The Cocktail Balance - kniha, ktorá posunie hranice kreativity

The Cocktail Balance - kniha, ktorá posunie hranice kreativity

Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, ale aj študentov a študentky odborných škôl, ktorá posunie hranice Vašej kreativity od základov. Podporte vydanie knihy, ktorá je zároveň aj poctou slovenskému barmanstvu.

Literatúra
The Cocktail Balance - kniha, ktorá posunie hranice kreativity
Získaná suma
141%

12 651 €

z cieľovej sumy
9 000 €

Kampaň bola

úspešná

O projekte

O knihe The Cocktail Balance

Podstata knihy The Cocktail Balance je v tom, aby ste si z nej vzali čokoľvek, čo potrebujete a zaujme vás. Je určená pre študentov, ľudí z gastronómie a aj pre milovníkov barovej kultúry. Pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť niečo nové, inšpirovať a posúvať hranice, pretože len keď rastieme ako jednotlivci, potom rastú aj ľudia a veci okolo nás, kde následne rastieme všetci spolu. 

The Cocktail Balance

O autorovi

Stanislav Harciník je šéfbarmanom bratislavského Mirror Cocktail Baru v hoteli Carlton. Je odborným riaditeľom najuznávanejšieho printového média pre barmanov Bar Magazine – Thinking about Drinking a spoluzakladateľom gastronomickej iniciatívy We Host You, ktorej cieľom je plošné zvyšovanie úrovne gastronómie na Slovensku a edukácia mladých slovenských barmanov a zároveň spolutvorca produktov Balance Cocktail Ingredients. Práve odovzdávanie nadobudnutých skúseností a starostlivosť o budúce generácie inšpirovali Stana k vytvoreniu knihy The Cocktail Balance. Táto kniha je určená všetkým, ktorí chcú na sebe pracovať a posúvať sa ďalej. 

Autor knihy Stanislav Harciník

Bar, Cocktail a Hostia sú mojím životným štýlom, čo je alebo bude tým vaším?

Kniha The Cocktail Balance je rozdelená na 3 základné časti - teoretickú, praktickú a odkazy od najlepších slovenských barmanov. 

Teoretická časť obsahuje základy profesionálneho prístupu v jednotlivých kapitolách, ako sa prezentovať a ako sa starať o svojich hostí. Dozviete sa tiež proces cenotvorby cocktailu, efektívne metódy využiteľné na spracovanie kreatívnych myšlienok a v kapitole venovanej gastrofyzike a neurogastronómii to, ako môže vôňa, dotyk, zvuk a vizuál ovplyvniť výslednú chuť cocktailu. A to všetko vytvára komplexný a nezabudnuteľný zážitok pre Vašich hostí. 

V knihe tiež nájdete definície 20 moderných ingrediencií, s ktorými autor pracuje pri tvorbe cocktailov - čerešne, zázvor, fialová mrkva či malinové listy. Nechýba barové náradie, technológie a techniky príprav. Prečítate si o práci s ľadom a rovnako aj návody, postupy a receptúry na originálne cocktaily. 

V knihe The Cocktail Balance nájdete overené procesy, ktoré fungujú a ktorými sa môžete inšpirovať autorom Stanislavom Harciníkom: “Kniha bola pôvodne iba mojim receptárom, keďže sa venujem tvorbe drinkov a baví ma práca s chuťami. Ale uvedomil som si, že mojou súčasťou nie sú len recepty, ale aj celý ten kreatívny proces a prístup, ktorý vám chcem ukázať. A je len na vás, čo si z neho vyberiete."

Stanislav Harciník

Čo je cieľom nášho projektu?

Cieľom projektu je vydať neobyčajnú barmanskú knihu, v ktorej autor ukáže, ako tvoriť, premýšľať a pristupovať k práci. Keďže kniha obsahuje okrem teoretickej aj praktickú časť, ktorú pracovne nazývame “barmanská učebnica”, chceme dostať knihu aj do odborných škôl na Slovensku. Aby sme poskytli študentom a študentkám, ktorí chcú byť súčasťou slovenského barmanstva, prístup nielen k základom barmanskej práce.

Stanislav Harciník

Ako Vás odmeníme?

Ak podporíte vydanie barmanskej knihy na Slovensku The Cocktail Balance, vybrať si môžete z viacerých odmien, ktoré ponúkame:

  • 1x barmanská kniha The Cocktail Balance
  • 1x kniha The Cocktail Balance pre Vás a jednu knihu pošleme za Vás do odbornej školy na Slovensku
  • 1x kniha The Cocktail Balance + originálny print - ak máte radi umelecké fotografie a detaily, vyberte si odmenu, v rámci ktorej Vám ku knihe pribalíme unikátny print od fotografa Adriána Chrzana s podpisom a certifikátom originality. Rozmer: 60x45 cm *Túto odmenu realizujeme aj vďaka spolupráci s Content Town.
  • 1 + 10 kníh The Cocktail Balance pre vybranú odbornú školu na Slovensku, po skončení kampane a vydaní knihy Vám pošleme info o doručení kníh do škôl
  • Bar Tour - spoznajte najlepšie bratislavské bary spolu s autorom knihy The Cocktail Balance Stanislavom Harciníkom, ktorý Vám osobne odhalí čaro barového sveta. Navštívite 3 najlepšie bary v Bratislave, v každom bare si dáte shot + drink + snack. V cene tejto odmeny je aj 1x kniha pre podporovateľa, ktorý si na Bar Tour vrámci odmeny môže zobrať 3 kamarátov. *Táto odmena je určená pre ľudí nad 18 rokov.

Ako využijeme Vašu podporu?

Barmanská kniha The Cocktail Balance bude unikátna, v čiernom plátne s umeleckými a detailnými fotografiami Adriána Chrzana. Z príspevkov, ktoré získame vďaka Vašej podpore, uhradíme tlač a distribúciu knihy. Postaráme sa tiež o to, aby sa kniha dostala do 15 odborných škôl hotelových služieb a obchodu na Slovensku. 

Záleží nám, aby sme do našich tímov prijímali šikovných ľudí, ktorí ovládajú základy profesionálneho barmanstva.
Preto chceme, aby kniha The Cocktail Balance bola dostupná aj pre študentov a študentky stredných odborných škôl.

Kedy a kde bude projekt realizovaný?

Ak sa podarí vyzbierať cieľovú sumu, dáme knihu The Cocktail Balance vytlačiť a v decembri, ešte do Vianoc Vám ju pošleme. Knihu budeme posielať po celom Slovensku a radi prekročíme aj naše hranice... 

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha The Cocktail Balance
Kniha The Cocktail Balance

Minimálna výška príspevku

30

Knihu The Cocktail Balance chcem mať medzi prvými za uvádzaciu cenu a s poštovným ZADARMO.

Doručenie: do Vianoc

1x kniha pre mňa, 1x do školy
1x kniha pre mňa, 1x do školy

Minimálna výška príspevku

60

Chcem podporiť vydanie knihy The Cocktail Balance. Mojou odmenou bude jedna kniha pre mňa a jednu knihu pošlite za mňa do škôl.

Doručenie: do Vianoc

1x kniha The Cocktail Balance + originálny print
1x kniha The Cocktail Balance + originálny print

Minimálna výška príspevku

260

Ak máte radi umelecké fotografie a detaily, vyberte si odmenu, v rámci ktorej Vám ku knihe pribalíme unikátny print od fotografa Adriána Chrzana s podpisom a certifikátom originality. Rozmer: 60x45 cm *Túto odmenu realizujeme aj vďaka spolupráci s Content Town.

Doručenie: do Vianoc

1 + 10 kníh The Cocktail Balance pre odbornú školu na Slovensku
1 + 10 kníh The Cocktail Balance pre odbornú školu na Slovensku

Minimálna výška príspevku

300

Chcem podporiť vydanie knihy The Cocktail Balance a zároveň poslať balík 10 kníh do jednej z odborných škôl na Slovensku. *Podporovateľovi pošleme po úspešnej kampani a vydaní knihy info o doručení kníh do škôl.

Doručenie: do Vianoc

Bar Tour v Bratislave s autorom knihy The Cocktail Balance
Bar Tour v Bratislave s autorom knihy The Cocktail Balance

Minimálna výška príspevku

500

Spoznajte najlepšie bratislavské bary spolu s autorom knihy The Cocktail Balance Stanislavom Harciníkom, ktorý Vám osobne odhalí čaro barového sveta. Navštívite 3 najlepšie bary v Bratislave, v každom bare si dáte shot + drink + snack. V cene tejto odmeny je aj 1x kniha pre podporovateľa, ktorý si na Bar Tour vrámci odmeny môže zobrať 3 kamarátov. *Táto odmena je určená pre ľudí nad 18 rokov.

Doručenie: podľa dohody

Novinky

Kniha The Cocktail Balance ako vianočný darček?

Update #9, 17.12.2021

...stručná info pred víkendom: knihu The Cocktail Balance od Stanislava Harciníka môžete darovať aj svojim blízkym či priateľom. Aktuálne ju kúpite iba v eshope, ktorý sme spustili ešte pred Vianocami: www.bukful.com. Ďakujeme!

Je čas na odmeny!

Update #8, 16.12.2021

Milí naši podporovatelia a podporovateľky,

máme skvelú správu! Všetky knihy, ktoré ste si vybrali ako odmenu za podporu našej crowdfundingovej kampane, BOLI ODOSLANÉ. Kniha The Cocktail Balance je už na ceste k Vám, a mala by doraziť do Vianoc, ako sme to sľúbili.

Tí, ktorí ste si vybrali osobný odber v Mirror Cocktail Bare v hoteli Carlton, tak kniha Vás tam už čaká. Pripomíname adresu - Hviezdoslavovo námestie 3, Bratislava. Môžete si ju vyzdvihnúť každý deň po 14:00 (aj v sobotu a v nedeľu). Prosíme Vás, rešpektujte tento čas.

Nezabudnite si vyzdvihnúť tú svoju knihu, skontrolovať poštové schránky a v prípade akéhokoľvek problému nás kontaktujte na: thecocktailbalance@gmail.com. 

Ešte raz ďakujeme veľmi pekne za Vašu podporu. Vážime si to, a veríme, že čoskoro sa vidíme v bare a spoločne si pripijeme na úspešný projekt.

Stanislav Harciník & tím

Kampaň na knihu The Cocktail Balance bola úspešná, barmanskú učebnicu posielame aj do škôl

Update #7, 10.12.2021

Milí naši podporovatelia - ĎAKUJEME!

Ďakujeme každému jednému z Vás, ktorí ste podporili vydanie barmanskej knihy The Cocktail Balance. Za 30 dní crowdfundingovej kampane sa nám vďaka Vašej podpore podarilo vyzbierať dostatočné množstvo finančných prostriedkov na to, aby sme mohli vydať knihu The Cocktail Balance. Veríme, že aj vďaka tejto knihe sa nám podarí pozdvihnúť úroveň gastronómie na Slovensku zase o kúsok ďalej.

Kampaň podporilo 259 ľudí a firiem a vďaka Vám pošleme do škôl 140 kníh. Máme dobrú správu, že kniha je v tlači a robíme maximum, aby sa kniha dostala do Vianoc k Vám. Pre tých, ktorí nás nestihli podporiť v crowdfundingu, spustíme onedlho eshop. 

Tím, ktorý pracoval na vydaní knihy The Cocktail Balance:

Stanislav Harciník - autor knihy The Cocktail Balance a hlava celého projektu

Adrián Chrzan - fotograf celého obsahu knihy a človek stojaci za kvalitnou marketingovou komunikáciou počas kampane

Dávid Tlčimuka - grafik a človek stojaci za symbolikou, ktorá odráža celú filozofiu knihy

Oli Džupinková - jazyková korektorka knihy a človek stojaci za úspešnou crowdfundingovou kampaňou na www.startlab.sk

Peter Šuchtár - človek stojaci za technologickým spracovaním, tlačou a distribúciou knihy

Katarína Hoffmann Šlesárová - fotografka barových osobností, ktorí v rámci knihy odovzdali svoj odkaz

Kniha The Cocktail Balance môže ísť do tlače - splnili sme cieľ!

Update #6, 06.12.2021

Ďakujeme!

Ďakujeme všetkým Vám, ktorí ste podporili crowdfundingovú kampaň na vydanie barmanskej knihy Stanislava Harciníka The Cocktail Balance. Dosiahli sme stanovený cieľ, a to znamená, že kniha vyjde do Vianoc a doručíme Vám ju pod vianočný stromček.

Kampaň však stále trvá - do zajtra 7.12.2021, a tak ešte môžete aj svojim známym odporučiť tipy na vianočné darčeky:

- 1x kniha The Cocktail Balance + originálny print od nášho fotografa Adriána Chrzana s podpisom a certifikátom originality. Rozmer: 60x45 cm

alebo 

- Bar Tour pre 4 ľudí - spoznajte najlepšie bratislavské bary spolu s autorom knihy The Cocktail Balance Stanislavom Harciníkom, ktorý Vám osobne odhalí čaro barového sveta. Navštívite 3 najlepšie bary v Bratislave, v každom bare si dáte shot + drink + snack. V cene tejto odmeny je aj 1x kniha pre podporovateľa, ktorý si na Bar Tour v rámci odmeny môže zobrať 3 kamarátov.

Stanislav Harciník & tím

Odpočítavame posledné 3 dni do konca kampane!

Update #5, 04.12.2021

3-2-1... Už len 3 dni zostávajú na podporu vydania knihy The Cocktail Balance.

Milí naši podporovatelia, ak poznáte vo Vašom okolí niekoho, kto chce podporiť vydanie knihy nielen pre barmanov a barmanky, ale aj pre študentov a študentky odborných škôl na Slovensku, dajte mu vedieť nech neváha. Je najvyšší čas :) Ak bude kampaň úspešná, knihy Vám určite doručíme do Vianoc. 

Zároveň pripomíname, že medzi odmenami si môžete vybrať aj možnosť poslať knihy do škôl, alebo spolu s knihou sú v ponuke aj unikátne printy nášho fotografa Adriána Chrzana s podpisom a certifikátom originality (rozmer: 60x45 cm). Tešíme sa, že podporením našej crowdfundingovej kampane, podporujete aj talentovaných mladých ľudí na Slovensku. Ďakujem Vám!

O knihe The Cocktail Balance v Denníku N

Update #4, 03.12.2021

Zostávajú nám posledné 4 dni na podporu vydania knihy The Cocktail Balance. Povedzte svojim priateľom, rodine či kolegom v práci o našich skvelých odmenách za podporu crowdfundingovej kampane - kniha, knihy do škôl, originálne printy od nášho skvelého fotografa Adriána Chrzana či Bar Tour v Bratislave s autorom knihy The Cocktail Balance, Stanislavom Harciníkom. V cene tejto odmeny je aj 1x kniha pre podporovateľa, ktorý si na Bar Tour vrámci odmeny môže zobrať 3 kamarátov, hneď ako sa po lockdowne otvoria bary. Len vďaka Vám bude táto kampaň úspešná a podarí sa vydať našu knihu.

Ďakujeme aj za spoluprácu www.startlab.sk a Denník N :) O knihe The Cocktail Balance si dnes môžete prečítať aj priamo na stránke Denníka N

Do konca kampane zostáva 7 dní - otázky a odpovede ku knihe The Cocktail Balance

Update #3, 30.11.2021

Sme blízko! Máme 61% a zostáva nám ešte týždeň na to, aby sme dosiahli cieľ na vydanie knihy The Cocktail Balance

Chceme sa poďakovať všetkým, ktorí tak už urobili a tým, ktorí možno váhajú, odporúčame pozrieť si záznam z nášho LIVE rozhovoru na instagrameOtázky a odpovede ku barmanskej knihe The Cocktail Balance a prebiehajúcej crowdfundingovej kampani. Rozprávali sa autor knihy Stanislav Harciník s Oli Džupinkovou, ktorá má na starosti crowdfunding ku knihe The Cocktail Balance.

Ďakujeme, že nám pomáhate a kampaň na podporu vydania našej knihy zdieľate na Vašich sociálnych sieťach: www.startlab.sk/TheCocktailBalance aj s označením #TheCocktailBalance


Už viac ako 100 ľudí podporilo vydanie barmanskej učebnice

Update #2, 25.11.2021

Ďakujeme!
Kniha The Cocktail Balance zaujala už vyše 100 ľudí či firiem, ktorí podporili našu crowdfundingovú kampaň. Sme vďační, že sme dosiahli 50% len a len vďaka Vám. A ideme ďalej, aby sme dosiahli náš cieľ. O našich plánoch s vydaním barmanskej knihy napísal aj portál Refresher, tak ak máte čas a chuť, prečítajte si :)

Ďakujeme Vám aj za to, že o našich plánoch hovoríte aj svojim priateľom, známym či kolegom v práci a na Vašich sociálnych sieťach: www.startlab.sk/TheCocktailBalance. Môžete nás označiť #TheCocktailBalance

Kniha The Cocktail Balance: Prekročili sme tretinu potrebnej sumy a ideme ďalej!

Update #1, 14.11.2021

Milí naši podporovatelia,

ďakujeme Vám za Vašu podporu. Bez vás by to nešlo. Týždeň po spustení crowdfundingovej kampane sa nám len vďaka Vám podarilo vyzbierať už 34% potrebnej sumy na vydanie knihy The Cocktail Balance, o ktorej si môžete prečítať aj na českom barmanskom portáli atbars.com alebo na slovenskej stránke akcnezeny.sk

Budeme radi, ak o našom projekte dáte vedieť aj svojim priateľom a známym na sociálnych sieťach: www.startlab.sk/TheCocktailBalance. Môžete nás označiť #TheCocktailBalance
Ďakujeme, Stanislav Harciník & tím

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha pre mňa, 1x do školy

💬 Skvelý projekt na edukáciu študentov a ľudí v gastronómii!

60 €

👤 Simona Mičová

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

👤 Michal Sedlak

🎁 Kniha The Cocktail Balance

💬 Stanko gratulujem ti. bolo mi poctou robiť s tebou a vidt ta za barom a naučiť sa niečo od teba

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 + 10 kníh The Cocktail Balance pre odbornú školu na Slovensku

300 €

+ 9 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 + 10 kníh The Cocktail Balance pre odbornú školu na Slovensku

300 €

👤 Elisabeth Vajner

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha The Cocktail Balance

💬 Páčia sa mi projekty ktoré posúvajú naše remeslo na vyšší level. Klobúk dole.

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

👤 Martin Mydlár

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha pre mňa, 1x do školy

60 €

👤 Samuel Flasik

🎁 Kniha The Cocktail Balance

💬 ???????? za kus dobre odvedenej roboty

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha pre mňa, 1x do školy

80 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1 + 10 kníh The Cocktail Balance pre odbornú školu na Slovensku

600 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

👤 Alexander Nagy

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

+ 5 € ?

👤 Peter Beszédes

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

👤 Matej Mezei

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

👤 Evica Domonji

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

👤 Dusan Jakubcin

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

+ 3 € ?

👤 Peter Bobula

🎁 Kniha The Cocktail Balance

💬 Stanko, si frajer!

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 1x kniha pre mňa, 1x do školy

60 €

+ 5 € ?

👤 Patrik Stojkovič

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

+ 3 € ?

👤 Jan Ďuračka

🎁 1x kniha pre mňa, 1x do školy

💬 Congratulations Stanly. Je to velmi dobra vec pre novu generaciu barmanaov ale aj pre ostrielanych. Len Tak dalej

60 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha The Cocktail Balance

40 €

+ 3 € ?

👤 Dušan Geletka

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha The Cocktail Balance

💬 Nech sa darí s projektom, aby inšpiroval veľa ľudí a novej generácie, Tomáš Gyén - Senior Brand Ambassador ST. NICOLAUS

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha The Cocktail Balance

30 €

   1 2 3 4 ... 9

Autori

Miesto realizácie projektu

Žilinský kraj

Stanislav Harciník

Stanislav Harciník

Stanislav Harciník je autorom knihy The Cocktail Balance. Skúsený barman, ktorý vytvára jedinečné projekty a posúva hranice. Od roku 2020 je šéfbarmanom bratislavského Mirror Cocktail Baru v hoteli Carlton. Je odborným riaditeľom najuznávanejšieho printového média pre barmanov Bar Magazine – Thinking about Drinking. Svoje skúsenosti ukázal aj ako spoluzakladateľ gastronomickej iniciatívy We Host You, ktorej cieľom je plošné zvyšovanie úrovne gastronómie na Slovensku a vzdelávanie mladých slovenských barmanov. Je spolutvorca produktov Balance Cocktail Ingredients.

Oli Džupinková

Oli Džupinková

Oli Džupinková má v knihe The Balance Cocktail na starosti jazykové korektúry a crowdfundingovú kampaň. Oli pracuje ako moderátorka spravodajstva Rádia Expres a počuť ju môžete každé ráno v rannej šou Hemendex. Je spoluautorkou knihy Mamina rusínska kuchyňa, ktorú s Petrom Šuchtárom vydali aj vďaka crowdfundingovej kampani na startlab.sk. V septemberi 2021 vytvorila úspešnú medzinárodnú crowdfundingovú kampaň na zahraničnom portáli indiegogo.com pre slovenského barmana Martina Hudáka v Austrálii a jeho knihu Spiritual Coffee.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha The Cocktail Balance
Kniha The Cocktail Balance

Minimálna výška príspevku

30

Knihu The Cocktail Balance chcem mať medzi prvými za uvádzaciu cenu a s poštovným ZADARMO.

Doručenie: do Vianoc

1x kniha pre mňa, 1x do školy
1x kniha pre mňa, 1x do školy

Minimálna výška príspevku

60

Chcem podporiť vydanie knihy The Cocktail Balance. Mojou odmenou bude jedna kniha pre mňa a jednu knihu pošlite za mňa do škôl.

Doručenie: do Vianoc

1x kniha The Cocktail Balance + originálny print
1x kniha The Cocktail Balance + originálny print

Minimálna výška príspevku

260

Ak máte radi umelecké fotografie a detaily, vyberte si odmenu, v rámci ktorej Vám ku knihe pribalíme unikátny print od fotografa Adriána Chrzana s podpisom a certifikátom originality. Rozmer: 60x45 cm *Túto odmenu realizujeme aj vďaka spolupráci s Content Town.

Doručenie: do Vianoc

1 + 10 kníh The Cocktail Balance pre odbornú školu na Slovensku
1 + 10 kníh The Cocktail Balance pre odbornú školu na Slovensku

Minimálna výška príspevku

300

Chcem podporiť vydanie knihy The Cocktail Balance a zároveň poslať balík 10 kníh do jednej z odborných škôl na Slovensku. *Podporovateľovi pošleme po úspešnej kampani a vydaní knihy info o doručení kníh do škôl.

Doručenie: do Vianoc

Bar Tour v Bratislave s autorom knihy The Cocktail Balance
Bar Tour v Bratislave s autorom knihy The Cocktail Balance

Minimálna výška príspevku

500

Spoznajte najlepšie bratislavské bary spolu s autorom knihy The Cocktail Balance Stanislavom Harciníkom, ktorý Vám osobne odhalí čaro barového sveta. Navštívite 3 najlepšie bary v Bratislave, v každom bare si dáte shot + drink + snack. V cene tejto odmeny je aj 1x kniha pre podporovateľa, ktorý si na Bar Tour vrámci odmeny môže zobrať 3 kamarátov. *Táto odmena je určená pre ľudí nad 18 rokov.

Doručenie: podľa dohody