A´cappella Voising – Vydanie debutového albumu

A´cappella Voising – Vydanie debutového albumu

Po piatich rokoch na hudobnej scéne plánuje a´cappella Voising vydať svoj debutový album. Nakoľko nie je bežnou praxou a´cappella zoskupení komponovanie autorských piesní, pôjde o historicky prvý a´cappella album s autorskými piesňami na Slovensku. Aj vy môžete podporiť našu tvorbu!

Hudba
Kultúra
A´cappella Voising – Vydanie debutového albumu

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
154 % 3 838 €
Cieľ Cieľová suma
Tvorba a vydanie debutového albumu a´cappelly Voising s vlastnou tvorbou.
2 500 €
Vianočný videoklip
3 500 €
3
PR, promo
4 000 €

O projekte

Kto sme?

Sme skupina, zdanlivo celkom rozdielnych ľudí, ktorých spája nielen láska k hudbe a spevu, ale aj priateľstvo a zároveň ich rozdielnosť.

Skupina vznikla v roku 2018 a už v začiatkoch svojho pôsobenia sme sa zúčastnili mnohých medzinárodných festivalov doma i v zahraničí, kde sme mali možnosť zažiť vokálny workshop s hviezdou a´cappelly King´s Singers – Paulom Phoenixom.

Poznať nás môžete tiež z rôznych televíznych programov a relácií, ako Chart Show, Teleráno, či odovzdávaní filmových cien IGRIC v televízií RTVS.
Pravidelne sa podieľame na tvorbe slovenského dabingu rozprávok z produkcie Disney a našu tvorbu môžete počuť aj v niektorých slovenských rádiách.

VOISING to nie sú iba hlasy, VOISING je a’cappella.

V našom playliste nájdete najznámejšie hity svetových, ale aj slovenských hviezd. Počas Covidu sme sa však začali venovať autorskej tvorbe, a tak v roku 2022 vyšli na svetlo sveta naše prvé vlastné piesne Vota a Najkrajší dar. Tento rok sme vydali našu tretiu autorskú pieseň Všetko má svoj čas. A keďže tento rok oslavujeme 5 rokov od nášho vzniku, prišiel čas na vydanie debutového albumu s názvom "Všetko má svoj čas".

Čo je cieľom nášho projektu?

Dovoľte, aby sme vám v pár slovách predstavili náš konkrétny cieľ:

Nie je bežnou praxou a´cappella skupín tvorba autorskej hudby. Chceme sa odlíšiť, priniesť niečo nové, vytvoriť svoj vlastný rukopis. V našich šuflíkoch sa nazbierala celá zbierka vlastných piesní, prevažne z pera našich spevákov Viktora a Veroniky. Na albume spolupracujeme tiež s ďalšími autormi, ako sú textár Richard Bönde, Katarína Makara, Romana Hudec Orlická, či hudobník a skladateľ Adam Hudec.

Našim snom je vytvoriť tak niečo výnimočné - historicky prvý a´cappella autorský slovenský album, zameraný prevažne na populárnu hudbu.

Zároveň ide o naše prvé CD, a keďže je vydanie albumu aj v dnešnej dobe veľmi nákladná záležitosť, chceme Vás touto cestou poprosiť o pomoc.

Ako použijeme vašu podporu?

Vaše financie budú určené výhradne na realizáciu nášho projektu:

Všetky piesne sme starostlivo skomponovali, sfinalizovali hudobné aranžmány, naštudovali a aktuálne čakajú na nahrávanie jednotlivých hlasov v nahrávacom štúdiu.

Vaše finančné príspevky preto potrebujeme na:

  • samotné nahrávanie,
  • zvukovú postprodukciu a mastering,
  • tvorbu vizuálu a bookletu,
  • lisovanie CD,
  • distribúciu do kamenných obchodov, e-shopov a na digitálne platformy.

Týmto sa u nás začína nová etapa. Veríme, že nás naše autorské piesne posunú ďalej. Zároveň dúfame, že aj keď do našej tvorby prinášame niečo nové, oslovíme aj našich fanúšikov, ale aj širokú verejnosť, ktorej sa budú naše piesne páčiť.

Kedy a kde bude projekt realizovaný?

Aktuálne nahrávame už piatu pieseň z nášho pripravovaného albumu. Veríme, že aj vďaka vašej pomoci a podpore celý album uzrie svetlo sveta v decembri 2023, a budeme si ho tak môcť dať ako Vianočný darček - a vy tiež.

Všetky piesne nahrávame v spolupráci s hudobným štúdiom Geminus.
Posledný mesiac pred vydaním albumu budú ďalšie finančné prostriedky použité na výrobu CD a grafických materiálov v spolupráci s firmou AZCD, následnú distribúciu a propagáciu albumu. 

Keďže poskytujeme odmeny, budeme spracovávať vaše osobné údaje. To, ako spracujeme informácie pred uzavretím zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho podľa Zákona č. 102/2014 Z. z. nájdete na tomto linku.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

CD
CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

Minimálna výška príspevku

15

Akonáhle CD uzrie svetlo sveta, pošleme Vám ho poštou podpísané všetkými členmi skupiny Voising. (CD s podpismi všetkých členov)

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Do Vianoc 2023

USB
USB "Všetko má svoj čas"

Minimálna výška príspevku

20

V dnešnej dobe už nie je veľa možností, kde si môžete prehrať CD nosič. Preto Vám zašleme náš album na USB nosiči v podobe karty, ktorá sa nikdy nestratí vo Vašej peňaženke.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Do Vianoc 2023

Sponzor albumu
Sponzor albumu

Minimálna výška príspevku

300

Máte radi našu tvorbu? Staňte sa oficiálnym sponzorom nášho albumu a my uverejníme Vaše meno, či logo firmy na obale nášho CD. Zároveň uverejníme Vaše logo na všetkých propagačných materiáloch vrámci proma albumu. Zároveň Vám ako poďakovanie venujeme 5 príspevkov na našich sociálnych sieťach.

Doručenie: Do Vianoc 2023

Súkromný koncert
Súkromný koncert

Minimálna výška príspevku

1 000

Ste našim verným fanúšikom a chcete nás len pre seba? Pozvite nás k sebe domov a my Vám zaručíme ten najlepší koncertný zážitok pre Vás a Vašich najbližších. (1x domáci koncert v trvaní 60 min, cena je bez dopravy)

Doručenie: September 2023

Hodina spevu/beatboxu
Hodina spevu/beatboxu

Minimálna výška príspevku

30

Chcete zlepšiť svoju techniku spevu? Alebo sa naučiť základy beatboxu?Zažite hodinu spevu so spevákom a´cappelly Voising podľa vlastného výberu! (miesto konania po individuálnej dohode, možnosť online hodiny)

Doručenie: September 2023

Vstup na tajný koncert
Vstup na tajný koncert

Minimálna výška príspevku

15

Získajte vstup na TAJNÝ KONCERT len pre našich prispievateľov na StartLabe. Informácie o termíne a mieste konania nebudú nikde zverejnené a budú určené len našim prispievateľom.

Doručenie: September 2023

Vstup na krst albumu
Vstup na krst albumu "Všetko má svoj čas"

Minimálna výška príspevku

20

Oslávte s nami naše piate narodeniny a krst nášho albumu "Všetko má svoj čas". (Informácie o termíne a mieste konania Vám zašleme na Váš mail)

Doručenie: November 2023

Nahliadnite do zákulisia a´cappelly Voising
Nahliadnite do zákulisia a´cappelly Voising

Minimálna výška príspevku

15

Zaujíma Vás ako prebieha príprava na naše koncerty? Príďte na našu skúšku, zažite tvorivý proces a spevácku skúšku v našej skúšobni. Ako bonus Vám s láskou uvaríme teplý čaj či kávičku.

Doručenie: September 2023

Novinky

Náš album je na ceste k Vám! :)

Update #5, 13.12.2023

Drahí naši podporovatelia, kamaráti,
určite ste už nedočkaví a každý deň rozmýšľate nad tým, kedy sa Vaše odmeny dostanú do Vašich rúk. Máme pre Vás dobrú správu! Náš album je už na ceste k Vám.
Veríme, že nás nesklame pošta, či kuriéri, ktorí majú isto pred Vianocami kopec práce, no pevne dúfame, že Vám naše CD bude doručené v priebehu budúceho týždňa. Ak ste označili možnosť "osobný odber", čoskoro Vás telefonicky kontaktujeme. 
Ak ste však nedočkaví, celý album nájdete už teraz na všetkých hudobných platformách. Chceme sa Vám touto cestou ešte raz poďakovať za Vašu priazeň a podporu. Aj vy ste totiž veľmi dôležitým autorom tohto nášho spoločného diela. Ďakujeme Vám za to. 

Ak ste si album doteraz neobjednali, urobiť tak môžete pomocou online formulára na naše stránke: CD alebo USB objednáte tu

Prajeme Vám krásne sviatky v kruhu Vašich najbližších a už teraz sa tešíme na všetky stretnutia s Vami, nie len na našich koncertoch. 
S láskou Vaši Voising :) 

Našu novinku "Mávam" nájdete už teraz na všetkých streamoch!

Update #4, 27.10.2023

Drahí naši kamaráti, prispievatelia,
naša pieseň "Mávam" získala v súťaži Košický Zlatý Poklad 2023 Cenu Rádia Slovensko. Touto cestou sa Vám chceme veľmi pekne poďakovať za všetku podporu počas živého vysielania súťaže, za všetky správy a milé slová. Veľmi si to vážime a tešíme sa, že našu pieseň môžete už teraz počuť u Vás doma, v aute, z rádia, či na všetkých streamoch. 

Na našom YouTube kanáli tiež pribudlo Mávam (Official Lyrics Video) a tak si môžete s nami nie len tancovať, ale aj spievať :) 

Nezabudnite však odoberať náš kanál, aby Vám neunikla žiadna novinka. Už čoskoro totiž vydáme náš nový videoklip k piesni "Poďme sa roztopiť", ktorú tiež nájdete na pripravovanom albume.

Majte krásny víkend! :) 
S láskou Vaši Voising

Mierime do finále Košického zlatého pokladu!

Update #3, 20.10.2023

Drahí naši prispievatelia, kamaráti, 
naše CD je na spadnutie a vianoční škriatkovia usilovne pracujú, aby Vám ho stihli doručiť do Vianoc :D
Spolu s ním čoskoro vydáme náš nový videoklip k piesni "Poďme sa roztopiť", ktorú nájdete na našom albume. Sme veľmi radi, že aj vďaka Vašej podpore sme mohli natáčanie uskutočniť a patrí Vám za to veľké ďakujeme! 

Ak ste nedočkaví tak, ako my, budeme radi ak si zajtra - v sobotu 21.10.2023 o 19:00 naladíte Rádio Slovensko, alebo Rádio Regina a vypočujete si naživo finále súťaže Košický zlatý poklad. Predstavíme Vám novinku z pripravovaného albumu, pieseň "Mávam" z pera nášho Viktora a Veroniky, ktorá bojuje o prvenstvo medzi dvanástimi finalistami tejto pesničkovej súťaže. 
Veríme, že Vás nesklameme. Držte nám palce!

Pre viac informácií a pikošiek o nás, našej tvorbe, či info priamo zo zákulisia súťaže nás nezabudnite sledovať na našom facebooku, instagrame a tiktoku. 
Majte krásny víkend :) 
Vaši Voising

ĎAKUJEME!

Update #2, 05.09.2023

Drahí naši prispievatelia,
do konca kampane zostávajú ešte dva dni, no aj vďaka Vašej podpore sa nám podarilo naplniť aj náš druhý cieľ. Sme naozaj úprimne dojatí a zo srdca Vám všetkým ďakujeme. Veríme, že Vás nesklameme. 
Ak máte chuť osláviť túto novinku s nami, budeme radi ak prídete na náš piatkový koncert v Kaviarni Žofia v Šuranoch, kde Vám už o 19:00 zaspievame naše najobľúbenejšie covery, ale aj piesne z nášho CD naživo bez použitia hudobných nástrojov. 
Tešíme sa na stretnutie s vami. 
PS: Takto veľmi sa tešíme :) 

S láskou Vaši Voising

SME DOJATÍ! :)

Update #1, 30.08.2023

Aj vďaka Vašej podpore sa nám podarilo naplniť náš prvý cieľ. Veľmi si vážime pomoc každého z Vás a veríme, že do Vianoc stihneme doručiť všetky sľúbené odmeny. 
Nakoľko nám však zostáva posledný týždeň našej kampane, pridávame nový cieľ, ktorého výsledkom bude Vianočný videoklip k našej autorskej piesni.
Ešte raz Vám srdečne ďakujeme a tešíme sa na stretnutia s Vami na našich koncertoch. 
S láskou Vaši Voising

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

15 €

+ 2 € ?

👤 Jana Vargova

🎁 Sponzor albumu

300 €

👤 Michal Drgoňa

💬 ;)

5 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

18 €

👤 Andrej Skreko

🎁 Vstup na tajný koncert

💬 Tak snáď pomôže aj posledná suma k dobrému cieľu 😉

65 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

18 €

+ 2 € ?

👤 Beáta Mészárosová

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

💬 Držím palce, priatelia, v ďalších super projektoch;)

15 €

+ 2 € ?

👤 Roman Polacik

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

💬 Jupii ;))

100 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Hodina spevu/beatboxu

40 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 USB "Všetko má svoj čas"

100 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Prajem, pekný spoločný čas

15 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Veľa zdaru Voising

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

15 €

👤 Peter Bielický

💬 K tejto sume prispeli Peter Bielický 300€ Milan Rigo 200€ Milan Glenda 100€ Marián Daniel 100€ p. Grgula 50€ p. Gogola 50€

800 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

153 €

+ 8 € ?

👤 Barbora Strieborná

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Tesim sa z vás :)

10 €

👤 Branislav Čavojský

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

💬 Držíme palce nech to vyjde 👍

50 €

+ 4 € ?

👤 Zdena Vráblicová

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

💬 Držím palce

18 €

+ 12 € ?

👤 Zdenka a Jaroslav Šrámekoví

100 €

👤 Dušan Franců

🎁 USB "Všetko má svoj čas"

💬 Mám rád pôvodnú slovenskú hudbu, ktorú robia muzikanti s láskou. A mám odjakživa rád Close Harmony Friends a Voising takisto. Dušan

43 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 USB "Všetko má svoj čas"

23 €

👤 Dominika Ciefova

50 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

32 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

💬 Držím palce, nech sa to podarí ✊

15 €

   1 2 3

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

VOISING Občianske združenie

VOISING Občianske združenie

Rozdielni a zároveň jednotní. Nízki, ale aj vysokí. Basoví a tiež sopránoví. My sme VOISING. Šiesti speváci, úplne íní, z iných miest, ktorých spája nielen láska k hudbe a spevu, ale aj priateľstvo a zároveň ich rozdielnosť. V tom sme špecifickí! Naše vystúpenie zaujme všetky vekové skupiny od Franka Sinatru a Beatles cez Abbu a Queen až po Michaela Bublé, Jonas Brothers a Billie Eilish. Naša show je preto jedinečná a zároveň neuveriteľná. VOISING to nie sú iba hlasy, VOISING je a’cappella.

Vyúčtovanie

Projekt sme zrealizovali v novembri 2023, kedy sme finalizovali grafický návrh dizajnu albumu, ako aj USB kľúčov. Podklady k tlači sme následne odoslali do lisovne, kde sme objednali 500ks CD nosičov a 300ks USB nosičov. Aktuálne je CD v predajni na www.voising.sk. Zároveň sme natočili videoklip k piesni Poďme sa roztopiť, ktorá je tiež súčasťou albumu.

Návrh dizajnu, príprava PDF formátu pre výrobu
1 200
USB karta s obojstrannou potlačou
1 980
SOZA, autorská odmena
362
Lisovanie a tlač CD
1 344
Videoklip Poďme sa roztopiť
570
Náklady spolu
5 456

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

CD
CD "Všetko má svoj čas" s našimi podpismi

Minimálna výška príspevku

15

Akonáhle CD uzrie svetlo sveta, pošleme Vám ho poštou podpísané všetkými členmi skupiny Voising. (CD s podpismi všetkých členov)

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Do Vianoc 2023

USB
USB "Všetko má svoj čas"

Minimálna výška príspevku

20

V dnešnej dobe už nie je veľa možností, kde si môžete prehrať CD nosič. Preto Vám zašleme náš album na USB nosiči v podobe karty, ktorá sa nikdy nestratí vo Vašej peňaženke.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Do Vianoc 2023

Sponzor albumu
Sponzor albumu

Minimálna výška príspevku

300

Máte radi našu tvorbu? Staňte sa oficiálnym sponzorom nášho albumu a my uverejníme Vaše meno, či logo firmy na obale nášho CD. Zároveň uverejníme Vaše logo na všetkých propagačných materiáloch vrámci proma albumu. Zároveň Vám ako poďakovanie venujeme 5 príspevkov na našich sociálnych sieťach.

Doručenie: Do Vianoc 2023

Súkromný koncert
Súkromný koncert

Minimálna výška príspevku

1 000

Ste našim verným fanúšikom a chcete nás len pre seba? Pozvite nás k sebe domov a my Vám zaručíme ten najlepší koncertný zážitok pre Vás a Vašich najbližších. (1x domáci koncert v trvaní 60 min, cena je bez dopravy)

Doručenie: September 2023

Hodina spevu/beatboxu
Hodina spevu/beatboxu

Minimálna výška príspevku

30

Chcete zlepšiť svoju techniku spevu? Alebo sa naučiť základy beatboxu?Zažite hodinu spevu so spevákom a´cappelly Voising podľa vlastného výberu! (miesto konania po individuálnej dohode, možnosť online hodiny)

Doručenie: September 2023

Vstup na tajný koncert
Vstup na tajný koncert

Minimálna výška príspevku

15

Získajte vstup na TAJNÝ KONCERT len pre našich prispievateľov na StartLabe. Informácie o termíne a mieste konania nebudú nikde zverejnené a budú určené len našim prispievateľom.

Doručenie: September 2023

Vstup na krst albumu
Vstup na krst albumu "Všetko má svoj čas"

Minimálna výška príspevku

20

Oslávte s nami naše piate narodeniny a krst nášho albumu "Všetko má svoj čas". (Informácie o termíne a mieste konania Vám zašleme na Váš mail)

Doručenie: November 2023

Nahliadnite do zákulisia a´cappelly Voising
Nahliadnite do zákulisia a´cappelly Voising

Minimálna výška príspevku

15

Zaujíma Vás ako prebieha príprava na naše koncerty? Príďte na našu skúšku, zažite tvorivý proces a spevácku skúšku v našej skúšobni. Ako bonus Vám s láskou uvaríme teplý čaj či kávičku.

Doručenie: September 2023