Maťko a záhada dreveného domčeka

Maťko a záhada dreveného domčeka

Podporte krásne ilustrovanú knižku, ktorá prináša silné posolstvo. Cez príbehy Maťka sa deti učia, že je dôležité všímať si pocity iných a vždy sa môžeme rozhodnúť, ako sa v určitej situácii zachováme. Že sa neoplatí trápiť tým, čo nevieme zmeniť, a to, akých ľudí a situácie si do života pritiahneme, závisí od nášho pohľadu na svet. Preto je dôležité vyberať si, čím kŕmime svoju myseľ.

Literatúra
Maťko a záhada dreveného domčeka
Získaná suma
111%

4 438 €

z cieľovej sumy
4 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Jedného dňa nájde Maťko na ihrisku v starom drevenom domčeku na hranie zápisník plný príbehov s fotografiami neznámych dievčat a chlapcov a truhlicu, na ktorej je nápis „Smieš ma otvoriť až dočítaš posledný príbeh“. Maťko zápisník skryje vo výklenku pod strechou domčeka a každý deň chodí na ihrisko, aby si tajne čítal príbehy, ktoré vždy súvisia s tým, čo v daný deň sám zažíva. Učí sa z nich, ako sa lepšie vysporiadať so situáciami, ktoré sa mu stali. Čo sa nachádza v truhlici a kto napísal zápisník? Tajomstvo sa začne prezrádzať, keď Maťko zistí, kto je dievčatko na jednej z fotografií. Keď odhalí indície a vylúšti heslo, môže konečne otvoriť truhlicu.

O čom sú príbehy v knižke?


Maťko pri čítaní zápisníka zisťuje, že by sme nemali druhých hodnotiť a odsudzovať. Zvyčajne totiž nepoznáme všetky súvislosti, a tak sa môžeme mýliť. Ak sa to však stane opačne - niekto nám ukrivdí, dotkne sa nás to a trápime sa. Ale pritom by sme sa vôbec nemuseli. Stačí si len uvedomiť, že si slová druhých nemáme brať osobne, pretože to, ako sa k nám správajú druhí, nevypovedá o tom, akí sme my, ale často o tom, čo si oni sami v sebe práve prežívajú. Preto je vo vzťahoch vždy dôležitá empatia, ktorá je témou ďalšieho príbehu. Netreba však zabúdať, že túto empatiu nemáme vyžadovať len od detí, ale my sami by sme rovnako mali vedieť pochopiť ich pocity.

Možno najdôležitejšie, čo môžeme učiť deti už odmalička, je, aby si dávali pozor, čím kŕmia svoju myseľ. Pretože to, ako myslia, ako cítia, čo rozprávajú a čo konajú ovplyvní, ako budú vnímať svet. Ak budú všade hľadať len chyby, problémy, nebezpečenstvo a niečo negatívne, vytvoria si obraz sveta, ktorý je voči nim nepriateľský a ktorému sa treba neustále brániť. Keď však chcú byť vnútorne šťastní, je lepšie, keď sa sústredia na to dobré. Lebo čomu dávame pozornosť, to rastie. Ak sa vedia tešiť z maličkostí a svet považujú za krásne miesto, tak takým pre nich bude.

V ďalších častiach príbehu sestričky Ľudka a Lucka svojim kamarátom ukážu, že nech sa nám stane čokoľvek, sami sa môžeme rozhodnúť, ako na to zareagujeme. Ďurko zistí, že pomstiť sa niekomu sa nevypláca a Hanka nám zas ukáže, že ak človek naozaj niečo veľmi chce a ide si za tým, tak sa mu to podarí. Na záver mamina deťom vysvetlí, že si do svojho života pritiahneme to, čo je nám podobné, pretože sme rovnako naladení. Každý predsa vie, že vrana k vrane sadá a rovný rovného si hľadá. A niektoré náhody nemusia byť len náhodami.

Maťko a záhada dreveného domčeka nie je len krátka knižka, ktorú prečítate s deťmi za pár minút.

Práve naopak! Táto kniha vám prinesie 12 dlhších príbehov. Takže sa vám nestane, ako sa to stávalo často u nás, že ešte v ten deň, keď sme novú knižku doniesli domov, sme ju s deťmi prečítali a už pýtali ďalšiu.

Príbehy majú podnietiť deti, aby hľadali súvislosti, poučenie, aby o týchto témach premýšľali a spolu s vami - rodičmi diskutovali. Vtipné scénky a tajomstvo v truhlici zas zabezpečia, že dieťa udrží pozornosť a príbeh ho bude baviť. Ak budete čítať pozorne, na konci knihy hravo vylúštite heslo k truhlici.

Kniha je určená najmä pre deti vo veku 6 - 9 rokov, no témy, ktoré sa v nej rozoberajú sú vhodné pre všetkých. Každý si z nej môže odniesť ponaučenie, alebo sa sa aspoň zabaviť

Ak si stále kladiete otázku, či je táto knižka určená
pre vás, tak vám trochu napoviem.

  • ak sa snažíte na sebe pracovať, každý deň sa zlepšovať a hľadáte spôsob, ako tieto témy priblížiť aj Vašim deťom, 
  • ak si radi s Vašimi deťmi čítate,
  • ak so svojimi deťmi diskutujete o rôznych témach a o živote,
  • ak ste otvorení novým pohľadom na svet,
  • ak máte radi príbehy s poučením,
  • ak máte radi tajomstvá,
  • ak pre Vás čítanie s deťmi nie je len povinnosť, ale príjemný čas strávený s deťmi,
  • ak Vám záleží na tom, čím Vaše deti kŕmia svoju myseľ a s akými hrdinami v príbehoch sa stotožňujú,

    POTOM JE TÁTO KNIŽKA URČENÁ PRE VÁS.
Vypočujte si ukážku jedného z príbehov, ktoré si Maťko prečíta v zápisníku. (ak vám video nepôjde, prijmite cookies alebo si priamo na youtube vyhľadajte "Zlatka").

Čo povedali o knihe


Keď som si prečítala rukopis knihy Martiny Jankovej, veľmi  som sa potešila, lebo dobra, lásky a empatie v ľudskom živote nikdy nie je dosť. A práve v dnešnom uponáhľanom a zložitom svete, plnom obrovských možností, špičkových digitálnych technológií, ale aj  nástrah a pretlaku informácií, sa pýtam: „Načo nám bude technologický pokrok, všetky tie zručnosti, informácie a schopnosti, keď by sme mali byť k sebe ľahostajní, sebeckí, bezohľadní a schopní ubližovať si?" Konať dobro, vedieť prejaviť lásku a byť empatický k iným ľuďom je potrebné učiť sa už od útleho detstva. A rodina je to najlepšie a najvhodnejšie miesto, kde sa s tým má začať.  Táto knižka pre deti je aj vynikajúcim návodom pre rodičov ako k tomu pristupovať a má predpoklady byť aj dobrou pomôckou pre učiteľov etickej výchovy na 1. stupni ZŠ.

PaedDr. Ružena Smatanová, učiteľka, spisovateľka, držiteľka najvyššieho rezortného vyznamenania - Veľkej medaily sv. GORAZDA

Táto kniha dáva možnosť rozvíjať detskú fantáziu, tvorivosť vo forme nových nápadov, prináša mnohé humorné situácie z rodinného života, ale zároveň prináša aj náhľad ako rozvíjať emocionalitu a sociálnu interakciu u malých detí. Môže byť nástrojom pre rozvoj empatie, sebareflexie ako aj sebapoznania. Podporuje autenticitu a budovanie vlastného JA v kontexte vzťahu rodič – dieťa. Oceňujem, že hlavnými postavami sú chlapci, u ktorých je obzvlášť dôležité zvyšovanie povedomia o vlastnom prežívaní, čo vyplýva aj z mojej praxe školského psychológa. Kniha môže byť inšpiráciou pre rodičov ako viesť, pre rozvoj dieťaťa tak veľmi dôležitý, podporný a dôverný rozhovor. Prináša tiež tému vďačnosti a ocenenia vo forme rôznych podobenstiev. Umožňuje dieťaťu  vytvárať pozitívny obraz o sebe, ale aj o svete, čo má vplyv na budovanie pozitívneho prístupu k životu. Verím, že táto knižka bude prínosom nielen pre domácu knižnicu, ale aj pre tú v škôlkach a na školách.

Mgr. Zuzana Kráľová, školská psychologička

Viete čo je motýlí efekt?

Knižka Maťko a záhada dreveného domčeka je súčasťou projektu Motýlí efekt. Motýľ je symbolom transformácie a premeny a  motýlí efekt hovorí o tom, že aj malá zmena počiatočných podmienok môže úplne zmeniť to, aký bude výsledok. Ak svojim deťom budete odmalička vštepovať tie správne hodnoty a učiť ich prospešné vzorce správania, môže im to úplne zmeniť celý život. Nielenže budú šťastnejší a vyrovnanejší, ale aj so životnými skúškami si poradia oveľa jednoduchšie. Knižka zároveň môže pomôcť aj Vám. Lebo tak, ako si z nej môžu ponaučenie zobrať deti, rovnako to môžu urobiť aj rodičia. Nezabúdajme, že ak chceme vidieť zmenu v spoločnosti, musíme začať každý sám od seba.

Kto mi pomáha dostať knihu k čitateľom?

Obrázky do knihy nakreslila talentovaná ilustrátorka Iveta Malá - miniivet. Som neskutočne rada, že som ju stretla. Vďaka nej je knižka naozaj nádherná. Dokonale vystihla všetky postavy a vdýchla knihe osobitné čaro.

O tlač a vydanie knihy sa postarajú v Polygrafickom centre. Ich milý, ústretový a trpezlivý prístup neskutočne oceňujem a ďakujem zaň.

Prekrásne a jedinečné odmeny do kampane - podložky pod poháre, domino kocky a limitovanú sériu truhličiek pre vás pripravili manželia Zuzka a Juraj, ktorí sú známi pod značkou bavi.to. Projekt ich natoľko nadchol, že sa ihneď radi stali jeho súčasťou a ja som im za to skutočne vďačná.

Ako použijeme vyzbierané peniaze?

Vaša podpora bude použitá na tlač prvých 1000 kusov knihy. Ak by sa s vašou pomocou podarilo vyzbierať väčšiu sumu, pokryjeme aj ďalšie výdavky, ako sú napr. ilustrácie, grafická úprava textu, jazykové korektúry a marketing. Ak bude Váš záujem o knihu ešte vyšší, vydáme knihu Maťko a záhada drevenéhoo domčeka vo väčšom náklade a zvyšnú sumu použijeme na ďašie pripravované knihy a materiály zamerané rovnako na hľadanie a rozvíjanie dobra, láskavosti a empatie v každom z nás.

Vaše príspevky a podpora pre mňa veľa znamenajú. Dávajú mi vedieť, že to, čo robím, má zmysel. Že rozvíjať dobro v ľuďoch a najmä v deťoch sa oplatí. Že je tu dosť tých, ktorí stále veria, že môžeme svet urobiť lepším miestom. Len musíme začať od seba.

Na záver jedno veľké ĎAKUJEM za to, že ste si tento text prečítali. A samozrejme aj za to, ak sa rozhodnete nás podporiť - či už kúpou knihy, odmien, zdieľaním na sociálnych sieťach, alebo osobne. Aj tá najmenšia pomoc má zmysel.

Pre viac informácií nás sledujte na facebookovej stránke Maťko a záhada dreveného domčeka alebo na instagrame mata.jankova.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber

Minimálna výška príspevku

18

Ďakujeme za Vašu podporu. ♥ Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka pre Vaše dieťa s podpisom autorky si budete môcť vyzdvihnúť osobne v Bratislave.

Doručenie: máj 2024

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

Minimálna výška príspevku

21

Ďakujeme za Vašu podporu. ♥ Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka pre Vaše dieťa Vám pošleme na Vašu adresu. Cena je vrátane poštovného v rámci SR.

Doručenie: máj 2024

2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka
2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka

Minimálna výška príspevku

36

Ďakujeme za Vašu podporu. ♥ Dve knižky Maťko a záhada dreveného domčeka za zvýhodnenú cenu Vám pošleme na Vašu adresu. Cena je vrátane poštovného v rámci SR.

Doručenie: máj 2024

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + SADA 4 ks MAGNETICKÝCH PODLOŽIEK POD POHÁRE
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + SADA 4 ks MAGNETICKÝCH PODLOŽIEK POD POHÁRE

Minimálna výška príspevku

30

Ráno si Vaše dieťa zoberie magnetickú podložku z chladničky, položí si na ňu šálku s kakaom a celý deň môže skúšať napĺňať to, čo si na podložke prečítalo. Že vopred neviete, ktoré ponaučenia sa dostanú práve na tie Vaše podložky? To nevadí. Nič na svete nie je náhoda. Dostanú sa Vám presne tie štyri citáty, ktoré vo svojom živote potrebujete. ♥ Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka a krásnu sadu 4 magnetických podložiek pod poháre s ponaučením z knihy z dielne bavi.to Vám pošleme na Vašu adresu. To všetko vrátane poštovného v rámci SR. Ďakujeme za Vašu podporu. ♥

Doručenie: máj 2024

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + ZÁPISNÍK S ILUSTRÁCIOU Z KNIHY
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + ZÁPISNÍK S ILUSTRÁCIOU Z KNIHY

Minimálna výška príspevku

32

Jeden z príbehov hovorí o tom, že môžeš byť čímkoľvek chceš. Vaše dieťa si teraz môže vyskúšať, aké by to bolo byť spisovateľom. Na zápisník si doplní svoje meno a každý deň si môže zapisovať príhody, ktoré sa mu stali, vtipné historky, ale aj ponaučenia zo situácií, ktoré zažilo. Fotky a obrázky si do zápisníka pripevní pomocou nalepovacích rožkov na fotografie, ktoré sú súčasťou odmeny. Zápisník je vo formáte A5, linajkový, v tvrdej väzbe s gumičkou. Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka, zápisník s nádhernou ilustráciou z knihy na obale a samolepiace rožky na obrázky Vám pošleme na Vašu adresu. To všetko vrátane poštovného v rámci SR. Ďakujeme za Vašu podporu. ♥

Doručenie: máj 2024

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + DOMINO
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + DOMINO

Minimálna výška príspevku

40

Prekrásne domino kocky s ilustráciami z knihy môžete používať nielen na hranie domina, ale aj na stavanie vlastných domčekov a stavieb. Získate tak v skutočnosti 2 hry v jednom. Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka a domino kocky z dielne bavi.to Vám pošleme na Vašu adresu. To všetko vrátane poštovného v rámci SR. Ďakujeme za Vašu podporu. ♥

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: máj 2024

LIMITKA - Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + TRUHLIČKA NA MALÉ POKLADY
LIMITKA - Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + TRUHLIČKA NA MALÉ POKLADY

Minimálna výška príspevku

33

V knižke nájde Maťko truhličku s nápisom "Smieš ma otvoriť až dočítaš posledný príbeh". My sme pre Vás pripravili krásnu drevenú ručne maľovanú truhličku, ktorá sa navlas podobá tej z príbehu. Na štítok si dieťa napíše svoje meno a do truhličky si môže ukrývať svoje malé poklady a tajomstvá. Pozor, LIMITOVANÁ ODMENA! Originálnu truhličku s rozmermi 12x8x9 cm pripravia v dielni bavi.to len pre prvých 15 záujemcov. Ďakujeme za Vašu podporu.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: máj 2024

BESEDA + balíček odmien
BESEDA + balíček odmien

Minimálna výška príspevku

250

Objednajte si besedu pre vašu školu, škôlku, či skupinu detí a získate k nej zároveň: - 4x knihu Maťko a záhada dreveného domčeka - 10x nálepky na zápisník A5 s ilustráciou z knihy - 14x magnetické podložky pod poháre - 1x domino/stavebnica Na besede si budeme čítať príbehy, rozprávať sa o téme z knižky a odpovedať na zvedavé otázky. Povieme si o tom ako vznikajú knihy a vyskúšame si aj šikovnosť detí pri skladaní slov. Beseda je max. pre 50 detí a uskutoční sa podľa dohody v mesiacoch máj a jún 2024. Možnosť doobjednať rozšírený balíček.

Doručenie: máj a jún 2024

Novinky

Ochutnávka

Update #2, 12.04.2024

Milí moji podporovatelia,

dnes je Vás presne 100 a ja si myslím, že toto okrúhle číslo si zaslúži nejakú novinku. Čo by ste povedali na malú ochutnávku z knižky?

Ako viete, Maťko nájde v domčeku na hranie zápisník s príbehmi a každý deň si tieto príbehy chodí čítať. Jeden z nich je o prváčke Zlatke, ktorá od spolužiaka Fera dostane zvláštny darček.

Tento príbeh bol inšpirovaný skutočnou udalosťou. Tak, ako kedysi niekomu ublížil, dnes môže naopak niekomu pomôcť. Napríklad aj k tomu, aby mal viac empatie.

Príbeh pre Vás narozprávali talentované deti a šikovní ľudia z Art heart - dabingovej školy SLUČKA. Poviem Vám, bol to naozaj zážitok sledovať ich pri práci. Vidieť, akú z toho majú radosť a ako si to užívajú.

Tak si to s deťmi pustite. A ak sa Vám to bude páčiť, nezabudnite mi napísať svoje dojmy - priamo na yt alebo na fb stránku Maťko a záhada dreveného domčeka, prípadne túto rozprávku ďalej šíriť medzi deti. ♥

Zlatka


Ďakujem, že mi pomáhate splniť stanovený cieľ. ♥

Maťa

Sme v polovici kampane

Update #1, 03.04.2024

Milí moji podporovatelia!

Dnes sme v polovici kampane a ja sa chcem poďakovať za Vašu štedrú a láskavú podporu. Veľmi si cením každý jeden príspevok a ďakujem za všetky tie krásne slová, ktoré ste mi adresovali.

Od začiatku kampane som mala možnosť zavítať na viacero základných škôl, a tiež do materskej školy a rodinného centra, kde sme s deťmi besedovali o knihách. Vyberala som si také, ku ktorým mám blízky vzťah. No keďže sa opakovane  stretávam s nádhernými reakciami nielen od detí, pre ktoré sú príbehy určené, ale aj od pani učiteliek, ktoré si besedy pochvaľujú a považujú ich za dobrý základ pre hodiny etickej výchovy, rozhodla som sa pridať medzi odmeny do kampane ešte jednu navyše. Špeciálnu.

Odo dnes si môžete okrem knižky Maťko a záhada dreveného domčeka objednávať aj BESEDU pre Vašu školu, škôlku, rodinné centrum, či inú skupinu detí. Každý, kto si zakúpi balíček s besedou, získa zároveň 4x knižku Maťko a záhada dreveného domčeka, všetkých 14 nádherne ilustrovaných magnetických podložiek pod poháre, 10 nálepiek na zápisníky A5 s ilustráciou titulnej strany knižky a DOMINO stavebnicu.

Ak poznáte triedu alebo skupinu detí, ktorým by sa takáto beseda s balíčkom odmien mohla páčiť, určite im dajte vedieť čím skôr. Kampaň potrvá už len 22 dní.

Naďalej nás môžete sledovať na facebooku - Maťko a záhada dreveného domčeka aj na instagrame - mata.jankova.

Ešte raz vďaka za Vašu podporu. Bez Vás by to nešlo.  ♥

Maťa

Podporovatelia

👤 Martin Trupl

🎁 LIMITKA - Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + TRUHLIČKA NA MALÉ POKLADY

33 €

+ 7 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

22 €

+ 2 € ?

👤 Marcela Prokešová

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

💬 Teším sa na ďalšiu zaujímavú knižku, ktorá pribudne v našej knižnici a verím,že aj môj syn si ju obľúbi. Ďakujem 😘

21 €

👤 TOPVET BB spol.s.r.o.

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + DOMINO

80 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka

36 €

👤 Sona Horvatova

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + ZÁPISNÍK S ILUSTRÁCIOU Z KNIHY

32 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber

💬 Ďakujeme za krásnu knihu. Aj za to, že ste nám ju pred deťmi krásne odprezentovali. Prajeme jej veľa spokojných čitateľov a vám veľa ďalších krásnych kníh.

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka

36 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 LIMITKA - Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + TRUHLIČKA NA MALÉ POKLADY

💬 Matka, velmi sa tesime, ze sa to podarilo...Matejko si vybral knizku plus pokladnicku pre svoje poklady, uz teraz ma predstavu, co vsetko si do nej odlozi...este raz dakujeme...a verime, ze sa opat budeme moct stretnut a porozpravat sa...Matka a Matejko...

33 €

👤 Magdalena Chrienova

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber

80 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber

💬 Pacila sa mi beseda na Prokofievovej

18 €

👤 Alena Vrtochova

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

24 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber

20 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka

36 €

+ 3 € ?

👤 Lucia Tumova

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

21 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

21 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber

36 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka

36 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka

36 €

👤 Ivana Rosova

🎁 2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka

💬 Dakujeme a tesime sa na knihu 😊

36 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

21 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

21 €

+ 2 € ?

👤 Marcela Božíková

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber

💬 Tešíme sa na knižku a ďakujeme za príjemný workshop v knižnici na Prokofievovej. Pozdravuje Šarlotka s maminou a miminkom☺️

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Martinka, držím knižke palce, nech sa páči deťom aj rodičom.

15 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + SADA 4 ks MAGNETICKÝCH PODLOŽIEK POD POHÁRE

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

21 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

21 €

👤 Vladimíra Chudíková

🎁 Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + SADA 4 ks MAGNETICKÝCH PODLOŽIEK POD POHÁRE

💬 Zlatka Ti fandí 🥰

30 €

+ 3 € ?

   1 2 3 4 ... 5

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Martina Janková

Martina Janková

Som autorka detskej knihy Maťko a záhada dreveného domčeka. Som tiež mama dvoch synov a človek, ktorý sa snaží ísť za svojím poslaním.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – osobný odber

Minimálna výška príspevku

18

Ďakujeme za Vašu podporu. ♥ Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka pre Vaše dieťa s podpisom autorky si budete môcť vyzdvihnúť osobne v Bratislave.

Doručenie: máj 2024

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka – doručenie poštou

Minimálna výška príspevku

21

Ďakujeme za Vašu podporu. ♥ Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka pre Vaše dieťa Vám pošleme na Vašu adresu. Cena je vrátane poštovného v rámci SR.

Doručenie: máj 2024

2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka
2 knihy Maťko a záhada dreveného domčeka

Minimálna výška príspevku

36

Ďakujeme za Vašu podporu. ♥ Dve knižky Maťko a záhada dreveného domčeka za zvýhodnenú cenu Vám pošleme na Vašu adresu. Cena je vrátane poštovného v rámci SR.

Doručenie: máj 2024

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + SADA 4 ks MAGNETICKÝCH PODLOŽIEK POD POHÁRE
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + SADA 4 ks MAGNETICKÝCH PODLOŽIEK POD POHÁRE

Minimálna výška príspevku

30

Ráno si Vaše dieťa zoberie magnetickú podložku z chladničky, položí si na ňu šálku s kakaom a celý deň môže skúšať napĺňať to, čo si na podložke prečítalo. Že vopred neviete, ktoré ponaučenia sa dostanú práve na tie Vaše podložky? To nevadí. Nič na svete nie je náhoda. Dostanú sa Vám presne tie štyri citáty, ktoré vo svojom živote potrebujete. ♥ Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka a krásnu sadu 4 magnetických podložiek pod poháre s ponaučením z knihy z dielne bavi.to Vám pošleme na Vašu adresu. To všetko vrátane poštovného v rámci SR. Ďakujeme za Vašu podporu. ♥

Doručenie: máj 2024

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + ZÁPISNÍK S ILUSTRÁCIOU Z KNIHY
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + ZÁPISNÍK S ILUSTRÁCIOU Z KNIHY

Minimálna výška príspevku

32

Jeden z príbehov hovorí o tom, že môžeš byť čímkoľvek chceš. Vaše dieťa si teraz môže vyskúšať, aké by to bolo byť spisovateľom. Na zápisník si doplní svoje meno a každý deň si môže zapisovať príhody, ktoré sa mu stali, vtipné historky, ale aj ponaučenia zo situácií, ktoré zažilo. Fotky a obrázky si do zápisníka pripevní pomocou nalepovacích rožkov na fotografie, ktoré sú súčasťou odmeny. Zápisník je vo formáte A5, linajkový, v tvrdej väzbe s gumičkou. Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka, zápisník s nádhernou ilustráciou z knihy na obale a samolepiace rožky na obrázky Vám pošleme na Vašu adresu. To všetko vrátane poštovného v rámci SR. Ďakujeme za Vašu podporu. ♥

Doručenie: máj 2024

Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + DOMINO
Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + DOMINO

Minimálna výška príspevku

40

Prekrásne domino kocky s ilustráciami z knihy môžete používať nielen na hranie domina, ale aj na stavanie vlastných domčekov a stavieb. Získate tak v skutočnosti 2 hry v jednom. Knižku Maťko a záhada dreveného domčeka a domino kocky z dielne bavi.to Vám pošleme na Vašu adresu. To všetko vrátane poštovného v rámci SR. Ďakujeme za Vašu podporu. ♥

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: máj 2024

LIMITKA - Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + TRUHLIČKA NA MALÉ POKLADY
LIMITKA - Kniha Maťko a záhada dreveného domčeka + TRUHLIČKA NA MALÉ POKLADY

Minimálna výška príspevku

33

V knižke nájde Maťko truhličku s nápisom "Smieš ma otvoriť až dočítaš posledný príbeh". My sme pre Vás pripravili krásnu drevenú ručne maľovanú truhličku, ktorá sa navlas podobá tej z príbehu. Na štítok si dieťa napíše svoje meno a do truhličky si môže ukrývať svoje malé poklady a tajomstvá. Pozor, LIMITOVANÁ ODMENA! Originálnu truhličku s rozmermi 12x8x9 cm pripravia v dielni bavi.to len pre prvých 15 záujemcov. Ďakujeme za Vašu podporu.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: máj 2024

BESEDA + balíček odmien
BESEDA + balíček odmien

Minimálna výška príspevku

250

Objednajte si besedu pre vašu školu, škôlku, či skupinu detí a získate k nej zároveň: - 4x knihu Maťko a záhada dreveného domčeka - 10x nálepky na zápisník A5 s ilustráciou z knihy - 14x magnetické podložky pod poháre - 1x domino/stavebnica Na besede si budeme čítať príbehy, rozprávať sa o téme z knižky a odpovedať na zvedavé otázky. Povieme si o tom ako vznikajú knihy a vyskúšame si aj šikovnosť detí pri skladaní slov. Beseda je max. pre 50 detí a uskutoční sa podľa dohody v mesiacoch máj a jún 2024. Možnosť doobjednať rozšírený balíček.

Doručenie: máj a jún 2024