Podporte vydanie knihy ÚSMEVNÉ POCITOPISY - Ekvádor, mi amor

Podporte vydanie knihy ÚSMEVNÉ POCITOPISY - Ekvádor, mi amor

Predstavte si, že si čítate – usmievate sa a popritom sa celkom nenápadne všeličo dozviete o Ekvádore - krajine v tvare srdca na rovníku. Chcete si na chvíľu odbehnúť od každodenného života, prípadne si bez letenky rovno uletieť do ďalekých krajín a dobre sa zabaviť? Prenesiem vás do vzácnej, malej a nenápadnej krajiny, ktorú málokto pozná.

Literatúra
Podporte vydanie knihy ÚSMEVNÉ POCITOPISY - Ekvádor, mi amor

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
114 % 3 424 €
Cieľ Cieľová suma
Pokrytie časti nákladov na tlač knihy
3 000 €
2
Pokrytie celkových nákladov na vydanie knihy (tlač, korektúra, grafika)
6 000 €

O projekte


Ak sa radi smejete a milujete dobrodružstvá, ste tu správne.
Ideme do Ekvádoru!


Volám sa Veronika Kapcová, som vášnivá cestovateľka a autorka kníh zo série Úsmevné pocitopisy. Vďaka vašej podpore tu na StartLabe pri vydaní mojej prvej knihy a vašim pozitívnym ohlasom, som sa rozhodla pre vás pripraviť ďalšie pokračovanie úsmevných pocitopisov pod názvom „Ekvádor, mi amor“.

Vezmem vás do krajiny v tvare srdca na rovníku, aj na Galapágy a zájdeme do džungle za šamanom. Opäť nebudú chýbať moje reportážne fotografie. Vybrala som ich vyše 300, aby dokreslili úsmevné príbehy z môjho 3-ročného pobytu v tejto krajine plnej prírodných krás a usmiatych ľudí.


Čo je cieľom projektu?


Náš svet potrebuje dobrú náladu a tej veru nikdy nie je dosť. Dobrá nálada je síce nákazlivá, ale mám pocit, že v dnešnej dobe jej ubúda.

Či už ste dobrodruh, alebo radšej cestujete z pohodlia domova, mám pre vás dobrú správu – moje Úsmevné pocitopisy sú pre všetkých!

Dobrá nálada sa určite ujde aj vám :)


Moja kniha je vraj návyková :)


Krásné, inspirativní až návykové. Jsem nadšená autorkinou výpravností, humorem a informacemi, které jsem doposud neznala. S dychtivostí jsem četla řádky o Ekvádoru. Tato kniha je prostě zážitek. Vtáhne vás do děje.

Eva Dudová, umelkyňa


Ako vznikali Úsmevné pocitopisy?


Moje sólo cestovanie do exotiky sa začalo v Juhovýchodnej Ázii v roku 2006. Na cestu som hľadala parťáka. Nenašla som. Ale našla som odvahu ísť sama a každý deň som písala domov úsmevné pocit(y)opisy. Brutálne som spamovala kamošov a rodinu. Každý deň! Nesťažovali sa. Bavili sa.

Predstavte si, ja som už v tom roku 2006 bola vlastne bloger! Fakt! Netušila som, čo to znamená, ale bola som bloger so zaklápacou tlačidlovou Nokiou, bez selfie tyčky, bez wi-fi na hosteli a na cestách som k svojmu „blogovaniu“ používala stovky internetových kaviarní.


Nápad storočia sa stal
obsahom mojej ďalšej knihy.


Jedného dňa som dostala nápad storočia, zbalila svoje know-how projektového manažéra a odišla do Ekvádoru, pracovať do prekladateľskej agentúry a naučiť sa po španielsky. Precestovala som túto krásnu krajinu, tancovala salsu a prešla som „celú“ Južnú Ameriku. Neplánovala som, že sa do Ekvádoru zamilujem a dokonca tam stretnem aj štyroch nápadníkov. Dvaja z nich boli takí naozajstní nápadníci a dvaja ma len napadli. Vznikol z toho pobyt v nemocnici a viaceré zábavné diagnózy. Bude teda reč aj o (ne)bezpečnosti.

V knihe vám okrem iného vyrozprávam príbehy z džungle, popíšem vám stretnutie so šamanom a očistný rituál s posvätnou rastlinou ayahuasca. Vysvetlím vám, ako je to vlastne s tou najvyššou horou sveta, a že ekvádorská láska ide cez žalúdok.

Vezmem vás aj na Galapágy - vzácne miesto, ktoré patrí korytnačkám, tuleňom a leguánom. Inšpiroval sa ním aj Daniel Defoe, keď písal Robinsona Crusoa.

Vždy sa ma pýtali, ktorá spomedzi 80-tich krajín, ktoré som navštívila, sa mi páčila najviac. Nemala som na to odpoveď. Odkedy som navštívila Ekvádor, už sa toľko nevykrúcam a netvrdím, že všetky :)

Ekvádor si ma získal natoľko, že ho považujem za svoj druhý domov a neviem sa dočkať, kedy vás tam zoberiem.


Pozrite si podrobný obsah knihy.



Obsah:


Úvod
1.     Cesta do krajiny v tvare srdca na rovníku
2.    Ekvádor, moja láska!
3.    Príchod do Quita
4.    Ubytovanie v zámku ako princezná
5.    Me gustas mucho Ecuador!
6.    Navaľ mobil alebo ako je to s (ne)bezpečnosťou
7.    „Nenávidím ten tvoj nový systém, lebo funguje!”
8.    Španielčina
9.    Quito – hlavné mesto
10.   Salsa
11.    Ekvádorskí chlapi
12.   Ekvádorská láska ide cez žalúdok
13.   Byrokratický víza príbeh
14.   Túlačky po krajine
15.   Moji štyria ekvádorskí nápadníci
16.   Tromboembólia a iné zábavné diagnózy
17.   Šaman
18.  Galapágy
19.  Darček od kráľovnej Amazónie
Záver

Prečo potrebujem vašu podporu?


No predsa preto, aby mohlo vzniknúť čo najväčšie množstvo výtlačkov, a aby ste sa cítili veselo a dobrodružne. Na knihe pracujú prvotriedna korektorka a grafička. Kniha bude mať tvrdú šitú väzbu, formát A5, 224 plnofarebných strán a viac ako 300 autorských reportážnych fotografií. Knihu Úsmevné pocitopisy vydávam v spolupráci s vydavateľstvom Elist a vyzbierané finančné prostriedky použijem na pokrytie časti nákladov spojených s jej vydaním.


Stíhame to do Vianoc!


Podporte, prosím, tlač knihy „Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor“ a kniha sa na vás a vašich blízkych bude „usmievať“ už počas týchto vianočných sviatkov. Ak sa mi s vašou pomocou podarí vyzbierať požadovanú sumu, kniha bude u vás do konca novembra. Z celého srdca ďakujem za vašu podporu.


Ako vás odmením za vašu pomoc?


Okrem dobrého pocitu si môžete vybrať z odmien, ako sú napríklad: 

  1. Samotná kniha Úsmevné pocitopisy- Ekvádor, mi amor
  2. Kniha s handmade záložkou s cestovateľským motívom, ktorú špeciálne pre tento projekt vyrobila Martina Valešová, odborníčka na techniky scrapbooking a cardmaking.
  3. Kniha a obal na knihu, ktorý vyrobila moja svokruška :)
  4. Ku knihe o Ekvádore do páru aj prvá kniha zo série Úsmevné pocitopisy, ktorá vás zavedie do 5 krajín ako Kuba, Nepál, Guatemala, Mexiko a Indonézia.
  5. „Pre knižku na kávičku“
  6. Cestovateľská prezentácia vo vašej firme, inštitúcii, kaviarni, knižnici, škole...

Možno vás ešte viac nažhavia
referencie čitateľov rukopisu


Poriadne silné cestovateľské espresso! Už
prvý dúšok vás nabije energiou. Ani neviete ako a ste v tom až po uši... zamilovaní do Ekvádoru! Autorke patrí môj obdiv. Púšťa sa do neznáma a s humorom prekonáva aj život ohrozujúce prekážky.

MUDr. Renáta Simonato Krajčovičová, doktorka a cestovateľka

Ekvádorské pocitopisy jsou prostě návykové! Přečtené jedním dechem. Rukopis jsem četla během mého pobytu v této nádherné zemi a jsem nadšená. Zábavné, inspirativní a zajímavé čtení vás vtáhne do nevšedních zážitků autorky. Byl to super zážitek.

Iva Raková, cestovateľka a sprievodkyňa

Odvážnym život prináša skvelé zážitky a tí, ktorým chýba odvaha, nech čítajú Úsmevné pocitopisy. Autorkina druhá kniha ma opäť nesklamala. Znovu som v nej našiel nielen napínavé a zábavné dobrodružstvá, ale aj poučné rady.

Milan Koník, fotograf

Do očí sa mi tisnú slzy dojatia. Ako Ekvádorčanka žijúca na Slovensku som sa preniesla do svojej rodnej krajiny, pripomenula si jej krásy a priateľskosť obyvateľov. Pri čítaní som sa aj veľa nasmiala. Z celého srdca ďakujem.

RNDr. Gabriela Castillo PhD., Ekvádorčanka

Autorka svérázným a vtipným způsobem sděluje své životní zážitky. Probouzí to ve mně touhu opět vyrazit na cesty. Dechberoucí fotografie krásně dokreslují atmosféru vyprávěných příběhů. Návštěva u amazonského šamana je jako třešnička na dortu!

Jan Šamal, amatérsky fotograf a cestovateľ

O autorke


Volám sa Veronika Kapcová Balážiová, som autorka projektu Latina na cestách, vášnivá cestovateľka, milovníčka dobrodružstiev, Južnej Ameriky, latino hudby a salsy. Dušou a srdcom som proste Latina.
Navštívila som vyše 80 krajín na vlastnú päsť. Milujem v ľuďoch prebúdzať ich nesmelú dobrodružnú dušu a tých, ktorí cestujú v pohodlí domova, prenesiem do ďalekých krajín prostredníctvom svojich fotografií a kníh zo série Úsmevné pocitopisy.
Vyštudovala som francúzštinu a knižničnú/informačnú vedu v Bratislave a v Lyone. 7 rokov som pracovala ako projektová manažérka v prekladateľskej agentúre v Londýne a 3 roky som žila v Ekvádore. Neskôr som pracovala aj ako sprievodkyňa po Južnej Amerike.


Po skončení kampane nájdete knihu a ďalšie úsmevné články tu:
web: www.veronikapcova.sk
FB: latina na cestách vás baví
IG: latina.na.cestách

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor
Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

Minimálna výška príspevku

18

Jedna kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor. Kniha bude aj s autorským podpisom.

Doručenie: do konca novembra 2022

Kniha + Obal na knihu
Kniha + Obal na knihu

Minimálna výška príspevku

25

Kniha a obal na knihu. Pre tento projekt ich vlastnoručne vyrobila moja svokruška :) Kniha bude aj s autorským podpisom.

Doručenie: do konca novembra 2022

Prvá aj druhá kniha zo série
Prvá aj druhá kniha zo série "Úsmevné pocitopisy"

Minimálna výška príspevku

35

Ak ešte nemáte autorkinu prvotinu, môžete si objednať naraz obe knihy zo série Úsmevné pocitopisy. Prvú knihu už čítalo vyše 1 000 usmiatych čitateľov a má názov: Úsmevné pocitopisy - Kuba, Nepál, Guatemala, Mexiko, Indonézia Knihy budú aj s autorským podpisom.

Doručenie: do konca novembra 2022

„Pre knižku na kávičku“
„Pre knižku na kávičku“

Minimálna výška príspevku

45

Pozvem vás na čaj alebo kávičku a osobne vám knihu odovzdám. Kniha bude už aj s autorským podpisom.

Doručenie: od konca novembra 2022

CESTOVATEĽSKÁ PREZENTÁCIA
CESTOVATEĽSKÁ PREZENTÁCIA

Minimálna výška príspevku

120

Prezentácia a fotoreportáž z krajiny podľa vášho výberu. Prezentácia sa môže konať vo vašej firme, obľúbenej kaviarni, na školách, kultúrnych priestoroch alebo vo vašej knižnici.

Doručenie: Od konca novembra 2022

Kniha + Handmade záložka
Kniha + Handmade záložka

Minimálna výška príspevku

20

Kniha s handmade záložkou s cestovateľským motívom, ktorú špeciálne pre tento projekt vyrobila Martina Valešová, odborníčka na techniky scrapbooking a cardmaking. Kniha bude aj s autorským podpisom.

Doručenie: do konca novembra 2022

Novinky

Pokračovanie: Úsmevné pocitopisy - Sólo v Južnej Amerike

Update #5, 19.09.2023

Pozdravujem mojich čitateľov, 

Mám pre vás výbornú správu. Knihu Úsmevné pocitopisy - Sólo v
Južnej Amerike môžete očakávať už na jeseň 2023.

O všetkom sa včas dozviete, sledujte ma na Facebooku alebo na Instagrame Latina na cestách. Zatiaľ si pozrite farebné video o Južnej Amerike tu >>>>.

A o čom bude tretia kniha?
Prostredníctvom ďalších úsmevných, ale aj dojímavých
príbehov vás prenesiem do týchto 6 krajín: Kolumbia, Peru, Bolívia, Argentína, Čile, Brazília. Ak sa radi smejete a milujete dobrodružstvá, ste tu správne. Nech sa páči! Ideme do Južnej Ameriky!

Vďaka vašej podpore a pozitívnym ohlasom na moje prvé dve
knihy, som sa rozhodla pre vás pripraviť tretie dobrodružné pokračovanie pod názvom „Sólo v Južnej Amerike“. Pre knihu som vybrala tento názov, pretože solo/sola v španielčine znamená sám/sama. Prešla som sama Južnú Ameriku – s ruksakom, potrhanými šľachami na nohe a tromboembóliou. Ale vlastne som sa nikdy necítila sama, pretože Juhoameričania sú úžasní ľudia.

V knihe budem vašou sprievodkyňou po šiestich juhoamerických krajinách od Kolumbie cez Patagóniu až na koniec sveta. Takže v tom nebudete sami. Opäť nebudú chýbať moje reportážne fotografie, ktoré dokreslia úsmevné príbehy z mojej 4-mesačnej cesty plnej prírodných krás a usmiatych ľudí. 

Mám pre vás aj nejaké vábivé čísla z knihy:
1. Jedna vášnivá sólo cestovateľka „Latina na cestách“ a jedna dobrodružná cesta.
2. Dve „zábavné“ diagnózy: potrhané šľachy na nohe a tromboembólia.
3. Tri vysokohorské treky v Patagónii: Fitz Roy, Cerro Torre a Torres del Paine.
4. Štyri mesiace na cestách.
5. Päťsto a viac autorských fotografií.
6. Šesť krajín Južnej Ameriky.
7. Siedma kapitola s názvom „Lesk a bieda“ sprevádzania.
+ tisíce kilometrov, množstvo dobrodružstiev, úsmevných a dojímavých situácií, ktoré tak rada komentujem :)


Zaujímavé kvapky:

V pripravovanej tretej knihe o Južnej Amerike nájdete aj novinku. Sú ňou krátke a nevtieravé „kvapky“, ako napríklad:
- Kvapky z chémie (o tom, aký osud čaká kokové listy).
- Kvapky z histórie (legendy o Inkoch, genocída Indiánov, vojenská diktatúra).
- Kvapky kávové, cestovateľské, finančné, romantické, mafiánske…
- Kvapky z konca sveta (obr. nižšie).
- Kvapky pravdy o tom, že Južná Amerika je
síce prekrásna, ale nie všetko je tam ružové. A na záver aj pravdivé zákulisné kvapky z môjho života sprievodkyne v Južnej Amerike.

Knihu Úsmevné pocitopisy - Sólo v Južnej Amerike očakávajte už na jeseň 2023. Verím, že aj tretia kniha zo série vás bude baviť.

Majte sa krásne!

Veronika (Latina na cestách)

Magický dátum 11.11.2022

Update #4, 07.11.2022

Milí moji podporovatelia, 

Mám dobré správy! Moja druhá kniha zo série Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor by podľa posledných správ mala vyjsť z tlače v tento magický dátum 11.11.2022.

Už na prvý pohľad sa mi tento dátum veľmi páči.

Neviem sa dočkať, kedy vám ju budem môcť doručiť. Ak pôjde všetko ako má, ozvem sa čoskoro osobne tým, ktorí ste si vybrali osobný odber v Bratislave a v Pezinku a dohodnem sa s vami. Ostatným knihu pošlem.

Tak držte prosím ešte palce!
Veronika

Kampaň sa skončila! :)

Update #3, 28.10.2022


Ďakujem všetkým, ktorí ste akoukoľvek formou podporili vznik mojej druhej knihy - Ekvádor, mi amor. Aj vďaka vám bude kniha Slovákom rozdávať dobrú náladu.

Ďakujem za to, ako ste mi držali palce, ako ste sa tešili, keď sa kampani
darilo, za vaše povzbudivé slová a správy, za vaše nápady, ako propagovať kampaň a mnoho iného, čo mi pomohlo veriť, že to celé má význam. 

Podľa posledných správ kniha príde z tlače okolo 7.11. Takže ak to mal byť darček pod stromček, určite to stíhame do Vianoc. Ozvem sa tým, ktorí ste si zvolili osobný odber a dohodneme sa. Pre ostatných knihu pošlem, len čo sa bude dať.

Kniha bude aj naďalej dostupná v predaji priamo u mňa (Pezinok, Bratislava) alebo na mojom webe www.veronikapcova.sk. Nebudem
vám tajiť, že tento spôsob je pre autora vždy najvýhodnejší :)

Nájdete ju však aj v kníhkupectvách po celom Slovensku.

Ešte raz vám veľmi pekne ďakujem za všetku podporu. 

Veronika

Je to tam! Kampaň sa s vašou pomocou naplnila!

Update #2, 21.10.2022

Kampaň sa včera naplnila! Kniha môže ísť do tlače!

Tieklo aj šampanské! 
Pripili sme si na všetkých vás, ktorí ste podporili vydanie mojej druhej knihy zo série Úsmevné pocitopisy – Ekvádor, mi amor.

Ďakujem za vašu podporu na StartLabe, aj mimo neho, za každé povzbudenie, nadšené ohlasy na prvú knihu, za vaše milé správy o tom, ako sa nemám vzdávať a mám písať ďalšie knihy. Aj za vaše gratulácie k úspešnej kampani, ktoré mi posielate. Ďakujem za vaše nadšenie!

Verím, že vás druhá kniha pobaví aspoň tak, ako tá prvá. Všetkým vám, kto ste sa o jej vznik pričinili, v závere knihy ďakujem. Nájdete sa tam. Ste super!

Do konca kampane ostáva ešte pár dní! Jej prvým cieľom bolo čiastočné pokrytie nákladov na tlač. Po naplnení prvého cieľa je možné ciele dopĺňať a kampaň pokračuje.

Takže, ak poznáte niekoho, kto by si knihu rád kúpil v predpredaji alebo by ste chceli potešiť niekoho na Vianoce, je možné tak urobiť tu na StartLabe ešte pár dní.

Dnes budem volať s tlačiarom. Čoskoro sa ozvem s novinkami, kedy bude hotová!

Ešte raz ďakujem za vašu podporu!

Veronika

POZOR, POZOR! 2 horúce novinky!

Update #1, 07.10.2022

Krásny deň prajem,

Musím sa s vami podeliť o horúce novinky.

Novinka #1:
Kampaň na moju druhú knihu „Ekvádor, mi amor“ včera dosiahla 50%. Ste super! Už ostáva len 18 dní!
Ak poznáte niekoho ďalšieho, komu by moja kniha spravila radosť, niekoho, kto potrebuje dobrú náladu :), kto by si rád pocestoval a nemôže, niekoho, kto rád cestuje a rád číta... povedzte mu, prosím, o Úsmevných pocitopisoch: www.startlab.sk/kniha-ekvador/


Novinka #2:
Cestovateľská prezentácia, ktorú som pripravila o Ekvádore a Galapágoch už tento pondelok.
10.10.2022 o 17h!
Miesto: Bratislava, v Kubi´s The Nook, na prízemí Twin City Tower.
Krásny dátum a miesto, však? Už chýbate len vy! Teším sa na vás!

Ďakujem za milé odkazy a povzbudenia, ktoré mi na platforme nechávate. Verím, že aj druhá kniha vás pobaví!


Prikladám ešte raz link na moju novú kampaň:
www.startlab.sk/kniha-ekvador/

Dúfam, že sa s niektorými z vás vidím v pondelok 10.10.

Krásny víkend prajem,

Veronika


Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Gracias!

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Prvá aj druhá kniha zo série "Úsmevné pocitopisy"

39 €

+ 6 € ?

👤 Miriama Masničáková

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

💬 Krásne, úsmevné a milé príbehy. Prajem ešte veľa podobných ciest a skvelých kníh.

22 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Prvá aj druhá kniha zo série "Úsmevné pocitopisy"

40 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

22 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Veronika, šikovná si, nech sa Ti darí ! :)

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Miroslava Papcunova

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

22 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

24 €

👤 Silvia Stružová

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

50 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

💬 Ahooooj 🙂

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha + Obal na knihu

25 €

+ 2 € ?

👤 Simona Posch

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

💬 Už sa neviem dočkať na druhú knihu a tvoje zážitky. Držím palce, aby si knižka našla ešte viac čitateľov, ako tvoja prvotina. :)

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CESTOVATEĽSKÁ PREZENTÁCIA

120 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

💬 želám autorke veľa inšpirácií, nápadov, radosti zo života, pozitívnych úsmevných stretnutí a elánu do ďalšej tvorivej činnosti

36 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

36 €

👤 Lenka Krajcirova

🎁 Kniha + Obal na knihu

25 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

22 €

👤 Pavol Kopec

🎁 „Pre knižku na kávičku“

💬 Snáď do tých 7 dní to dáš. Držím palce!

45 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

20 €

👤 Katarína Kretter

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

💬 Držím palce a už sa teším na tretiu do série! Bude, dúfam... ❤️

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

18 €

   1 2 3 4

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Paramo s.r.o.

Paramo s.r.o.

Spoločnosť Paramo s.r.o. sa zameriava na sprostredkovanie obchodnej činnosti, prekladateľskú, publikačnú a marketingovú činnosť.

Veronika Kapcová Balážiová

Veronika Kapcová Balážiová

Som autorka kníh zo série Úsmevné pocitopisy. Som vášnivá cestovateľka, milovníčka dobrodružstiev, Južnej Ameriky, latino hudby a salsy. Dušou a srdcom som proste Latina. Navštívila som 80 krajín na vlastnú päsť. Milujem v ľuďoch prebúdzať ich nesmelú dobrodružnú dušu a tých, ktorí cestujú v pohodlí domova, prenesiem do ďalekých krajín prostredníctvom svojich fotografií a úsmevných pocitopisov z ciest. Vyštudovala som francúzštinu a knižničnú/informačnú vedu v Bratislave a v Lyone. 7 rokov som pracovala ako projektová manažérka v prekladateľskej agentúre v Londýne, 3 roky som žila v Ekvádore, kde som pracovala ako sprievodkyňa po Južnej Amerike.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor
Kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor

Minimálna výška príspevku

18

Jedna kniha Úsmevné pocitopisy - Ekvádor, mi amor. Kniha bude aj s autorským podpisom.

Doručenie: do konca novembra 2022

Kniha + Obal na knihu
Kniha + Obal na knihu

Minimálna výška príspevku

25

Kniha a obal na knihu. Pre tento projekt ich vlastnoručne vyrobila moja svokruška :) Kniha bude aj s autorským podpisom.

Doručenie: do konca novembra 2022

Prvá aj druhá kniha zo série
Prvá aj druhá kniha zo série "Úsmevné pocitopisy"

Minimálna výška príspevku

35

Ak ešte nemáte autorkinu prvotinu, môžete si objednať naraz obe knihy zo série Úsmevné pocitopisy. Prvú knihu už čítalo vyše 1 000 usmiatych čitateľov a má názov: Úsmevné pocitopisy - Kuba, Nepál, Guatemala, Mexiko, Indonézia Knihy budú aj s autorským podpisom.

Doručenie: do konca novembra 2022

„Pre knižku na kávičku“
„Pre knižku na kávičku“

Minimálna výška príspevku

45

Pozvem vás na čaj alebo kávičku a osobne vám knihu odovzdám. Kniha bude už aj s autorským podpisom.

Doručenie: od konca novembra 2022

CESTOVATEĽSKÁ PREZENTÁCIA
CESTOVATEĽSKÁ PREZENTÁCIA

Minimálna výška príspevku

120

Prezentácia a fotoreportáž z krajiny podľa vášho výberu. Prezentácia sa môže konať vo vašej firme, obľúbenej kaviarni, na školách, kultúrnych priestoroch alebo vo vašej knižnici.

Doručenie: Od konca novembra 2022

Kniha + Handmade záložka
Kniha + Handmade záložka

Minimálna výška príspevku

20

Kniha s handmade záložkou s cestovateľským motívom, ktorú špeciálne pre tento projekt vyrobila Martina Valešová, odborníčka na techniky scrapbooking a cardmaking. Kniha bude aj s autorským podpisom.

Doručenie: do konca novembra 2022