Podporte prosím vydanie dobrodružnej knihy ÚSMEVNÉ POCITOPISY

Podporte prosím vydanie dobrodružnej knihy ÚSMEVNÉ POCITOPISY

Predstavte si, že si čítate – najskôr sa len usmievate, zrazu sa smejete a popritom sa celkom nenápadne všeličo dozviete o piatich exotických krajinách - Kuba, Nepál, Guatemala, Mexiko, Indonézia. Náš svet potrebuje dobrú náladu, a tej veru nikdy nie je dosť.

Literatúra
Podporte prosím vydanie dobrodružnej knihy ÚSMEVNÉ POCITOPISY

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
169 % 4 723 €
Cieľ Cieľová suma
Vydanie knihy Úsmevné pocitopisy - Kuba, Nepál, Guatemala, Mexiko, Indonézia
2 800 €
Vylepšené prevedenie knihy pre lepší zážitok: tvrdá šitá väzba a kriedový papier
3 500 €
3
Okrem tlače, pokryjem aj náklady na honoráre ľudí, ktorí na knihe pracovali
4 800 €

O projekte

Radi sa smejete a milujete dobrodružstvá? Chcete si na chvíľu odbehnúť od každodenného života, prípadne si bez letenky rovno uletieť do ďalekých krajín a dobre sa zabaviť? Ste tu správne!

Vznikne totiž kniha, kde vás ja, Veronika Kapcová, prenesiem do piatich exotických krajín prostredníctvom úsmevných pocitopisov doplnených o viac ako 300 autorských fotografií - Kuba, Nepál, Guatemala, Mexiko, Indonézia.

Čo je cieľom projektu?

Či už ste dobrodruh, alebo radšej cestujete z pohodlia domova - dobrou správou je, že moje
Úsmevné pocitopisy sú určené všetkým! 

Dobrá nálada je nákazlivá. Občas mám pocit, že v dnešnej dobe jej je čoraz menej.
Kniha Úsmevné pocitopisy rozdáva dobrú náladu a určite sa ujde aj vám :)

Môj projekt vraj rozosmeje aj suchárov.

Úsmevné pocitopisy vás jistě pobaví, i pokud jste suchar jako já. Směju se nahlas ještě teď. Prožíváte v nich skvělá dobrodružství skoro na vlastní kůži.


Michala Prouzová, architektka

Ako vznikali Úsmevné pocitopisy?

Moje sólo cestovanie do exotiky sa začalo v Juhovýchodnej Ázii v roku 2006. Na cestu som hľadala parťáka. Nenašla som. Tak som hľadala odvahu ísť sama. Našla som. Zobrala som si dvoje uši, zvedavé oči, slobodné jasajúce srdce, nazbierala som parádne zážitky a písala som domov úsmevné pocit(y)opisy. Navštívila som 80 krajín.

Dôležité odhalenie...

Predstavte si, ja som už v tom roku 2006 bola vlastne bloger! Fakt!
Netušila som, čo to znamená, ale bola som bloger so zaklápacou tlačidlovou Nokiou, bez selfie tyčky, bez wi-fi na hosteli a na cestách som k svojmu „blogovaniu“ používala stovky internetových kaviarní. Každý deň som posielala e-mail zdarného prežitia mojej VIP skupine: mama, rodina a kamoši. Nemala som od nich súhlas v súlade s GDPR a proste som ich brutálne spamovala. Každý deň! Nesťažovali sa. Práve naopak, chceli čítať viac. Uznajte, nebudem predsa písať smutné e-maily, keď v kópii je mama, a už vôbec nie, keď som na cestách šťastná, očarená a mám dobrú náladu.

Parááááda! To bola úžasná jazda! Veronika, skláňam sa pred tvojou odvahou, empatiou, schopnosťou vedieť sa prispôsobiť, zaťať zuby a talentom napísať takéto vtipné, dobrodružné, napínavé a poučné dielo.


Martina Kostelná

Prečo potrebujem vašu podporu?

No predsa preto, aby mohlo vzniknúť čo najväčšie množstvo výtlačkov, a aby ste sa cítili veselo a dobrodružne. Prvé slová tejto knihy vznikli pred 13 rokmi. Nie je to teda žiadna narýchlo upečená sranda. Kniha vznikala pomaly, často priam dobrodružne. Písala som ju stovky hodín a nosila ju v hlave tisíce kilometrov. Pracujú na nej prvotriedna korektorka a grafička a v tlačiarni sa už nastavujú stroje na formát A5, cca 200 farebných strán a viac ako 300 autorských fotografií. Knihu Úsmevné pocitopisy vydávam v spolupráci s vydavateľstvom Elist a vyzbierané finančné prostriedky použijem na pokrytie časti nákladov spojených s jej vydaním. 

Stíhame to do Vianoc!

Podporte, prosím, tlač knihy Úsmevné pocitopisy a kniha sa na vás bude „usmievať“ už počas týchto vianočných sviatkov. Z celého srdca ďakujem za vašu podporu.

Ako vás odmením za vašu pomoc?

Okrem dobrého pocitu si môžete vybrať z odmien, ako sú napríklad samotná kniha alebo kniha s handmade záložkou s cestovateľským motívom, ktorú špeciálne pre tento projekt vyrobila Martina Valešová, odborníčka na techniky scrapbooking a cardmaking. Prípadne si môžete vybrať odmenu„Pre knižku na kávičku“ alebo možnosť prezentácie niektorej z krajín.

Pozrime sa, čo vás v pocitopisoch čaká

Predstavte si, že sa stretnú traja podobne naladení - ja a dvaja mudrlanti. Čo z toho vznikne? Trojnásobná sranda. Vybrala som do knihy krajiny, ktoré som prešla spolu s nimi. Navyše mudrlanti sú fešáci, jazdia na motorke, majú dobré srdcia a vedia tancovať. Teda len trochu.

A teraz nastala chvíľa, keď si poviete...

a) Neodolám a hneď podporím tento projekt :) 

b) Cnosti mudrlantov a referencie čitateľov rukopisu sú síce fajn, ale pozriem sa, čo bude ďalej…

KUBA

Som presvedčená o tom, že chcete vedieť, ako som po pár kubánskych rumoch, tzv. „stimulos“, začala zázračne rozprávať po španielsky, a môžete si pozrieť video, kde tancujem salsu (QR kód nájdete v knihe).

Úsmevné pocitopisy mi neskutočne zlepšili náladu. Veronika v nich úprimne a bez servítky prerozprávala svoje cestovateľské zážitky. Celou knihou sa nesie veselá atmosféra a hlavne skvelý názor na život. Nahlas som sa smiala nad neskutočnými príbehmi, ktoré cestovanie prináša a nad tým, s akou ľahkosťou sa dajú zvládnuť.

Michaela Mikitová, umelkyňa, učiteľka angličtiny

NEPÁL

Prečítate si, ako sme zvládli Annapurna okruh a pomocou cesnačky prekonali výškovú chorobu. Ako sa nudný výlet do džungle zmenil na vzrúšo, keď ma „napadol“ krokodíl. A tiež sa dozviete, v čom všetkom má prsty nepálsky Yak.

Určite odporúčam každému, aj cestovateľom, aj necestovateľom. Z chuti som sa zasmiala. Vtipné pasáže striedali pasáže zo života a cez pocitopisy som nahliadla do 5 zaujímavých krajín.

Dominika Pecúšová, lektorka šitia

GUATEMALA & MEXIKO

Popíšem vám, ako som si takmer odtrhla prsia, keď som skočila z vodopádu, a ako sme v Mexiku márne hľadali krásne Mexičanky, ktoré by sa mudrlantom páčili.

Procestoval sem taky kus světa, ale Úsmevné pocitopisy od Veroniky mi ukázali i jiné alternativy cestování. Pokud se chcete dobře zabavit, spoznat nové nepoznané kouty na zemi, osobne doporučuji.

Zdeněk Novosad

INDONÉZIA

Možno prezradím, a možno nie, aké ženské zbrane som pri jazde na motorke na Bali použila na skorumpovaných policajtov. Vysvetlím vám, čo je v mojom podaní budhizmus, a tiež dostanete tip, ako sa nereinkarnovať na komára.

Úžasné dobrodružstvá! V niektorých momentoch som mala pocit, že som naozaj v tých krajinách. Pocitopisy ma úplne vtiahli do príbehu.

Katarína Ožvoldová, koučka

A to všetko je len zlomok toho, čo nájdete v knihe. Už teraz si môžete začať lámať hlavu nad tým, ako sa do izby s rozmermi 2 x 2 m môže zmestiť aj záchod. A okrem iného vás isto zaujímajú moje 3 premakané, overené cestovateľské WC zásady.

Dôležité upozornenie!

Je možné, že ak ste zaočkovaní proti smiechu a dobrej nálade,
nevznikne u vás žiadna reakcia.

O autorke

Volám sa Veronika Kapcová a som autorka projektu Latina na cestách, vášnivá cestovateľka, milovníčka dobrodružstiev, kníh, Južnej Ameriky, latino hudby a salsy. Dušou a srdcom som proste Latina.
Navštívila som 80 krajín na vlastnú päsť. Milujem v ľuďoch prebúdzať ich nesmelú dobrodružnú dušu a tých, ktorí cestujú v pohodlí domova, prenesiem do ďalekých krajín prostredníctvom svojich fotografií a úsmevných pocitopisov z ciest. Vyštudovala som francúzštinu a knižničnú/informačnú vedu v Bratislave a v Lyone. 7 rokov som pracovala ako projektová manažérka v prekladateľskej agentúre v Londýne, 3 roky som žila v Ekvádore, kde som pracovala ako sprievodkyňa po Južnej Amerike. V súčasnosti som vedúcou knižnice vo Francúzskom inštitúte v Bratislave.

Po skončení kampane nájdete knihu a ďalšie úsmevné články tu:
www.veronikapcova.sk
FB: latina na cestách vás baví
IG: latina.na.cestách

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Úsmevné pocitopisy
Kniha Úsmevné pocitopisy

Minimálna výška príspevku

15

Jedna kniha Úsmevné pocitopisy

Doručenie: Vianoce 2021

Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka
Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

Minimálna výška príspevku

16

Kniha s handmade záložkou s cestovateľským motívom, ktorú špeciálne pre tento projekt vyrobila Martina Valešová, odborníčka na techniky scrapbooking a cardmaking.

Doručenie: Vianoce 2021

2 knihy Úsmevné pocitopisy
2 knihy Úsmevné pocitopisy

Minimálna výška príspevku

30

Prajete si potešiť a pobaviť aj svojich blízkych? Vyberte si knihy dve.

Doručenie: Vianoce 2021

„Pre knižku na kávičku“
„Pre knižku na kávičku“

Minimálna výška príspevku

40

Pozvem vás na čaj alebo kávičku a osobne vám knihu odovzdám.

Doručenie: Po skončení kampane, kedykoľvek to nám obom vyhovuje

CESTOVATEĽSKÁ PREZENTÁCIA
CESTOVATEĽSKÁ PREZENTÁCIA

Minimálna výška príspevku

100

Prezentácia niektorej z 5 krajín, spomenutých v knihe. Prezentácia sa môže konať v kaviarni, na školách, kultúrnych priestoroch alebo vo vašej knižnici. Prípadne aj online.

Doručenie: V priebehu roka 2022

Novinky

POZOR, POZOR! 2 horúce novinky!

Update #4, 07.10.2022

Krásny deň prajem,

Musím sa s vami podeliť o horúce novinky.

Novinka #1:
Kampaň na moju druhú knihu „Ekvádor, mi amor“ včera dosiahla 50%. Ste Super! Už ostáva len 18 dní! Rezervujte si pokračovanie Úsmevných pocitopisov tu: www.startlab.sk/kniha-ekvador/


Novinka #2:
Cestovateľská prezentácia o Ekvádore a Galapágoch už tento pondelok
10.10.2022 o 17h!
Miesto: Bratislava, v Kubi´s The Nook, na prízemí Twin City Tower.
Krásny dátum a miesto, však? Už chýbate len vy! Teším sa na vás!

Ďakujem za milé odkazy a povzbudenia, ktoré mi na platforme nechávate. Verím, že aj druhá kniha vás pobaví! 


Prikladám ešte raz link na moju novú kampaň: 
www.startlab.sk/kniha-ekvador


Dúfam, že sa s niektorými vidím v pondelok 10.10.

Krásny víkend prajem,

Veronika 

35 dní, aby som opäť zabojovala o vašu podporu pre knihu Ekvádor, mi amor

Update #3, 21.09.2022

Milí moji čitatelia,

Ste prví, komu píšem. Moja druhá kniha zo série Úsmevné pocitopisy pod názvom EKVÁDOR, MI AMOR je dopísaná a do Vianoc môže byť vaša.

Podobne ako prvá kniha zo série Úsmevné pocitopisy aj moja druhá kniha rozdáva dobrú náladu a prenesie vás za dobrodružstvom do nádhernej krajiny v tvare srdca na rovníku, kde som tri roky žila, pracovala a zažila veľa zaujímavého a dobrodružného.

Mnohí z vás ma povzbudzovali v ďalšom písaní a som vám za to veľmi vďačná. Chýba už len málo a moja srdcovka bude na svete.

Prostredníctvom mojej novej kampane si ju môžete vopred zakúpiť a za podporu si vybrať rôzne odmeny. Aj vďaka vám tak bude môcť ísť kniha do tlače a prinesie viac dobrej nálady. Budem vďačná za akúkoľvek pomoc pri jej vydaní.

Ak poznáte ľudí alebo firmy, ktorí by sa radi stali reklamnými partnermi a získali tlačenú reklamu v mojej knihe, oslovte ich prosím, alebo mi dajte na nich tip do 30.9. Ak nikoho takého nepoznáte, nevadí. Pomôžte mi prosím môj projekt prezdieľať na vašich sociálnych sieťach, alebo o ňom informujte ľudí vo svojom okolí. Verím, že sa nájdu takí, ktorí sa tiež radi pobavia a majú radi dobrodružstvá.

Naozaj si vážim každé 1 euro. Ak sa cieľová suma nevyzbiera, o nič neprídete. Vaše peniaze vám budú vrátené, no pre mňa bude naozaj ťažké knihu vydať. Držte mi prosím palce. Predo mnou je 35 dní kampane na StartLabe. 

Prikladám link na moju novú kampaň:

https://www.startlab.sk/projekty/2931-podporte-vydanie-knihy-usmevne-pocitopisy-ekvador-mi-amor/


ĎAKUJEM za vašu podporu!
Veronika (Latina na cestách)

Spolu sme to zvládli - Ďakujem vám!

Update #2, 23.11.2021

Dobrý večer, všetkým!

Idem sa tu zblázniť od radosti. Pred týždňom som vám písala, že ste úžasní a podporili ste môj projekt na 65%. Dnes, keď som zbadala, že sa blížime k 100%, bola som v strehu, že si odfotím, keď spolu dosiahneme cieľovú sumu, ale nedalo sa. Niekto proste capol takú sumu, že som zase skoro odpadla a preskočilo to rovno na 102%. No uznajte, čo mám s takým prispievateľom spraviť...no rovno ho asi osobne vyboškávam, lebo viem, kto to je :) Aj každého z vás by som rada vyboškávala, ale to sa nedá.

Rýchlo som teda prerobila moju ďakovaciu percentovú kvetinku na 102% a kým som napísala tento mail, môžem ju zas prerábať, lebo je tam 105%!!!!!!

A čo teraz? Čo s tým, čo príde navyše?

Veď ešte ostáva veľa dní do konca kampane!?

Mám plány viaceré. Nebojte, nepoužijem to na žiadnu prvotriednu Mexickú tequilu na dnešnú oslavu. Od začiatku bol plán použiť navyše vyzbierané peniaze na vytvorenie Audio knihy pre ľudí stojacich v zápchach :), alebo tých, čo nemôžu čítať. Ďalšia možnosť je spracovanie novej vylepšenej verzie eBooku pre tých, čo už knihy nečítajú.

V prvom rade však budem rada, ak pokryjem zvýšené náklady na tlač, ktoré som vám spomínala v poslednom odkaze. Pôvodný plán bol totiž ekonomický, kniha mala mať peknú mäkkú lepenú väzbu a kvalitný hrubší kancelársky papier. Zadala som si sem na StartLab opatrne len časť sumy, potrebnej na vydanie knihy, lebo som si nebola istá, či vás môj projekt zaujme.

Po hlbšom skúmaní možností a toho, aký život knihu čaká v kníhkupectvách a s prihliadnutím na to, že je v knihe vyše 300 fotografií, náhle som sa rozhodla dať knihe lepšiu šancu. Dostane teda šitú tvrdú väzbu a kriedový papier vhodný pre farebné fotografie. To, že bude v týchto časoch problém zohnať lepší papier a materiál na tvrdú väzbu som tušila, ale že to bude stáť o 1 300 eur viac, bolo nemilé prekvapko. Keďže som mala na rozhodnutie presne 5 minút a chcela som to stihnúť do Vianoc, súhlasila som.

Som z toho nadšená a dúfam, že budete aj vy.

Ste fakt zlatí a veľmi si vážim, že neváhate podporiť môj projekt a zdieľate ho okolo seba. Preto vás aj ďalej prosím, povedzte aj vašim známym, že si u mňa môžu objednať pod stromček dobrú náladu a zažiť bezpečné dobrodružstvá.

A keďže niektorí ma až tak nepoznáte a nečítali ste „Môj príbeh“ ani články na mojom webe www.veronikapcova.sk, objednali ste si vlastne mačku vo vreci. Budem ale vypúšťať po troche nejaké úryvky z knihy a testovať, či ich budete „lajkovať“ - po slovensky: či sa vám páčili alebo či vás zaujali. Nájdete ich v mojich príspevkoch na

Facebook: Latina na cestách vás baví

Instagram: latina.na cestach

Ďakujem vám za vašu priazeň

Veronika – Latina na cestách

Ďakujem vám za podporu!

Update #1, 17.11.2021

Od spustenia kampane ubehlo ešte len 14 dní a vďaka Vám všetkým som už vyzberala viac ako 1 800 eur, čo je 65% cieľovej sumy. Ste super! Ďakujem za Vaše krásne slová, povzbudenie a podporu.

Obrovská vďaka mojej grafičke Dominike Ružovej, korektorke Silvii Valkovič a vydavateľstvu Elist. Ani bez týchto vzácnych talentovaných, pre vec nadšených ľudí, by to nešlo.

Novinka je, že som sa rozhodla zmeniť mäkkú obálku na tvrdú so šitou väzbou a zvolila som kvalitnejší kriedový papier kvôli fotkám. Síce sa zvýšia náklady, ale kniha si to zaslúži.

Ďakujem vám za všetku doterajšiu podporu. Budem vám veľmi vďačná aj za zdieľanie medzi vašich priateľov a blízkych. Spolu sa nám to podarí!

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

15 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

48 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

18 €

👤 MIRELLA PODLUPSZKÁ

🎁 2 knihy Úsmevné pocitopisy

💬 Gratulujem Vam! Urcite dobra knizka. Skvely napad! Tesim sa na nu..milujem cestopisy a cestovat.. Vela dalsich peknych zazitkov! S pozdravom tiez cestovatelka. .

34 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

16 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

18 €

👤 František Lastic

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

19 €

+ 2 € ?

👤 Miriama Masničáková

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

19 €

👤 Zoltan Antal-Varga

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

💬 Tvoje zazitky budu aj nase zazitky!

16 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

19 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

33 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

💬 Teším sa na vašu knižku :)

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

18 €

👤 Katarína Kretter

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

💬 Veronika, blahoželám ku knižke, teraz nič nestíham, ale už sa veľmi teším, ako si ju cez vianočné voľno budem čítať :-)

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

18 €

+ 10 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

15 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy Úsmevné pocitopisy

34 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

💬 Obdivujem všetky cestovateľské duše a najmä tie ženské.

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 knihy Úsmevné pocitopisy

34 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

19 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

18 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

16 €

   1 2 3 4 ... 7

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Paramo s.r.o.

Paramo s.r.o.

Paramo s.r.o. je spoločnosť na pozadí projektu Latina na cestách, v rámci ktorého prebúdzam v ľuďoch ich nesmelú dobrodružnú dušu a prinášam inšpiráciu ako cestovať. Názov firmy vznikol podľa unikátneho prostredia ležiaceho v Andách, v tropickom páse Južnej Ameriky, v nadmorskej výške nad 3000 m n.m.

Vyúčtovanie

Vďaka platforme StartLab a vám, podporovateľom, ktorých môj úsmevný projekt oslovil, vznikla pred Vianocami kniha Úsmevné pocitopisy - Kuba, Nepál, Guatemala, Mexiko, Indonézia Ešte raz veľká vďaka vám všetkým. Kniha vznikala pomaly už od roku 2006 a od januára 2021 sa dostala na tú správnu koľaj a s pomocou vydavateľstva Elist, výbornej jazykovej korektorky a grafičky sa nám ju pred koncom roka 2021 podarilo dostať do tlače a mnohí z vás ju mali už pod stromčekom. Do distribúcie sa dostala 17.12. a okamžite bola zaslaná jednotlivým podporovateľom. Vzniklo 1 000 kusov, ktoré sú dostupné cez moju webovú stránku www.veronikapcova.sk a nájdete ich v kníhkupectvách a v e-shopoch. Kniha má výborný ohlas a dostávam od čitateľov nadšené správy, v ktorých ma vyzývajú k napísaniu ďalšieho pokračovania, pretože ich kniha naozaj pobavila a preniesla do ďalekých krajín, čo bolo cieľom celého projektu. Pre mňa, ako pre každého autora, sú nadšení čitatelia najväčšou odmenou za mnoho hodín práce strávených písaním a vytváraním knihy. Ďakujem vám všetkým za podporu a pomoc pri šírení dobrej nálady. Bez vás by to nešlo. Dobrá správa - pracujem na pokračovaní :)

grafické spracovanie textu a fotografií
600
jazyková korektúra textu
350
tlač
3 795
Reklama na Facebooku
595
Prevoz kníh: nafta + CZ dialnicna znamka
90
Poštovné a balné
320
Účtovné spracovanie kampane uctovnou firmou
50
Náklady spolu
5 800

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kniha Úsmevné pocitopisy
Kniha Úsmevné pocitopisy

Minimálna výška príspevku

15

Jedna kniha Úsmevné pocitopisy

Doručenie: Vianoce 2021

Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka
Kniha Úsmevné pocitopisy + Handmade záložka

Minimálna výška príspevku

16

Kniha s handmade záložkou s cestovateľským motívom, ktorú špeciálne pre tento projekt vyrobila Martina Valešová, odborníčka na techniky scrapbooking a cardmaking.

Doručenie: Vianoce 2021

2 knihy Úsmevné pocitopisy
2 knihy Úsmevné pocitopisy

Minimálna výška príspevku

30

Prajete si potešiť a pobaviť aj svojich blízkych? Vyberte si knihy dve.

Doručenie: Vianoce 2021

„Pre knižku na kávičku“
„Pre knižku na kávičku“

Minimálna výška príspevku

40

Pozvem vás na čaj alebo kávičku a osobne vám knihu odovzdám.

Doručenie: Po skončení kampane, kedykoľvek to nám obom vyhovuje

CESTOVATEĽSKÁ PREZENTÁCIA
CESTOVATEĽSKÁ PREZENTÁCIA

Minimálna výška príspevku

100

Prezentácia niektorej z 5 krajín, spomenutých v knihe. Prezentácia sa môže konať v kaviarni, na školách, kultúrnych priestoroch alebo vo vašej knižnici. Prípadne aj online.

Doručenie: V priebehu roka 2022