Aj slovenská fantastika môže byť svetová!

Aj slovenská fantastika môže byť svetová!

Poznáte Marvelovky, Zaklínača či Harryho Pottera? Všetko sú to skvelé knihy či komiksy. No málokto vie, že podobne kvalitné príbehy vznikajú aj na Slovensku. Už viac ako 15 rokov sa venujeme ich vydávaniu. Dali sme dohromady štyroch skvelých autorov, ktorí napísali vynikajúce príbehy z rozličných fantasy štýlov. Podporte ich tvorbu a dokážme všetkým, že aj slovenská fantastika môže byť svetová!

Literatúra
Aj slovenská fantastika môže byť svetová!
Získaná suma
128%

5 100 €

z cieľovej sumy
4 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

Čo je cieľom nášho projektu?

S vašou pomocou chceme dať šancu mladým talentovaným autorom. 

Cieľom projektu je ukázať domácemu čitateľovi, že aj slovenská fantastika vie byť svetová. A s vašou pomocou chceme dať šancu mladým talentovaným autorom. S vašou pomocou ich chceme predstaviť a spropagovať. Nájsť nových čitateľov, ale podchytiť aj tých, ktorí radšej siahnu po zahraničnom autorovi. Možno len preto, že o domácej tvorbe veľa nevedia a nedôverujú jej. A pritom domáci autori veľakrát znesú porovnanie s akoukoľvek prekladovou knihou. 

V rámci tohto projektu chceme vydať štyri knihy a spropagovať štyroch mladých, talentovaných autorov, tvorcov pútavých príbehov.

Lívia Hlavačková: Sama za seba (GWIND II)

Lívia Hlavačková (1983) vyštudovala medicínu a pracuje v klinickom výskume nových liekov. Venuje sa aj popularizácii rôznych medicínskych tém. Jej poviedky sú súčasťou mnohých zbierok. Samostatnou knihou debutovala vo vydavateľstve Ikar v roku 2013.

V pokračovaní YA fantasy série Gwind, ktoré pripravujeme na jeseň, budete s napätím sledovať, ako sa vyvíja osud študentky Anny, ktorá sa za záhadných okolností ocitla v magickom svete a musí riešiť problémy, o ktorých sa jej dovtedy ani nesnívalo. Nebude núdza o ďalšie dramatické zvraty a dozviete sa, aké rozhodnutia bude musieť učiniť tentoraz. Dovtedy si stihnete prečítať prvú časť – kto ste ešte nestihli.

Martin Benkovič: Ajriš

Martin Benkovič (1982) pracuje v IT korporáte. Písaniu sa venuje od roku 2011 a v súčasnosti patrí k novým hviezdam slovenskej popkultúry. Vďačí za to najmä úspechom v poviedkovej súťaži Martinus Cena Fantázie, kde opakovane zaujal porotu aj hlasujúcu verejnosť, až napokon v roku 2020 získal v tejto najprestížnejšej poviedkovej súťaži Hlavnú cenu, ako aj Cenu poroty.

Keď do krčmy U bielej Lujzy vojdú traja chlapi v oblekoch, nik zo zúčastnených netuší, že ten večer nadobro zmení ich životy. Ajrišovou úlohou je dohliadať na poriadok a bezpečie štamgastov, a to aj urobí. Strhne tým lavínu udalostí, ktoré zatrasú ulicami Bratislavy, ošľahnú ich ničivou silou mágie a pokropia krvou nevinných. Namočí sa do diabolského plánu s nejasným cieľom, poštve proti sebe vplyvného mága a získa nečakaného spojenca. Okolnosti prinútia Ajriša siahnuť na dno svojich schopností, otvoriť zdanlivo zahojené a zabudnuté rany, čeliť minulosti, ale aj novej realite.

Martin Hatala: Hliadky! Hliadky!

Martin Hatala (1988) pracuje ako grafik a ilustrátor. Môžete ho poznať ako komika Silných rečí, v roku 2016 založil vlastnú komediálnu šou Comedy Dungeon, v ktorej sa sústredí na humor pre fantasy a sci-fi komunitu, ktorá je mu blízka.

Známy stand-up komik a autor knihy Whiskey, krv a striebro sa tentoraz zameral na ostrých chlapcov v zelených tričkách. Ponúka satirický pohľad na život na Slovensku, Bratislave a našu aktuálnu situáciu v podobe dobrodružno-fantastického príbehu. Prostredníctvom absurdného a situačného humoru upozorňuje na problémy extrémneho nacionalizmu, bludárstva a nedostatku kritického myslenia.

Ján Gálik: Odvrhnutí

Ján Gálik (1976) je vyštudovaný učiteľ a tomuto povolaniu ostáva verný už takmer dvadsať rokov. Ako autor získal viaceré ocenenia v rôznych žánrových súťažiach. Jeho poviedky sú súčasťou viacerých knižných publikácií. Odvrhnutí sú jeho debutom, v ktorom stoja proti sebe bývalí spojenci, nepriatelia bojujú bok po boku a ľudskosť, ktorá je zámienkou pre tie najodpornejšie skutky, musí znovu nájsť svoju pravú tvár.

Zomrieť, alebo vzdať sa mágie. Tak znie hrozba, ktorej sa musia podrobiť čarodeji v krajine za Štítmi. Mágia je choroba, od ktorej nás bohovia zachránili, hlása mečom nemilosrdná armáda ľudí a pod rúškom nápravy mučí, zabíja a zmocňuje sa bohatstva. Čarodeji sú bezradní, magickú moc nedokážu použiť na svoju obranu. V strede bojov sa ocitá aj dvojica cudzincov − tajomný Randor a chladnokrvný rytier Morenheim. Jeden je na ceste neúprosnej pomsty, druhý bojuje v mene záhadnej zlatej panej. A zatiaľ čo sa presekávajú neutíchajúcim prúdom nepriateľov, mágia sa preberá zo spánku, stromy ožívajú a mŕtvych konečne niekto počúva. Podarí sa im naplniť veštbu starej Čajky?

Sme presvedčení o tom, že aj slovenská fantastika môže byť svetová.

A tomu chceme pomôcť aj s vašou podporou.

Ako použijeme vašu podporu?

Vaša podpora bude použitá na úhradu časti nákladov na tlač jednotlivých kníh a ich propagáciu. Vaša pomoc je nenahraditeľná. Sme presvedčení o tom, že aj slovenská fantastika môže byť svetová. A tomu chceme pomôcť aj s vašou podporou.

Kedy a kde bude projekt realizovaný?

Balík slovenskej fantastiky plánujeme predstaviť čitateľskej verejnosti besedami od konca októbra 2021 s veľkým fantastickým krstom a programom na knižnom veľtrhu Bibliotéka v rámci vyhlasovania výsledkov poviedkovej súťaže Martinus Cena Fantázie. V tom období knihy pošleme aj do kníhkupectiev a chceme, aby dokázali, že aj slovenská fantastika si zaslúži pozornosť slovenských čitateľov. Všetky získané prostriedky z predaja kníh ďalej investujeme do rozvoja fantastiky na Slovensku tak, ako to robíme už viac ako 15 rokov.

Sme malé rodinné vydavateľstvo, od roku 2005 vydávame slovenskú tvorbu v rôznych žánroch. Medzi našimi autormi nájdete aj zvučné mená (napríklad Juraj Červenák, Jozef Žarnay, Ľubomír Feldek), no veľký priestor venujeme aj začínajúcim autorom. Máme potom veľkú radosť, keď sa im na slovenskom knižnom trhu podarí preraziť. A v prípade autorov z tohto projektu to môže byť aj s vašou pomocou.

Ďakujeme!

Podmienky poskytovania odmien

Odmeny budú doručované poštou ihneď po vydaní kníh koncom októbra 2021. V prípade skoršieho realizovania projektu aj skôr, tak aby ste knihy dostali medzi prvými. Poštovné je súčasťou odmeny. Realizácia odmeny „Spoznaj slovenskú fantastiku osobne“ je možná až po nevyhnutnej osobnej dohode. Ku každej odmene pribalíme aj takúto plátennú tašku na fantastické knihy a záložky s motívom fantastických kníh Juraja Červenáka.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Jedna kniha z fantastického projektu
Jedna kniha z fantastického projektu

Minimálna výška príspevku

20

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním jednej knihy z projektu podľa vlastného výberu. Knihu získate ako prví aj s podpisom autora.

Doručenie: Koniec októbra 2021

Dve knihy z fantastického projektu
Dve knihy z fantastického projektu

Minimálna výška príspevku

30

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním dvoch kníh z projektu podľa vlastného výberu. Ako prví získate knihy s podpismi autorov.

Doručenie: Koniec októbra 2021

Kolekcia mladej slovenskej fantastiky
Kolekcia mladej slovenskej fantastiky

Minimálna výška príspevku

55

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním kompletnej kolekcie všetkých štyroch kníh s podpismi autorov.

Doručenie: Koniec októbra 2021

Spoznaj mladú slovenskú fantastiku a najznámejšie fantastické ilustrácie
Spoznaj mladú slovenskú fantastiku a najznámejšie fantastické ilustrácie

Minimálna výška príspevku

75

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním kolekcie mladej slovenskej fantastiky a jedinečného artbooku najznámejšieho slovenského fantasy výtvarníka Michala Ivana s jeho originálnym podpisom.

Doručenie: Koniec októbra 2021

To najlepšie zo slovenskej fantastiky
To najlepšie zo slovenskej fantastiky

Minimálna výška príspevku

120

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním kolekcie 10 kníh domácej fantastiky. Odmena obsahuje okrem 4 titulov z projektu aj tieto fantastické knihy: Juraj Červenák - Sekera z bronzu, rúno zo zlata; Janko Iša - Temnota z Pressburgu; Jozef Žarnay - Vesmírne prípady; Miloš Janoušek - Testament; Richard Brenkuš - Satamaranga; Roland Oravský - V tieni Zeme.

Doručenie: Koniec októbra 2021

Spoznaj slovenskú fantastiku osobne
Spoznaj slovenskú fantastiku osobne

Minimálna výška príspevku

500

Za vašu podporu sa vám poďakujeme besedou na strednej či vysokej škole, knižnici, firme a pod. s niektorým z autorov a vydavateľom. Prípadne sa osobne stretneme na obede/káve/pive. Konkrétna forma, miesto a čas podľa dohody s podporovateľom.

Doručenie: Do konca roka 2021

Novinky

Máme novú kampaň! Kriedou alebo mečom? Podporme kritické myslenie na školách

Update #7, 12.10.2022

Milí naši podporovatelia!

V minulosti ste boli štedrí a podporili ste náš projekt Aj slovenská fantastika môže byť svetová. Vďaka vám mohli vyjsť štyri fantastické knihy. Veríme, že sa aj vám páčili - čitateľský ohlas na ne bol veľmi priaznivý :)

Dnes sa na vás obraciame s aktuálnou novinkou - na StartLabe sme rozbehli novú kampaň s názvom 

Kriedou alebo mečom? Podporme kritické myslenie na školách.


Kniha Jána Gálika KRIEDOU ALEBO MEČOM dokazuje, že tvorba pre tínedžerov nie je len o drakoch a mágii, ale chce riešiť aj vážne veci, podporovať kritické myslenie, a pritom si zachovať pútavosť a akčnosť.
  


Náš nový projekt má dva ciele:
1. S vašou pomocou chceme vydať knihu KRIEDOU ALEBO MEČOM. Kniha svojím obsahom hyperbolizuje mnohé problémy dnešného školstva: šikana, nezáujem rodičov, vyhorenie a bezradnosť pedagógov či dobre myslené, ale nezmyselné opatrenia v školstve. To všetko formou a  jazykom blízkym práve tínedžerskej vekovej skupine.
2. Okrem samotného vydania chceme knihu doručiť do školského prostredia spolu s ďalšími titulmi nášho vydavateľstva, ktoré nastavujú zrkadlo rôznym šarlatánskym a „zaručeným“ pravdám. S vašou pomocou chceme podporiť kritické myslenie na školách, medzi mládežou, učiteľmi, ale aj rodičmi.



Čítanie podporuje tvorivosť, kreativitu, rozširuje obzory a podporuje kritické myslenie. A o to sa v našom vydavateľstve usilujeme už takmer 20 rokov.


Autor knihy Ján Gálik (1976) je vyštudovaný učiteľ matematiky a telesnej výchovy a tomuto povolaniu je verný už takmer dvadsať rokov. Popri tom sa venuje písaniu fantastických príbehov. Za svoju tvorbu získal množstvo ocenení v rôznych žánrových súťažiach. Jeho poviedky boli súčasťou viacerých knižných publikácií (napr. antológia Čas hrdinov II) a v roku 2021  debutoval fantasy románom Odvrhnutí (obe vyšli v Artis Omnis).


Kniha KRIEDOU ALEBO MEČOM prináša netradičný pohľad na pálčivé problémy, ktorým čelia deti, ich pedagógovia a v neposlednom rade aj rodičia. Svojím spracovaním a jazykom zároveň predstavuje novátorský prvok slovenskej knižnej tvorby.

ĎAKUJEME za váš záujem a podporu!

Vaši Artisáci 

POZDRAV OD AUTOROV

Update #6, 08.11.2021

Naši milí podporovatelia! 
Veríme, že všetko funguje, ako má, a knihy k vám už bezpečne dorazili. Čo na ne vravíte? Budeme veľmi radi, ak sa o svoje dojmy a fotky s knihami podelíte aj na sociálnych sieťach - a pokojne nás vo svojich príspevkoch označte :) 

@artisomnis 
#artisomnis
#CitamKnihyArtisOmnis

Máme ešte jednu milú povinnosť - odovzdať vám srdečné pozdravy aj od našich autorov. A to priamo vo videu, ktoré si môžete pozrieť na našom Facebooku


Pokiaľ by ste sa s autormi chceli stretnúť aj osobne, máte príležitosť vo štvrtok 11.11. o 18.hod v bratislavskom Dungeon Pube, kde prebehne krst všetkých štyroch kníh z našej fantastickej kampane.
Prajeme vám krásne jesenné dni a príjemné čítanie kníh slovenských autorov ♥
A nezabudnite si pozrieť  VIDEO  
Vaši artisáci

POSIELAME ODMENY!

Update #5, 30.10.2021

Milí naši podporovatelia! 
V najbližších dňoch máte jednu dôležitú úlohu - netrpezlivo očakávať svojho poštára!!! 

Áno, nastal ten vytúžený čas, keď sa vďaka vašej podpore podarilo všetky štyri knihy z našej fantastickej kampane zrealizovať. A my sme nesmierne radi, že vám ich v týchto dňoch usilovne balíme a postupne posielame Slovenskou poštou. Pekne podpísané našimi autormi, ako sme sľúbili ♥ 

Tým z vás, ktorí si ako odmenu vybrali  "Spoznaj mladú slovenskú fantastiku a najznámejšie fantastické ilustrácie" a "To najlepšie zo slovenskej fantastiky", prirodzene pridáme do balíka okrem "Fantastickej štvorky" aj všetky ďalšie tituly z vybraných kolekcií.

V balíčkoch samozrejme nechýbajú ani sľúbené bonusy: záložky, plátenka a niekoľko ďalších drobností.

Jedna rada na záver: Zo skúseností vieme, že niekedy zaúraduje poštársky škriatok. Preto vás všetkých prosíme, aby ste sa v priebehu nasledujúceho týždňa na svoje odmeny pýtali aj priamo na svojej pošte. Lebo škriatok nikdy nespí. 

Srdečne vás pozdravujeme a želáme príjemné čítanie ♥
Vaši naradostení artisáci

Kampaň sa skončila. ĎAKUJEME!

Update #4, 08.10.2021


Naši drahí priatelia! Práve sa skončila naša Fantastická crowdfundingová kampaň na StartLab.sk. Zo srdca ďakujeme za vašu podporu - aj vďaka vám môže byť slovenská fantastika svetová! Nielenže sme dosiahli cieľovú sumu, ale dokonca sa ju vďaka vašej štedrosti podarilo prekročiť o štvrtinu! Všetky získané prostriedky budú použité na vydávanie kvalitnej slovenskej tvorby. ĎAKUJEME!
Vaši artisáci ♥

Dosiahli sme cieľovú sumu! Ďakujeme!

Update #3, 01.10.2021

Naši milí podporovatelia!
Vďaka vám sme týždeň pred ukončením kampane dosiahli cieľovú sumu 4 000,- €, ktorú sme si na začiatku stanovili. Je to úžasné, VY ste úžasní! Vďaka vám sa náš FANTASTICKÝ PROJEKT podarí zrealizovať! 


Lenže naša kampaň sa nekončí. Je pred nami ešte niekoľko dní, počas ktorých vás úprimne prosíme o vašu priazeň. Prosím, vydržte to s nami a pomôžte nám šíriť túto zvesť ďalej. Aj vďaka tomu má slovenská fantastika šancu preraziť a dokázať, že JE SVETOVÁ!  Všetky vyzbierané peniaze sa použijú na výrobu krásnych a fantastických slovenských kníh od slovenských autorov. 

Ukážky z kníh nášho FANTASTICKÉHO PROJEKTU nájdete na blogu vydavateľstva

Máme 70 percent a pre vás ukážky!

Update #2, 27.09.2021

Milí priatelia, 

dnes je to presne 10 dní do konca kampane, 70 percent cieľovej sumy na účte a 100 úžasných prispievateľov. Aké utešené okrúhle čísla :) Zo srdca vám za ne ďakujeme! Ako malý bonus vám prinášame ukážky zo všetkých štyroch kníh tohto projektu - veríme, že sa vám budú páčiť. Dajte nám vedieť! A dajte o nich vedieť aj svojim známym, nech sa zvesť o pekných a dobrých slovenských knihách šíri ďalej.  

Takisto si môžete pozrieť aj online besedu s autormi z nášho projektu a vydavateľkou  - dozviete sa mnohé pikošky zo zákulisia tvorby a vydávanie kníh. Kliknite a pozerajte:  https://www.twitch.tv/videos/1160814114

Svoj bonus si vyzdvihnite na nasledujúcich odkazoch - nájdete tam sľúbené ukážky kníh. Prajeme vám príjemné čítanie!

Ukážka z knihy GWIND 2

Ukážka z knihy HLIADKY! HLIADKY!

Ukážka z knihy ŠTVANEC

Ukážka z knihy ODVRHNUTÍ

Dosiahli sme prvú tretinu cieľovej sumy!

Update #1, 21.09.2021

Priatelia, ubehlo pár dní od spustenia kampane a na účte máme vďaka vám tretinu cieľovej sumy! Okrem finančnej podpory ste nám venovali aj množstvo povzbudzujúcich slov. Ceníme si to. Budeme vám povďační, ak nám svoju priazeň zachováte aj naďalej a inšpirujete ňou k podpore nášho projektu aj svojich známych. Vo vydavateľstve Artis Omnis si spolu s autormi nášho fantastického projektu vašu dôveru nesmierne vážime! Patríte k tým, ktorí slovenskú fantastiku držia pri živote. A my vám sľubujeme, že spravíme všetko pre to, aby všetci vedeli, že AJ SLOVENSKÁ FANTASTIKA JE SVETOVÁ! ♥
A tu sú všetci účastníci projektu, ktorí vám ďakujú. Ak sa chcete o jednotlivých autoroch a ich tvorbe dozvedieť viac, nech sa páči - tu ich nájdete na sociálnych sieťach. Vašej podpore sa určite potešia aj tam :) 
Poďme podľa fotky zľava:

Lívia Hlavačková: web / FB / IG

Martin Benkovič: web / FB / IG

Ján Gálik: FB / IG

Martin Hatala: web / FB / IG

Zostavu uzatvára naša šéfredaktorka Andrea Harmanová: web / FB / IG
 


Tak ešte raz vďaka a majte pekný deň!

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

9 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kolekcia mladej slovenskej fantastiky

55 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Dve knihy z fantastického projektu

💬 Držte sa!

30 €

👤 Michaela Balážová

🎁 Kolekcia mladej slovenskej fantastiky

55 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

33 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kolekcia mladej slovenskej fantastiky

55 €

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Barbora Kovarík Böhmerová

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Gabriel Ožehovsky

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Katarina Gonova

🎁 Dve knihy z fantastického projektu

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Dve knihy z fantastického projektu

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Dve knihy z fantastického projektu

40 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Petra Majzúnova

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Ondrej Urban

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Peter Vyrostko

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kolekcia mladej slovenskej fantastiky

💬 Držím palce pri ďalšom písaní.

55 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

💬 Martin Hatala - Hliadky Hliadky Tak na toto sa teším veľmi :) Gratulujem k ďalšej knihe a držím palce!

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

💬 Martin, srdečne Ti gratulujem k výnimočnému a nezabudnuteľnému životnému okamihu. Som presvedčená o tom, že Tvoj pisateľský štýl si získa čitateľov natoľko, že sa budú nedočkavo dožadovať pokračovania Ajrisovho príbehu alebo úplne novej knihy. :-) Jana

20 €

👤 Juraj Lichtner Lichtner

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Pavel Lukačik

🎁 Kolekcia mladej slovenskej fantastiky

55 €

👤 Alexander Sabó Sabó

🎁 Dve knihy z fantastického projektu

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

💬 Comedy dungeon, comedy D&D a teraz aj spin na Pratcheta (a jednu z mojich oblubenych knih). Beriem.

20 €

👤 Samuel Palo

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Dve knihy z fantastického projektu

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kolekcia mladej slovenskej fantastiky

55 €

👤 Ivana Molnárová Dubcová

🎁 Jedna kniha z fantastického projektu

💬 Bolo ťažké si vybrať, naozaj, ale poprosila by som si knihu Odvrhnutí. Držím palce ????

20 €

   1 2 3 4 ... 6

Autori

Miesto realizácie projektu

Žilinský kraj

Artis Omnis, s.r.o.

Artis Omnis, s.r.o.

Artis Omnis je žilinské vydavateľstvo, ktoré od roku 2005 vydáva slovenskú tvorbu v oddychových i náročnejších žánroch: trilery, detektívky, historické aj romantické romány, fantastika, poézia, populárno-náučné publikácie a literatúra faktu, knihy pre deti. Veľký čitateľský záujem vzbudili naše tituly z novej edície Pamäť, ale široké publikum máme aj medzi fanúšikmi menšinových žánrov a popkultúry.

Ivan Harman

Ivan Harman

Zakladateľ a šéf vydavateľstva

Vyúčtovanie

Projekt vydania štyroch fantasy kníh slovenských autorov sa pripravoval v priebehu jari, a leta 2021, realizoval sa na jeseň 2021. Knihy sa dostali do distribúcie na konci októbra 2021. A stále sú v predaji. Celkové náklady na výrobu všetkých štyroch kníh boli cca 16 500€. Príspevky od podporovateľov boli v sume 4692€ ( po odrátaní poplatkov startlabu). Rozdiel sa čiastočne hradí z predaja, prefinancovanie projektu a prípadnú stratu znáša realizátor projektu, vydavateľstvo Artis Omnis.

odmeny podporovateľom
1 540
poštovné
350
grafické práce na kampani
100
online marketing
220
inzercia kampane v knižných časopisoch
100
výroba, produkcia a reklama samotných produktov projektu cca
16 500
Náklady spolu
18 810

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Jedna kniha z fantastického projektu
Jedna kniha z fantastického projektu

Minimálna výška príspevku

20

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním jednej knihy z projektu podľa vlastného výberu. Knihu získate ako prví aj s podpisom autora.

Doručenie: Koniec októbra 2021

Dve knihy z fantastického projektu
Dve knihy z fantastického projektu

Minimálna výška príspevku

30

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním dvoch kníh z projektu podľa vlastného výberu. Ako prví získate knihy s podpismi autorov.

Doručenie: Koniec októbra 2021

Kolekcia mladej slovenskej fantastiky
Kolekcia mladej slovenskej fantastiky

Minimálna výška príspevku

55

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním kompletnej kolekcie všetkých štyroch kníh s podpismi autorov.

Doručenie: Koniec októbra 2021

Spoznaj mladú slovenskú fantastiku a najznámejšie fantastické ilustrácie
Spoznaj mladú slovenskú fantastiku a najznámejšie fantastické ilustrácie

Minimálna výška príspevku

75

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním kolekcie mladej slovenskej fantastiky a jedinečného artbooku najznámejšieho slovenského fantasy výtvarníka Michala Ivana s jeho originálnym podpisom.

Doručenie: Koniec októbra 2021

To najlepšie zo slovenskej fantastiky
To najlepšie zo slovenskej fantastiky

Minimálna výška príspevku

120

Za vašu podporu sa vám poďakujeme zaslaním kolekcie 10 kníh domácej fantastiky. Odmena obsahuje okrem 4 titulov z projektu aj tieto fantastické knihy: Juraj Červenák - Sekera z bronzu, rúno zo zlata; Janko Iša - Temnota z Pressburgu; Jozef Žarnay - Vesmírne prípady; Miloš Janoušek - Testament; Richard Brenkuš - Satamaranga; Roland Oravský - V tieni Zeme.

Doručenie: Koniec októbra 2021

Spoznaj slovenskú fantastiku osobne
Spoznaj slovenskú fantastiku osobne

Minimálna výška príspevku

500

Za vašu podporu sa vám poďakujeme besedou na strednej či vysokej škole, knižnici, firme a pod. s niektorým z autorov a vydavateľom. Prípadne sa osobne stretneme na obede/káve/pive. Konkrétna forma, miesto a čas podľa dohody s podporovateľom.

Doručenie: Do konca roka 2021