Hudobný album Norberta Daniša

Hudobný album Norberta Daniša

Po 27 rokoch koncertovania vydáva svoje prvé CD najkrajších klavírnych skladieb, ktoré vám spríjemnia cestu do práce, večeru s priateľmi, navodia pokojnú a príjemnú atmosféru, keď ju najviac potrebujete.
 Pohladia vás Einaudiho Una Mattina, Chopinove Nocturne, Amélia, River flows in you, Balada pre Adelku, Beethovenova Moonlight a ďalšie, ako ich nepoznáte. Podporte tiež toto dielo.

Hudba
Hudobný album Norberta Daniša
Získaná suma
106%

7 948 €

z cieľovej sumy
7 500 €

Kampaň bola

úspešná

Hudobný album Norberta Daniša

Nadácia Tipsport znásobí vaše príspevky

Každá podpora bude znásobená a to až pokiaľ kampaň nedosiahne sumu 6 000 €
Prečítajte si viac o tejto unikátnej podpore vybraných projektov.

O projekte

Pokoj, oddych a klavírna hudba ...

Album som nazval Piano Stories a nájdete na ňom 18 skladieb, ktoré vás uchvátia svojou pokojnou a oddychovou atmosférou. Započúvajte sa a vychutnajte si príbehy, ktoré vám rozpoviem hudbou. Do ich intepretácie som vložil všetky svoje umelecké znalosti, vedomosti a schopnosti, ktorými ma Boh obdaril. Všetko, čo na klavíri dokážem

Vznikli v PETROF Gallery a sú nahrané na najlepšom klavíri na trhu s unikátnym zvukom. Skladby si zamilujete, precízne som vybral tie najznámejšie a najkrajšie. Budete mať zážitok pre dušu.

Ahoj, som Norbert

Žil som vo svete vrcholových klaviristov. Prestížne hudobné školy, súťaže, klavírne kurzy, koncerty po svete sú v skratke to, čo ma od mojich 4 rokov definovalo. Až do mojich 28 (teraz mám 31 :) Zo SR som jediný klavirista členom PETROF Art Family. Zastavilo ma zranenie, ktoré všetko zmenilo...

Čo robím teraz?

  • KONCERTUJEM. Kdekoľvek. Tak trochu inak, ako je zvykom. Publiku sa mi darí odovzdávať skôr dlhodobý zážitok pre dušu ako "chvíľkové rozptýlenie zvukom pre oči". Svojim umením sa snažím prinášať pokoj a oddych.
  • UČÍM. Naučil som už nespočetne veľa dospelákov a detičiek kreatívne hrať na klavíri svojou vlastnou metódou a darí sa mi navyše vytvárať pozitívny vzťah k hudbe (snáď) na celý život. Teda nielen hrať "tutoriálov", ale hudbe aj rozumieť.
  • VYDÁVAM KNIHY, PÍŠEM SKLADBY pre deti a dospelých (nájdete ich v každom kníhkupectve).

Prečo to robím?

Vtipné by bolo povedať, že nič iné robiť neviem... ale svet potrebuje umenie! Sledujte ma na INSTAGRAME.

Hudba nie pre oči, ale pre dušu.

Skladby som túžil vydať už dlhšiu dobu, no myšlienky a úvahy dozreli do reálnej podoby práve teraz. Sú to skladby, ktoré som začal hrávať na koncertoch po zotavení sa zo zranenia ruky, ktoré ma na nejaký čas stoplo od "vrcholového klavírovania vo fraku" a vyzeralo to tak, že s hraním budem musieť skončiť. No vtedy nastal v mojom živote zlom a začali sa mi doslova diať zázraky. Sú to pre mňa veľmi vzácne až intímne skladby, ktoré mi otvorili iný svet v komunikácii medzi mojim umením a publikom.

Snažil som sa obsiahnuť plnosť, ktorú v sebe tieto skladby nesú. Niektoré sú pomalšie a hĺbavé, iné veselšie a odľahčené, niektoré rýchle až virtuózne. Všetky však spája spoločný menovateľ – hudobná krása, plná bohatej výnimočnosti, ktorá v kontexte unikátneho zvuku klavíra dokáže priniesť jedinečný zážitok.

Prečo potrebujem vašu pomoc?

Hoci som prípravu, nácvik a nahrávky skladieb zvládol pokryť vo vlastnej réžii a za veľkej pomoci firmy Petrof (viď nižšie), proces samotného vydania albumu je zdĺhavý a náročný predovšetkým na financie. Vyzbierané prostriedky použijem na pokrytie nákladov spojených s vydaním hudobného albumu. Napríklad práce na príprave grafiky albumu, textov, nákladov na vydanie CD v hmotnej podobe, zabezpečenie autorských práv až po náklady na rozoslanie albumov a mnoho iného.

Bol by som veľmi rád, aby sa k vám CD dostalo v priebehu leta 2023 najneskôr začiatkom jesene. S vašou podporou sa nám podarí prispieť kúskom umenia do našej kultúry, ktorá je, povedzme si úprimne, tak trochu na okraji.

Čo ďalej, ak vyzbieram viac?

S albumom mám aj ďalšie plány. Vydám ho tiež na Spotify a iných streamovacích službách. Ak sa vyzbiera viac, urobím LIVESTREAM na Instagrame alebo YouTube. Ak vyzbieraná suma výrazne presiahne cieľ, túžim urobiť LIVE KONCERTY PO SR a ČR. Zhruba 5 koncertov v divadlách, možno v galériách alebo na iných pekných miestach.
Navyše by som chcel urobiť limitovanú edíciu LP platní. Prostriedky použijem tiež na to, aby sa album dostával stále bližšie k ľuďom a prinášal im pokoj a oddych.

Vopred ďakujem za vašu podporu!


PETROF, prestížná klavírna firma a ja

Zo Slovenska som jediný klavirista, ktorého si prestížna firma Petrof, celosvetový výrobca klavírov, vybrala do svojej Petrof Art Family. PAF je združenie profesionálnych klaviristov z celého sveta, ktorého cieľom je prepojiť umelcov a sprostredkovať hudobné zážitky poslucháčom po celom svete. Práve v priestoroch nádhernej PETROF Gallery som skladby nahrával. Na nahrávanie mi firma Petrof poskytla ich vlajkovú loď, „Rolls Royce“ medzi ich krídlami, klavír Ant. Petrof a profesionálne podmienky k nahrávaniu. Zvuk si teda budete môcť vychutnať od prvého až do posledného tónu v unikátnej kvalite. 

O zvuk sa postaral renomovaný český zvukový majster, pán Václav Vlachý. Za foto a videomateriály ďakujem Michalovi Cablkovi. Aj touto cestou firme PETROF zo srdca ďakujem za dôveru a podporu!

O projekte

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

CD s venovaním a podpisom
CD s venovaním a podpisom

Minimálna výška príspevku

15

Ďakujem za vašu dôveru a podporu. Pošlem vám Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) hotové podpísané CD.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

CD + môj Hudobný zošit
CD + môj Hudobný zošit

Minimálna výška príspevku

26

Ďakujem za vašu dôveru a podporu. Ako odmenu vám Packetou pošlem priamo na vašu adresu (SR, ČR) hotové CD s podpisom a pre malých aj dospelých hudobníkov pomôcku Hudobný zošit s kompletnou hudobnou teóriou z praxe.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

CD + Hudobný zošit + červené ponožky ND
CD + Hudobný zošit + červené ponožky ND

Minimálna výška príspevku

65

Ďakujem za vašu dôveru a podporu. Ako odmenu vám Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) pošlem CD s podpisom, Hudobný zošit pre malých aj dospelých hudobníkov s kompletnou teóriou z praxe a červené ponožky, aké nosím na každom koncerte.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

CD + Hudobný zošit + Tričko
CD + Hudobný zošit + Tričko

Minimálna výška príspevku

100

Ďakujem za vašu dôveru a podporu. Ako odmenu vám Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) pošlem podpísané CD, moju pomôcku Hudobný zošit pre malých aj dospelých hudobníkov s kompletnou teóriou z praxe a tričko, na ktorom bude ručne vyšívaný názov mojej skladby Blessed.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

CD + poďakovanie v booklete
CD + poďakovanie v booklete

Minimálna výška príspevku

280

Ďakujem, že ste vzácnym fanúšikom môjho umenia. Veľmi si to vážim a za odmenu spomeniem vaše meno v špecialnom poďakovaní v booklete albumu. Okrem toho vám, samozrejme, Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) odošlem hotové CD s podpisom.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

LP platňa + poďakovanie v booklete albumu
LP platňa + poďakovanie v booklete albumu

Minimálna výška príspevku

500

Ďakujem, že vašu dôveru a podporu. Ako odmenu dám pre vás špeciálne vyrobiť LP platňu, ktorú vám odošlem Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) a spomeniem vaše meno v booklete albumu.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

Novinky

Doručovanie CD

Update #6, 27.09.2023

Krásny deň, priatelia!

Albumy spolu s malými darčekmi som starostlivo zabalil a dnes odovzdal na výdajné miesto Packeta.

Verím, že príde všetkým všetko v poriadku. Ak by sa však čokoľvek prihodilo a zásielka by vám do pár dní neprišla, dnes ste obdržali SMS správu na tel. číslo, ktoré ste uviedli pri objednávaní CD.  V takom prípade určite kontaktujte Packetu, radi vám s tým pomôžu. 

Ak vám CD príde a používate sociálne siete (instagram, facebook), budem sa tešiť, ak sa so svojou zásielkou pochválite svojim priateľom a oznáčite ma @norbert.danis alebo #norbertdanis

Prajem vám pokojné dni a teším sa na vás na koncertoch, ktoré pripravujem. Budú 17. a 18. novembra v Trnave a v Bratislave vo františkánskych kostoloch.

Vstupenky a bližšie info na www.norbertdanis.sk

VĎAKA VÁM ZA VAŠU PODPORU! Bez vás by CD zostalo v šuflíku. Ste super!

S pozdravom váš Norbert :)

ALBUMY BUDÚ V STREDU NA CESTE KU MNE!

Update #5, 18.09.2023

Najrkrajšie a najromantickejšie klavírne skladby na CD PIANO STORIES

Update #4, 25.08.2023

aktuálne práce na albume

Update #3, 24.07.2023

Ahoj priatelia.

Pred pár dňami som obdržal "prototyp" albumu.
Posledné kontrolné počúvanie pred finálnym schválením.

Musím povedať, že sa máte naozaj na čo tešiť. Zvuk albumu je vďaka top klavíru od Petrof unikátny a tie skladby sú krásne. Myslím, že album naplní svoj cieľ a prinesie oddych a pokoj.

Aktuálne sa púšťam do hľadania grafika, ktorý dá albumu tvár, spracuje titulné strany a booklet. Dnes tiež odosielam licenčné zmluvy do Soza.

Verím, že čoskoro budeme mať CD všetci v rukách. 

Prajem vám krásne leto! 

Vidíme sa na koncertoch (pre aktuálne info o všetkom sledujte môj  instagram ).

S pozdravom Norbert.

Poďakovanie

Update #2, 28.06.2023

Dobrý deň, milí priatelia.


Dovoľte mi vám touto správou srdečne poďakovať za prejavenú podporu a dôveru.
Od chvíle, kedy som dostal info o úspešenj kampani, začal som sa intenzívne venovať výrobe CD. Ako iste viete, výroba CD je tak trochu zdĺhavejší proces. Aktuálne však grafik obdržal fotografie k CD a púšťame sa do tvorby buletinu. Do konca leta by sa mi to všetko mohlo podariť. Budem vás informovať, prípadne sledujte môj instagram, kde som pomerne aktívny a môžete tam sledovať moju kažodennú prácu. 

Link na Norbertov instagram 


Sľúbil som vám, že ak sa vyzbiera viac peňazí, zorganizujem koncerty po Slovensku a Česku. Suma síce výrazne nepresiahla tú cieľovú, ktorá je určená na výrobu CD, ale robím všetko preto, aby sme sa do konca roka 2023 videli naživo vo vybraných mestách. Budete prví, ktorým prezradím, že by som chcel navštíviť mestá Košice, Banská Bystrica, Trnava a Bratislava. Z Českej Republiky to bude Hradec Králové (Petrof Gallery).

Počet koncertov sa bude, samozrejme, odvíjať od podmienok agentúry, ktorá bude moje prvé tour zastrešovať a samozrejme od peňazí, ktoré mi z tejto kampane zvýšia. Koncertov bude teda možno viac, možno menej.


Verím, že sa nám to podarí a my sa budeme môcť osobne stretnúť a pokrstiť naše CD krásnou hudbou a koncertom plným pokoja a radosti.
Verím, že nič nie je nemožné a možno čoskoro nájdem alebo sa mi ozve niekto, kto by toto tour finančne zastrešil, podporil. Ja verím, verte tiež.


Srdečne vás pozdravujem a prajem krásne leto. Ja sa idem pustiť do práce :)
Váš Norbert.

Blížime sa do finále! Je tu posledný týždeň.

Update #1, 30.05.2023

Priatelia!


Podarilo sa zatiaľ vyzbierať úžasných 83% ! Ďakujem, že veríte mojim projektom!


Do konca kampane zostáva posledných 7 dní a potrebujeme vyzbierať už iba 17%


Ja verím, že umenie (také to umenie, ktoré sa dotýka sŕdc, nie očí a prináša pokoj) dostane od vás opäť zelenú.
Ak si dnes predobjednáte môj album, ktorý pre vás s láskou pripravujem, vkladám do neho všetko čo na klavíri dokážem, o pár dní budem dávať albumu reálnu podobu.


Ak sa však projekt nepodarí a potrebná suma sa nevyzbiera, prostriedky sa vrátia na účet podporovateľom.
Ja však verím, že to vyjde a verím tiež, že ak suma na StartLabe presiahne potrebnú sumu na realizáciu CD, budeme sa môcť vidieť aj osobne na koncertoch, ktoré by som chcel vďaka tomu zrealizovať.


Priložte ruku k dielu. Vyberte si z odmien na StartLabe, zdieľajte info o projekte, robte screenshoty, zdieľajte link s kampaňou, zdieľajte moje videá z YouTube, Instagramu, Facebooku a pomôžte tak vzniknúť jedinečnému albumu, ktorý by bol u nás vôbec prvý svojho druhu.


Umenie totiž tvoríme my všetci, nie jednotlivci. Moje umenie by bolo bez vás prázdnym.
Ďakujem.

stačí jeden klik: chcem album a predobjednaním pomôcť jeho vzniku


Váš Norbert :)

Podporovatelia

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

18 €

👤 Silvia Malková

🎁 CD s venovaním a podpisom

💬 Veľmi sa teším ❤️ nech sa ti len darí ❤️🥰

18 €

👤 Maťa Zámečníková

🎁 CD + môj Hudobný zošit

💬 Držím palce pri všetkých vašich projektoch aj do budúcna.. Nech vaša hudba pohladí každého poslucháča....

29 €

+ 2 € ?

👤 Ondrej Urban

🎁 CD s venovaním a podpisom

18 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

18 €

👤 Zuzana Ďuricová

20 €

👤 Terézia Kostolanská

🎁 CD s venovaním a podpisom

18 €

+ 20 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

💬 Klavírna hudba povznáša k nebu a k Bohu. Nech je to tak aj pri Vašom podaní skladieb! :)

18 €

👤 Bianka Molnárová

🎁 CD s venovaním a podpisom

💬 🎶🖤

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD + môj Hudobný zošit

💬 Veľa šťastia :)

30 €

👤 Mária Manduchová

🎁 CD + môj Hudobný zošit

29 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD + môj Hudobný zošit

29 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

💬 Milý Norberte, děkuji za Tvůj přístup při hodinách klavíru, i to, že si díky Tobě plním svůj sen! CD bude skvělé a věřím, že i koncerty budou! Moc se na vše těším a přeju Ti úspěch ve všem, co děláš! Tereza

63 €

+ 5 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

21 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

27 €

+ 2 € ?

👤 Zuzana Veselková

🎁 CD s venovaním a podpisom

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

💬 Držím vám palce

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

💬 Milý Norbert, vo svojom videjku nám ďakuješ, že stojíme za Tebou i v tomto projekte. Samozrejme že áno,! Pamätáš...o Tvojich projektoch sa nediskutuje, tie sa podporujú! Pretože sú zmysluplné, udržateľné, tvorené srdcom, zodpovedné, profesionálne, premyslené, premodlené... A sú pre nás. Aj keď tentokrát vyzbieraná suma asi príliš neprevýši cieľovú, nevadí. Pre mnohých sú ťažké časy a tých takmer 130 "statočných" sme to spolu s Tebou dali! Teším sa! Veľmi! Nech má CD Piano Stories šťastnú cestu hudobným svetom🤍

195 €

👤 Anonymný podporovateľ

20 €

👤 Pavol Perička

🎁 CD + môj Hudobný zošit

33 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

18 €

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD s venovaním a podpisom

28 €

+ 2 € ?

👤 Mária Kunáková

🎁 CD s venovaním a podpisom

💬 Podporujem toto cd-čko....si super učiteľ, inšpiratívny a hlavne dávaš do všetkého srdce .to je najviac....verím že sa to podarí. Keby nie tak za 2 dni píš ....Mária, skalicaaaa

33 €

👤 Anonymný podporovateľ

237 €

+ 17 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

40 €

+ 3 € ?

👤 Radka Vaculová

5 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

5 €

+ 1 € ?

👤 Anonymný podporovateľ

🎁 CD + môj Hudobný zošit

29 €

   1 2 3 4 ... 5

Autori

Miesto realizácie projektu

Trnavský kraj

Norbert Daniš

Norbert Daniš

Ahoj, som Norbert... Žil som vo svete vrcholových klaviristov. Prestížne hudobné školy, súťaže, klavírne kurzy, koncerty po svete sú v skratke to, čo ma od mojich 4 rokov definovalo. Až do mojich 28. Teraz mám 31. :) Zo SR som jediný členom PETROF Art Family. Zastavilo ma zranenie, ktoré všetko zmenilo... ČO ROBÍM TERAZ? KONCERTUJEM. Kdekoľvek. Tak trochu inak, ako je zvykom. Publiku sa mi darí odovzdávať skôr dlhodobý zážitok pre dušu ako "chvíľkové rozptýlenie zvukom pre oči". Svojim umením sa snažím prinášať pokoj a oddych. UČÍM. Naučil som už nespočetne veľa dospelákov a detičiek kreatívne hrať na klavíri svojou vlastnou metódou a darí sa mi navyše vytvárať pozitívny vzťah k hudbe (snáď) na celý život. Teda nielen hrať "tutoriálovo", ale hudbe aj rozumieť. VYDÁVAM KNIHY, PÍŠEM SKLADBY pre deti a dospelých (nájdete ich v každom kníhkupectve). PREČO TO ROBÍM? Vtipné by bolo povedať, že nič iné robiť neviem... ale svet potrebuje umenie! Sledujte ma na INSTAGRAME.

Kontaktovať autora

Máte otázku k projektu či odmenám? Napíšte priamo autorom kampane. Vaša správa z formulára im príde ako email.

Odmeny

Odmenou mi bude dobrý pocit

Páči sa vám projekt, za vašu podporu nič nečakáte, chcete iba prispieť ľubovoľnou sumou. Ďakujeme

CD s venovaním a podpisom
CD s venovaním a podpisom

Minimálna výška príspevku

15

Ďakujem za vašu dôveru a podporu. Pošlem vám Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) hotové podpísané CD.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

CD + môj Hudobný zošit
CD + môj Hudobný zošit

Minimálna výška príspevku

26

Ďakujem za vašu dôveru a podporu. Ako odmenu vám Packetou pošlem priamo na vašu adresu (SR, ČR) hotové CD s podpisom a pre malých aj dospelých hudobníkov pomôcku Hudobný zošit s kompletnou hudobnou teóriou z praxe.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

CD + Hudobný zošit + červené ponožky ND
CD + Hudobný zošit + červené ponožky ND

Minimálna výška príspevku

65

Ďakujem za vašu dôveru a podporu. Ako odmenu vám Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) pošlem CD s podpisom, Hudobný zošit pre malých aj dospelých hudobníkov s kompletnou teóriou z praxe a červené ponožky, aké nosím na každom koncerte.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

CD + Hudobný zošit + Tričko
CD + Hudobný zošit + Tričko

Minimálna výška príspevku

100

Ďakujem za vašu dôveru a podporu. Ako odmenu vám Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) pošlem podpísané CD, moju pomôcku Hudobný zošit pre malých aj dospelých hudobníkov s kompletnou teóriou z praxe a tričko, na ktorom bude ručne vyšívaný názov mojej skladby Blessed.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

CD + poďakovanie v booklete
CD + poďakovanie v booklete

Minimálna výška príspevku

280

Ďakujem, že ste vzácnym fanúšikom môjho umenia. Veľmi si to vážim a za odmenu spomeniem vaše meno v špecialnom poďakovaní v booklete albumu. Okrem toho vám, samozrejme, Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) odošlem hotové CD s podpisom.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023

LP platňa + poďakovanie v booklete albumu
LP platňa + poďakovanie v booklete albumu

Minimálna výška príspevku

500

Ďakujem, že vašu dôveru a podporu. Ako odmenu dám pre vás špeciálne vyrobiť LP platňu, ktorú vám odošlem Packetou priamo na vašu adresu (SR, ČR) a spomeniem vaše meno v booklete albumu.

Túto odmenu vám môže doručiť Packeta

Doručenie: leto/jeseň 2023