Podivné prípady Urbana Baránika

Podivné prípady Urbana Baránika

Pomôžete nám vydať knihu fantasy detektívok Podivné prípady Urbana Baránika? Urban Baránik je síce mizerný čarodejník, je nevrlý, sarkastický a ani výzorom neohúri. Lenže Urban Baránik prináša smiech a radosť a to sa počíta! A k tomu sa mu darí riešiť záhady, naprávať krivdy a trestať zloduchov.

Literatúra
Podivné prípady Urbana Baránika
Získaná suma
109%

5 451 €

z cieľovej sumy
5 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Pomôžete mi vydať knihu Podivné prípady Urbana Baránika? 

No určite, už len nejaký Urban Baránik nám tu chýba, poviete si možno. Ale viete čo? Chýba!

Urban Baránik totiž prináša smiech a radosť a to sa počíta! A k tomu sa mu darí riešiť záhady, naprávať krivdy a trestať zloduchov.

Rada by som priniesla čitateľom knihu, v ktorej porozprávam o prvých dvoch podivných prípadoch Urbana Baránika. A napísala som už aj tretí.

Kto je ten Urban Baránik?

Urban Baránik sa stal hlavným hrdinom fantasy detektívnych príbehov vlastne len náhodou. Teda... hrdinom. Urban nie je typickým hrdinom. Jeho
čarovanie je spoločensky nevhodné – keď chce čarovať, musí spolu s kúzlom vyslať nadávku. Okrem toho je nevrlý, sarkastický a ani výzorom neohúri. Urban si necháva svoje čarovanie najradšej pre seba a záujem verejnosti mu nerobí dobre. Ale v jednu letnú nedeľu, keď mal službu na krajskom výbore magickej asociácie mu zazvonil telefón a Urban musel ísť vyriešiť svoj prvý podivný prípad. 

O prvom prípade Urbana Baránika som pre pár rokmi napísala poviedku a poslala som ju do poviedkovej súťaže, ktorá sa volá Cena Fantázie.  Spolu s inou poviedkou získala cenu poroty a vyšla aj v knižke Fantázia 2020.

Tak si Urban získal prvých čitateľov. Mnohých jeho príbeh pobavil a adresovali jemu aj mne pekné slová. Napríklad takéto:

„Skvelé, nemohla som sa odtrhnúť.“
Magda Vášaryová

„Mrte dobré. Pobavilo!“
Jaro Slávik

„Doba je ťažká, srandu nám treba.. Je to kombinácia irónie, fantasy a pejoratív rôzneho rangu, takže čítajte len v prípade, že vaša duša nie je výsostne jemnohmotná.“
Eva Borušovičová

„Trošičku mi pripomínate štýl Bena Aaranovitcha, a to by som na Slovensku nikdy nečakala. Prekvapivé. Držím palce. Budem sledovať.“
Zuzana Fialová

Tieto skvelé ohlasy ma povzbudili a donútila som Urbana, aby mi porozprával ďalšie príhody zo svojho života.

Napríklad zamotaný prípad z Vysokých Tatier, počas ktorého sa stal mimoriadnym vyšetrovateľom Slovenskej magickej asociácie a čelil mrazivému nebezpečenstvu. V tom treťom sa snaží zastaviť zloducha, vyrábajúceho nelegálne magické prístroje a pritom sa pripletie k záhade nevyrovnaného priemiéra.

Podivné prípady Urbana Baránika budú vychádzať postupne, v prvej knihe vyjde ten prvý, z banskobystrickej nemocnice a druhý, z Vysokých Tatier. Ten tretí vyjde o niečo neskôr v samostatnej knižke. 

Teda vlastne - či nakoniec vyjdú, to ešte nie je isté. Potrebovala by som s vydaním knihy pomôcť.

Na čo sa použijú moje peniaze?

Ja viem, doba je zlá, peňazí nie je nazvyš a čestne vám priznám: kniha o Urbanovi Baránikovi nepomôže rozohriať radiátory, doplniť palivo do auta, určite nezmení svet a už vôbec nie pomery na Slovensku.

Ale Urban dokáže zlepšiť náladu a jeho podivné prípady majú terapeutický účinok. Viem to, lebo mi to jeho čitatelia potvrdili a dožadovali sa ďalších príbehov. Ja som ich
napísala, ale či si ich budú môcť aj prečítať – to je už na vás. Ak podporíte tento projekt, pomôžete mi zaplatiť najväčšiu časť nákladov na premenu knihy z myšlienky na predmet - náklady na tlač knihy. 

Tlač, to je taká praktická vec, čo pomôže zmeniť niečo nehmotné ako je príbeh na niečo hmotné. Je to skoro kúzlo. A keďže neovládam  Baránikovskú mágiu, viem to urobiť iba tak, že zaplatím profesionálom za papier, za prácu, za zviazanie a za to, aby kniha vznikla.  

Ak vyzbieram viac peňazí, vytlačíme viac knižiek a budeme môcť zaplatiť aj za distribúciu a propagáciu, aby sa kniha dostala k viacerým čitateľom.

Ako bude kniha vyzerať a kedy vyjde? 

Kniha bude v pevnej väzbe, obálku pre ňu vytvoril Tomáš Salamon s použitím ilustrácie od Žužu Gálovej. 

Kniha bude v rozmere A5 a bude mať okolo tristo strán. Na zabitie pavúka akurát. 

Knihu by som rada zadala do tlače ešte tento rok a vyjsť by mala niekedy koncom februára alebo začiatkom marca. Na vianočné darčeky to teda tento rok nevyzerá, ale ak si knihu kúpite s printom a napíšete mi to do poznámky, prvých dvadsať printov z každej ilustrácie doručíme už pod stromček.

A na knihu sa môžete tešiť na jar.

Kto som ja? 

Jara Radošovská je aj nie je moje meno. Volala ma tak moja súdružka
učiteľka (áno, chodila som do školy, keď ešte boli súdružky), keď sa trochu v mojom mene poplietla. Keď som začala písať smiešne fantasy poviedky, vrátila som sa k nemu. 

Keď píšem o príhodách Urbana Baránika, usmievam sa. Zistila som, že priniesť ľudom aspoň trochu radosti, prináša aj mne ohromnú radosť. Táto kampaň tak trochu aj o tom, či to, čo píšem, prinesie radosť aj vám. Idem na trh s kožou, hlavne Urbanovou, lenže za ním sa skrýva aj tá moja.

Na vydanie knižky som si založila vydavateľstvo, volá sa MALETRIA a prostredníctvom neho organizujem túto kampaň aj zabezpečujem všetky formality, ktoré sú na vydanie knihy potrebné.

Niečo k odmenám

Môžete mi samozrejme poslať ľubovoľnú čiastku a nič za to nechcieť a budem vám vďačná. Ale počítam s tým, že väčšina z vás rada za svoje peniaze niečo aj dostane.
Môžete dostať:

  • Jeden z prvých výtlačkov knihy aj s mojím podpisom. A moju vrúcnu vďaku tiež.
  • Ak sa vám páči práca Žužu Gálovej, ktorá tvorí aj pod značkou In hide and seek, potom vás poteší, že práve ona ilustrovala pripravovanú knihu. Úžasná Žužu pre knihu vytvorila viacero ilustrácií a odmeny vám dávajú možnosť získať jej ilustráciu ako risografový print alebo potlač na tričku.
  • Do kampane som zaradila aj dve srandovné ceny: Kto by chcel vidieť svoje meno v knihe, má možnosť zafinancovať veľkú časť tlače a ja na jeho počesť pomenujem po ňom jednu z postáv  - presnejšie jedného z dvoch hlavných zloduchov.  Knihu by som musela v takom prípade trochu upraviť, ale urobím to rada. Áno, bude to trochu prácne, pretože obaja zloduchovia dnes už mená majú, ale čo by som pre vás nespravila. Veď kto by nechcel byť odporným záporákom – je to určite väčšia a trvanlivejšia sranda, ako mať niekde zaprášenú plaketu za vzorné plnenie plánu alebo si kúpiť ďalšiu kabelku alebo hodinky, čo vás budú celý deň sekírovať. Má to ale jednu podmienku: Ak si túto odmenu zvolíte, meno, ktoré bude mať zloduch v knihe, musí byť vaše vlastné a nikoho iného.

Ďakujem vám!

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Podivné prípady Urbana Baránika
Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

Minimálna výška príspevku

16

Jeden z prvých výtlačkov knihy aj s podpisom autorky. A pre prvých 50 prispievateľov aj s osobným venovaním.

Doručenie: marec 2023

Kniha + uvedenie vášho mena v zozname podporovateľov v knihe
Kniha + uvedenie vášho mena v zozname podporovateľov v knihe

Minimálna výška príspevku

30

Špeciálne miesto v knihe bude venované poďakovaniu ľudom, ktorí mi pri jej napísaní a vydaní pomáhali. Aj vaše meno môže byť uvedené v zozname podporovateľov. A k tomu, samozrejme, dostanete aj knižku, v ktorej svoje meno uvidíte.

Doručenie: marec 2023

Risografový print ilustrácie z obálky od Žužu Gálovej
Risografový print ilustrácie z obálky od Žužu Gálovej

Minimálna výška príspevku

25

Risografový print ilustrácie z prednej strany obálky.

Doručenie: Vianoce 2022 prvých 20 kusov, ostatné marec 2023

Risografový print ilustrácie Urbana v kôlni od Žužu Gálovej
Risografový print ilustrácie Urbana v kôlni od Žužu Gálovej

Minimálna výška príspevku

25

Risografový print ilustrácie Urbana vstupujúceho do tajomnej kôlne od Zužu Gálovej Formát A3

Doručenie: prvých 20 kusov do VIanoc 2022, inak marec 2023

Knižka + print ilustrácie  z obálky
Knižka + print ilustrácie z obálky

Minimálna výška príspevku

38

Ideálne kombo: Jedna z prvých knižiek s podpisom autorky a k nej originálny risografový print ilustrácie Urbana z obálky, od Žuzu Gálovej

Doručenie: Len print: prvých 20 ks do Vianoc 2022, knižka a ostatné printy marec 2023

Knižka + print ilustrácie Urbana v kôlni
Knižka + print ilustrácie Urbana v kôlni

Minimálna výška príspevku

38

Ideálne kombo: Jeden z prvých výtlačkov knihy aj s podpisom autorky a k tomu risografový print ilustrácie Urbana v kôlni do Žužu Gálovej

Doručenie: Iba printy: Prvých 20 ks do Vianoc 2022, knižka a ostatné printy marec 2023

Knižka + tričko s ilustráciou z obálky
Knižka + tričko s ilustráciou z obálky

Minimálna výška príspevku

40

Chcete Urbana na tričku? Nič jednoduchšie - objednajte si ku knižke aj tričko s ilustráciou s obálky. Na prednej strane bieleho bavlneného trička bude ilustrácia Urbana z obálky a na zadnej strane trička bude nápis s odkazom na webstránku Urbana Baránika.

Doručenie: marec 2023

Knižka + tričko s ilustráciou Urbana v kôlni
Knižka + tričko s ilustráciou Urbana v kôlni

Minimálna výška príspevku

40

Ideálne kombo: Jeden z prvých výtlačkov knihy s podpisom autorky a k tomu cool tričko s ilustráciou Urbana vstupujúceho do tajomnej kôlne od Žužu Gálovej.

Doručenie: marec 2023

Kniha + rýchlokurz editovania
Kniha + rýchlokurz editovania

Minimálna výška príspevku

70

Aj vy píšete? A chcete písať lepšie alebo sa ubezpečiť, že je to naozaj dobré? Potom tu je odmena pre vás. Ku knihe dostanete rýchlokurz editovania Literárneho domu (https://literarnydom.sk/). Cena samotného kurzu je 69 EUR.

Doručenie: knižka v marci (pošleme ju poštou ak budete chcieť, alebo sa dá prevziať osobne v Bratislave či Banskej Bystrici)a termín rýchlokurzu si dohodnete na jeden z voľných termínov, kurzy sa konajú v Bratislave

Kniha + prehliadka pivovaru Urpiner s ochutnávkou piva
Kniha + prehliadka pivovaru Urpiner s ochutnávkou piva

Minimálna výška príspevku

150

Ak máte radi pivo Urpiner, tak ako Urban Baránik, máme pre vás ku knižke túto skvelú odmenu: prehliadka pivovaru Urpiner v Banskej Bystrici priamo s výrobným riaditeľom a s ochutnávkou piva.

Doručenie: termín dohodneme, obaja odmenení by mali prísť na spoločný termín

Vaše meno pre hlavného záporného hrdinu - muža
Vaše meno pre hlavného záporného hrdinu - muža

Minimálna výška príspevku

1 900

Najviac na svete by vás potešilo, keby sa po vás volala literárna postava? A nie hocijaká ale jeden pekne odporný zloduch? Teraz máte príležitosť: Ako odmenu za naozaj veľký príspevok premenujem hlavného zloducha v knihe po vás. Ale pozor, musí to byť naozaj vaše meno, nie meno niekoho iného.

Doručenie: spolu s knihou, v marci 2023

Vaše meno pre ženskú zápornú hrdinku
Vaše meno pre ženskú zápornú hrdinku

Minimálna výška príspevku

1 900

Najviac na svete by vás potešilo, keby sa po vás volala literárna postava? A nie hocijaká, ale riadne zákerná ale pritom poriadne sexy žena? Teraz máte príležitosť: Ako odmenu za naozaj veľký príspevok premenujem hlavnú zlodušku v knihe po vás. Ale pozor, musí to byť naozaj vaše meno, nie meno niekoho iného.

Doručenie: spolu s knihou v marci 2023

Knižka + Urban Baránik gastro tour
Knižka + Urban Baránik gastro tour

Minimálna výška príspevku

100

Okrem knižky je v tejto odmene prehliadka miest, ktoré sa spomínajú v podivných príbehoch Urbana Baránika v sprievode autorky knihy, zakončená jedlom a drinkom v jednom z Urbanových obľúbených podnikov. Tour je lokalizovaná v miestach, kde sa Urban (a autorka) vyskytujú najčastejšie a môžete si vybrať, či to bude v Bratislave, v Trnave alebo v Banskej Bystrici.

Doručenie: Termín si spoločne dohodneme.

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

16 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

20 €

👤 Jana Bezekova

25 €

👤 Zuzana Veselá Hrušková

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

👤 Ľubica Trubíniová

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

200 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

20 €

👤 Dušan Pavelka

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

👤 Lubomír Šetlík

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

+ 1 € ?

👤 Magdaléna Horváthová

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

💬 Veľmi sa teším na knihu, držím palce do buducna.

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

💬 Držíme palce

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

👤 Katarína Barinová

💬 Teším sa!

20 €

+ 2 € ?

👤 Alzbeta Kopkova

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

27 €

👤 Stanislava Veselková

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

16 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

20 €

👤 Anita Kardum

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

💬 Drzim palce nech sa tato kniha narodi!

23 €

+ 2 € ?

👤 Jana Packová

🎁 Kniha + uvedenie vášho mena v zozname podporovateľov v knihe

💬 ❤️❤️❤️

33 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha + uvedenie vášho mena v zozname podporovateľov v knihe

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

16 €

👤 Miroslava Romanova

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

15 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

16 €

   1 2 3 4 ... 6

Autori

Miesto realizácie projektu

Celé Slovensko

MALETRIA o.z.

MALETRIA o.z.

Vydavateľstvo Maletria o.z. sme založili, aby mi pomohlo vydať knižky, ktoré píšem. Zdalo sa mi, že by som to mohla s pomocou priateľov zvládnuť. A kto som ja? Jara Radošovská je aj nie je moje meno. Volala ma tak moja súdružka učiteľka (áno, chodila som do školy, keď ešte boli súdružky). Často sa totiž poplietla a prehadzovala písmenká v mojom mene a priezvisku. Keď som začala písať smiešne fantasy poviedky, nechcela som, aby mi pri tom stála v ceste moja vážená a vážna persóna, akú si musím pestovať vo svojom civilnom povolaní. A tak som sa znova stala Jarou - tou, ktorá behala, jačala a bláznila sa, vymýšľala, dostávala poznámky. Keď píšem o príhodách Urbana Baránika, usmievam sa a teší ma to. Zistila som, že priniesť ľudom aspoň trochu radosti, prináša aj mne ohromnú radosť. Táto kampaň tak trochu aj o tom, či to, čo píšem, prinesie radosť aj vám, či vás to pobaví a budete to chcieť čítať. Alebo budú nepredané výtlačky ešte o tridsať rokov podopierať moju vetchú posteľ v domove dôchodcov. Idem na trh s kožou, hlavne Urbanovou, lenže za ním sa skrýva aj tá moja. Lebo Urban Baránik síce nie je ktovieaký čarodejník: je trochu smiešny, trochu popletený, často mrzutý ale jednu vec mu nemožno uprieť: má rád ľudí. Tak ako ja.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Podivné prípady Urbana Baránika
Kniha Podivné prípady Urbana Baránika

Minimálna výška príspevku

16

Jeden z prvých výtlačkov knihy aj s podpisom autorky. A pre prvých 50 prispievateľov aj s osobným venovaním.

Doručenie: marec 2023

Kniha + uvedenie vášho mena v zozname podporovateľov v knihe
Kniha + uvedenie vášho mena v zozname podporovateľov v knihe

Minimálna výška príspevku

30

Špeciálne miesto v knihe bude venované poďakovaniu ľudom, ktorí mi pri jej napísaní a vydaní pomáhali. Aj vaše meno môže byť uvedené v zozname podporovateľov. A k tomu, samozrejme, dostanete aj knižku, v ktorej svoje meno uvidíte.

Doručenie: marec 2023

Risografový print ilustrácie z obálky od Žužu Gálovej
Risografový print ilustrácie z obálky od Žužu Gálovej

Minimálna výška príspevku

25

Risografový print ilustrácie z prednej strany obálky.

Doručenie: Vianoce 2022 prvých 20 kusov, ostatné marec 2023

Risografový print ilustrácie Urbana v kôlni od Žužu Gálovej
Risografový print ilustrácie Urbana v kôlni od Žužu Gálovej

Minimálna výška príspevku

25

Risografový print ilustrácie Urbana vstupujúceho do tajomnej kôlne od Zužu Gálovej Formát A3

Doručenie: prvých 20 kusov do VIanoc 2022, inak marec 2023

Knižka + print ilustrácie  z obálky
Knižka + print ilustrácie z obálky

Minimálna výška príspevku

38

Ideálne kombo: Jedna z prvých knižiek s podpisom autorky a k nej originálny risografový print ilustrácie Urbana z obálky, od Žuzu Gálovej

Doručenie: Len print: prvých 20 ks do Vianoc 2022, knižka a ostatné printy marec 2023

Knižka + print ilustrácie Urbana v kôlni
Knižka + print ilustrácie Urbana v kôlni

Minimálna výška príspevku

38

Ideálne kombo: Jeden z prvých výtlačkov knihy aj s podpisom autorky a k tomu risografový print ilustrácie Urbana v kôlni do Žužu Gálovej

Doručenie: Iba printy: Prvých 20 ks do Vianoc 2022, knižka a ostatné printy marec 2023

Knižka + tričko s ilustráciou z obálky
Knižka + tričko s ilustráciou z obálky

Minimálna výška príspevku

40

Chcete Urbana na tričku? Nič jednoduchšie - objednajte si ku knižke aj tričko s ilustráciou s obálky. Na prednej strane bieleho bavlneného trička bude ilustrácia Urbana z obálky a na zadnej strane trička bude nápis s odkazom na webstránku Urbana Baránika.

Doručenie: marec 2023

Knižka + tričko s ilustráciou Urbana v kôlni
Knižka + tričko s ilustráciou Urbana v kôlni

Minimálna výška príspevku

40

Ideálne kombo: Jeden z prvých výtlačkov knihy s podpisom autorky a k tomu cool tričko s ilustráciou Urbana vstupujúceho do tajomnej kôlne od Žužu Gálovej.

Doručenie: marec 2023

Kniha + rýchlokurz editovania
Kniha + rýchlokurz editovania

Minimálna výška príspevku

70

Aj vy píšete? A chcete písať lepšie alebo sa ubezpečiť, že je to naozaj dobré? Potom tu je odmena pre vás. Ku knihe dostanete rýchlokurz editovania Literárneho domu (https://literarnydom.sk/). Cena samotného kurzu je 69 EUR.

Doručenie: knižka v marci (pošleme ju poštou ak budete chcieť, alebo sa dá prevziať osobne v Bratislave či Banskej Bystrici)a termín rýchlokurzu si dohodnete na jeden z voľných termínov, kurzy sa konajú v Bratislave

Kniha + prehliadka pivovaru Urpiner s ochutnávkou piva
Kniha + prehliadka pivovaru Urpiner s ochutnávkou piva

Minimálna výška príspevku

150

Ak máte radi pivo Urpiner, tak ako Urban Baránik, máme pre vás ku knižke túto skvelú odmenu: prehliadka pivovaru Urpiner v Banskej Bystrici priamo s výrobným riaditeľom a s ochutnávkou piva.

Doručenie: termín dohodneme, obaja odmenení by mali prísť na spoločný termín

Vaše meno pre hlavného záporného hrdinu - muža
Vaše meno pre hlavného záporného hrdinu - muža

Minimálna výška príspevku

1 900

Najviac na svete by vás potešilo, keby sa po vás volala literárna postava? A nie hocijaká ale jeden pekne odporný zloduch? Teraz máte príležitosť: Ako odmenu za naozaj veľký príspevok premenujem hlavného zloducha v knihe po vás. Ale pozor, musí to byť naozaj vaše meno, nie meno niekoho iného.

Doručenie: spolu s knihou, v marci 2023

Vaše meno pre ženskú zápornú hrdinku
Vaše meno pre ženskú zápornú hrdinku

Minimálna výška príspevku

1 900

Najviac na svete by vás potešilo, keby sa po vás volala literárna postava? A nie hocijaká, ale riadne zákerná ale pritom poriadne sexy žena? Teraz máte príležitosť: Ako odmenu za naozaj veľký príspevok premenujem hlavnú zlodušku v knihe po vás. Ale pozor, musí to byť naozaj vaše meno, nie meno niekoho iného.

Doručenie: spolu s knihou v marci 2023

Knižka + Urban Baránik gastro tour
Knižka + Urban Baránik gastro tour

Minimálna výška príspevku

100

Okrem knižky je v tejto odmene prehliadka miest, ktoré sa spomínajú v podivných príbehoch Urbana Baránika v sprievode autorky knihy, zakončená jedlom a drinkom v jednom z Urbanových obľúbených podnikov. Tour je lokalizovaná v miestach, kde sa Urban (a autorka) vyskytujú najčastejšie a môžete si vybrať, či to bude v Bratislave, v Trnave alebo v Banskej Bystrici.

Doručenie: Termín si spoločne dohodneme.