KRASTA BAGER - Divadelný cirkusový bager Dua Kyseli Krastafci

KRASTA BAGER - Divadelný cirkusový bager Dua Kyseli Krastafci

Podporte vznik unikátneho pouličného predstavenia "SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám", v ktorom bude účinkovať naozajstný trojtonový bager! Našli sme ten pravý! Pomôžte nám ho dofinancovať a staňte sa tak súčasťou odvážnej a unikátnej tvorby zoskupenia DUO KYSELI KRASTAFCI! Umenie je drina, bagrovať je umenie!

Kultúra
KRASTA BAGER - Divadelný cirkusový bager Dua Kyseli Krastafci

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
180 % 10 779 €
Cieľ Cieľová suma
Dofinancovanie bagra do pouličného predstavenia
6 000 €
Nutné opravy bagra - tečúci olej, servis čerpadla, výmena filtrov, výfuku, hadíc
8 000 €
Technické úpravy bagra na účely predstavenia - madlá, stupačky, kotvy a pod.
9 000 €
Teplučký domček pre Krastabager na prvý rok života s nami
10 000 €
KRASTA BAGER - Divadelný cirkusový bager Dua Kyseli Krastafci

Nadácia Tipsport znásobí vaše príspevky

Každá podpora bude znásobená a to až pokiaľ kampaň nedosiahne sumu 4 000 €
Prečítajte si viac o tejto unikátnej podpore vybraných projektov.

O projekte

19.11.2022 - Máme 100%, ALE zatiaľ neoslavujeme! Prečo? V skutočnosti totiž potrebujeme 170%! Všetko nájdeš v texte nižšie a pri popise ďalších cieľov. Za každý príspevok Vám ĎAKUJEME!

Radi robíme ľuďom radosť. Už viac ako 10 rokov sa orientujeme na tvorbu sviežich a komediálnych pouličných predstavení, ktoré prinášame do rôznych kútov Slovenska i zahraničia. Naše predstavenia sú plné žonglovania, balansu a cirkusových zručností, ku ktorým zakaždým pristupujeme kreatívne, inovatívne, s humorom a energiou.

V sezónach 2021 a 2022 sme aj napriek nepriaznivej kovid situácii realizovali celkovo viac ako 350 predstavení, a na chodúľoch strávili približne 250 človekohodín. Za tieto dva roky sme tak priniesli naše výnimočné umelecké predstavenia viac ako 20 000 divákom!

Na predstavení sa pracuje...

Od roku 2019 postupne pracujeme na tvorbe predstavenia “Show robošov - Umelci k lopatám!” Nápad využiť v predstavení naozajstný bager prišiel v lete roku 2021. Vedeli sme, že nám to prinesie nesmierne množstvo komplikácií, ale nevzdali sme to! Radi totiž posúvame naše umenie ďaleko za hranice normálnosti a zakaždým tak vytvoríme unikátne predstavenie.

S predstavením chceme precestovať Slovensko, pripravujeme projekt minifestivalov pre slovenský vidiek, kde aj skrze koncept "Umelci k lopatám" budeme prezentovať divadelnú tvorbu a kultúru tam, kde k nej ľudia nemajú veľmi dobrý prístup.

PREČO POTREBUJEME BAGER?

Videli ste už niekedy predstavenie, v ktorom účinkuje naozajstný bager? My nie! A práve preto také predstavenie chceme s Vašou pomocou vytvoriť! Ale prečo práve bager?

Bager je obrovský stroj, ktorý je pre nás symbolom ťažkej manuálnej práce. Deus ex machina, ktorá je na začiatku každej stavby. Či už ide o stavbu diaľnice, alebo záhradnú chatku v Kavečanoch. A pri tom jediné, čo robí je to, že niečo naberie a vysype. Fascinujúce.

V predstavení mu nájdeme množstvo ďalšieho a netradičného využitia. Namiesto toho, aby bol nositeľom ťažkého nákladu bude nositeľom myšlienok a deja. Bager bude neoddeliteľnou súčasťou predstavenia. Bude náš parťák. Kolega, na ktorého sa môžeme vždy spoľahnúť. Bude mať charakter a bude to náš domáci miláčik. Bude štvrtým členom trojčlenného dua.

My mu vdýchneme dušu a on nášmu predstaveniu dodá váhu!

Bager navyše bezpochyby priťahuje pozornosť. Nekonvenčné využitie podtrhne náš zámer a už len samotný fakt, že využívame bager v umeleckej produkcii búra hranice medzi umením a “robošstvom”. Vďaka bagru sa dostaneme na miesta, na ktoré by sme sa ináč nedostali.

A po predstavení sa deti nebudú voziť na ťave a sloníkovi, ale na našom KRASTABAGRI! Veď to je krásna predstava!

Kam poputujú Vaše peniaze?

AK bude projekt úspešný a s Vašou pomocou vyzbierame 6000 eur:

  • Budeme schopní bager dofinancovať a zabezpečiť tak, že nám bude do predstavenia na 100% kedykoľvek k dispozícii.
  • Ak sa vyzbiera viac, (8000 eur) budeme schopní mu poskytnúť nutný servis (vyriešime kvapkajúci olej, aby sme zbytočne neznečisťovali prostredie, vymeníme výfuk, vyčistíme filtre, vymeníme hydraulické hadice, celkovo vylepšíme kondíciu a spoľahlivosť bagra).
  • Ak sa vyzbiera o kúštik viac (9000 eur) technicky prispôsobíme bager tak, aby nám v predstavení čo najviac vyhovoval (pripevníme ukotvenia, madlá a držiaky a podobne).
  • Ak sa vyzbiera ešte viac, (10 000 eur) budeme mu môcť poskytnúť teplučký domček aspoň na prvý rok.
Podporte nás a my budeme môcť zakomponovať bager do predstavenia naplno. Vďaka Vám posunieme slovenské pouličné umenie do nevídaných rozmerov. Okrem drobných darov, ktoré sme si pre Vás pripravili dostanete najmä záruku, že sa stanete naozajstnou a neoddeliteľnou súčasťou našej tvorby.

NAŠLI SME HO!

Po dlhom a neúprosnom hľadaní sme našli náš vysnívaný alegorický Krastabager. Ide o jedinečnú kombináciu Traktora CARRARO 300 z roku 1988 a bagra FAI 30 C od 80-ročného deduška z Talianska, ktorý tento skvost zmontoval vlastnými rukami a teda sa jedná zrejme o jediný kus svojho druhu na celom svete! Naše srdcia poskočili, zvlhli nám oči, vytiekol soplík a už sa na ňom naozaj vidíme. Všetko si vieme predstaviť. Všetko bude PERFEKTNÉ! Už len... tie financie…

Milujeme bager!

Veď si ho len požičajte, načo si ho musíte kúpiť?

Ono to nie je také jednoduché. Požičiavali sme si ho doteraz a zistili sme, že je nutné, aby sme ho mali kedykoľvek naplno k dispozícii. S bagrom sa totiž musíme dokonale zohrať, musíme ho spoznať a stráviť s ním nepredstaviteľne veľa času. Musíme ho vedieť skvele ovládať a hlavne je nutné ho zľahka upraviť na scénické účely. Musíme sa naňho vedieť spoľahnúť, ako na partnera. A hlavne musí byť krásny. A taký je len jeden.

Znie to trochu bláznivo, ale my to berieme s absolútnou vážnosťou!

A.K.A. PLÁNY

Video z prvej verejnej skúšky - Show robošov - Umelci k lopatám! - experiment (jún 2021, bez bagra)

Čaká nás kopec práce. Kopec vhodný na cirkusové bagrovanie!

Predbežne je premiéra predstavenia SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám v kompletnej podobe - s bagrom, hotovou produkciou, plánom repríz a sprievodných aktivít naplánovaná na jún 2023. Dovtedy nás čaká ešte niekoľko tvorivých skúšobných období a kopec práce. Hľadanie pohybového materiálu, tréning manipulácie s objektmi, výskum možností, ktoré nám ponúkajú napríklad tehly, drezúra s bagrom... A tak dále, a tak dále....

Nechceme Vás tu ale zahlcovať všetkými našimi plánmi. Tých je tak veľa, že by to mohlo niekoho odradiť, lebo dnes sa veľa napíše, ale málo sa prečíta. Ak by ste ale na podporu projektu potrebovali vedieť viac, budeme veľmi radi, ak nám napíšete, alebo zavoláte a opýtate sa. Povieme Vám viac o predstavení, viac o koncepte "UMELCI K LOPATÁM", viac o našej predošlej tvorbe, viac o našej láske ku KRASTABAGRU. A napíšte nám, aj keď už nič viac nepotrebujete vedieť, ale čítate túto vetu, pretože ak TOTO niekto celé prečíta, tak odpadneme aj tak. :D

V ultraskratke na záver...

Vy, čo ste sa sem prescrollovali len aby ste zistili, koľko je tu textu, ani ho nečítajte a choďte rovno na odmeny ;) ! V skratke - pripravujeme veľkolepé pouličné predstavenie, ktoré u nás, ani v širokom okolí nemá obdoby. Predstavenie sa bude volať "SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám!". Bude také veľkolepé, že v ňom musí byť trojtonový bager.  A práve kvôli tomuto bagru od Vás potrebujeme pomoc. Tak neváhajte, vyberte si odmenu a staňte sa súčasťou tejto bagrovej veľkoleposti!

ĎAKUJEME!

#SHOWROBOŠOV #SHOWROBOŠOV #SHOWROBOŠOV #SHOWROBOŠOV 

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Odznak, nálepka a magnetka Bagroinvestora
Odznak, nálepka a magnetka Bagroinvestora

Minimálna výška príspevku

15

Odznak s motívom Krastabagra Vám bude naveky pripomínať, že ste sa stali Bagroinvestorom. Môžete sa ním odznačiť a hrdo brázdiť ulice. A keď Vás takto uvidí Krastavec, začne spievať bagrÓdu na Vašu počesť. Nálepku nalepíte na svoj pracovný nástroj a hneď zbagrie. A keď si dáte magnetku na chladničku, už nikdy z nej nebudete v noci bagrovať šunčičku.

Doručenie: Do Vianoc

BAGRÁL - pohár s potlačou krastabagra
BAGRÁL - pohár s potlačou krastabagra

Minimálna výška príspevku

20

Originálny EKO "Nicknack" - známy pollitrák s "uškom" s grafikou Krastabagra. Keď sa z neho napijete, budete sa cítiť úplne ako bagrista, aj keď budete mať len lopatu. Zapojíte sa do komunity Krastabagristov. Bagrál je symbolom oddanosti Kyselim Krastafcom. Keď stretnete niekoho z členov Dua Kyseli Krastafci a budete mať pri sebe Bagrál, bagarantujeme Vám, že neostane dlho pivoprázdny!

Doručenie: Dúfame, že do Vianoc

Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA
Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA

Minimálna výška príspevku

29

Onďo Vám krvopotne a vlastnoručne technikou linorytu potlačí tričko s grafikou KRASTABAGRA, ktorej autorom je známy výtvarník Pali Melkor Červeniak z Košicoch. Žiaden prefabrikát. Žiadna sieťotlačová agentúrna lobby. Poctivá ručná práca. Slzy, pot, energia. Každý kus bude unikátny, obliekať si nebudete tričko, ale umenie.

Doručenie: Dúfame, že do Vianoc!

Adoptuj si hadicu
Adoptuj si hadicu

Minimálna výška príspevku

30

Náš bager obsahuje presne 39 hadíc. A bude nutné ich postupne vymeniť. Máte jedinečnú šancu adoptovať si jednu z nich a presne tak vedieť, kam Vaša podpora poputuje. Napríklad od expanznej nádrže k dzindzíku, čo je na tom onom... Hadica dostane štítok s Vaším menom. Pomenovať ju môžete tiež po niekom slávnom, alebo pre Teba dôležitom. Napríklad: Hadica Divadla Morgonrock, alebo Hadica Kristíny Tormovej, či hadica Slovenského Národného Povstania. Buďte ale prosím slušní a apolitickí!

Doručenie: Na jar 2023

Veselý SEXY Robošský kalendár
Veselý SEXY Robošský kalendár

Minimálna výška príspevku

40

Sexy kalendár na rok 2024 . Pózovať bude Duo Kyseli Krastafci. Presvedčíme aj nejaké Krastavice. Máte sa na čo tešiť! Toto proste chcete mať na stene nad manželskou posteľou! OK, Vy možno nie, ale prečo nedarovať taký kalendár Vášmu nepriateľovi?!

Doručenie: Apríl 2023

KRSTPÁRTY KRASTABAGRA a poldeci v lyžici - vstupenka pre 2 osoby, plus Bagrál a odznak
KRSTPÁRTY KRASTABAGRA a poldeci v lyžici - vstupenka pre 2 osoby, plus Bagrál a odznak

Minimálna výška príspevku

45

Zažijete párty, na ktorej sa krstí bager. Uvidíte fragmenty z predstavenia SHOW ROBOŠOV, budete si môcť s členmi DKK podebatovať o ich tvorbe, princípoch, príhodách a nehodách. Posedíte si na chvíľu na bagri, alebo v lyžici, Ale HLAVNE - Pripijete si na zdravie a dlhé bezservisové fungovanie Krastabagra špeciálnym drinkom, ktorý sa bude podávať z lyžice Krastabagra. Pokrstiť bager príde špeciálny hosť - sám Archnalej Gabrilej - najvyšší hodnostár cirkvi Svedkov Liehovových! Ako pripomienku tejto slávnostnej udalosti si navyše odnesiete bagrál a odznak. Krstpárty prebehne v Banskej Bystrici.

Doručenie: Máj 2023

Reklamný priestorček na bagri
Reklamný priestorček na bagri

Minimálna výška príspevku

200

V rokoch 2021/2022 videlo naše predstavenia odhadom 20 000 divákov. Ak nás podporíte sumou 200 €, dostanete približne 200 centimetrov štvorcových na našom bagri, ktoré môžete využiť na nálepku s Vaším logom, značkou, alebo menom. Ak nemáte nálepku, nakreslíme. Poďakujeme sa Vám na našich sociálnych sieťach. Budete s nami všade, kam sa bager pohne.

Doručenie: do mája 2023

Hrdý Partner
Hrdý Partner

Minimálna výška príspevku

1 000

Stanete sa oficiálnym partnerom Dua Kyseli Krastafci pre predstavenie SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám. Vaše meno/značka bude všade, kde sa len bude dať - na našich sociálnych sieťach, na všetkých tlačených propagačných materiáloch, na bagri. V spolupráci s Vami vymyslíme a natočíme video vhodné na sociálne siete, v ktorom prezentujeme Vašu firmu, alebo Váš výrobok/značku/tovar a ako roboši ho vychválime do nebies. Alikvótnu časť potleskov zo všetkých predstavení venujeme priamo Vám a obsypeme Vás odznakmi a magnetkami.

Doručenie: V priebehu roka 2023

Predstavenie SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám!
Predstavenie SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám!

Minimálna výška príspevku

1 200

Najviac nás podporíte tým, že nám poskytnete možnosť zahrať na Vašom podujatí samotné predstavenie "SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám!" Na vlastné oči sa nie len Vy, ale aj všetci diváci presvedčia, čo sme práve vďaka Vašej pomoci dokázali vytvoriť. Ak vlastníte stavebnú firmu, požičovňu bagrov, náradia, stavebniny, alebo inú firmu blízku nám - robošom, táto odmena je pre Vás ako stvorená. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, radi Vám poskytneme viac informácií.

Doručenie: Od júla 2023

Robošský striptíz Kyselich Krastafcov
Robošský striptíz Kyselich Krastafcov

Minimálna výška príspevku

1 000

Nikto z Dua Kyseli Krastafci v živote striptíz nerobil. Dokonca sme žiaden ani nevideli. Ale keďže zúfalo potrebujeme bager a máme radi výzvy, rozhodli sme sa zaradiť do kampane aj takúto beznádejnú odmenu dúfajúc, že si ju vlastne nikto nevyberie. Ale ak nás niekto podporí sumou 1000 eur, tak si ten striptíz naozaj pripravíme. Táto odmena nie je v skutočnosti vhodná nikam, ale my si ju vieme predstaviť akurát tak na rozlúčke so slobodou, narodeninovej párty, alebo v temnom hlbokom lese. Podrobnosti po dohode a cestovné náklady zvlášť!!!

Doručenie: Dohodneme na presno - podľa potreby

Podpíš sa na Bager!
Podpíš sa na Bager!

Minimálna výška príspevku

15

Napíśte si na bager čo len chcete. Svoje meno, nejaký odkaz budúcim generáciám, alebo len tak niečo zábavné. Max 20 znakov. Napíšeme to buď my, alebo môžete aj Vy osobne.

Doručenie: Hneď po skončení kampane

HANDBAGer - plátená taška s KRASTABAGROM
HANDBAGer - plátená taška s KRASTABAGROM

Minimálna výška príspevku

25

Nákupná donekonečna použiteľná plátená taška s originálnou RUČNE potlačenou grafikou nášho KRASTABAGRA. Grafika bude tá istá, ako na tričku - pozri nižšie. Nákup nebudete nosiť v taške, ale v unikátnom kuse umenia!

Doručenie: Dúfame, že do Vianoc

Novinky

180% ĎAKUJEME!

Update #3, 05.03.2023

Milý bagroinvestor, milá bagroinvestorka,

dnes je to presne 73 dní od konca KRASTABAGER kampane. Kubovi už rastú chlpy na hrudi, Filip by sa už zas mal oholiť a Onďovi medzičasom okrem nechtov stihli odstrániť aj žilu v nohe. Na našich robošských srdiečkach máme ale niekoľko vecí, s ktorými sa chceme podeliť.

V prvom rade sa Vám chceme ešte raz a  oficiálne poďakovať. Aj vďaka Vašej podpore, sa nám podarilo našu kampaň na Startlabe dotiahnuť do mega úspešného konca. Vyzbierali sme spolu 10 779 eur, teda neuveriteľných 180%. To znamená, že sme mohli - teraz už na 180% náš KrastaBAGER dofinancovať a pekne sa oňho postarať. (Na tom postupne pracujeme.) Vďaka Vašej podpore bude bager účinkovať v unikátnom pouličnom predstavení "SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám".

ĎAKUJEME! 317 krát!

Druhá dôležitá vec:
Odmeny, ktoré sme mali poslať poštou, by už mali byť vybavené. Ak Vám takáto odmena mala prísť, ale neprišla, kontaktujte nás, vyriešime.

Stále máme ešte niekoľko nevybavených odmien s osobným odberom. Ak ste si teda po odmenu mali prísť, napíšte/zavolajte/zakričte, aby sme sa dohodli. Filip totiž vozí všetky odmeny v aute pre istotu, ale k náhodnému stretnutiu s niektorými z Vás zatiaľ nedošlo. Ide hlavne o tričká, tašky, odznaky.

Tretia dôležitá vec:
Krstpárty nášho KrastaBAGRA, sa uskutoční 13.mája 2023! Zapíšte si to do diára, vybavte si voľno, zrušte všetky plány... Vy, ktorí ste si ako odmenu vybrali VIP účasť na tomto nezabudnuteľnom podujatí, čoskoro očakávajte lístky! Vy, ktorí ste náš krastabager podporili ináč - ste srdečne pozvaní! Viac info k tomuto dôležitému dátumu postupne pribudne. (Nezabudnite nás sledovať na Instagrame a Facebooku! Nájdeš nás ako @Kaukliar )

Koniec dôležitých vecí.
Dozbagrenia, drahý Bagroinestor / drahá Bagroinvestorka.
S láskou a úctou a nekonečnou vďakou,
roboši Kubko, Ondrík a Filipko.

100% ĎAKUJEME! 200% Makáme ďalej!

Update #2, 19.11.2022

Milí podporovatelia, milé podporovateľky!

Máme 100%! To je NESKUTOČNÉ! V priebehu týždňa!
Odstrelilo nám dekel do vesmíru, od vzrušenia vyvrela voda v chladiči, a my nevieme nájsť slová, ktorými by sme sa Vám za Vašu podporu poďakovali. Čokoľvek napíšeme, zdá sa nám to málo. Nuž - asi sa Vám najviac poďakujeme až neskôr, keď budeme makať na predstavení "SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám!". Predstavení, v ktorom vďaka Vám bude účinkovať naozajstný bager. Riadna pecka!

Čaká nás ešte 22 dní kampane, ktoré chceme aktívne využiť.
Jeden cieľ sme síce splnili, pred nami sú však ďalšie tri, ktoré sme si onehdá stanovili:

1. Nutný servis bagra - bager je relatívne funkčný a použiteľný už aj teraz, ale má zopár "chybičiek krásy" a technických vád, ktoré je pre nás dôležité vyriešiť. Nechceme za sebou zanechávať olejovú stopu, a chceme čo najviac minimalizovať emisie. Potrebujeme tiež zabezpečiť 100%-nú spoľahlivosť, aby sme sa vyhli risku, že neodohráme predstavenie. Cieľová suma je 8000 eur.

2. Technické a vizuálne úpravy bagra na účely predstavenia - keďže sa bager bude využívať v predstavení najmä netradične, je nutné ho upraviť po technickej i vizuálnej stránke (madlá, držiaky, stupačky, kotvy, oká a pod.). Budeme dbať na to, aby sme neporušili jeho funkčnosť, a zároveň aby boli všetky prvky absolútne bezpečné. Cieľová suma je 9000 eur.

3. Teplučký domov pre bager - taký trojtonový bager bude celkom problém uskladniť. Ak sa podarí splniť aj tento cieľ, vyzbierané peniaze použijeme na nájom garáže, alebo iného priestoru, v ktorom bude krastabager spinkať - optimálne už aj túto zimu. (Ak by ste o takom priestore v okolí Banskej Bystrice vedeli, dajte vedieť!) Vyrátali sme, že na prvý rok je cieľová suma 10 000 eur.

Uvedomujeme si, že tieto ciele sú dosť ambiciózne, preto sme zapracovali na ďalších stratégiách kampane. Naďalej ju môžete sledovať aj na našom FACEBOOKU a INSTAGRAME. Veľmi nám pomôže, ak budete naše príspevky zdieľať, lajkovať a komentovať, aby mali čo najväčší dosah.

V druhej časti kampane chceme tiež kontaktovať našich klientov a partnerov, pre ktorých sme v minulosti realizovali predstavenia. Chceme osloviť aj spoločnosti, ktoré sú s našou témou prepojené – stavebniny, požičovne bagrov, stavebné firmy, distribútorov stavebnej techniky a pod. Ak poznáte niekoho, kto takúto spoločnosť vlastní, je v nej zamestnaný/á, alebo má na ňu iné prepojenie, pomôže nám, ak mu/jej o našej kampani poviete, alebo nám poskytnete kontakt.

Umenie je drina, bagrovať je umenie!

ĎAKUJEME!

Ste NEUVERITEĽNÍ!

Update #1, 12.11.2022

Drahí podporovatelia, drahé podporovateľky!

Tomu, čo sa deje sami neveríme. Kampaň beží v podstate zhruba 12 hodín a my sme vďaka Vašim príspevkom a vďaka Nadačnému fondu Tipsport, ktorý Vaše príspevky násobí, pred malou chvíľou prekročili hranicu 30%. O takej krásnej podpore sa nám naozaj ani nesnívalo!

Slzy sa nám tisnú do očí, preto sa Vám všetkým, ktorí ste NAŠTARTOVALI NAŠU BAGERKAMPAŇ chceme POĎAKOVAŤ!

Naša práca pokračuje, preto budeme aj naďalej vďační za každé Vaše zdieľanie a šírenie nášho projektu. Veríme, že aj s Vašou pomocou zaujme ešte mnoho ďalších ľudí.

EŠTE RAZ a mnohokrát - ĎAKUJEME!

Podporovatelia

👤 mobiles theater - pohyb's und konsorten

🎁 HANDBAGer - plátená taška s KRASTABAGROM

💬 Wir drücken die Daumen, dass mit dem Bagger alles klappt! 👍🏻

50 €

+ 8 € ?

👤 Slávka Sedlačková

💬 Ja nechcem aby sa Filip oholil! Iba chcem byť posledná. Meno pre Bager- "Jeho Bagroficencia Luigi" znie fajn.

10 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Lukas Kubicina

💬 Jak sa hovori: kvapka k babce, budú žiletky. Cmuk

77 €

+ 6 € ?

👤 Natália Novotná

🎁 HANDBAGer - plátená taška s KRASTABAGROM

25 €

👤 Peter Paulus

30 €

👤 Andrej Bílik

🎁 Odznak, nálepka a magnetka Bagroinvestora

💬 Tak teda na toho Rexa a na tú žiletku✌️😁

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

100 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA

29 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA

💬 Bago … ba priam Bagar :) vyber sik

58 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Taliansky cirkusovy bager sa nemoze volat inak ako "Escavatore"

15 €

👤 Zuzana Burianová

10 €

👤 Igor Korec

🎁 Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA

32 €

+ 3 € ?

👤 Sandra Polovková

🎁 Podpíš sa na Bager!

💬 Ste super ❤️

15 €

👤 Fekete Dávid

🎁 Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA

29 €

+ 3 € ?

👤 Ján Šimko

🎁 Podpíš sa na Bager!

💬 Filip, prosím, nehoľ sa. PS: kvôli vám sa mi skoro pokazila banka. Nedokázala spracovať toľko rovnakých platieb za sebou...

15 €

+ 2 € ?

👤 Elena Kremnická

🎁 Podpíš sa na Bager!

15 €

👤 Tereza Mitro

🎁 KRSTPÁRTY KRASTABAGRA a poldeci v lyžici - vstupenka pre 2 osoby, plus Bagrál a odznak

💬 REXOŠ / REXICA <3

45 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Viktor Borš

🎁 Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA

29 €

+ 3 € ?

👤 Zuzana Mikulcova

💬 🚜🧡

20 €

+ 2 € ?

👤 Majo Kolesar

5 €

👤 Zuzana Stachova

10 €

👤 Marcela Madzinová

🎁 KRSTPÁRTY KRASTABAGRA a poldeci v lyžici - vstupenka pre 2 osoby, plus Bagrál a odznak

45 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Podpíš sa na Bager!

💬 Navrhujem meno: Blábobláger...

15 €

👤 Ján Šimko

🎁 Podpíš sa na Bager!

15 €

+ 2 € ?

👤 Alžbeta Horecká

🎁 KRSTPÁRTY KRASTABAGRA a poldeci v lyžici - vstupenka pre 2 osoby, plus Bagrál a odznak

💬 Prepáč Kubko, poklad môj, ale musím to byť ja

117 €

👤 Ján Šimko

🎁 Podpíš sa na Bager!

15 €

+ 2 € ?

👤 Ján Šimko

🎁 Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA

29 €

+ 3 € ?

   1 2 3 4 ... 11

Autori

Miesto realizácie projektu

Banskobystrický kraj

KAUKLIAR o.z.

KAUKLIAR o.z.

KAUKLIAR je tvorivé zoskupenie žonglérov, komediantov, cirkusantov, divadelníkov, pod ktorým operuje aj DUO Kyseli Krastafci. Sme takí pankáči pouličného divadla. Máme na svedomí niekoľko nevšedných pouličných predstavení - SHOW NA HRAN(i)E, GUMOSHOW, SHOW DRSŇOŠOV (Najdrsnejšia show pre deti na svete) a iné. Tvoríme netradične a radi prekračujeme hranice normálnosti. Radi robíme veci naopak a prekvapivo.

Jakub Horničák

Jakub Horničák

Kubo síce nebol pri úplnom zrode DUA KK, ale veľmi rýchlo sa prikmotril a ostal prikmotrený až dodnes. Špecializuje sa na naozajstné žonglovanie, balans a rád nosí rôzne lopty na hlave, niekedy aj lopatu. Jeho najlepšia vlastnosť je, že okrem toho, že vymýšľa skvelé nápady je schopný ich aj zrealizovať. Navyše vie všetko opraviť, alebo pozná niekoho, kto vie.

Ondrej Jakubčák

Ondrej Jakubčák

Onďo je jeden zo zakladajúcich členov DUA Kyseli Krastafci. Špecializuje sa na humor, najradšej robí to, čo nevie (spieva, žongluje a tlieska do rytmu). Keďže to nevie, je to aspoň riadna sranda. Vymýšľa a navrhuje naše kostýmy a potom ich nestíha šiť. Okrem toho je všeobecne výtvarne zdatný, lebo vyštudoval učiteľstvo výtvarnej výchovy, ktoré potom nikdy nerobil.

Filip Hajduk

Filip Hajduk

Maestro, Šéfino, Vedúci, Prinčipále. Väčší šéf, ako on je už len Kubo a Onďo. Jeho špecialita je zaujať divákov aj tým najprimitívnejším a najjednoduchším trikom. Rád nosí na hlave dosku a na nej kadečo ďalšie. Kadečo požongluje, ale najviac ho baví robiť humor a žonglovať čo najmenej. Vymýšľa, aj pošije, aj vyrobí, ale väčšinou horšie, ako ostatní. Je brutálne kreatívny, aj tento prudko humorný text písal on.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Odznak, nálepka a magnetka Bagroinvestora
Odznak, nálepka a magnetka Bagroinvestora

Minimálna výška príspevku

15

Odznak s motívom Krastabagra Vám bude naveky pripomínať, že ste sa stali Bagroinvestorom. Môžete sa ním odznačiť a hrdo brázdiť ulice. A keď Vás takto uvidí Krastavec, začne spievať bagrÓdu na Vašu počesť. Nálepku nalepíte na svoj pracovný nástroj a hneď zbagrie. A keď si dáte magnetku na chladničku, už nikdy z nej nebudete v noci bagrovať šunčičku.

Doručenie: Do Vianoc

BAGRÁL - pohár s potlačou krastabagra
BAGRÁL - pohár s potlačou krastabagra

Minimálna výška príspevku

20

Originálny EKO "Nicknack" - známy pollitrák s "uškom" s grafikou Krastabagra. Keď sa z neho napijete, budete sa cítiť úplne ako bagrista, aj keď budete mať len lopatu. Zapojíte sa do komunity Krastabagristov. Bagrál je symbolom oddanosti Kyselim Krastafcom. Keď stretnete niekoho z členov Dua Kyseli Krastafci a budete mať pri sebe Bagrál, bagarantujeme Vám, že neostane dlho pivoprázdny!

Doručenie: Dúfame, že do Vianoc

Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA
Tričko s HAND MADE potlačou KRASTABAGRA

Minimálna výška príspevku

29

Onďo Vám krvopotne a vlastnoručne technikou linorytu potlačí tričko s grafikou KRASTABAGRA, ktorej autorom je známy výtvarník Pali Melkor Červeniak z Košicoch. Žiaden prefabrikát. Žiadna sieťotlačová agentúrna lobby. Poctivá ručná práca. Slzy, pot, energia. Každý kus bude unikátny, obliekať si nebudete tričko, ale umenie.

Doručenie: Dúfame, že do Vianoc!

Adoptuj si hadicu
Adoptuj si hadicu

Minimálna výška príspevku

30

Náš bager obsahuje presne 39 hadíc. A bude nutné ich postupne vymeniť. Máte jedinečnú šancu adoptovať si jednu z nich a presne tak vedieť, kam Vaša podpora poputuje. Napríklad od expanznej nádrže k dzindzíku, čo je na tom onom... Hadica dostane štítok s Vaším menom. Pomenovať ju môžete tiež po niekom slávnom, alebo pre Teba dôležitom. Napríklad: Hadica Divadla Morgonrock, alebo Hadica Kristíny Tormovej, či hadica Slovenského Národného Povstania. Buďte ale prosím slušní a apolitickí!

Doručenie: Na jar 2023

Veselý SEXY Robošský kalendár
Veselý SEXY Robošský kalendár

Minimálna výška príspevku

40

Sexy kalendár na rok 2024 . Pózovať bude Duo Kyseli Krastafci. Presvedčíme aj nejaké Krastavice. Máte sa na čo tešiť! Toto proste chcete mať na stene nad manželskou posteľou! OK, Vy možno nie, ale prečo nedarovať taký kalendár Vášmu nepriateľovi?!

Doručenie: Apríl 2023

KRSTPÁRTY KRASTABAGRA a poldeci v lyžici - vstupenka pre 2 osoby, plus Bagrál a odznak
KRSTPÁRTY KRASTABAGRA a poldeci v lyžici - vstupenka pre 2 osoby, plus Bagrál a odznak

Minimálna výška príspevku

45

Zažijete párty, na ktorej sa krstí bager. Uvidíte fragmenty z predstavenia SHOW ROBOŠOV, budete si môcť s členmi DKK podebatovať o ich tvorbe, princípoch, príhodách a nehodách. Posedíte si na chvíľu na bagri, alebo v lyžici, Ale HLAVNE - Pripijete si na zdravie a dlhé bezservisové fungovanie Krastabagra špeciálnym drinkom, ktorý sa bude podávať z lyžice Krastabagra. Pokrstiť bager príde špeciálny hosť - sám Archnalej Gabrilej - najvyšší hodnostár cirkvi Svedkov Liehovových! Ako pripomienku tejto slávnostnej udalosti si navyše odnesiete bagrál a odznak. Krstpárty prebehne v Banskej Bystrici.

Doručenie: Máj 2023

Reklamný priestorček na bagri
Reklamný priestorček na bagri

Minimálna výška príspevku

200

V rokoch 2021/2022 videlo naše predstavenia odhadom 20 000 divákov. Ak nás podporíte sumou 200 €, dostanete približne 200 centimetrov štvorcových na našom bagri, ktoré môžete využiť na nálepku s Vaším logom, značkou, alebo menom. Ak nemáte nálepku, nakreslíme. Poďakujeme sa Vám na našich sociálnych sieťach. Budete s nami všade, kam sa bager pohne.

Doručenie: do mája 2023

Hrdý Partner
Hrdý Partner

Minimálna výška príspevku

1 000

Stanete sa oficiálnym partnerom Dua Kyseli Krastafci pre predstavenie SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám. Vaše meno/značka bude všade, kde sa len bude dať - na našich sociálnych sieťach, na všetkých tlačených propagačných materiáloch, na bagri. V spolupráci s Vami vymyslíme a natočíme video vhodné na sociálne siete, v ktorom prezentujeme Vašu firmu, alebo Váš výrobok/značku/tovar a ako roboši ho vychválime do nebies. Alikvótnu časť potleskov zo všetkých predstavení venujeme priamo Vám a obsypeme Vás odznakmi a magnetkami.

Doručenie: V priebehu roka 2023

Predstavenie SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám!
Predstavenie SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám!

Minimálna výška príspevku

1 200

Najviac nás podporíte tým, že nám poskytnete možnosť zahrať na Vašom podujatí samotné predstavenie "SHOW ROBOŠOV - Umelci k lopatám!" Na vlastné oči sa nie len Vy, ale aj všetci diváci presvedčia, čo sme práve vďaka Vašej pomoci dokázali vytvoriť. Ak vlastníte stavebnú firmu, požičovňu bagrov, náradia, stavebniny, alebo inú firmu blízku nám - robošom, táto odmena je pre Vás ako stvorená. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, radi Vám poskytneme viac informácií.

Doručenie: Od júla 2023

Robošský striptíz Kyselich Krastafcov
Robošský striptíz Kyselich Krastafcov

Minimálna výška príspevku

1 000

Nikto z Dua Kyseli Krastafci v živote striptíz nerobil. Dokonca sme žiaden ani nevideli. Ale keďže zúfalo potrebujeme bager a máme radi výzvy, rozhodli sme sa zaradiť do kampane aj takúto beznádejnú odmenu dúfajúc, že si ju vlastne nikto nevyberie. Ale ak nás niekto podporí sumou 1000 eur, tak si ten striptíz naozaj pripravíme. Táto odmena nie je v skutočnosti vhodná nikam, ale my si ju vieme predstaviť akurát tak na rozlúčke so slobodou, narodeninovej párty, alebo v temnom hlbokom lese. Podrobnosti po dohode a cestovné náklady zvlášť!!!

Doručenie: Dohodneme na presno - podľa potreby

Podpíš sa na Bager!
Podpíš sa na Bager!

Minimálna výška príspevku

15

Napíśte si na bager čo len chcete. Svoje meno, nejaký odkaz budúcim generáciám, alebo len tak niečo zábavné. Max 20 znakov. Napíšeme to buď my, alebo môžete aj Vy osobne.

Doručenie: Hneď po skončení kampane

HANDBAGer - plátená taška s KRASTABAGROM
HANDBAGer - plátená taška s KRASTABAGROM

Minimálna výška príspevku

25

Nákupná donekonečna použiteľná plátená taška s originálnou RUČNE potlačenou grafikou nášho KRASTABAGRA. Grafika bude tá istá, ako na tričku - pozri nižšie. Nákup nebudete nosiť v taške, ale v unikátnom kuse umenia!

Doručenie: Dúfame, že do Vianoc