#SOCIALSPIRITCARDS: Hravá pomôcka pre tvorcov na sieťach

#SOCIALSPIRITCARDS: Hravá pomôcka pre tvorcov na sieťach

#SOCIALSPIRITCARDS je hravá edukačná pomôcka pre jednotlivcov a tvorivé tímy ľudí, ktorí chcú rozbehnúť svoj projekt či biznis v prostredí sociálnych sietí. Pozostáva zo 60 kariet, ktoré podnecujú kreatívne myslenie, pomôžu vám prehodnotiť social media stratégiu, vytvoriť kreatívny a funkčný obsah a pritom vás motivujú k tvorbe a k pokračovaniu na ceste, ktorú ste si vybrali.

Literatúra
Vzdelávanie a veda
#SOCIALSPIRITCARDS: Hravá pomôcka pre tvorcov na sieťach
Získaná suma
105%

5 042 €

z cieľovej sumy
4 800 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Ako vznikli #SOCIALSPIRITCARDS?

Myšlienka #SOCIALSPIRITCARDS vznikla v medzimestskom autobuse na cestách niekde medzi Kostarikou a Panamou. Uvedomila som si, že veľa z nás, ktorí sa snažíme pretaviť svoje hobby do podnikania, sociálne siete jednoducho nebavia alebo ich vnímame ako povrchné. Zároveň som vedela, z vlastnej skúsenosti, že nepotrebujete byť social media expert, aby ste si dokázali profily na sociálnych sieťach spravovať sami a dosahovať pritom výsledky.

#SOCIALSPIRITCARDS vychádzajú z uvedomenia, že všetci sme prirodzene tvoriví, avšak niekde medzi fulltime  prácou a každodennými povinnosťami sme kreativitu akosi stratili. Karty vám ju opäť prinavrátia. Z jednej strany nájdete interaktívne úlohy a odporúčania k stratégii, obsahu a podnikaniu na sociálnych sieťach a zo strany druhej nájdete symbolické ilustrácie mojej dlhoročnej priateľky a tatérky Dee Tohol.

Všetci sme prirodzene tvoriví, avšak niekde medzi fulltime  prácou a každodennými povinnosťami sme kreativitu akosi stratili.

Čo je #SOCIALSPIRITCARDS?

#SOCIALSPIRITCARDS je prvá hravá edukačná pomôcka pre tvorcov na sociálnych sieťach na Slovensku.

Pozostáva zo 60 kariet rozdelených do 3 kategórií - stratégia, inšpirácia a motivácia. Nájdete v nej inšpiráciu na konkrétne príspevky na sociálnych sieťach, pomoc s odpoveďami na strategické otázky aj motiváciu na ceste životom a podnikaním.

Nič nie je čierno-biele.

Ani naše vnímanie nie je len logické alebo len abstraktné. Jedno druhé vzájomne dopĺňa, a preto vznikol koncept, kde vás chcem naučiť prepájať obidve časti vašich duší. Tak, aby ste na konci dňa mohli vytvoriť uchopiteľnú stratégiu aj z akejkoľvek abstraknej vízie.

Čo to v praxi znamená? Snílkom karty prinesú akčné kroky ako pretaviť nápady na realitu a tým logicky orientovaným prinesú zas trošku kreativity.

…Pretože byť tvorcom je tvoja podstata.

STRATEGICKÉ KARTY

Neviete, kto je váš ideálny fanúšik? Publikujete obsah, ale neviete aký je váš dlhodobý cieľ? Chcete, aby vaša komunikácia na sieťach odzrkadľovala vašu  podstatu?

Každá z 25 kariet v kategórii stratégia obsahuje praktickú úlohu, ktorá vám pomôže lepšie uchopiť vaše myšlienky. Keď prejdete všetkými kartami z tejto kategórie, budete mať podklady pre vašu social media stratégiu a môžete sa presunúť k obsahovej časti.

INŠPIRATÍVNE KARTY

Dochádzajú vám nápady na neustále nové príspevky? Publikujete obsah, ale nedosahujete želané výsledky? Nestíhate popri všetkých aktivitách plánovať svoj obsah dopredu?

Kategória kariet Inšpirácia vám bude poblízku či už budete chcieť plánovať svoj obsah s mesačným predstihom alebo v deň D.
Nájdete tu 25 kariet s nápadmi na príspevky, ktoré môžete kreatívne rozvinúť podľa vlastného uváženia každý mesiac v roku. Opakovane.

MOTIVAČNÉ KARTY

Mávate dni, kedy pochybujete sami o sebe aj o svojom podnikateľskom nápade? Kedy neviete, či v tom pokračovať alebo sa na to vykašľať?

#SOCIALSPIRITCARDS sú v tom s vami a sú pripravené kedykoľvek vám dodať správnu dávku motivácie. V kategórii Motivácia nájdete 10 kariet, ktoré budú pre vás v ťažkých časoch talizmanom a šťastenou. Stačí karty rozložiť ilustráciami na vrch a vytiahnuť si jednu z nich. Určite to bude tá, ktorú potrebujete v danom okamihu najviac.

Nechajte za vás rozmýšľať dušu.

Na zadnej strane každej zo 60-tich kariet nájdete digitálnu ilustráciu. Ilustrácie vychádzajú z rukopisu autorky Dee Tohol a zároveň zo symboliky #socialspirit. V prípade, že vám dochádzajú nápady, obráťte kartu, zmeňte pohľad na vec a nechajte za vás rozmýšľať dušu.

Zámerom všetkých ilustrácií je, aby uviedli do pohybu kreatívne a inšpiratívne procesy, ktoré sú vám prirodzené, avšak často na ne zabúdame.

Ako použijem vašu podporu?

#SOCIALSPIRITCARDS sa v mojej hlave tvorili takmer dva roky, kým prišli k realizácii. Do procesu som prizvala ilustrátorkou Dee, grafika Janka a ďalších ľudí. Vy sa teraz pozeráte na finálny produkt #SOCIALSPIRITCARDS, ktorý potrebuje vytlačiť a distribuovať tam, kde ho tvorcovia potrebujú. Peniaze získané z odmien použijem na tlač kariet tak, aby ste ich mohli používať opakovane a vždy, keď budete potrebovať.

V prípade presiahnutia cieľovej sumy mi pomôžete uhradiť odmeny ľuďom, ktorých som na spoluprácu oslovila a ktorí takisto ako ja strávili hodiny nad tým, aby ste do rúk dostali nezameniteľnú pomôcku vychádzajúcu z mojej 6 ročnej praxe v oblasti sociálnych sietí.

#SOCIALSPIRITCARDS a túto myšlienku môžete okrem finančnej odmeny podporiť aj zdieľaním medzi svojimi blízkymi.

Verím, že každý tvorca si zaslúži mať silnú stratégiu na sociálnych sieťach, pretože byť tvorcami je naša podstata.

Vaša #socialspirit 

Nika

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

#SOCIALSPIRITCARDS
#SOCIALSPIRITCARDS

Minimálna výška príspevku

25

Odmenou vám bude hravá edukačná pomôcka #SOCIALSPIRITCARDS so 60-timi kartami nabitými stratégiou, inšpiráciou a motiváciou. Ideálne aj ako vianočný darček.

Doručenie: november 2022

#INSTASTORIES
#INSTASTORIES

Minimálna výška príspevku

35

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS so 74 stranovou príručkou INSTASTORIES S DUŠOU, kde nájdete viac ako 30 obrázkových návodov ako tvoriť interaktíne stories a ďalšie cenné postupy.

Doručenie: koniec novembra 2022

#WALLPAPER
#WALLPAPER

Minimálna výška príspevku

45

Páčia sa vám digitálne ilustrácie #SOCIALSPIRITCARDS a rukopis tatérky Dee? Jej tvorba môže visieť na vašej stene, ak si vyberiete túto odmenu. Je limitovaná na 10 ks. Ideálna aj ako vianočný darček. Súčasťou odmeny sú aj #SOCIALSPIRITCARDS.

Doručenie: koniec novembra 2022

#HORNYPOPCORNY
#HORNYPOPCORNY

Minimálna výška príspevku

100

Páči sa vám rukopis tatérky Dee? Zakúpením tejto odmeny získate darčekovú poukážku, aby vám mohla podobné veľdielo vytetovať u nej v štúdiu. Darčeková poukážka je platná do 30.6. 2023 a je možné/vítané presiahnuť jej sumu O:). Ideálne aj ako vianočný darček pre tetovania chtivých.

Doručenie: koniec novembra 2022

#LIVEDATE
#LIVEDATE

Minimálna výška príspevku

120

Jediná možnosť, ako získať konzuláciu a spoločný obed so mnou naživo kdekoľvek na Slovensku a zároveň #SOCIALSPIRITCARDS. "Rande" sa uskutoční v roku 2023 a je limitované pre 3 šťastlivcov.

Doručenie: koniec novembra 2022

#WEBINAR
#WEBINAR

Minimálna výška príspevku

150

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS a online webinár šitý na mieru vášmu projektu, biznisu či organizácii. Odmena je limitovaná na 3 projekty.

Doručenie: koniec novembra 2022

#ONLINECOURSE
#ONLINECOURSE

Minimálna výška príspevku

300

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS a môj kurz SOCIÁLNE SIETE S DUŠOU vo svojej uvádzacej cene (ktorá sa už nikdy nebude opakovať). Odmena pre tých, ktorí chcú mať vlastnú stratégiu na sociálnych sieťach. Kurz vám bude sprístupnený koncom novembra 2022 a získate doživotný prístup.

Doručenie: koniec novembra 2022

#MENTORING
#MENTORING

Minimálna výška príspevku

350

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS a zvýhodnený individálny 1:1 mentoring so mnou. V mentoringu sa budeme venovať vášmu podnikaniu a pretaveniu vašej vízie do social media stratégie. Začať s mentoringom môžeme v decembri 2022 alebo v roku 2023.

Doručenie: koniec novembra 2022

#SOCIALSPIRITPODCAST
#SOCIALSPIRITPODCAST

Minimálna výška príspevku

80

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS a zároveň získate možnosť hodinového online rozhovoru o vašom online podnikaní či projekte v mojom #SOCIALSPIRITPODCAST. Podcast s vami ako hosťom bude odvysielaný v roku 2023. Prepojenie s online prostredím vášho biznisu je nutnosťou, aby sa rozvohor s vami hodil do konceptu podcastu.

Doručenie: koniec novembra 2022

#EARLYBIRD
#EARLYBIRD

Minimálna výška príspevku

20

Prvých 20 z vás môže získať #SOCIALSPIRITCARDS za zvýhodnených podmienok, len za 20 eur. Táto odmena je limitovaná na 20 kusov, tak nerozmýšľajte 2x.

Doručenie: koniec novembra 2022

Novinky

Vyzbieralo sa 5 005 eur, ĎAKUJEM!

Update #2, 10.11.2022

Ahojte tvorcovia,

po ukončení kampane došli cez systém ešte posledné eurá a spoločne sa nám podarilo vyzbierať 5 005 eur (104% z cieľovej sumy).

Chcem sa vám osobne veľmi pekne poďakovať, že veríte v myšlienku #SOCIALSPIRITCARDS, že ste sa nebáli prispieť na unikátny produkt, ktorý ešte nemá konkurenta na Slovenskom ani Českom trhu.

Verím, že za vašu podporu vám karty budú prinášať presne to, čo budete potrebovať - motiváciu, inšpiráciu a stratégiu. Presne to je koreňová esencia úspechu nielen na sociálnych sieťach, ale aj v živote.

Karty #SOCIALSPIRITCARDS môžete očakávať u seba doma už čoskoro (možno už veľmi skoro ;)), maximálne však do konca novembra. Prídu k vám Slovenskou poštou na adresu, ktorú ste sami uviedli pri vyplňovaní údajov. Ak by k vám náhodou neprišli do 30.11., kontaktujte ma prosím na nika@socialspirit.sk a zistíme, kde sa stala chyba. 

Prosím, keď budete #SOCIALSPIRITCARDS používať, nezabudnite mi nechať spätnú väzbu (pri unikátnych produktoch je to najdôležitejšia časť!) a takisto označte @socialspirit.sk, nech vidím ako s kartami pracujete a tvoríte.

A nezabúdajte: 

Byť tvorcom je vaša podstata.

Vaša #socialspirit

Nika

Chýba už len 24% do cieľovej sumy

Update #1, 05.11.2022

Milí podporovatelia a tí, čo stále zvažujete či vznik kariet #SOCIALSPIRITCARDS podporiť, 

ostávajú posledné 3 dni, kedy môžete aj vy svojou troškou prispiesť k rozšíreniu myšlienky za týmto projektom.  Chýba nám už len 24%, aby bola kampaň úspešná a aby každý, kto projekt podporil získal svoju vzorku #SOCIALSPIRITCARDS. 

Čo môžete ešte urobiť?

? Pochváliť sa s tým, že ste vznik kariet podporili ZDIEĽANÍM NA VAŠICH SOCIÁLNYCH SIEŤACH: https://www.startlab.sk/projekty/2932-socialspiritcards-hrava-pomocka-pre-tvorcov-na-sietach/?slbref=022c81ad-2efe-45e0-80be-4f2f28d5103e 

? Poslať link na kampaň svojim blízkym, ktorým by mohol pomôcť s rozvojom značky, projektu či biznisu.

? Porozmýšľať, či by ste niekoho z vašich blízkych mohli obdarovať zmysluplným vianočným darčekom, ktorý by podporil jeho budúcnosť  (áno, hovorím o #SOCIALSPIRITCARDS ?)

Ďakujem vopred za každú pomoc pri zdieľaní. Veľmi si to vážim. 

PS. Verím, že kampaň bude aj s vašou pomocou úspešná a už v druhej polovici novembra sa k vám karty dostanú O:).

Vaša #socialspirit ?

Podporovatelia

👤 MOZAIKA - Svätý Jur

🎁 #INSTASTORIES

37 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

28 €

👤 Eva Tiková

💬 Podcast Eva

80 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #INSTASTORIES

37 €

👤 Kamila Kavčiaková

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

28 €

👤 BARBORA KNEBLOVA

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #INSTASTORIES

246 €

👤 Natália Matejová

💬 Veľa šťastia Nikola. Si makač

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #MENTORING

702 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Tomáš Hlavatý

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

28 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

28 €

👤 Jana Naništová

100 €

👤 Ivana Urbanová

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

28 €

👤 Anonymný podporovateľ

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #MENTORING

💬 Zvládneš to 💛.

852 €

👤 Združenie domových samospráv, o.z.

🎁 #INSTASTORIES

37 €

👤 Monika Božiková

🎁 #INSTASTORIES

💬 ❤️😘🍀

37 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

28 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

28 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #INSTASTORIES

37 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

+ 1 € ?

👤 Dominik Žilka

🎁 #HORNYPOPCORNY

💬 😘♥️

100 €

+ 10 € ?

👤 Martina Mamdáková

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

28 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Nika, prajem veľa šťastia.

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #INSTASTORIES

37 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

💬 Veľmi pekná myšlienka. Držím palce! :)

28 €

👤 Peter Guštafík

🎁 #INSTASTORIES

37 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

28 €

👤 Katarína Škamlová

🎁 #SOCIALSPIRITCARDS

💬 Do budúcna a a ešte ďalej...

28 €

   1 2 3

Autori

Miesto realizácie projektu

Banskobystrický kraj

Nikola Kökényova

Nikola Kökényova

Po rokoch skúseností v oblasti marketingu a sociálnych sietí som sa rozhodla zužitkovať to, čo som sa na svojej ceste naučila a pomôcť malým podnikom, neziskovým organizáciám či osobným značkám s komunikáciou na sociálnych sieťach. A TAK VZNIKOL SOCIAL SPIRIT. Značka, ktorá hovorí o tom, že nestačí byť “social” – odborníkom na social media marketing, ale je nutné mať v tom celom svoju “spirit”. Práve duša je to, čo na sociálnych sieťach chýba a čo môžete svojmu podnikaniu dať len vy sami. Pomôžem vám ju nájsť.

Vyúčtovanie

Projekt sa podarilo zrealizovať v plnom rozsahu. Prebehla tlač 200 ks #socialspiritcards a odmeny sa pár dní po ukončení kampane dostali k podporovateľom.

tlač kariet a krabíc
2 300
Vývoj krabice a prorotypovanie
270
Odmeny spolupracovníkom (vývoj, grafika, ilustrácia, tlačové podklady)
1 100
Kompletizácia setov (karty + krabičky)
165
Poštovné a balné
400
Platená reklama
420
Poplatky súvisiace so Startlabom (platby kartou, sprostredkovateľský poplatok)
415
Náklady spolu
5 070

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

#SOCIALSPIRITCARDS
#SOCIALSPIRITCARDS

Minimálna výška príspevku

25

Odmenou vám bude hravá edukačná pomôcka #SOCIALSPIRITCARDS so 60-timi kartami nabitými stratégiou, inšpiráciou a motiváciou. Ideálne aj ako vianočný darček.

Doručenie: november 2022

#INSTASTORIES
#INSTASTORIES

Minimálna výška príspevku

35

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS so 74 stranovou príručkou INSTASTORIES S DUŠOU, kde nájdete viac ako 30 obrázkových návodov ako tvoriť interaktíne stories a ďalšie cenné postupy.

Doručenie: koniec novembra 2022

#WALLPAPER
#WALLPAPER

Minimálna výška príspevku

45

Páčia sa vám digitálne ilustrácie #SOCIALSPIRITCARDS a rukopis tatérky Dee? Jej tvorba môže visieť na vašej stene, ak si vyberiete túto odmenu. Je limitovaná na 10 ks. Ideálna aj ako vianočný darček. Súčasťou odmeny sú aj #SOCIALSPIRITCARDS.

Doručenie: koniec novembra 2022

#HORNYPOPCORNY
#HORNYPOPCORNY

Minimálna výška príspevku

100

Páči sa vám rukopis tatérky Dee? Zakúpením tejto odmeny získate darčekovú poukážku, aby vám mohla podobné veľdielo vytetovať u nej v štúdiu. Darčeková poukážka je platná do 30.6. 2023 a je možné/vítané presiahnuť jej sumu O:). Ideálne aj ako vianočný darček pre tetovania chtivých.

Doručenie: koniec novembra 2022

#LIVEDATE
#LIVEDATE

Minimálna výška príspevku

120

Jediná možnosť, ako získať konzuláciu a spoločný obed so mnou naživo kdekoľvek na Slovensku a zároveň #SOCIALSPIRITCARDS. "Rande" sa uskutoční v roku 2023 a je limitované pre 3 šťastlivcov.

Doručenie: koniec novembra 2022

#WEBINAR
#WEBINAR

Minimálna výška príspevku

150

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS a online webinár šitý na mieru vášmu projektu, biznisu či organizácii. Odmena je limitovaná na 3 projekty.

Doručenie: koniec novembra 2022

#ONLINECOURSE
#ONLINECOURSE

Minimálna výška príspevku

300

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS a môj kurz SOCIÁLNE SIETE S DUŠOU vo svojej uvádzacej cene (ktorá sa už nikdy nebude opakovať). Odmena pre tých, ktorí chcú mať vlastnú stratégiu na sociálnych sieťach. Kurz vám bude sprístupnený koncom novembra 2022 a získate doživotný prístup.

Doručenie: koniec novembra 2022

#MENTORING
#MENTORING

Minimálna výška príspevku

350

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS a zvýhodnený individálny 1:1 mentoring so mnou. V mentoringu sa budeme venovať vášmu podnikaniu a pretaveniu vašej vízie do social media stratégie. Začať s mentoringom môžeme v decembri 2022 alebo v roku 2023.

Doručenie: koniec novembra 2022

#SOCIALSPIRITPODCAST
#SOCIALSPIRITPODCAST

Minimálna výška príspevku

80

Odmenou vám budú #SOCIALSPIRITCARDS a zároveň získate možnosť hodinového online rozhovoru o vašom online podnikaní či projekte v mojom #SOCIALSPIRITPODCAST. Podcast s vami ako hosťom bude odvysielaný v roku 2023. Prepojenie s online prostredím vášho biznisu je nutnosťou, aby sa rozvohor s vami hodil do konceptu podcastu.

Doručenie: koniec novembra 2022

#EARLYBIRD
#EARLYBIRD

Minimálna výška príspevku

20

Prvých 20 z vás môže získať #SOCIALSPIRITCARDS za zvýhodnených podmienok, len za 20 eur. Táto odmena je limitovaná na 20 kusov, tak nerozmýšľajte 2x.

Doručenie: koniec novembra 2022