Podporte Biele divadlo a zúčastnite sa veľkolepej oslavy!

Podporte Biele divadlo a zúčastnite sa veľkolepej oslavy!

Biele divadlo oslavuje svoje 40. výročie! Taký krásny vek si zaslúži aj parádny divadelný več(i)er(ok). Pre svojich divákov preto pripravuje výnimočnú imerznú inscenáciu na motívy monológu Sedem vekov človeka geniálneho dramatika W. Shakespeara. V rámci nej oživí nielen 4 rôzne ne/divadelné priestory, ale aj vášeň pre divadlo a nezameniteľnú komunitu, ktorú už 4 dekády spája pri spoločnej tvorbe.

Divadlo
Podujatie
Podporte Biele divadlo a zúčastnite sa veľkolepej oslavy!

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
112 % 3 361 €
Cieľ Cieľová suma
Realizácia premiéry a prvej reprízy inscenácie Sedem vekov človeka
3 000 €
2
Zrekonštruujeme podlahu javiska v malej divadelnej sále
5 000 €
Podporte Biele divadlo a zúčastnite sa veľkolepej oslavy!

Nadácia Tipsport znásobí vaše príspevky

Každá podpora bude znásobená a to až pokiaľ kampaň nedosiahne sumu 3 000 €
Prečítajte si viac o tejto unikátnej podpore vybraných projektov.

O projekte

Sedem vekov človeka

Zahrajme sa malú hru. Čo vám prvé napadne, keď sa povie slovo divadlo? Asociácie: herec, javisko, divák, predstavenie, zmysel života… Shakespeare. Presne tak. Shakespeare. Základný kameň, na ktorom už storočia stavajú generácie a generácie divadelných tvorcov. A my sme sa rozhodli na ňom vystavať našu narodeninovú oslavu. Ale trocha inak - po svojom.

Poznáte Sedem vekov človeka? A čo tak citát „Celý svet je len javisko a všetci ľudia sú len hercami”? Znie to povedome, však? Ide o monológ Jacquesa z hry Ako sa vám páči. Je v ňom ukryté celé tajomstvo ľudského života, tajomstvo každého veku, ktorý nás robí tým, čím sme. A my sme sa ho rozhodli pretaviť do 7 malých javiskových foriem. 8 tvorcov, 7 príbehov a 4 hracie priestory chceme premeniť na výnimočný imerzný zážitok, ktorý formou divadelných metafor zachytí podstatu pútavého životného cyklu človeka i divadla. Každý z tvorcov prináša do výsledku inú poetiku, inú formu, iné scénické prvky, avšak všetkých spája túžba o vyjadrenie k spoločnej téme porozumenie.

Porozumieť chceme sebe samým, tým, ktorí nás obklopujú, mladším i starším generáciám, nepochopiteľným tajomstvám, divadlu a géniu W. Shakespeara. A vám - našim divákom. Porozumenie je tým, čo v dnešnom svete chýba, preto ho chceme prostredníctvom našej tvorby znásobiť. A na to potrebujeme aj vašu pomoc.

Ako použijeme vašu podporu?

Produkčne náročná, no divácky atraktívna inscenácia si žiada dávku odvahy a podpory. Preto vám budeme vďační, ak sa rozhodnete prispieť na jej realizáciu. Vaše prostriedky využijeme na zafinancovanie položiek, akými sú: prenájom priestorov, scénická výprava, propagácia, produkcia či materiálno-technické zabezpečenie.

Ako sa vám odvďačíme?

Odmenou vám (okrem dobrého pocitu a možnosti zúčastniť sa na inšpiratívnej divadelnej oslave) budú rôzne tematicky ladené balíčky, ale aj nezabudnuteľné divadelné zážitky. Veríme, že vám prinesú množstvo zábavy a zmysluplný kontakt s divadelným umením. My by sme ich brali hneď! Tak neváhajte a pridajte sa ku gratuláciám nášmu obľúbenému „bédečku“ ;)

Kedy a kde bude projekt realizovaný?

Oslavy začnú a teda projekt Sedem vekov človeka bude mať svoju premiéru v sobotu 18.3.2023 v budove legendárnej bratislavskej Iuventy.

O Bielom divadle

Biele divadlo je nezávislé umelecké zoskupenie, venujúce sa tvorivej divadelnej a edukačnej činnosti. Založené bolo v roku 1983 herečkou a pedagogičkou Ninou Zemanovou, ktorá sa stala významnou osobnosťou v oblasti dramatickej výchovy a práce s mládežou.

V súčasnosti je jeho primárnou náplňou organizácia hereckých kurzov a nezávislá divadelná tvorba. Lektormi a tvorcami sú prevažne mladí absolventi a poslucháči Divadelnej fakulty VŠMU.

BD - ako ho zvykneme „po domácky” nazývať - má za sebou množstvo úspešných projektov a aktivít, akými sú napríklad inscenácie zamerané na mladé publikum (Ako chutí moc, Peter a Lucia), koprodukčné tituly (#generaciaZ v spolupráci s organizáciou DigiQ), zájazdy (prezentácia scénického čítania Kým kohút nezaspieva v Osle - v spolupráci so Slovenským veľvyslanectvom v Nórsku), ale aj tábory, workshopy, zážitkové vyučovanie či na divadlo zamerané poznávacie cesty.

Ako je už z roku založenia zrejmé, BD čaká čoskoro významné jubileum. A keďže 40 rokov stáleho pôsobenia v umeleckej sfére skutočne stojí za oslavu, chceli by sme nášmu milovanému divadlu zagratulovať ako sa patrí - vytvorením netradičnej inscenácie špeciálne pre túto príležitosť.

O autoroch

Autormi konceptu Sedem vekov človeka režisér Michal Paulovský a dramaturgička Barbora Cannerová.

Okrem nich sa pod jednotlivé výstupy autorsky podpíšu: Vanda Alberty, Soňa Ferancová, Alexandra Lukáčová, Michaela Motlochová, Jakub Jánsky a Michal Zeman.

Michal Paulovský (*1990)

Herec, divadelný režisér a pedagóg

Po absolvovaní Hudobno-dramatického umenia na Cirkevnom konzervatóriu v Bratislave pokračoval v budovaní svojich divadelných zručností štúdiom Réžie na VŠMU pod vedením prof. Ľubomíra Vajdičku a doc. Jána Štrbáka. V Bielom divadle pôsobí už od svojich 13 rokov - nastúpil sem ako člen tínedžerskej skupiny, neskôr pokračoval v hereckom štúdiu Simplex, no nakoniec sa vyprofiloval nielen ako skúsený lektor (zozačiatku sa venoval primárne vedeniu hlasových tréningov, neskôr i samostatnému vedeniu hereckých skupín a réžii), ale aj schopný manažér. Od roku 2015 pôsobí ako riaditeľ Bieleho divadla. Okrem réžií v rámci nezávislej tvorby BD a na VŠMU, sa podpísal aj pod inscenáciu Melta pre SVOŠ Zlín a pravidelne vedie rôzne workshopy zamerané na herecké techniky. Jeho režijnú poetiku reprezentuje záujem o psychologický výklad dramatických textov, psychologizáciu postáv a nadčasové témy. Typickým príkladom sú inscenácie Peter a Lucia (manifest proti hrozbe ďalšieho celosvetového vojnového konfliktu) či Diskutéri (o súkromí tých, ktorí sa skrývajú za anonymitou svojej klávesnice - inscenácia získala 1. miesto na krajskej súťaži Divadelné konfrontácie).

Barbora Cannerová (*1998)

Dramaturgička, autorka a lektorka

Je absolventkou Divadelnej dramaturgie a dramatickej tvorby na VŠMU pod vedením režiséra Mariána Amslera. Pochádza z Bratislavy, kde sa pôsobením v rôznych umeleckých zoskupeniach (Detská rozhlasová dramatická družina, ZUŠ Ľudovíta Rajtera, Biele divadlo) formovalo jej estetické cítenie a vzťah k divadelnej tvorbe. Okrem niekoľkých autorských textov (Unesení dejinami, Suchý zips) a dramatizácií (napr. Peter a Lucia, Starec a more, Cudzí) sa podpísala aj pod viacero netradičných kultúrnych projektov, akými bolo napríklad podujatie InoKino (podľa formátu The Secret Cinema), Cesta na kolesách venovaná tvorbe H. Ibsena či edukatívny projekt #generaciaZ. Svojím dramaturgickým vkladom zaujala napríklad pri autorskej inscenácii Diskutéri, ktorá bola ocenená v rámci prehliadky Divadelné konfrontácie alebo titulom českého autora A. Goldflama Doma u Hitlerovcov, uvedeným na niekoľkých festivaloch v rámci SR a ČR. Okrem divadelnej tvorby sa aktívne venuje aj lektorskej činnosti, či už vo forme hereckých a dabingových kurzov, zážitkového vyučovania alebo dramaturgických rozborov so študentmi stredných škôl. Okrem Bieleho divadla v súčasnosti pôsobí ako lektorka dramaturgie pre Divadlo J. G. Tajovského vo Zvolene.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Balíček od „bédéčkárov“ + vstupenka na predstavenie
Balíček od „bédéčkárov“ + vstupenka na predstavenie

Minimálna výška príspevku

20

Za podporu sa ti odvďačíme balíčkom predmetov s logom nášho „bédéčka“ a k tomu dostaneš vstupenku na predstavenie z nášho repertoáru.

Doručenie: Balíček ti pošleme do konca marca 2023 a vstupenku ti pošleme na mail (bude platná do júna 2024).

2 lístky na slávnostnú premiéru Sedem vekov človeka
2 lístky na slávnostnú premiéru Sedem vekov človeka

Minimálna výška príspevku

50

Za podporu dostaneš 2 lístky na 1. premiéru inscenácie Sedem vekov človeka, ktorá sa bude konať v sobotu 18. marca 2023 o 19:00 v budove Iuventy.

Doručenie: Lístky si môžeš prevziať osobne u nás v Bielom divadle alebo ti ich pošleme online na tvoj mail v deň predstavenia.

2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka
2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

Minimálna výška príspevku

30

Za podporu dostaneš 2 lístky na 1. reprízu inscenácie Sedem vekov človeka, ktorá sa bude konať v nedeľu 19. marca 2023 o 19:00 v budove Iuventy.

Doručenie: Lístky si môžeš prevziať osobne u nás v Bielom divadle alebo ti ich pošleme online na tvoj mail v deň predstavenia.

Individuálny herecký tréning alebo ročná permanentka do divadla
Individuálny herecký tréning alebo ročná permanentka do divadla

Minimálna výška príspevku

60

Vyber si individuálny 90-minútový tréning v oblasti herectva alebo hlasu a reči ALEBO ročnú permanentku do Bieleho divadla.

Doručenie: Odmenu ti odošleme koncom marca 2023, presný termín dohodneme spoločne. Do poznámky nám, prosím, napíš, ktorú odmenu si vyberáš (tréning/permanentka).

Absolvuj herecký workshop alebo si vyskúšaj dabing
Absolvuj herecký workshop alebo si vyskúšaj dabing

Minimálna výška príspevku

80

Zúčastni sa na víkendovom hereckom workshope ALEBO si vyber súkromnú hodinu v dabingovom štúdiu pre dvoch :)

Doručenie: Odmenu ti odošleme koncom marca 2023. Do poznámky nám, prosím, napíš, ktorú odmenu si vyberáš (workshop/dabing).

Portrét na mieru alebo tvoje meno v inscenácii (+ lístky na ňu)
Portrét na mieru alebo tvoje meno v inscenácii (+ lístky na ňu)

Minimálna výška príspevku

150

Členka nášho divadla a šikovná maliarka ti namaľuje obraz (portrét) na mieru ALEBO zakomponujeme tvoje meno do niektorej z našich inscenácií (a ešte ti k tomu dáme aj 4 lístky na dané predstavenie).

Doručenie: Odmenu sa budeme snažiť doručiť ti čo najskôr po skončení kampane, presný termín dohodneme spoločne. Do poznámky nám, prosím, napíš, ktorú odmenu si vyberáš (obraz/zakomponovanie do inscenácie).

Súkromné predstavenie pre teba a kamošov alebo firemný workshop
Súkromné predstavenie pre teba a kamošov alebo firemný workshop

Minimálna výška príspevku

350

Vyber si súkromné divadelné predstavenie (kapacita 60 miest) ALEBO 3-hodinový firemný divadelný workshop pre svojich zamestnancov či tím (kapacita 20 ľudí). Odbúrate na ňom stres, naučíte sa lepšie pracovať v kolektíve, zvýšite svoje sebavedomie a zlepšíte svoje prezentačné zručnosti.

Doručenie: Presný termín dohodneme spoločne. Do poznámky nám, prosím, napíš, ktorú odmenu si vyberáš (predstavenie/workshop).

Staň sa naším čestným členom
Staň sa naším čestným členom

Minimálna výška príspevku

500

Staň sa naším čestným členom. Tvoje meno uvedieme medzi podporovateľmi Bieleho divadla aj podujatia. Budeš mať možnosť zúčastniť sa nášho víkendového workshopu a stráviť deň na skúške s hercami. Okrem toho dostaneš ročnú permanentku do divadla pre dvoch. Samozrejme, ak chceš, tieto odmeny môžeš podarovať niekomu ďalšiemu.

Doručenie: Presný termín dohodneme spoločne tak, aby ti vyhovoval.

Novinky

Oslava 40. výročia Bieleho divadla je za nami. ĎAKUJEME VÁM! :)

Update #4, 22.03.2023

250 divákov, 2 hracie dni, 3 dejstvá, 40 hercov, 8 inscenátorov. Naše 40. jubileum sme vďaka Vašej podpore oslávili vo veľkom štýle.

Z celého srdca ďakujeme všetkým, ktorí ho s nami prežili, zažili, oslávili a ktorí nám pomohli s jeho realizáciou. Veríme, že ste sa dobre zabavili a že nás svojou návštevou poctíte aj nabudúce.

Pre nás hercov je najdôležitejší divák. A keď rozpumpujete jeho srdce, jeho mozog, tak ste ako herci vyhrali.

Nina Zemanová,
zakladateľka Bieleho divadla

1. výstup – Batoľa

2. výstup – Žiak

3. výstup – Milenec

4. výstup – Vojak

5. výstup – Sudca

6. výstup – Starnúci

7. výstup – Staroba

Tešíme sa, že Vás máme a že môžeme tvoriť a žiť divadlom! Ešte raz Vám zo srdca ĎAKUJEME! :) 

ĎAKUJEME :)

Update #3, 14.03.2023

Naša crowdfundingová kampaň na StartLabe sa včera oficiálne skončila. Sme nesmierne radi, že vďaka Vašej obrovskej podpore bola úspešná a dokonca presiahla cieľovú sumu.

nadchádzajúci víkend tak budeme môcť zrealizovať veľkolepú oslavu našich 40. narodenín, na ktorú Vás srdečne pozývame. Ak ste si ako odmenu vybrali lístky na premiéru alebo reprízu inscenácie Sedem vekov človeka, čoskoro Vám v e-mailovej schránke pristane správa od nás, aby sme zistili, či chcete lístky v tlačenej alebo online forme. 
Ak viete o niekom, kto našu kampaň nestihol podporiť, no chcel by sa zúčastniť výročia, vstupenky je stále možné kúpiť tu: https://bit.ly/3ldErQd

Tešíme sa na každého jedného z Vás a ešte raz Vám zo srdca ĎAKUJEME za podporu! 

Naše 40. výročie zaujalo aj celoslovenské médiá

Update #2, 10.03.2023

Veľmi sa tešíme, že 40. výročie nášho Bieleho divadla a kampaň, ktorú sme na StartLabe spustili pri tejto príležitosti, zaujala aj niekoľko celoslovenských médií.

Riaditeľ divadla Michal Paulovský poskytol rozhovor portálu Aktuality.sk, kde hovorí nielen o histórii divadla, ale aj o výnimočnej imerznej inscenácii Sedem vekov človeka, ktorá je hlavným lákadlom výročia.

Detaily veľkolepej oslavy, na ktorú sa môžete tešiť už budúci víkend, opísal riaditeľ divadla aj v relácii Raňajky na TA3.

Informáciu o prebiehajúcej kampani zverejnil aj denník Pravda.

Na podporu našej kampane ostávajú posledné 3 dni

Minimálnu cieľovú sumu sme už vďaka Vám dosiahli, čo znamená, že všetky získané peniaze nám budú po skončení kampane vyplatené a my budeme môcť zrealizovať Sedem vekov človeka v plnej paráde.

Keďže do konca kampane nám zostávajú ešte 3 dni, budeme radi, ak nám pomôžete naplniť aj ďalší cieľ. Vďaka vyššiemu príspevku budeme môcť zrekonštruovať podlahu na javisku v malej divadelnej sále, kde trávime najviac času.

Zo srdca Vám ďakujeme :) 

Prvý cieľ sme vďaka vám naplnili :) Pomôžete nám dosiahnuť aj ďalší?

Update #1, 06.03.2023

Dnes ráno sme vďaka Vašej obrovskej podpore naplnili prvý cieľ – 3 000 €. Vďaka tomu budeme môcť pri príležitosti nášho 40. výročia zrealizovať inscenáciu Sedem vekov človeka (tešíme sa na Vás už 18. a 19. marca v budove Iuventy v Karlovke). 

Ideme ďalej :) 

Ak ste už u nás boli, možno ste si všimli, že na podlahe javiska v malej divadelnej sále sa už podpísal zub času. Keďže práve tam trávime väčšinu času, už dlhšie plánujeme jej rekonštrukciu. Lenže tá je celkom nákladná.

Budeme Vám vďační, ak nám pomôžete vyzbierať ešte 2 000 €, z ktorých budeme môcť javisko opraviť a zlepšiť jeho funkčnosť (už vyzbierané peniaze však dostaneme aj v prípade, že sa nám tento druhý cieľ nepodarí naplniť). Za Vašu podporu sa Vám, samozrejme, patrične odvďačíme :) 

Ďakujeme!

Podporovatelia

👤 Katarína Pálešová

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

15 €

+ 2 € ?

👤 Miro Kačmár

🎁 2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

30 €

+ 3 € ?

👤 Barbora Arbetová

💬 Hurá, tuto budem hrať! 🎭

50 €

+ 4 € ?

👤 Marianna Masatova

🎁 2 lístky na slávnostnú premiéru Sedem vekov človeka

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Andrea Settey Hajduchova

🎁 2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

30 €

👤 Martin Kontsek

🎁 Súkromné predstavenie pre teba a kamošov alebo firemný workshop

350 €

+ 294 € ?

👤 Lucia Rusnakova

5 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

60 €

+ 60 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

30 €

+ 30 € ?

+ 10 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

30 €

+ 30 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 10 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

+ 30 € ?

👤 Anezka Pietraszeková

🎁 2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

30 €

+ 30 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na slávnostnú premiéru Sedem vekov človeka

50 €

+ 50 € ?

👤 Barbora Paulenova

🎁 Balíček od „bédéčkárov“ + vstupenka na predstavenie

20 €

+ 20 € ?

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

+ 10 € ?

👤 Patricius Klinga

💬 Ahoj Majky. Vychodnare trimu spolu

50 €

+ 50 € ?

👤 Monika Grznárová

5 €

+ 5 € ?

👤 Andre Gorfolov

200 €

+ 200 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Balíček od „bédéčkárov“ + vstupenka na predstavenie

20 €

+ 20 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 2 lístky na slávnostnú premiéru Sedem vekov človeka

50 €

+ 50 € ?

+ 4 € ?

👤 Diana Forrová

🎁 Balíček od „bédéčkárov“ + vstupenka na predstavenie

20 €

+ 20 € ?

   1 2 3

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Biele divadlo/Dram art štúdio

Biele divadlo/Dram art štúdio

Biele divadlo vzniklo v roku 1982 ako detská muzikálová formácia a postupne rozširovalo svoje aktivity cez rôzne edukatívne projekt, zážitkové vyučovanie, vzdelávanie pedagógov, študijné zájazdy Školy na kolesách, tábory, herecké kurzy, tvorbu inscenácií, workshopy a mnoho ďalšieho. Divadlo produkuje ročne viac ako 10 inscenácií a okrem toho sa angažuje aj v oblasti neformálneho vzdelávania, kultúrno-osvetových aktivít a voľnočasovej činnosti pre deti, tínedžerov a dospelých. Realizuje niekoľko divadelných štúdií, workshopov a edukačných projektov, v rámci ktorých rozvíja potenciál stoviek až tisícok detí, tínedžerov a mladých ľudí, ako aj ich rodičov a pedagógov.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Balíček od „bédéčkárov“ + vstupenka na predstavenie
Balíček od „bédéčkárov“ + vstupenka na predstavenie

Minimálna výška príspevku

20

Za podporu sa ti odvďačíme balíčkom predmetov s logom nášho „bédéčka“ a k tomu dostaneš vstupenku na predstavenie z nášho repertoáru.

Doručenie: Balíček ti pošleme do konca marca 2023 a vstupenku ti pošleme na mail (bude platná do júna 2024).

2 lístky na slávnostnú premiéru Sedem vekov človeka
2 lístky na slávnostnú premiéru Sedem vekov človeka

Minimálna výška príspevku

50

Za podporu dostaneš 2 lístky na 1. premiéru inscenácie Sedem vekov človeka, ktorá sa bude konať v sobotu 18. marca 2023 o 19:00 v budove Iuventy.

Doručenie: Lístky si môžeš prevziať osobne u nás v Bielom divadle alebo ti ich pošleme online na tvoj mail v deň predstavenia.

2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka
2 lístky na reprízu Sedem vekov človeka

Minimálna výška príspevku

30

Za podporu dostaneš 2 lístky na 1. reprízu inscenácie Sedem vekov človeka, ktorá sa bude konať v nedeľu 19. marca 2023 o 19:00 v budove Iuventy.

Doručenie: Lístky si môžeš prevziať osobne u nás v Bielom divadle alebo ti ich pošleme online na tvoj mail v deň predstavenia.

Individuálny herecký tréning alebo ročná permanentka do divadla
Individuálny herecký tréning alebo ročná permanentka do divadla

Minimálna výška príspevku

60

Vyber si individuálny 90-minútový tréning v oblasti herectva alebo hlasu a reči ALEBO ročnú permanentku do Bieleho divadla.

Doručenie: Odmenu ti odošleme koncom marca 2023, presný termín dohodneme spoločne. Do poznámky nám, prosím, napíš, ktorú odmenu si vyberáš (tréning/permanentka).

Absolvuj herecký workshop alebo si vyskúšaj dabing
Absolvuj herecký workshop alebo si vyskúšaj dabing

Minimálna výška príspevku

80

Zúčastni sa na víkendovom hereckom workshope ALEBO si vyber súkromnú hodinu v dabingovom štúdiu pre dvoch :)

Doručenie: Odmenu ti odošleme koncom marca 2023. Do poznámky nám, prosím, napíš, ktorú odmenu si vyberáš (workshop/dabing).

Portrét na mieru alebo tvoje meno v inscenácii (+ lístky na ňu)
Portrét na mieru alebo tvoje meno v inscenácii (+ lístky na ňu)

Minimálna výška príspevku

150

Členka nášho divadla a šikovná maliarka ti namaľuje obraz (portrét) na mieru ALEBO zakomponujeme tvoje meno do niektorej z našich inscenácií (a ešte ti k tomu dáme aj 4 lístky na dané predstavenie).

Doručenie: Odmenu sa budeme snažiť doručiť ti čo najskôr po skončení kampane, presný termín dohodneme spoločne. Do poznámky nám, prosím, napíš, ktorú odmenu si vyberáš (obraz/zakomponovanie do inscenácie).

Súkromné predstavenie pre teba a kamošov alebo firemný workshop
Súkromné predstavenie pre teba a kamošov alebo firemný workshop

Minimálna výška príspevku

350

Vyber si súkromné divadelné predstavenie (kapacita 60 miest) ALEBO 3-hodinový firemný divadelný workshop pre svojich zamestnancov či tím (kapacita 20 ľudí). Odbúrate na ňom stres, naučíte sa lepšie pracovať v kolektíve, zvýšite svoje sebavedomie a zlepšíte svoje prezentačné zručnosti.

Doručenie: Presný termín dohodneme spoločne. Do poznámky nám, prosím, napíš, ktorú odmenu si vyberáš (predstavenie/workshop).

Staň sa naším čestným členom
Staň sa naším čestným členom

Minimálna výška príspevku

500

Staň sa naším čestným členom. Tvoje meno uvedieme medzi podporovateľmi Bieleho divadla aj podujatia. Budeš mať možnosť zúčastniť sa nášho víkendového workshopu a stráviť deň na skúške s hercami. Okrem toho dostaneš ročnú permanentku do divadla pre dvoch. Samozrejme, ak chceš, tieto odmeny môžeš podarovať niekomu ďalšiemu.

Doručenie: Presný termín dohodneme spoločne tak, aby ti vyhovoval.