OKNO AKO DAR 2

OKNO AKO DAR 2

Dotiahnime to spolu do úspešného konca! Potrebujeme zakúpiť a vymeniť posledných 50 okien v Multifunkčnom pobytovom centre Savore SIGORD. Je to inšpirujúce miesto v pokojnom prostredí s celodenným stravovaním a kapacitou až 70 lôžok. Je ideálne na teambuilding, dovolenku, školenie, tábor, rodinnú oslavu či iné podujatie. Súčasťou je útulná kaviareň a priestory pre športové či outdoorové aktivity.

Lokálny rozvoj
Ľudské práva
OKNO AKO DAR 2

Kampaň bola

úspešná
Získaná suma
365 % 14 605 €
Cieľ Cieľová suma
Kúpa a výmena 10 okien
4 000 €
2
Kúpa a výmena POSLEDNÝCH 40 okien
16 000 €

O projekte

Budujeme "miesto pre oddych tela i duše” pre každého, kto k nám príde. K tomu je potrebné vymeniť okná - aby tu bolo teplejšie a krajšie. Naše Multifunkčné pobytové centrum Savore SIGORD rekonštruujú najmä rómski zamestnanci a dobrovoľníci. Je to inšpirujúce miesto v pokojnom prostredí s celodenným stravovaním a kapacitou až 70 lôžok. Je ideálne na teambuilding, dovolenku, školenie, tábor, rodinnú oslavu či iné podujatie. Súčasťou je útulná kaviareň a priestory pre športové či outdoorové aktivity. Môžete k nám prísť aj Vy.

Svoju podporu nám vyjadrila aj známa filmová, televízna a divadelná herečka Anikó Varga, ktorá je držiteľkou niekoľkých ocenení a má za sebou významné úspechy. Anikó, ďakujeme veľmi pekne za podporu!

Táto kampaň je pokračovaním úspešnej kampane OKNO AKO DAR, v rámci ktorej sme vyzbierali takmer 17 000 eur. V rámci nej sme vďaka Vašej podpore mohli kúpiť a vymeniť až 60 okien!

Čo je cieľom nášho projektu?

Zakúpiť a vymeniť posledných 50 okien! ...aby sme vytvorili krajšie a teplejšie miesto. Pre všetkých.

Multifunkčné pobytové centrum Savore SIGORD je súčasťou budovy Krajského centra rómskej misie na Sigorde a rozvíja sa v starej budove SOU Lesníckeho neďaleko Prešova. Je súčasťou činnosti občianskeho združenia Horúci tím a pokračovaním veľkého diela Gréckokatolíckej rómskej misie, vďaka ktorej už mnoho Rómov zmenilo svoje životy. Títo Rómovia pomáhajú ako dobrovoľníci či zamestnanci pri budovaní miesta, ktoré slúži ako multifunkčné pobytové centrum pre ľudí z celého Slovenska. Výnimočné je, že do budovania Rómovia vkladajú aj kúsok svojho srdca. ❤

Táto budova má až 250 okien! Pred prvou kampaňou sa nám podarilo vymeniť 125 okien. Po prvej kampani sme vymenili 60 okien. Pred touto kampaňou sme vymenili ďalších 15 okien. S Vašou pomocou vymeníme aj posledných 50 okien! Veď posúďte sami, ako budova za 2,5 roka opeknela... :-)

Na Slovensku chýbajú príklady dobrej praxe. U nás môžu návštevníci spoznať rómskych kuchárov či iných šikovných Rómov, ktorí sa starajú o chod Centra. Zároveň u nás môžu Rómovia dôstojne pracovať - za srdečnej a priateľskej atmosféry. Príďte sa jej k nám nadýchať!

Prečo je Vaša podpora dôležitá?

  • Výmenou okien sfunkčníme, skrášlime a tepelne zastabilizujeme Multifunkčné pobytové centrum Savore SIGORD (na fotografii vyššie).
  • Budú môcť u nás naďalej prebiehať aktivity pre verejnosť (aj pre Vás), a to teambuildingy, dovolenky, školenia, tábory či rodinné oslavy.
  • Vďaka výmene okien získava denne okolo 15 rómskych dobrovoľníkov a zamestnancov pracovné zručnosti.
  • Vaším príspevkom podporíte integráciu, spriatelenie rómskeho a slovenského národa a napomôžete tak k celoslovenskej zmene.

Ako použijeme vašu podporu?

Na začiatku 10 okien = 4000 eur. Viac podpory = viac okien.

Jedno okno stojí priemerne 400 eur. Ak vyzbierame 4000 eur, vymeníme 10 okien. Ak vyzbierame viac, vymeníme viac okien. 

Skvelou správou je, že ani 1 Vaše euro nevyjde nazmar. Okná nám dodáva firma len za výrobné náklady. Okná vymieňajú rómski zamestnanci a dobrovoľníci, ktorí takto získavajú pracovné zručnosti.

Táto budova má až 250 okien! Pred prvou kampaňou sme vymenili 125 okien. Po prvej kampani sme vymenili 60 okien. Pred touto kampaňou sme vymenili 15 okien. S Vašou pomocou vymeníme aj posledných 50 okien!

Kedy a kde bude projekt realizovaný?

Po obdržaní Vašich darov (niekedy koncom roka 2022) si objednáme 10 alebo viac okien (v závislosti od vyzbieranej sumy) od firmy, ktorá nám okná dodáva za výrobné náklady. Proces výroby trvá následne 2 až 3 mesiace.

Od marca do mája 2023 naši pracovníci vymenia okná, na ktoré ste nám prispeli a ktoré sa nachádzajú v dôležitých častiach budovy Centra Savore SIGORD.

Sigord, kde sa naše Centrum nachádza, je rekreačná oblasť 15 km od Prešova uprostred Slanských vrchov. Je tu krásna príroda a početné turistické chodníky, ktoré ocenia všetci návštevníci aktivít nášho Centra.

Pomôžte nám vymeniť okná a príďte si vychutnať krásne miesto pre oddych tela i duše na Sigorde!

Odkaz na podmienky poskytovania odmien

Odmeny pre Vás - drevené produkty značky CEFERINO nám darovala firma Solid Wooden Products Slovakia s.r.o. Ďakujeme!

Znenie obchodných podmienok nájdete kliknutím TU.

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Jedno z CD albumov rómsko-slovenskej kapely F6
Jedno z CD albumov rómsko-slovenskej kapely F6

Minimálna výška príspevku

20

CD obsahuje slovenské a rómske piesne.

Doručenie: do Vianoc 2022

Drevený svietnik
Drevený svietnik

Minimálna výška príspevku

30

✔ masívne orechové drevo ✔ odolná povrchová úprava ✔ vhodný na čajové sviečky ✔ vyrobené rómskymi pracovníkmi ✔ praktický a luxusne pôsobiaci produkt ROZMERY: 85 mm (dĺžka) x 85 mm (šírka) x 20 mm (hrúbka), priemer výseku 45 mm UPOZORNENIE: Produkt je vyrobený z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade. Súčasťou balenia nie je čajová sviečka.

Doručenie: do Vianoc 2022

Drevený držiak na mobil a vizitky
Drevený držiak na mobil a vizitky

Minimálna výška príspevku

40

✔ masívne orechové drevo ✔ odolná povrchová úprava ✔ udrží aj dva mobily ✔ ideálny sklon pre osobu sediacu pri stole ✔ vyrobené rómskymi pracovníkmi ROZMERY: 120 mm (dĺžka) x 85 mm (šírka) x 25 mm (hrúbka) UPOZORNENIE: Produkt je vyrobený z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade. Súčasťou balenia nie sú rekvizity viditeľné na fotografii.

Doručenie: do Vianoc 2022

Drevená miska
Drevená miska

Minimálna výška príspevku

50

✔ precízne ručne opracované drevo ✔ povrchová úprava vhodná na styk s potravinami ✔ unikátny dizajn ✔ ideálna veľkosť ✔ užitočná a dekoračná zároveň ROZMERY: 20 cm +- 3 cm (dĺžka) x 6-8 cm (výška) UPOZORNENIE: Produkt je vyrobený z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade. Súčasťou balenia nie sú rekvizity viditeľné na fotografii.

Doručenie: do Vianoc 2022

Sada drevených produktov
Sada drevených produktov

Minimálna výška príspevku

100

✔ masívne orechové drevo ✔ odolná povrchová úprava ✔ držiak na mobil, vizitky + podšálka + krabička na malé predmety či svietnik na čajovú sviečku ✔ praktická sada pre každého ✔ jednotný dizajn ROZMERY: Držiak na mobil, vizitky: 120 mm (dĺžka) x 85 mm (šírka) x 25 mm (hrúbka) Podšálka: 105 mm (dĺžka) x 105 mm (šírka) x 20 mm (hrúbka) Krabička malá: 85 mm (dĺžka) x 85 mm (šírka) x 20 mm (hrúbka), priemer výseku 45 mm UPOZORNENIE: Produkty sú vyrobené z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade. Súčasťou balenia nie sú rekvizity viditeľné na fotografii.

Doručenie: do Vianoc 2022

Sada 4 drevených misiek
Sada 4 drevených misiek

Minimálna výška príspevku

200

✔ precízne ručne opracované drevo ✔ povrchová úprava vhodná na styk s potravinami ✔ unikátny dizajn ✔ ideálna veľkosť ✔ sada užitočná a dekoračná zároveň ROZMERY každej misky: 20 cm +- 3 cm (dĺžka) x 6-8 cm (výška) UPOZORNENIE: Produkt je vyrobený z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade.

Doručenie: do Vianoc 2022

OKNO AKO DAR
OKNO AKO DAR

Minimálna výška príspevku

400

Presne toľko stojí priemerne 1 okno! Ak chcete, uvedieme Vaše meno a priezvisko, príp. priezvisko Vašej rodiny na tomto okne. Zadajte nám aj Vašu korešpondenčnú adresu, niečo pekné Vám pošleme. :-)

Doručenie: do Vianoc 2022

Novinky

Úspešný príbeh pokračuje :)

Update #7, 16.10.2023

Drahí podporovatelia, Multifunkčné pobytové centrum SAVORE SIGORD už poznáte. Vďaka vám sme mohli v rámci kampane OKNO AKO DAR a OKNO AKO DAR 2 kúpiť a vymeniť desiatky okien. Centrum preto už viac ako 2 roky slúži všetkým ľuďom dobrej vôle ako ubytovacie a stravovacie zariadenie. Prebiehajú v ňom rôzne pobytové aktivity - víkendovky, teambuildingy, školenia, tábory, ale aj rodinné či spoločenské podujatia.

Teraz pred nami stojí ďalší míľnik - dokončiť miesto pre športové vyžitie.
V rámci centra SAVORE SIGORD bude návštevníkom k dispozícii veľká telocvičňa so zázemím. Potrebujeme však vašu pomoc, aby sme telocvičňu so zázemím mohli dokončiť a spojazdniť. Telocvičňa bude slúžiť na športové aktivity voľnočasového či profesionálneho charakteru - sústredenia pre športové kluby, športové dni, turnaje či aktivity v rámci voľného času.

Naším hlavným cieľom je dokončenie veľkej telocvične. Chceme v nej finalizovať palubovku a steny, kúpiť a inštalovať ochranné siete na steny a okná. Okrem veľkej telocvične chceme dokončiť aj jej zázemie - posilňovňu, šatne a sprchy. Potrebujeme zakúpiť materiálno-technické vybavenie a najmä spojazdniť kúrenie, čo je nemalá investícia.

Pomôžte nám a staňte sa súčasťou pokračujúceho úspešného príbehu.

Viac nájdete na: startlab.sk/sportuj-s-andrejom

Všetky okná sú vymenené + zaujímavá kampaň

Update #6, 20.01.2023

Drahí podporovatelia kampane OKNO AKO DAR 2!

Máme pre Vás 2 skvelé správy. Prvá znie, že všetky okná na Centre SAVORE SIGORD sú objednané a v priebehu roka 2023 budú vymenené. :)

Druhá správa znie, že dlhoročný dobrovoľník rómskej misie Tadeáš Gavala sa rozhodol s manželkou Veronikou nahrať ich prvé rodinné CD, ktoré ako sami hovoria veľmi neplánovali. Situácie v živote to však zariadili. Prečítajte si ich príbeh, príp. si môžete ich CD kúpiť v predpredaji: https://startlab.sk/cd-gavalovci

Prajeme Vám pekný víkend. :)

Tím rómskej misie

ĎAKUJEME !!! Vďaka vám budeme môcť vymeniť 37 okien, no príbeh nekončí

Update #5, 03.11.2022

Drahí podporovatelia kampane OKNO AKO DAR 2. Ja, Anikó Varga, ambasádorka rómskej misie, vám všetkým zo srdca ďakujem, že ste finančne podporili našu kampaň. Vďaka vám budeme môcť vymeniť až 37 okien v Multifunkčnom pobytovom centre Savore SIGORD.

Drahí priatelia Rómov, ak sa vám páči, čo robíme a vidíte v tom zmysel, chcem vás pozvať k pravidelnej podpore unikátneho diela, ktoré na Sigorde vzniká. Viac informácií:
https://romskamisiadarujmesk.darujme.sk/dakujeme-za-podporu/

Tu je môj video odkaz pre vás.

Vďaka vášmu pravidelnému mesačnému príspevku 20 eur môžeme našu prácu vykonávať lepšie:
• zamestnať ľudí,
• odmeniť dobrovoľníkov,
• dokončiť rekonštrukciu Multifunkčného pobytového centra Savore SIGORD a telocvične, a tak poskytnúť útulný priestor pre návštevníkov.

Pár adeptov na zamestnancov u nás vám predstavujem vo videu.

Priatelia, pridajte sa aj vy k 200 ľuďom, ktorí pravidelne po 20 eur pomáhajú meniť Slovensko. Pridajte sa k nám a priložte ruku k dielu. Nastaviť si pravidelnú platbu je veľmi jednoduché:
https://romskamisiadarujmesk.darujme.sk/dakujeme-za-podporu/

Prajem vám všetko dobré, veľa zdravia, šťastia a úspechov.

Anikó Varga, ambasádorka rómskej misie

POSLEDNÉ HODINY

Update #4, 29.10.2022

Drahí podporovatelia a podporovateľky, ostávajú posledné hodiny do konca kampane OKNO AKO DAR 2. Ďakujeme Vám, že ste prispeli na dielo na Sigorde a že ste zdieľali túto kampaň ďalej.

Hranica 20 000 eur už asi prekonaná nebude, ale hranica 16 000 eur je blízko. Prosíme vás, ak vidíte zmysel v našej práci a vaša situácia vám to umožňuje, pomôžte nám prekonať túto hranicu. Ďakujeme. 

POSLEDNÉ 3 DNI

Update #3, 26.10.2022

Drahí podporovatelia, sme vám všetkým naozaj veľmi vďační za podporu a zdieľanie našej kampane OKNO AKO DAR 2. Ste skvelí! :-) Blížime sa k hranici 13 000 eur, čo nám umožní kúpiť a vymeniť 32 okien v Centre Savore SIGORD.

Sú pred nami posledné 3 dni. My sme ochotní dať do toho všetko, zmobilizovať celé naše okolie, osloviť rodiny, známych a priateľov a dosiahnuť sumu 20 000 eur (= 50 okien).

Sme presvedčení o tom, že ak spojíme sily a KAŽDÝ Z NÁS bude túto kampaň zdieľať TERAZ ďalej, tak sumu 20 000 eur určite dosiahneme.

Ďakujeme. Ďakujeme. Ďakujeme.

Posledné dni do konca kampane

Update #2, 21.10.2022

Drahí podporovatelia, máme pre vás úžasnú správu: už nechýba veľa na pokorenie hranice 10 000 eur, vďaka ktorým budeme môcť kúpiť a vymeniť 25 okien v Multifunkčnom pobytovom centre Savore SIGORD.

Do konca kampane ostáva už iba týždeň, a preto vás veľmi pekne prosíme o posledné zmobilizovanie ľudí vo vašom okolí. Ak každý z nás osloví 10 ľudí, veríme, že vyzbieraná suma bude ešte vyššia.

Ďakujeme veľmi pekne za vašu pomoc.
Savore SIGORD = miesto pre oddych a inšpiráciu.

10 okien máme, ostáva posledných 40 okien!

Update #1, 07.10.2022

Vážené dámy, vážení páni, priatelia, ste jednoducho úžasní! Sme v polovici kampane a už sme splnili prvý cieľ - vyzbierali sme 4000 eur, za ktoré budeme môcť kúpiť a vymeniť 10 okien v Multifunkčnom pobytovom centre Savore SIGORD. Veľmi Vám ďakujeme!

Ostáva nám kúpiť a vymeniť úplne posledných 40 okien, na ktoré potrebujeme vyzbierať celkovo 16 000 eur. Sme presvedčení o tom, že spoločnými silami vieme vyzbierať aj túto sumu. Po výmene posledných okien do veľkej miery tepelne zastabilizujeme celé Centrum, zabránime úniku tepla a vyhneme sa veľkým výdavkom za vykurovanie.

Drahí podporovatelia našej kampane, chceli by sme Vás veľmi pekne poprosiť o oslovenie Vašich známych či priateľov s prosbou o podporu našej kampane. 1000x ĎAKUJEME.

Nižšie môžete vidieť čerstvé fotky Centra s vymenenými oknami.

Ostáva nám kúpiť a vymeniť úplne posledných 40 okien, na ktoré potrebujeme vyzbierať celkovo 16 000 eur.

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

500 €

👤 Anonymný podporovateľ

59 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Drevená miska

55 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Sada 4 drevených misiek

💬 Nech Vám Pán Ježiš veľmi požehná.

205 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

70 €

👤 Ondrej Kapusta

💬 Držím vám palce, buďte požehnaní v svojej práci a službe.

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

100 €

👤 Anonymný podporovateľ

100 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

100 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Teším sa, akí ste aktívni. Nech to Pán Boh žehná!

5 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedno z CD albumov rómsko-slovenskej kapely F6

💬 🙂❤️🙏

25 €

+ 2 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedno z CD albumov rómsko-slovenskej kapely F6

25 €

👤 Anonymný podporovateľ

15 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Drevená miska

55 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Nech náš Otecko žehná toto dielo

200 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

200 €

+ 6 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

10 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 Jedno z CD albumov rómsko-slovenskej kapely F6

105 €

👤 Anonymný podporovateľ

250 €

👤 Anonymný podporovateľ

50 €

+ 4 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

+ 2 € ?

   1 2 3 4 ... 7

Autori

Miesto realizácie projektu

Prešovský kraj

Občianske združenie Horúci tím

Občianske združenie Horúci tím

Horúci tím je občianske združenie, ktoré vzniklo v roku 2004. Jeho poslaním je rozvoj a podpora etnických, sociálnych a iných minoritných skupín na území Slovenskej republiky (najmä sociálne znevýhodnených príslušníkov rómskych komunít vo vidieckom prostredí) s cieľom zlepšiť ich spoločenské, sociálno-ekonomické postavenie, vzdelanostnú a duchovnú úroveň, vyvíjať osvetovú činnosť, ako aj zlepšovať vzájomné vzťahy medzi nimi a majoritou. Prostredníctvom tejto organizácie sme realizovali viacero projektov vo vzdelávacej, umeleckej, formačnej a investičnej oblasti.

Vyúčtovanie

Kampaň OKNO AKO DAR 2 hodnotíme ako veľmi úspešnú, nakoľko sme boli schopní namiesto pôvodných 10 okien kúpiť až 37 okien. Počas najbližších mesiacov pridáme fotografie nových okien.

30 väčších okien
12 000
7 menších okien
2 605
Náklady spolu
14 605

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

Jedno z CD albumov rómsko-slovenskej kapely F6
Jedno z CD albumov rómsko-slovenskej kapely F6

Minimálna výška príspevku

20

CD obsahuje slovenské a rómske piesne.

Doručenie: do Vianoc 2022

Drevený svietnik
Drevený svietnik

Minimálna výška príspevku

30

✔ masívne orechové drevo ✔ odolná povrchová úprava ✔ vhodný na čajové sviečky ✔ vyrobené rómskymi pracovníkmi ✔ praktický a luxusne pôsobiaci produkt ROZMERY: 85 mm (dĺžka) x 85 mm (šírka) x 20 mm (hrúbka), priemer výseku 45 mm UPOZORNENIE: Produkt je vyrobený z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade. Súčasťou balenia nie je čajová sviečka.

Doručenie: do Vianoc 2022

Drevený držiak na mobil a vizitky
Drevený držiak na mobil a vizitky

Minimálna výška príspevku

40

✔ masívne orechové drevo ✔ odolná povrchová úprava ✔ udrží aj dva mobily ✔ ideálny sklon pre osobu sediacu pri stole ✔ vyrobené rómskymi pracovníkmi ROZMERY: 120 mm (dĺžka) x 85 mm (šírka) x 25 mm (hrúbka) UPOZORNENIE: Produkt je vyrobený z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade. Súčasťou balenia nie sú rekvizity viditeľné na fotografii.

Doručenie: do Vianoc 2022

Drevená miska
Drevená miska

Minimálna výška príspevku

50

✔ precízne ručne opracované drevo ✔ povrchová úprava vhodná na styk s potravinami ✔ unikátny dizajn ✔ ideálna veľkosť ✔ užitočná a dekoračná zároveň ROZMERY: 20 cm +- 3 cm (dĺžka) x 6-8 cm (výška) UPOZORNENIE: Produkt je vyrobený z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade. Súčasťou balenia nie sú rekvizity viditeľné na fotografii.

Doručenie: do Vianoc 2022

Sada drevených produktov
Sada drevených produktov

Minimálna výška príspevku

100

✔ masívne orechové drevo ✔ odolná povrchová úprava ✔ držiak na mobil, vizitky + podšálka + krabička na malé predmety či svietnik na čajovú sviečku ✔ praktická sada pre každého ✔ jednotný dizajn ROZMERY: Držiak na mobil, vizitky: 120 mm (dĺžka) x 85 mm (šírka) x 25 mm (hrúbka) Podšálka: 105 mm (dĺžka) x 105 mm (šírka) x 20 mm (hrúbka) Krabička malá: 85 mm (dĺžka) x 85 mm (šírka) x 20 mm (hrúbka), priemer výseku 45 mm UPOZORNENIE: Produkty sú vyrobené z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade. Súčasťou balenia nie sú rekvizity viditeľné na fotografii.

Doručenie: do Vianoc 2022

Sada 4 drevených misiek
Sada 4 drevených misiek

Minimálna výška príspevku

200

✔ precízne ručne opracované drevo ✔ povrchová úprava vhodná na styk s potravinami ✔ unikátny dizajn ✔ ideálna veľkosť ✔ sada užitočná a dekoračná zároveň ROZMERY každej misky: 20 cm +- 3 cm (dĺžka) x 6-8 cm (výška) UPOZORNENIE: Produkt je vyrobený z dreva. Vyhradzujeme si preto právo na malé odchýlky v rozmeroch a vzhľade.

Doručenie: do Vianoc 2022

OKNO AKO DAR
OKNO AKO DAR

Minimálna výška príspevku

400

Presne toľko stojí priemerne 1 okno! Ak chcete, uvedieme Vaše meno a priezvisko, príp. priezvisko Vašej rodiny na tomto okne. Zadajte nám aj Vašu korešpondenčnú adresu, niečo pekné Vám pošleme. :-)

Doručenie: do Vianoc 2022