Noemkine bábkové divadlo - pomoc pre Noemi a zábava pre deti

Noemkine bábkové divadlo - pomoc pre Noemi a zábava pre deti

Prečo Noemkine bábkové divadlo? Aby bavilo deti, niečo málo ich naučilo o prírode a pomohlo zlepšiť život jednej malej slečne. Námetom prvého predstavenia je kniha Miss lúčny kvietok - o najkrajších lúčnych kvetoch. Divadlo bude kombináciou živého predstavenia a bábkového divadla s novými pesničkami od detskej speváčky Simsalaly nahratými len pre nás.

Divadlo
Noemkine bábkové divadlo - pomoc pre Noemi a zábava pre deti
Získaná suma
114%

2 051 €

z cieľovej sumy
1 800 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Čo je cieľom projektu?

Aj vďaka vám prinesieme deťom náučné bábkové divadlo s pesničkami a pomôžeme Noemi.

Noemkine bábkové divadlo vzniká za účelom pomáhať prírode, zabaviť a niečo naučiť malé deti a zlepšiť život jednej malej slečne. Prvé predstavenie, ktorým otvárame našu divadelnú kariéru, sa volá Miss lúčny kvietok. Motívom na predstavenie je rovnomenná kniha Miss lúčny kvietok, ktorá je o kráse prírody, láske ku kvetom a veľmi peknom priateľstve medzi margarétkou a bodliakom. Je to rozprávkový príbeh, v ktorom tri víly chrániace prekrásnu a neobyčajnú lúku, hľadajú najkrajší kvet. Ako príbeh dopadne a ktorý kvet je najkrajší, sa deti dozvedia na našom predstavení.

Krstnými rodičmi knihy sú najznámejší farmár na Slovensku Martin Bagar, Noemi Schmidtová – malá slečna so zdravotným postihnutím a jej mama Zuzka – mama, podnikateľka, ktorá ako prvá na Slovensku prerazila s výrobou mydlových kytíc.

Aby si aj naši najmenší v škôlkach vybudovali lásku k prírode, v našom prípade ku kvetom, pripravili sme pre nich bábkové divadlo s pesničkami. Interpretkou piesní je detská speváčka Simsalala, ktorá za pomoci pesničiek učí deti v škôlkach základným vedomostiam v rôznych oblastiach.

Noemkine bábkové divadlo nesie svoj názov podľa jednej z krstných rodičov knihy Miss lúčny kvietok. Práve týmto divadlom chceme pomôcť Noemi s jej neľahkým osudom. A hoci je veľká bojovníčka, potrebuje našu pomoc. Veľkým prínosom sú pre ňu terapie, ktoré pravidelne absolvuje a ktoré vyžadujú okrem času aj množstvo finančných prostriedkov. Výťažok z neskoršieho predaja vstupeniek poskytneme Noemi na terapie, ktoré jej pomáhajú v tomto ťažkom boji a budú jej zabezpečovať pravidelný prísun na ne potrebných peňazí.

Pomoc jednému človeku nemusí znamenať zmenu celého sveta, ale môže znamenať zmenu sveta pre jedného človeka.

Ako použijeme Vašu podporu?

Hoci bábkové divadlo bude vyrobené prevažne z recyklovaných materiálov, pretože na životnom prostredí nám záleží, potrebujeme:

  • opäť vyrobiť postavičky, pretože z našich pôvodných sa nám niektoré poškodili a nedajú sa použiť. Chceme ich nahradiť postavičkami vyrobenými z inovatívnejších a kvalitnejších materiálov. Keďže ide o divadlo putovné, budú sa často prenášať a môžu sa ľahko poškodiť. Chceli by sme ich vytlačiť na 3D tlačiarni. Samozrejme, okrem samotnej tlače, niečo bude stáť aj grafická príprava - 200 eur
  • vyrobiť kulisy, zatiaľ máme pripravenú a ručne vyrobenú lúku, na ktorej sa príbeh odohráva - 100 eur
  • zložiť hudbu k pesničkám, texty už máme pripravené a so spevom nám pomôže Simsalala - 1000 eur
  • vydať CD, aby si pesničky z divadla mohli deti pospevovať aj doma - 500 eur

Vaša finančná podpora bude primárne použitá na výrobu nových postavičiek a dokončenie kulís. Potom bude nasledovať nahratie hudby a vydanie CD.

Bábkové divadlo má okrem podpory pre Noemi aj edukačný charakter a našim najmenším ukážeme prírodu aj z iného uhla. Pokiaľ sa podarí, vďaka Vášmu záujmu a finančnej podpore, vyzbierať suma vyššia, než ktorú potrebujeme na dokončenie divadla, bude použitá na iné divadelné témy, ktoré sú naším ďalším veľkým snom.

Kedy a kde bude projekt realizovaný?

Noemkine bábkové divadlo bude putovným divadlom. Naše divadelné predstavenia uskutočníme tam, kde bude o ne záujem. Či už pôjde o:

  • materské školy a základné školy,
  • dedinské predstavenia,
  • súkromné oslavy,
  • vystúpenia na rôznych podujatiach a pod.

Potrebujeme čas do konca školského roka na dokončenie a naštudovanie scenára. Cez prázdniny začneme s našimi prvými vystúpeniami.

Harmonogram predstavení bude k dispozícii na webovej stránke www.agenturaluka.com, kde budú aj informácie o možnosti zakúpenia lístkov na predstavenie.

Odkaz na podmienky poskytovania odmien

https://www.agenturaluka.com/dokumenty/

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Vstupenka na predstavenie

Minimálna výška príspevku

15

Za vašu podporu od nás dostanete jeden lístok na naše predstavenie. Na www.agenturaluka.com zverejníme do konca školského roka miesta našich predstavení, kde si vyberiete to predstavenie, ktorého sa chcete zúčastniť. Ďakujeme za podporu.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístok na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístok zašleme na váš e-mail.

Dve vstupenky na predstavenie

Minimálna výška príspevku

25

Za vašu podporu od nás dostanete dva lístky na naše predstavenie. Na www.agenturaluka.com zverejníme do konca školského roka miesta našich predstavení, kde si vyberiete to predstavenie, ktorého sa chcete zúčastniť. Veľmi si vážime, že ste sa rozhodli nás podporiť.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail.

Tri vstupenky na predstavenie

Minimálna výška príspevku

35

Za vašu podporu od nás dostanete tri lístky na naše predstavenie. Na www.agenturaluka.com zverejníme do konca školského roka miesta našich predstavení, kde si vyberiete to predstavenie, ktorého sa chcete zúčastniť. Úprimne vám ďakujeme za vašu podporu.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail.

Štyri vstupenky na predstavenie

Minimálna výška príspevku

45

Za vašu podporu od nás dostanete štyri lístky na naše predstavenie. Na www.agenturaluka.com zverejníme do konca školského roka miesta našich predstavení, kde si vyberiete to predstavenie, ktorého sa chcete zúčastniť. Veľmi si vážime, že podporujete, čo robíme.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail.

Dve vstupenky na predstavenie a kniha Miss lúčny kvietok

Minimálna výška príspevku

50

Za vašu podporu dostanete od nás dva lístky na naše predstavenie a na pamiatku pekne stráveného dňa aj knihu Miss lúčny kvietok, ktorá je motívom divadelného predstavenia. Na www.agenturaluka.com sa 30.6.2022 dozviete miesta našich predstavení a vyberiete si predstavenie, ktorého sa zúčastníte. Vaša podpora je pre nás zároveň veľkým povzbudením do ďalšej práce.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail. Knihu doručíme poštou alebo kuriérom, doručenie hradíme my.

Dve vstupenky na predstavenie + kniha „Miss lúčny kvietok“ + CD s pesničkami „Miss lúčny kvietok“

Minimálna výška príspevku

75

Za vašu podporu od nás dostanete dva lístky na naše predstavenie a na pamiatku pekne stráveného dňa aj knihu Miss lúčny kvietok, ktorá je motívom divadelného predstavenia a CD s pesničkami „Miss lúčny kvietok“. Na www.agenturaluka.com sa 30.6.2022 dozviete miesta našich predstavení a vyberiete si predstavenie, ktorého sa zúčastníte. Veľmi si vážime, že ste sa rozhodli, podporiť nás, za čo vám úprimne ďakujeme.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail. Knihu a CD doručíme poštou alebo kuriérom, doručenie hradíme my.

Záhadný balíček

Minimálna výška príspevku

90

Je to ako kupovať mačku vo vreci, ale o to väčšia radosť bude pri otvorení balíčka, v ktorom vás čaká množstvo prekvapení. Užijete si chvíľu napätia a prekvapí vás, čo všetko od nás dostanete. Ďakujeme za podporu, ktorá je pre nás veľkou pomocou.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na odovzdaní balíčka.

Voľná prenosná vstupenka

Minimálna výška príspevku

150

Dostanete od nás jednu prenosnú vstupenku na vaše meno, ktorú môžete do konca roka použiť vy, alebo vaši známi, ktorým ju požičiate, kdekoľvek a na ktoromkoľvek našom predstavení. Či ju použijete jedenkrát, alebo bude použitá na všetkých našich predstaveniach, záleží na vás. A my vám úprimne za vašu podporu ďakujeme.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na odovzdaní voľnej prenosnej vstupenky.

Prenosná dvojvstupenka

Minimálna výška príspevku

280

Dostanete od nás jednu prenosnú vstupenku pre dve osoby na vaše meno, ktorú môžete do konca roka použiť vy, alebo vaši známi, ktorým ju požičiate, kdekoľvek a na ktoromkoľvek našom predstavení. Či ju použijete jedenkrát, alebo bude použitá na všetkých našich predstaveniach, záleží na vás. Ďakujeme za podporu.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na odovzdaní voľnej prenosnej vstupenky.

Prenosná dvojvstupenka + záhadný balíček

Minimálna výška príspevku

500

Dostanete od nás jednu prenosnú vstupenku pre dve osoby na vaše meno, ktorú môžete do konca roka použiť vy, alebo vaši známi, ktorým ju požičiate, kdekoľvek a na ktoromkoľvek našom predstavení. Či ju použijete jedenkrát, alebo bude použitá na všetkých našich predstaveniach, záleží na vás. Tiež vás čaká záhadný balíček plný prekvapení. Úprimne ďakujeme za vašu podporu.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na odovzdaní voľnej prenosnej vstupenky a záhadného balíčka.

Predstavenie len pre vás a vašich priateľov

Minimálna výška príspevku

1 000

Plánujete robiť oslavu pre deti, prípadne chcete potešiť priateľov alebo celú dedinu? Za takúto podporu dostanete od nás privátne jedno predstavenie kedykoľvek a na akomkoľvek mieste na Slovensku, ktoré nám zabezpečíte. Úprimne ďakujeme za vašu podporu.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na prednostnej rezervácii termínu predstavenia.

Sada 5 mydiel v tvare margarétky
Sada 5 mydiel v tvare margarétky

Minimálna výška príspevku

15

Za vašu podporu od nás dostanete sadu 5 mydiel v tvare margarétky z tvorivej dielne Suzis flower soaps. Mydielka sú krásne voňavé, použiteľné na umývanie, ale aj vhodné ako dekorácia do kúpeľne. Ďakujeme za podporu.

Doručenie: jún 2022

Knižka Miss lúčny kvietok a pracovný zošit Lúčne kvety
Knižka Miss lúčny kvietok a pracovný zošit Lúčne kvety

Minimálna výška príspevku

19

Za vašu podporu od nás dostanete druhé vydanie knižky Miss lúčny kvietok aj s pracovným zošitom Lúčne kvety, do ktorého si môžu deti kresliť, vyfarbovať a vylúštiť tajničku. Ďakujeme za podporu.

Doručenie: jún 2022

Novinky

Poďakovanie

Update #1, 10.06.2022

Veľké poďakovanie od nás patrí všetkým, ktorí Noemkine bábkové divadlo finančne podporili. Vaše príspevky nám umožnia dokončiť, čo sme začali. Každá podpora nás veľmi teší, posúva ďalej v našej tvorbe a činnosti a dodáva nám silu pokračovať v tom, čo robíme. ÚPRIMNE VŠETKÝM ĎAKUJEME !!! 

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

💬 S láskou 55 Ludmila

56 €

👤 Peter Bencurik

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

1 500 €

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Janka Leštinská

💬 Prajem veľa zdravia Noemi ❤️

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Za Ruku

💬 Krásny projekt spojený s pomocou ????

150 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Záhadný balíček

90 €

+ 7 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Knižka Miss lúčny kvietok a pracovný zošit Lúčne kvety

30 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

15 €

+ 2 € ?

👤 Margita Martinkovičová

💬 Držím palce!

15 €

+ 2 € ?

👤 Monika Walkowicz

🎁 Dve vstupenky na predstavenie a kniha Miss lúčny kvietok

50 €

+ 8 € ?

👤 Lenka Sivakova

🎁 Sada 5 mydiel v tvare margarétky

15 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Drzim palce!

20 €

+ 2 € ?

👤 Andrea Jánošiíková

💬 Krasny napad, drzim palce.

10 €

+ 1 € ?

👤 Darina Polakovičová

💬 ❤

10 €

Autori

Miesto realizácie projektu

Trnavský kraj

Iveta Cholevová

Iveta Cholevová

Volám sa Iveta Cholevová a som majiteľkou Agentúry Lúka a štatutárnym zástupcom občianskeho združenia Čarovná lúka. Tvorím projekty pre deti, najmä s témou ochrany životného prostredia a v rámci občianskeho združenia organizujem spolu s ostatnými členmi akcie na pomoc chorým deťom. Som autorkou knihy Miss lúčny kvietok, ktorá je rozprávkovou no zároveň náučnou knihou s množstvom ilustrácií lúčnych kvetov a pripravujem aj ďalšie knihy. Napadla mi myšlienka vytvoriť na motív knihy Miss lúčny kvietok aj bábkové divadlo. Zastrešujem preto aj "Noemkine bábkové divadlo" a tiež ďalší projekt "Deti a ochrana prírody". Zorganizovala som charitatívnu akciu "Turistický pochod po Pallfyho štreke" a aj aukcie na pomoc chorým deťom, vďaka ktorým sa vydražilo množstvo prekrásnych ručne robených predmetov, ktoré urobili radosť ich dražiteľom, darcovia sa zviditeľnili a pomohli sme chorým deťom. Inak, som obyčajný človek so svojimi radosťami a starosťami. Mám rada svoju rodinu, kvety, prechádzky v prírode, objavovanie neobjaveného a preskúmanie už objaveného. Rada počúvam hudbu, som textárkou detskej speváčky Simsalaly, študujem účinky liečivých bylín a pracujem v záhrade, lebo ma to udržuje v kondícii. A ak je to v mojich silách, rada pomôžem každému, kto pomoc potrebuje.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Vstupenka na predstavenie

Minimálna výška príspevku

15

Za vašu podporu od nás dostanete jeden lístok na naše predstavenie. Na www.agenturaluka.com zverejníme do konca školského roka miesta našich predstavení, kde si vyberiete to predstavenie, ktorého sa chcete zúčastniť. Ďakujeme za podporu.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístok na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístok zašleme na váš e-mail.

Dve vstupenky na predstavenie

Minimálna výška príspevku

25

Za vašu podporu od nás dostanete dva lístky na naše predstavenie. Na www.agenturaluka.com zverejníme do konca školského roka miesta našich predstavení, kde si vyberiete to predstavenie, ktorého sa chcete zúčastniť. Veľmi si vážime, že ste sa rozhodli nás podporiť.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail.

Tri vstupenky na predstavenie

Minimálna výška príspevku

35

Za vašu podporu od nás dostanete tri lístky na naše predstavenie. Na www.agenturaluka.com zverejníme do konca školského roka miesta našich predstavení, kde si vyberiete to predstavenie, ktorého sa chcete zúčastniť. Úprimne vám ďakujeme za vašu podporu.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail.

Štyri vstupenky na predstavenie

Minimálna výška príspevku

45

Za vašu podporu od nás dostanete štyri lístky na naše predstavenie. Na www.agenturaluka.com zverejníme do konca školského roka miesta našich predstavení, kde si vyberiete to predstavenie, ktorého sa chcete zúčastniť. Veľmi si vážime, že podporujete, čo robíme.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail.

Dve vstupenky na predstavenie a kniha Miss lúčny kvietok

Minimálna výška príspevku

50

Za vašu podporu dostanete od nás dva lístky na naše predstavenie a na pamiatku pekne stráveného dňa aj knihu Miss lúčny kvietok, ktorá je motívom divadelného predstavenia. Na www.agenturaluka.com sa 30.6.2022 dozviete miesta našich predstavení a vyberiete si predstavenie, ktorého sa zúčastníte. Vaša podpora je pre nás zároveň veľkým povzbudením do ďalšej práce.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail. Knihu doručíme poštou alebo kuriérom, doručenie hradíme my.

Dve vstupenky na predstavenie + kniha „Miss lúčny kvietok“ + CD s pesničkami „Miss lúčny kvietok“

Minimálna výška príspevku

75

Za vašu podporu od nás dostanete dva lístky na naše predstavenie a na pamiatku pekne stráveného dňa aj knihu Miss lúčny kvietok, ktorá je motívom divadelného predstavenia a CD s pesničkami „Miss lúčny kvietok“. Na www.agenturaluka.com sa 30.6.2022 dozviete miesta našich predstavení a vyberiete si predstavenie, ktorého sa zúčastníte. Veľmi si vážime, že ste sa rozhodli, podporiť nás, za čo vám úprimne ďakujeme.

Doručenie: Rezervujte si už teraz lístky na carovnaluka@gmail.com na vaše meno a po 30.6.2022 nám oznámte miesto predstavenia, ktoré ste si vybrali. My vám lístky zašleme na váš e-mail. Knihu a CD doručíme poštou alebo kuriérom, doručenie hradíme my.

Záhadný balíček

Minimálna výška príspevku

90

Je to ako kupovať mačku vo vreci, ale o to väčšia radosť bude pri otvorení balíčka, v ktorom vás čaká množstvo prekvapení. Užijete si chvíľu napätia a prekvapí vás, čo všetko od nás dostanete. Ďakujeme za podporu, ktorá je pre nás veľkou pomocou.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na odovzdaní balíčka.

Voľná prenosná vstupenka

Minimálna výška príspevku

150

Dostanete od nás jednu prenosnú vstupenku na vaše meno, ktorú môžete do konca roka použiť vy, alebo vaši známi, ktorým ju požičiate, kdekoľvek a na ktoromkoľvek našom predstavení. Či ju použijete jedenkrát, alebo bude použitá na všetkých našich predstaveniach, záleží na vás. A my vám úprimne za vašu podporu ďakujeme.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na odovzdaní voľnej prenosnej vstupenky.

Prenosná dvojvstupenka

Minimálna výška príspevku

280

Dostanete od nás jednu prenosnú vstupenku pre dve osoby na vaše meno, ktorú môžete do konca roka použiť vy, alebo vaši známi, ktorým ju požičiate, kdekoľvek a na ktoromkoľvek našom predstavení. Či ju použijete jedenkrát, alebo bude použitá na všetkých našich predstaveniach, záleží na vás. Ďakujeme za podporu.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na odovzdaní voľnej prenosnej vstupenky.

Prenosná dvojvstupenka + záhadný balíček

Minimálna výška príspevku

500

Dostanete od nás jednu prenosnú vstupenku pre dve osoby na vaše meno, ktorú môžete do konca roka použiť vy, alebo vaši známi, ktorým ju požičiate, kdekoľvek a na ktoromkoľvek našom predstavení. Či ju použijete jedenkrát, alebo bude použitá na všetkých našich predstaveniach, záleží na vás. Tiež vás čaká záhadný balíček plný prekvapení. Úprimne ďakujeme za vašu podporu.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na odovzdaní voľnej prenosnej vstupenky a záhadného balíčka.

Predstavenie len pre vás a vašich priateľov

Minimálna výška príspevku

1 000

Plánujete robiť oslavu pre deti, prípadne chcete potešiť priateľov alebo celú dedinu? Za takúto podporu dostanete od nás privátne jedno predstavenie kedykoľvek a na akomkoľvek mieste na Slovensku, ktoré nám zabezpečíte. Úprimne ďakujeme za vašu podporu.

Doručenie: Po skončení kampane nám napíšte na carovnaluka@gmail.com a dohodneme sa na prednostnej rezervácii termínu predstavenia.

Sada 5 mydiel v tvare margarétky
Sada 5 mydiel v tvare margarétky

Minimálna výška príspevku

15

Za vašu podporu od nás dostanete sadu 5 mydiel v tvare margarétky z tvorivej dielne Suzis flower soaps. Mydielka sú krásne voňavé, použiteľné na umývanie, ale aj vhodné ako dekorácia do kúpeľne. Ďakujeme za podporu.

Doručenie: jún 2022

Knižka Miss lúčny kvietok a pracovný zošit Lúčne kvety
Knižka Miss lúčny kvietok a pracovný zošit Lúčne kvety

Minimálna výška príspevku

19

Za vašu podporu od nás dostanete druhé vydanie knižky Miss lúčny kvietok aj s pracovným zošitom Lúčne kvety, do ktorého si môžu deti kresliť, vyfarbovať a vylúštiť tajničku. Ďakujeme za podporu.

Doručenie: jún 2022