Nová kniha Tomáša Forróa: Spev sirén

Nová kniha Tomáša Forróa: Spev sirén

Putovanie do srdca ukrajinskej vojny s oceňovaným slovenským reportérom. Príbeh, v ktorom sa vydáme hlboko pod povrch obrázkov z médií a ruskej či ukrajinskej propagandy.

Literatúra
Nová kniha Tomáša Forróa: Spev sirén

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
967 % 48 333 €
Cieľ Cieľová suma
Zbierka na základnú prípravu knihy a nespočetné cesty na frontovú líniu
5 000 €
Reálne náklady ciest na frontovú líniu, vďaka ktorým vznikla táto kniha
26 000 €
Náklady na ďalšie cesty až do víťazstva
40 000 €
4
Plynové masky pre Gruzínsku légiu
55 000 €

O projekte

Akú knihu pripravujeme?

"Spev sirén" je monumentálna cesta do srdca ukrajinského konfliktu, ktorá sa úplne vymyká bežnému mediálnemu obrazu o tejto vojne. Rozpráva jej brutálne zemitý príbeh, aký tam trvá dodnes. Bez servítky, bez pátosu a mýtov, ktorými je opradená.

Tomáš Forró pracuje na celej šírke frontovej línie, v bombardovaných mestách, medzi vojakmi v zákopoch i hladujúcimi civilmi. Z novinára sa postupne zmenil na humanitárneho dobrovoľníka a potom – na priameho účastníka bojových operácií.

Táto kniha však nie je chronológiou bojov, ani výpočtom hrdinstiev či krutostí tej či onej bojujúcej strany.
Je bolestivo úprimnou sondou do sveta za našimi východnými hranicami. Navštívime v nej všetky bojiská ukrajinského konfliktu, ktoré zažijeme očami ich účastníkov. Či už ide o zanietených bojovníkov a dezertérov, kolaborantov a vlastencov, obetí bombardovania i tých, ktorí rabujú domy a kradnú humanitárnu pomoc.

Spoznáme život na územiach okupovaných ruskou armádou, dilemy obyvateľov miest, ktoré sa menia na ruiny, aj vražedné operácie partizánov hlboko v tyle nepriateľa.
Precítime hlad, zúfalstvo a bezmocnú nenávisť, ale aj čriepky ľudskosti, spolupatričnosť a nádej, ktorá prežíva aj tie najhoršie okamihy.

To však zďaleka nie je všetko. Autor svojou dôkladnou prácou v teréne prináša doteraz neznáme udalosti a informácie, ktoré ukážu príbeh ukrajinskej vojny z úplne novej perspektívy.
Čo hľadali ruskí generáli v rádioaktívnych poliach Černobyľu?
Dávajú nám novodobé dejiny odpoveď, ako Rusko a Ukrajina dospeli do takejto ničivej konfrontácie? V čom pochybila tajná služba FSB pri plánovaní invázie?
A napokon, ako sa v tieni vojny mení celá ukrajinská spoločnosť?


Jedného rána sme dorazili na vojenský
blokpost. Vojaci nám prehliadli dodávku a následne prikázali odstaviť auto nabok. Keď ma ovládla netrpezlivosť, vyšiel som za Ernestom. Nebolo mu do reči.
Veliteľ vraj žiada úplatok. Ak chceme prejsť, musíme mu odovzdať časť nášho tovaru.
„A to z akého titulu?“, spýtal som sa v šoku.
„Lebo môže“, odpľul si Ernest a nervózne si zapálil cigaretu.

Také to bolo jednoduché. Ak chcete odniesť pomoc jednotkám, ktoré za svoju krajinu riskujú život v zákopoch, musíte časť z nej odovzdať vypasenému darebákovi v zablatených lampasoch, žijúcemu vo vyhriatom bunkri ďaleko od bojov.
A naozaj mohol: okolo blokpostu nebol ani len mobilný signál. Jediným predstaviteľom práva a poriadku tu bol práve on.

Na blokpost napokon dorazili vojaci, ktorým sme niesli darované odevy. Naozaj nevyzerali ako ľudia, ktorým chcete zobrať uniformy a topánky len preto, že môžete.

Zarastení, po zuby ozbrojení chlapi sa vovalili do bunkra k veliteľovi. Po pár minútach sa vrátili k autám, bez slova naštartovali a zamávali nám: môžeme ísť ďalej.

Nikto z nás incident ani len nekomentoval. Nebolo čo.

Ako použijeme vaše peniaze?

Autor realizuje svoje početné cesty na frontovú líniu na vlastné náklady.
Podporou tohto projektu mu pomôžete aspoň čiastočne pokrývať obrovské výdavky na výstroj, pohonné hmoty a život vo vojnovej zóne.
Za odmenu získate knihu s jeho podpisom, ďalšie výnimočné darčeky, ale najmä nám dodáte nádej, že nezávislá krízová žurnalistika svetovej kvality môže fungovať aj v malej krajine ako Slovensko.

Symbolická suma zbierky je 5 000 eur, no reálne náklady na prípravu tejto knihy počas posledných 2 rokov sú viac ako 26 tisíc eur.
Pokiaľ sa nám tento ambiciózny cieľ podarí naplniť alebo dokonca prekročiť, budeme vám môcť ponúkať ďalší skvelý obsah a informácie vo forme podcastov, článkov a výnimočného spravodajského materiálu.

Na akú knihu sa môžete tešiť?

"Spev sirén: Putovanie do srdca ukrajinskej vojny" bude mať viac ako 500 strán a okrem výnimočného príbehu v nej nájdete množstvo exkluzívnych fotografií, mapy regiónov, v ktorých sa príbehy knihy odohrávajú, ako aj bohaté odkazy na zdroje, z ktorých autor čerpal pri svojej práci.

Kniha vyjde vo vydavateľstve Absynt a predpokladaný dátum jej distribúcie je koniec marca alebo začiatok apríla 2024.

Autor a jeho projekt

Tomáš Forró je nezávislý reportér, ktorý podáva správy o konfliktoch z krízových oblastí na celom svete. Svoje knihy a články pravidelne publikuje v zahraničí a za svoje reportážne diela získal niekoľko slovenských a medzinárodných cien.
Je autorom kníh „Donbas: Svadobný apartmán v hoteli Vojna“ a „Zlatá horúčka“.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

Minimálna výška príspevku

35

Knihu dostanete domov medzi prvými, ešte skôr, ako sa objaví v obchodoch, spolu s vlastnoručným podpisom autora s venovaním.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev

Kniha s venovaním + autorská záložka a plagát

Minimálna výška príspevku

70

Okrem podpísanej knihy s venovaním dostanete plagát a záložku do knihy s originálnym motívom z knihy.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev

Špeciálny knižný balíček

Minimálna výška príspevku

130

Kniha s venovaním, autorská záložka a plagát, výnimočný hudobný playlist priamo od frontových vojakov a k tomu 1. vydanie špeciálnych novín pre fajnšmekrov. Novinový prídavok bude mrazivo realistickou fikciou, ako by vyzerala blízka budúcnosť Slovenska v prípade, že Ukrajina padne a na našich hraniciach sa objavia tanky nepriateľskej armády.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev

Chcem všetko!

Minimálna výška príspevku

180

Kniha s venovaním, autorská záložka a plagát, výnimočný hudobný playlist priamo od frontových vojakov, drobný darček z vojnovej zóny a k tomu 1. a 2. vydanie špeciálnych novín pre fajnšmekrov. Prvé vydanie fiktívnych novín zachytáva vypuknutie vojny na Slovensku. Druhé vydanie modeluje situáciu na Slovensku počas nepriateľskej okupácie, s využitím zákulisných informácií a svedectiev o fungovaní ruských okupačných úradov v ukrajinských mestách a spôsobu podrobovania cudzích štátov.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev

Posedenie s autorom

Minimálna výška príspevku

400

Dajte si s autorom kávu, čaj alebo pohárik v jeho obľúbenom podniku v Bratislave, prípadne podľa dohody aj v inej časti Slovenska. Opýtajte sa na čo len chcete alebo s ním diskutujte o svojich názoroch. Obdaruje vás aj podpísanou knihou s balíčkom "Chcem všetko".

Doručenie: Knižný balíček približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev, a stretnutie podľa dohody

Prezentácia témy autorom vo vašich priestoroch

Minimálna výška príspevku

1 000

Chcete vedieť, ako to bolo naozaj? Autor knihy v rámci strednej Európy zavíta k vám, či už ste firma, verejná inštitúcia alebo súkromná osoba, a predstaví vám príbeh "Spevu sirén" tak, ako ho zažil on, spolu so svojimi fotografiami a videami. Prinesie vám aj knižné balíčky "Chcem všetko" a vy sa ho môžete pýtať na čokoľvek, na čo ste zvedaví.

Doručenie: Knižný balíček približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev, a prezentácia podľa dohody

Novinky

Kniha je takmer tu: Distribúcia domov + Ranné vtáča

Update #4, 23.04.2024

Milé podporovateľky a podporovatelia,
s potešením si Vám dovoľujem oznámiť, že na konci tohto týždňa by mala moja nová kniha Spev sirén konečne doraziť z tlačiarne k nám.

V bežnom režime Vám ju preto začneme distribuovať cez kuriérsku službu Packeta na začiatku budúceho týždňa, približne 10 – 14 dní predtým, ako sa dostane do kníhkupectiev a na eshopy.

ALE!

Pre tých, ktorí už nechcete čakať ani tých niekoľko dní navyše, prípadne si prajete odo mňa venovanie do knihy konkrétnej osobe, sme pripravili špeciálny expresný režim Ranné vtáča.
Ak ju chcete dostať ešte teplú z tlačiarne, príďte si pre ňu:
v piatok 26. apríla o 17:30 do bratislavského Artfora
v pondelok 29. apríla o 17:00 do baru Novej synagógy v Žiline

POZOR! Na Ranné vtáča je potrebné vopred sa prihlásiť tu:

Záväzný formulár na osobné vyzdvihnutie knihy Spev sirén pre podporovateľov spôsobilých na túto odmenu

Počas stretnutí Ranné vtáča sa nebudú knihy predávať, a to ani v rámci predajne Artforum/Nová synagóga. Oficiálny predaj knihy začína až 16. mája 2024.

Po distribúcii knihy v bežnom režime a v režime Ranné vtáča budeme odosielať aj ďalšie odmeny.

Pevne verím, že moja nová kniha Vás zaujme a budem veľmi zvedavý na Vaše dojmy z nej!

Nezabudnite, že čakanie Vám spríjemní posledná epizóda nášho podcastu Za spevom sirén, ktorý nájdete na všetkých veľkých streamovacích platformách alebo na YouTube kanáli vydavateľstva Absynt.

Ak veríte, že Ukrajine treba pomáhať aj naďalej, tak vedzte, že aj my.
V rámci organizácie Pomôžme prežiť Ukrajine sme poslali ďalšiu zásielku pomoci civilom aj vojakom a náš kolega Tomáš Sklárčik ju práve teraz rozdáva v Ukrajine.
Podporiť nás môžete tu

Ešte raz Vám všetkým ďakujem, ste skvelí a teším sa, že onedlho sa môj nový príbeh dostane priamo k Vám.

S láskou,
Tomáš Forró.

"Spev sirén" vyjde na konci apríla + peniaze na plynové masky pre Gruzínsku légiu odovzdané

Update #3, 09.04.2024

Milé podporovateľky a podporovatelia,

od ukončenia mojej kampane na knihu Spev sirén uplynuli vyše dva týždne. Keď som uvidel výslednú sumu, bol som dojatý. Vašu podporu a dôveru si veľmi vážim a ešte raz jedno veľké Ďakujem!

Vydavateľstvo Absynt nám už oznámilo finálny dátum vydania knihy. V tlačiarni sa vyliahne na konci apríla.
Mrzí ma, že je to o čosi neskôr, ako sme predpokladali, ale pevne verím, že to nebolo nadarmo. Urobili sme všetko pre to, aby ste z nej mali čo najlepší zážitok, hoci to znamená malé meškanie.

Mnohí z vás mi píšu, že by mali radi v knihe venovanie pre konkrétnu osobu. Vymysleli sme preto spôsob, ako to urobiť bez toho, aby sa z distribúcie tých tisíc kusov stal jeden veľký zmätok a logistické peklíčko.
Tesne po vydaní zorganizujeme osobné stretnutie v niekoľkých slovenských mestách. Ak budete mať chuť prísť, knižku vám tam odovzdám priamo do ruky a presne s venovaním, aké si prajete.
Pred vydaním Vám preto pošleme odkaz na online formulár, na ktorom sa budete môcť na takéto osobné stretnutie prihlásiť.
Samozrejme, pokiaľ preferujete zásielku, nie je potrebné urobiť nič – knižka Vám príde medzi prvými priamo domov, tak, ako som sľúbil.

Posledným cieľom kampane sa stala zbierka na plynové masky pre vojakov Gruzínskej légie.
Chcem aby ste vedeli, že náš priateľ Erik Rakič, ktorý zbierku organizuje, minulý týždeň odovzdal Vaše peniažky priamo do rúk veliteľa Mamuku Mamulašviliho.
Erik však vo svojej zbierke pokračuje a ak ho chcete Vy alebo Vaši známi podporiť, môžete tak urobiť tu:

Zbierka Game of Masks

Kým ešte čakáme na knihu, môžete si prečítať aj moju poslednú reportáž priamo z bojov na Donbase v odomknutej verzii:

Výprava na planétu mužov: reportáž z bojov na nultej línii pri Bachmute

Okrem toho dnes ráno vyšla ďalšia epizóda nášho podcastu Za spevom sirén, v ktorom nájdete okrem zaujímavých informácií aj autentické nahrávky z mojich ciest na frontovú líniu. Podcast nájdete na všetkých veľkých streamovacích platformách alebo tu:

YouTube kanál vydavateľstva Absynt

Ďakujem, že ste so mnou. Teším sa na knihu a na stretnutia s Vami!

S láskou,
Tomáš Forró.

Posledné 3 hodiny kampane + zmena jej účelu a posledná ukážka z knihy

Update #2, 19.03.2024

Milí priatelia,
stalo sa čosi, čo som nečakal ani vo svojich najdivokejších snoch. Vďaka vám sa mi podarilo vyzbierať nielen na náklady na vznik knihy a približne na rok ďalších ciest do Ukrajiny, ale oveľa viac.

A keďže účelom tejto zbierky nie je zarábať, peniaze, ktoré od vás dostávam teraz po dosiahnutí posledného cieľa, venujem Gruzínskej légii. Sú hrdinami mojej prvej knihy Donbas, pripravovanej knihy Spev sirén a okrem toho hrdinami tejto vojny ako takej.

Momentálne sú na južnom fronte v ťažkej situácii, ruské delostrelectvo proti nim čoraz častejšie využíva chemické zbrane a tak pre nich zháňame špeciálne plynové masky.

Ešte raz ďakujem za vašu úžasnú pomoc a pevne verím, že tých posledných pár hodín sa nám podarí pomôcť aj iným...

Okrem toho si môžete prečítať ďalší úryvok zo Spevu sirén.

Jeho odomknutú verziu nájdete TU

V podcaste Za spevom sirén nájdete takisto nové časti a už o niekoľko hodín vyjde ďalšia, tentokrát aktuálny špeciál priamo z frontu, z ktorého som sa včera vrátil do bezpečia.
Podcast Za spevom sirén nájdete na všetkých veľkých streamovacích platformách alebo

na YouTube kanáli vydavateľstva Absynt TU

S láskou, Váš
Tomáš Forró.

Hlavné ciele dosiahnuté a ideme ďalej + ukážka zo Spevu sirén

Update #1, 11.03.2024

Milé podporovateľky a podporovatelia,
ďakujem za Vaše úžasné príspevky, ste skvelí!

Po mesiaci sa mi vďaka Vám podarilo vyzbierať dostatok prostriedkov na náklady, ktoré boli na vznik novej knihy potrebné. Je skvelé vedieť, že moju prácu podporuje toľko ľudí a dodáva mi to istotu, že v tom má zmysel pokračovať.

Tým skôr, že sa Vám dnes ozývam z bombardovaného Chersonu a po troch týždňoch na frontovej línii sa nezdá, že táto vojna sa v dohľadnom čase skončí.

Aj preto pokračujem v zbierke na svoje ďalšie cesty a pokiaľ máte priateľov alebo známych, ktorých by moja nová kniha o Ukrajine mohla zaujímať, odporučte im prosím podporu tohto projektu.

Mám však pre Vás aj dve dobroty:

Na Denníku N si už môžete prečítať prvý úryvok z knihy.
Nájdete ho tu.

Okrem toho sme pred pár týždňami spustili špeciálny podcast z mojich ciest vojnovou Ukrajinou. Nájdete tam mnoho príbehov a hrdinov z pripravovanej knihy.
Podcast má názov "Za spevom sirén" a nájdete ho na všetkých hlavných streamovacích platformách alebo bezplatne cez YouTube kanál vydavateľstva Absynt:
Za spevom sirén

Ešte raz ďakujem za Vašu lásku a podporu. Vydanie knižky sa blíži!

S úctou,
Tomáš Forró.

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

35 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

+ 2 € ?

👤 Adam Sitko

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

35 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 2 € ?

👤 Denys Riabyi

💬 Ďakujem Vam za sucitnosť a odhodlanosť!

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Ďakujem za Vašu prácu.

25 €

+ 2 € ?

👤 Jaroslav Rekeň

💬 Ste veľký pán 👍

5 €

👤 Samo Kapustik

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Chcem všetko!

💬 Nech bude ešte aj na plynové masky pre Gruzínsku légiu. Držte sa a ďakujeme!

200 €

👤 Milos Gall

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

💬 Robite skvelu pracu

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Budinska Lucia

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

50 €

👤 Filip Vodicka

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

💬 Vďaka za Vašu prácu a odvahu !

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

100 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Chcem všetko!

180 €

+ 9 € ?

👤 Martin Furjes

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

35 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

35 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

💬 Pre hrdinov z Gruzínskej légie. Po prečítaní Vášho článku v Denníku N na nich tieto dni intenzívne myslím a ďakujem za Vašu prácu.

45 €

+ 3 € ?

   1 2 3 4 ... 37

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Content & Co. s.r.o.

Content & Co. s.r.o.

Tomáš Forró je nezávislý novinár, ktorý podáva správy o konfliktoch z krízových oblastí na celom svete. Svoje knihy a články pravidelne publikuje v zahraničí a za svoje reportážne diela získal niekoľko slovenských a medzinárodných cien. Je autorom kníh „Donbas: Svadobný apartmán v hoteli Vojna“ a „Zlatá horúčka“.

Vyúčtovanie

Kampaň splnila väčšinu mojich očakávaní a ukázali mi, ako môžem nabúdce robiť veci ešte lepšie :) Príprava knihy sa momentálne nachádza vo finálnom štádiu, teda v tlačiarni, a hneď po vytlačení knihy začneme realizovať jej distribúciu spolu s ďalšími darmi a v súlade s možnosťami, ktoré si vybrali podporovatelia.

Cena knihy u vydavateľa x počet kusov objednaných u podporovateľov
15 000
Náklady na výrobu neknižných darov
5 000
Zbierka pre Gruzínsku légiu
6 050
Náklady na cesty potrebné na výrobu knihy + budúce cesty
20 241
Náklady spolu
46 291

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Získajte knihu medzi prvými a navyše s podpisom autora

Minimálna výška príspevku

35

Knihu dostanete domov medzi prvými, ešte skôr, ako sa objaví v obchodoch, spolu s vlastnoručným podpisom autora s venovaním.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev

Kniha s venovaním + autorská záložka a plagát

Minimálna výška príspevku

70

Okrem podpísanej knihy s venovaním dostanete plagát a záložku do knihy s originálnym motívom z knihy.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev

Špeciálny knižný balíček

Minimálna výška príspevku

130

Kniha s venovaním, autorská záložka a plagát, výnimočný hudobný playlist priamo od frontových vojakov a k tomu 1. vydanie špeciálnych novín pre fajnšmekrov. Novinový prídavok bude mrazivo realistickou fikciou, ako by vyzerala blízka budúcnosť Slovenska v prípade, že Ukrajina padne a na našich hraniciach sa objavia tanky nepriateľskej armády.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev

Chcem všetko!

Minimálna výška príspevku

180

Kniha s venovaním, autorská záložka a plagát, výnimočný hudobný playlist priamo od frontových vojakov, drobný darček z vojnovej zóny a k tomu 1. a 2. vydanie špeciálnych novín pre fajnšmekrov. Prvé vydanie fiktívnych novín zachytáva vypuknutie vojny na Slovensku. Druhé vydanie modeluje situáciu na Slovensku počas nepriateľskej okupácie, s využitím zákulisných informácií a svedectiev o fungovaní ruských okupačných úradov v ukrajinských mestách a spôsobu podrobovania cudzích štátov.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev

Posedenie s autorom

Minimálna výška príspevku

400

Dajte si s autorom kávu, čaj alebo pohárik v jeho obľúbenom podniku v Bratislave, prípadne podľa dohody aj v inej časti Slovenska. Opýtajte sa na čo len chcete alebo s ním diskutujte o svojich názoroch. Obdaruje vás aj podpísanou knihou s balíčkom "Chcem všetko".

Doručenie: Knižný balíček približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev, a stretnutie podľa dohody

Prezentácia témy autorom vo vašich priestoroch

Minimálna výška príspevku

1 000

Chcete vedieť, ako to bolo naozaj? Autor knihy v rámci strednej Európy zavíta k vám, či už ste firma, verejná inštitúcia alebo súkromná osoba, a predstaví vám príbeh "Spevu sirén" tak, ako ho zažil on, spolu so svojimi fotografiami a videami. Prinesie vám aj knižné balíčky "Chcem všetko" a vy sa ho môžete pýtať na čokoľvek, na čo ste zvedaví.

Doručenie: Knižný balíček približne 10 – 14 dní predtým, ako sa kniha dostane do kníhkupectiev, a prezentácia podľa dohody