovi. S týmto predplatným sa už nemusíš obávať, že sa ti niektoré časti nepodarí zohnať. Epizódy 11-15 ti budú chodiť starostlivo zabalené priamo do schránky. A možno aj s malým prekvapením.

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Predplatné s poďakovaním
Predplatné s poďakovaním

Minimálna výška príspevku

44

Večná sláva Tebe čitateľ. Chceš náš spoločný vlak s vagónmi roztlačiť ešte viac? Za tento typ podpory sa ti poďakujeme priamo v komikse. Tvoje meno bude zvečnené na pamätnej tabuli, ktorá bude na poslednej strane každej novej epizódy.

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Plná výbava (Starterpack + predplatné)
Plná výbava (Starterpack + predplatné)

Minimálna výška príspevku

60

Kompletné XXL menu. Obzeráš si Followera prvýkrát a okamžite ti náš komiks učaroval? Náklonnosť ti chceme opätovať týmto balíčkom, v ktorom získaš všetkých 15 epizód za ešte lepších podmienok. Ďakujeme za dôveru, rozhodne ju nesklameme.

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Odkaz do budúcnosti
Odkaz do budúcnosti

Minimálna výška príspevku

99

Ty diktuješ, my kreslíme. Rezervuj si miesto na stene a vykrič cez komiks do sveta, čo ti leži na srdci. Vyznaj niekomu svoje hlboké sympatie, alebo nabonzuj spolužiaka, že si utiera šušne pod lavicu. Fantázii sa medze nekladú. Na odkaz do budúcnosti ti dáme 49 znakov. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Plagát na mieru
Plagát na mieru

Minimálna výška príspevku

111

Ty pošleš profilovku, my kreslíme. Každý aspoň raz premýšľal, aké by to bolo, keby bol v koži superhrdinu. Vďaka našim šikovným umelcom sa môžeš bezbolestne prilepiť na stenu. Prípadne objednaj takýto plagát kamarátovi na narodeniny. Originálnejší darček nevymyslíš. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Cameo v komikse
Cameo v komikse

Minimálna výška príspevku

250

Zasiahni do príbehu. Plagát je síce super, ale ty chceš byť priamo v komikse? Bez problémov. Urobíme z teba kľúčového komparzistu. Aj náhodný okoloidúci môže úplne zmeniť sled dejín. Súčasťou tejto odmeny je aj replika. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Tvoja postava v komikse
Tvoja postava v komikse

Minimálna výška príspevku

1 000

Zasiahni do príbehu ešte výraznejšie. Jedno cameo sa ti máli, pretože ty chceš mať vo Followerovi dôležitejšiu úlohu? Vieme zariadiť. Toto je postava, ktorá bude v komikse pobehovať počas všetkých piatich častí. Neboj sa, určite tam nebudeš zavadzať. Práve naopak. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne

Staň sa hrdinom v komikse
Staň sa hrdinom v komikse

Minimálna výška príspevku

3 333

Zasiahni do príbehu level PROFI. K dispozícii dávame aj túto absolútne lukratívnu možnosť. Môžeš sa stať právoplatným hrdinom Posledného Followera, ktorý bude na rovnakej úrovni s takými hviezdami, akými sú Expl0, Duklock, Moon, Max, či Remeň. Jasné, môžeš byť hrdina aj záporný. Je to iba na tebe. * OBSAHUJE AJ PREDPLATNÉ FOLLOWERA

Doručenie: jún 2022 a potom mesačne