Kľúče - tvoj psychológ a múdry priateľ do vrecka

Kľúče - tvoj psychológ a múdry priateľ do vrecka

Máš pocit, že je v tvojom živote veľa hádok, alebo až príliš veľké ticho? Sú veci, ktoré ťa hnevajú a zapaľujú, alebo si frustrovaný/á a začínaš byť chladný/á? Vzťahy v rodine, rozchod, priatelia, zdravie či práca? Hodil by sa, no nemáš priestor na návštevu psychológa a nemáš po ruke ani múdreho priateľa? Máme pre teba KĽÚČE ! Sú tvojím psychológom a múdrym priateľom do vrecka.

Vzdelávanie a veda
Kľúče - tvoj psychológ a múdry priateľ do vrecka

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
114 % 10 273 €
Cieľ Cieľová suma
Tlač a výroba prvej várky dračích nástrojov.
9 000 €
Darujeme 20x Kľúče pre pomáhajúce profesie (psychológ, terapeut, detské domovy)
10 000 €
Kľúče - tvoj psychológ a múdry priateľ do vrecka

Škola intuície znásobí vaše príspevky

Každá podpora bude znásobená a to až pokiaľ kampaň nedosiahne sumu 8 000 €
Prečítajte si viac o tejto unikátnej podpore vybraných projektov.

O projekte

Čo sú Kľúče?

Začneme tým, že povieme čo Kľúče nie sú: Anjelské karty, tarot, veštecké nástroje ani nič, čo hľadá odpovede „tam vonku“ alebo niečo predpovedajú. A prečo sú to teda karty? Lebo karty sú prirodzene hravé! Práve táto ich vlastnosť nám pomáha sa uvolniť a hľadať odpovede inak ako bežne, hravejšie a kreatívnejšie.

A čo teda sú? Sú psychológom a múdrym priateľom do vrecka. Podobne ako oni, vám cez správne položené otázky a odporučenia poskytnú iný  pohľad, a pomôžu tak nájsť odpovede a riešenia, ktoré nosíte v sebe.

Každá karta je kľúčom, ktorá ODOMYKÁ odpovede a prináša pochopenie na otázku, problém alebo životnú situáciu, ku ktorej sme si kartu vybrali. Následne už je to len krôčik k riešeniu...

Psychiater, psychoterapeut a lektor Ivan Verný, MD, Dipl PW, o projekte hovorí:

"KĽÚČE, ponúkajú zaujímavý a rýchly prístup k sebapoznaniu. Ich nabádania sú silne založené na telesnom vnímaní. Je to dobrá pomôcka pre rast a vývoj. Text uvádza do sebareflexie, ktorá je podporená cvičeniami. Páči sa mi gendrovsky uvedomelá reč."

Pre koho a v akých situáciách sú Kľúče

  • pri riešení vzťahových otázok a problémov (partneri, rodičia, priatelia, deti, kolegovia...)
  • odhaľujú príčiny rôznych životných stavov a pomôžu nájsť riešenia
  • ponúkajú odpovede na každodenné otázky
  • prehlbujú vzájomné poznanie a budujú partnerskú intimitu
  • pomôcka pre rodičov na lepšie pochopenie svojich detí
  • pre psychológov/terapeutov/sprievodcov pri práci s klientami
  • na rozvoj intuície
  • rozvíjajú BQ (Múdrosť tela) cez Mindfulness
  • pre tých, ktorí už so sebarozvojom majú skúsenosti, aj pre začiatočníkov
  • pre nadšencov modernej psychológie

Ako Kľúče fungujú

  1. K otázke alebo k problému, ktorý riešite, si potiahnite jednu, prípadne viac kariet.
  2. Postupujte podľa otázok a návrhov na karte, prípadne použite knihu s detailným popisom a cvičeniami, či sa nechajte inšpirovať videonávodmi alebo príbehmi iných užívateľov.
  3. Cvičenia a návody vás budú viesť k používaniu vašej BQ, ktorú tým súčasne aj budujete a vďaka ktorej nájdete odpovede v sebe.
  4. Nezabudnite v celom procese byť hraví a užívajte si nové poznanie i cestu učenia.

Z čoho Kľúče vychádzajú ?

Vychádzajú z viac ako 20-ročných skúseností ich autora, lektora a sprievodcu, Eliasa Bohunického a osobných skúseností ich spoluaturora Petra Shoguna Trnku. Ich základ je inšpirovaný Procesorientovanou psychológiou (POP), princípov Mindfulness a okorenené sú zmesou rôznych učení o podvedomí, tele a energiách. Zo všetkého to najlepšie. A práve táto kombinácia toho nového-moderného a starého-tradičného, je jedinečná, hravá a veľmi funkčná.

Súčasťou Kľúčov je:

  • 90 kľúčov (kariet), ktoré vám prinášajú tie správne otázky a návody na vaše životné situácie.
  • Autorská kniha plná Príbehov (autorov, užívateľov kariet, či príbehu: Z rybky Drak) a Návodov, ako použiť každú kartu, s cvičeniami a popisom rôznych životných situácií.
  • Online sekcia na našom webe s 11,5 hod. videonávodov ako pracovať s každou kartou. Naviac tu nájdete ďalšie príbehy užívateľov a ich použitia Kľúčov v reálnych životných situáciách, ktoré vás môžu viesť a inšpirovať.
  • Kvalitný obal s funkciou stojanu/rámčeka, v ktorom môžete mať kartu dňa/témy esteticky vystavenú, alebo kvalitné vrecúško.
  • Autorské ilustrácie umelkyne Lara'Ana vytvorené ako intuitívne obrazy špeciálne pre náš projekt (súčasť knihy).

Z rybky Drak: Príbeh o ceste k dračej bráne

Prečo je naším ústredným motívom príbeh? Pretože príbehy a rozprávky neslúžia len na uspávanie detí, ale aj na prebúdzanie dospelých. Náš príbeh hovorí tak trochu o nás všetkých a to prostredníctvom našej malej hrdinky - rybky Kois. Táto, nespokojná so svojím životom v jej šedej rodnej zátoke, sa spolu s niekoľkými dobrodružnými rybkami vybrala plávať proti prúdu až k Dračej bráne, ktorá bola nad vodopádom. Putovali tam cez 7 veľkých ohybov rieky a pri každom z nich ich čakala iná životná prekážka, či výzva. Pomáhal im pritom Zlatý drak, ktorý im podával Kľúče-pomôcky, vďaka ktorým rybky v sebe našli odpovede a pochopili čo portebujú spraviť, a tak si odomykali ďalšie časti svojej cesty. V závere, keď Kois ako jediná zdolala aj veľký vodopád, nastala jej nečakaná premena na múdreho draka, ktorý ovláda všetky tajomstvá radostného života. A to, Kois ešte čakal prechod Zlatou dračou bránou...

Shogunova cesta

Volám sa Peter Shogun Trnka a mojou víziou je, aby ľudia žili svoje životy radostnejšie. Nástroje, ktoré vám prinášam v Kľúčoch, veľmi pomohli aj mne samému. To je pravý dôvod, prečo čítate tieto riadky.

Na začiatku som bol presne ako rybka Kois z nášho príbehu. Nespokojný, frustrovaný a hľadajúci odpovede. Prácou s kartami a ich témami nachádzam riešenia na moje životné otázky i trápenia a postupne tak napĺňam moje ciele a životnú radosť. Kľúče mi pomohli aj k mojej krásnej mladomanželke, s ktorou zdieľame vzájomný rešpekt, lásku, vďačnosť jeden za druhého, ktorej sa snažím poskytnúť všetko čo odomňa potrebuje a ktorá ma plne podporuje ako muža, ktorý kráča za svojimi snami - aj v tomto projekte. Viď foto :)

Kľúče používam naďalej pravidelne, pri menších či väčších rozhodnutiach kde sa neviem pohnúť alebo som si nie istý. V partnerskom živote, s deťmi, vo vzťahoch, v projektoch, či s blízkymi keď potrebujú poradiť či pomôcť.
Preto som sa rozhodol, že tento skvelý nástroj chcem priniesť čo možno najväčšiemu počtu ľudí, aby aj oni mali možnosť ho spoznať, nájsť odpovede, pochopiť a zlepšiť svoje životy.

Ako použijeme vyzbierané prostriedky?

Sme presvedčení, že vám prinášame veľmi kvalitnú sadu nástrojov čo do obsahu, i do formy. S vylepšeniami pôvodných Dračích kariet a ich transformáciou na Kľúče prišli aj násobne vyššie náklady na výrobu. S vašou podporou budem financovať tlač prvej várky Kľúčov (vrátane kníh, kariet, multifunkčného obalu) a taktiež finalizáciu video-produkcie.

5 otázok a odpovedí k prebiehajúcej kampani:

Odmeny vám pošleme na jeseň 2023.

Ďakujeme vopred za vašu podporu !

Peter Shogun Trnka a tím


Podporte nás a získajte tento skvelý nástroj aj pre seba !

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kľúče do vrecka
Kľúče do vrecka

Minimálna výška príspevku

27

Odmenou vám budú karty v kvalitnom vrecúšku. Kniha, inšpiratívne príbehy používateľov a sprievodné videá vás čakajú v online sekcii s až 12-mesačným prístupom - to všetko v uvádzacej cene. Po-kampaňová cena je 57 €.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Včasná rybka
Včasná rybka

Minimálna výška príspevku

37

Odmena pre tých, ktorí neváhajú. Jej súčasťou sú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 1-mesačný prístup k sprievodným Online videám v limitovanej uvádzacej cene . Po-kampaňová cena je 84 €.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Zlatá rybka
Zlatá rybka

Minimálna výška príspevku

57

Odmenou vám budú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 3-mesačný prístup k sprievodným Online videám v uvádzacej cene. Po-kampaňová cena je 98 €.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Dračia cesta
Dračia cesta

Minimálna výška príspevku

77

Súčasťou tejto odmeny sú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 3-mesačný prístup k sprievodným Online videám v uvádzacej cene. + vám pošleme aj balíček talizmanov, ktoré sú špeciálne vytvorené pre projekt a budú vás denne podporovať, motivovať a inšpirovať. Nechajte sa prekvapiť jeho obsahom! Po-kampaňová cena je 118€.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Dračia hora
Dračia hora

Minimálna výška príspevku

87

Súčasťou tejto odmeny sú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 3-mesačný prístup k sprievodným Online videám v uvádzacej cene + Táto odmena je limitovaná pre skutočných fanúšikov dračieho spiritu, pošleme vám totiž aj pôvodné Dračie karty.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Zlatá brána
Zlatá brána

Minimálna výška príspevku

107

Súčasťou tejto odmeny sú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 3-mesačný prístup k sprievodným Online videám v uvádzacej cene. + Veríte v intuíciu? Tak v tom prípade sa môžete nechať viesť jedným z 8 špeciálne pre náš projekt vytvorených intuitívnych obrazov z dielne Lara 'Ana. Obraz na plátne 50x50cm získate s jeho popisom od umelkyne a podpisom tvorcu projektu. Po-kampaňová cena je 168 €.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Zlatý drak
Zlatý drak

Minimálna výška príspevku

277

Chcete to skúsiť naživo a spolu s nami? V tejto odmene získate individuálnu konzultáciu k práci s Kľúčmi, či na vami zvolenú tému a pozvanie na večeru s tvorcom projektu v rámci Slovenska. Samozrejmosťou sú Karty, Kniha, Obal/Držiak odovzdané osobne ako aj 3-mesačný prístup k sprievodným online videám.

Doručenie: Jeseň 2023

Zlaté kľúče
Zlaté kľúče

Minimálna výška príspevku

777

Unikátne karty ručne písané tvorcom projektu na zlatom papieri a sada ďalších 5ks Kľúčov pre tých, ktorých vy sami budete chcieť obdarovať poznaním. K tomu doživotný prístup k sprievodným online videám. Po-kampaňová cena - proste nevyčísliteľná :)

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Novinky

V akom stave je projekt Kľúče?

Update #4, 26.10.2023

Milí podporovatelia,


Máme pre vás dve novinky a ako to častokrát býva, jednu dobrú a tú druhú... menej dobrú. Tou menej dobrou je, že odmeny k vám nestihneme zaslať v termíne, ktorí sme vám v kampani komunikovali. Prepáčte prosím. Tou dobrou správou je, že vám to vynahradíme väčšou hodnotou vašich
odmien.


Prečo oneskorenie?
Ako sme komunikovali po skončení kampane: “V nadväznosti na spätnú
väzbu sme menili náš smer, i tón komunikácie s verejnosťou/trhom, pričom najväčšou zmenou bolo, že sme opustili slovíčko „Dračie“ a ostali len Kľúče. V tejto verzii produktu a kariet v tomto smere spravíme pred
tlačou ďalšie (Kľúčové) úpravy.”  - V danom momente sme si ešte
plne neuvedomovali, aký veľký rozdiel spraví jedno “slovíčko“. Nástroj,
tak ako bol navrhnutý a poskladaný mal to “Dračie“ takmer všade. Preto, ak sme chceli zachovať integritu celého produktu a nevydať do sveta mačkopsa, bolo potrebné zapracovať tieto zmeny, všade. Konkrétne sme museli vytvoriť úplne nové grafické spracovanie, nové symboly, navrhnúť novú grafiku na obal, knihu, karty, podklady pre videá, obsah knihy   popravde, nie sme s tým ešte hotoví, aj keď už nie sme ďaleko. Bolo potrebné rozobrať a nanovo poskladať takmer všetko, čo znamená, že nástroj budeme vedieť distribuovať až niekedy začiatkom ďalšieho roka. Veríme však, že tieto zmeny stoja za to a Kľúče, vám takto budú slúžiť ešte lepšie!

Rozšírenie odmien!
Aby sme vám vynahradili dlhšie čakanie, rozšírime vaše odmeny a dostanete od nás viac, konkrétne:
-       Podporovatelia s odmenou Kľúče do vrecka od nás dostanú nie 12, ale 24 mesiacov platenej online sekcie zdarma
-       Podporovatelia s ostatnými odmenami dostanú naviac nie 3, ale 12 mesiacov platenej online sekcie + vrecúško na karty zdarma

Prosíme vás o pochopenie a trpezlivosť a ešte raz sa ospravedlňujeme za oneskorenie. Veríme, že vás rozšírenie odmien poteší a vykompenzuje vám dlhšie čakanie. O ďalších krokoch a termínoch vás budeme priebežne informovať v Novinkách.

Želáme vám krásne jesenné dni.

S pozdravom,
tím Shogun

ĎAKUJEME!

Update #3, 28.06.2023

Milí podporovatelia projektu Kľúče,

Po viac ako mesiaci sa nám úspešne podarilo vyzbierať cieľovú sumu v našej crowdfundingovej kampani a Kľúče budú vyrobené! A nie len to, podarilo sa nám vyzbierať o 14% viac, ako bola pôvodná cieľová suma. Dokopy sme teda získali 10 273 eur. A keďže sme splnili aj ďalší míľnik, darujeme 20x Kľúče pomáhajúcim profesiám (psychológovia, terapeuti, detské domovy).


Za tento úspech by sme sa chceli poďakovať vám, našim podporovateľom, ktorí ste v našom projekte dokázali uvidieť jeho veľký potenciál a podporou projektu ste súčasne spravili niečo aj pre seba a svoj rozvoj. Takisto sa chceme poďakovať nášmu matching partnerovi, Škole intuície, bez ktorého by sme to nedokázali. Túto organizáciu vedú skvelí ľudia, ktorí už roky budujú systém vzdelávania pre deti i dospelých, ktoré sa v štandardnej škole nenaučíme, no pritom je pre náš kvalitný a radostný život tak potrebný. Keďže máme veľmi podobné hodnoty a smerovanie, osobne dúfam a verím, že naša spolupráca bude pokračovať.


Cesta, po ktorej sme počas kampane kráčali, nebola vôbec jednoduchá. Popravde, bolo to veľmi náročné obdobie. Zistili sme, že mnohé naše očakávania a predpoklady sa jednoducho nenaplnili. Boli potrebné zmeny a rýchle reakcie.

V nadväznosti na spätnú väzbu sme menili náš smer, i tón komunikácie s verejnosťou/trhom, pričom najväčšou zmenou bolo, že sme opustili slovíčko „Dračie“ a ostali len Kľúče. V tejto verzii produktu a kariet v tomto smere spravíme pred tlačou ďalšie (Kľúčové) úpravy.

Takisto sme neplánovane prišli aj s verziou „Kľúče do vrecka“, ktorá je finančne prijateľnejšia, keďže bude obsahovať iba karty vo vrecúšku a nie celý obal/stojan a kniha s textami bude iba v online sekcii.

Veľmi milo nás prekvapil záujem psychológov a terapeutov, s ktorými budeme veľmi vďačne ďalej spolupracovať a plniť tak s nimi našu víziu – prinášať hravé nástroje s ktorými pomáhame ľuďom žiť ich životy radostnejšie.


Všetky aktuálne informácie o vývoji produktu a našich spoluprácach, budeme komunikovať na našich sociálnych sieťach, nenechajte si to ujsť.

Facebook: https://www.facebook.com/DracieKluce

Instagram: https://www.instagram.com/dragonkeys_/


Vaše odmeny, ktoré ste si v kampani vybrali Vám zašleme na Jeseň 2023, pretože momentálne musíme zapracovať potrebné zmeny do produktov, dokončiť spracovanie video-návodov a pripraviť novú online sekciu.
Ďakujeme vám za trpezlivosť a ešte raz za vašu podporu. Znamená to pre nás veľa!


S pozdravom
tím Shogun

Darujeme 20x Kľúče pre pomáhajúce profesie (psychológ, terapeut, detské domovy)

Update #2, 21.06.2023

Milí podporovatelia,

Máme skvelú správu - dosiahli sme svoj kampaňový cieľ, kampaň je úspešná a vy sa teda môžete tešiť na vaše odmeny!

Tým to ale nekončí. StartLab umožňuje nastaviť aj ďalšie dodatkové ciele kampane a my sme tak urobili. Keď dosiahneme podporu vo výške 10.000,- Eur:

darujeme 20x Kľúčov pre pomáhajúce profesie, akými sú psychológovia, terapeuti, či pre ľudí pracujúcich s deťmi a mládežou, napríklad v detských domovoch či školách.

Práve od týchto profesií sme počas kampane zaznamenali väčší záujem, čo nás nesmierne teší, že aj profesionáli v oblasti hľadania a riešenia problémov v ľudských životoch vidia v Kľúčoch potenciál. Súčasne, našou víziou je pomáhať ľuďom a cez týchto profesionálov sa naše úsilie násobí. 

Každý kto podporil projekt, nám môže poslať tip na osobu, či organizáciu kde by Kľúče mohli dobre slúžiť (info@dragon-keys.com).

V tomto momente nás od tohto cieľa delí necelých 800 Eur a zostávajú 2 dni do konca kampane. Veríme, že sa nám to aj s vašou pomocou môže podariť. Prosíme preto, informujte o našej kampani svojich známych, alebo zvážte podporu kampane a ďalšie Kľúče darujte svojím blízkym ako krásny darček, ktorý im pomôže nájsť odpovede a priniesť do života viac naplnenia.

Ďakujeme za vašu podporu,
tím Shogun

Spravil som chybu!

Update #1, 11.06.2023

Milí podporovatelia,

touto cestou by som vás rád informoval o tom, že som si uvedomil chybu, ktorú som v  projekte spravil. Jej náprava neznamená nič menšie, ako zmenu názvu produktu. Pre viac informácií si pozrite video, ktoré som na StartLab vymenil za hlavné kampaňové video. Prípadne na našom YouTube:
https://youtu.be/mzFuDYK60kQ

Ďakujem za vašu podporu a verím, že túto zmenu pochopíte, prípadne niektorí možno aj uvítate. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.

Želám vám úspešný a prijemný vstup do nového týždňa.

Peter Shogun Trnka

Podporovatelia

👤 Lenka Hrivnáková

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

💬 Zuzka mila- prajem Vela stastia 😍🥰 dufam, ze budem moct odinstalovat Tinder. :)

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

54 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Zlatá rybka

61 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Zlatá rybka

61 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

👤 Martin Svrcek

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

30 €

+ 3 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

+ 2 € ?

👤 Ivana Janzova

🎁 Kľúče do vrecka

💬 Držím palce!

30 €

+ 2 € ?

👤 Simona Loderbauer

🎁 Kľúče do vrecka

💬 Dobry napad!

53 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Zlatá rybka

61 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Zlatá rybka

61 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Zlatá rybka

61 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Včasná rybka

41 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

💬 Su karty vhodne aj pre 17- rocne slecny?

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

💬 Teším sa, že sa podarilo splniť cieľ a že karty uzrú svetlo sveta. :)

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Včasná rybka

41 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Včasná rybka

41 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Včasná rybka

41 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

👤 Radka Jariabkova

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

+ 2 € ?

👤 Lucia Balážová

🎁 Zlatá rybka

61 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Kľúče do vrecka

30 €

   1 2 3 4

Autori

Miesto realizácie projektu

Bratislavský kraj

Dragon Heart s.r.o.

Dragon Heart s.r.o.

Prinášame vám hravé sebarozvojové a transformačné nástroje.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Kľúče do vrecka
Kľúče do vrecka

Minimálna výška príspevku

27

Odmenou vám budú karty v kvalitnom vrecúšku. Kniha, inšpiratívne príbehy používateľov a sprievodné videá vás čakajú v online sekcii s až 12-mesačným prístupom - to všetko v uvádzacej cene. Po-kampaňová cena je 57 €.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Včasná rybka
Včasná rybka

Minimálna výška príspevku

37

Odmena pre tých, ktorí neváhajú. Jej súčasťou sú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 1-mesačný prístup k sprievodným Online videám v limitovanej uvádzacej cene . Po-kampaňová cena je 84 €.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Zlatá rybka
Zlatá rybka

Minimálna výška príspevku

57

Odmenou vám budú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 3-mesačný prístup k sprievodným Online videám v uvádzacej cene. Po-kampaňová cena je 98 €.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Dračia cesta
Dračia cesta

Minimálna výška príspevku

77

Súčasťou tejto odmeny sú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 3-mesačný prístup k sprievodným Online videám v uvádzacej cene. + vám pošleme aj balíček talizmanov, ktoré sú špeciálne vytvorené pre projekt a budú vás denne podporovať, motivovať a inšpirovať. Nechajte sa prekvapiť jeho obsahom! Po-kampaňová cena je 118€.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Dračia hora
Dračia hora

Minimálna výška príspevku

87

Súčasťou tejto odmeny sú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 3-mesačný prístup k sprievodným Online videám v uvádzacej cene + Táto odmena je limitovaná pre skutočných fanúšikov dračieho spiritu, pošleme vám totiž aj pôvodné Dračie karty.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Zlatá brána
Zlatá brána

Minimálna výška príspevku

107

Súčasťou tejto odmeny sú Karty, Kniha, Obal/Držiak a 3-mesačný prístup k sprievodným Online videám v uvádzacej cene. + Veríte v intuíciu? Tak v tom prípade sa môžete nechať viesť jedným z 8 špeciálne pre náš projekt vytvorených intuitívnych obrazov z dielne Lara 'Ana. Obraz na plátne 50x50cm získate s jeho popisom od umelkyne a podpisom tvorcu projektu. Po-kampaňová cena je 168 €.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023

Zlatý drak
Zlatý drak

Minimálna výška príspevku

277

Chcete to skúsiť naživo a spolu s nami? V tejto odmene získate individuálnu konzultáciu k práci s Kľúčmi, či na vami zvolenú tému a pozvanie na večeru s tvorcom projektu v rámci Slovenska. Samozrejmosťou sú Karty, Kniha, Obal/Držiak odovzdané osobne ako aj 3-mesačný prístup k sprievodným online videám.

Doručenie: Jeseň 2023

Zlaté kľúče
Zlaté kľúče

Minimálna výška príspevku

777

Unikátne karty ručne písané tvorcom projektu na zlatom papieri a sada ďalších 5ks Kľúčov pre tých, ktorých vy sami budete chcieť obdarovať poznaním. K tomu doživotný prístup k sprievodným online videám. Po-kampaňová cena - proste nevyčísliteľná :)

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: Jeseň 2023